TAVSIYE VE YENI GELISMELER..
Arkadaslar mesajlariniz iyi dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razi olsun. 7 gundur bebegim hastanede kaliyor. gecen hafta bugun dogdu. gelismelerden biraz bahsedeyim
Gecen hafta pzt gunu 37.haftada dogum oldu epidirol belden asagi uyusturdular, hic uyumadan tum amaliyat boyunca uyanik kaldim, bir ara mide bulantisi oldu ama kusmadim, igne yaptilar masaya yatirdilar, sonra hic bir sey hissetmiyorsun zaten , karnini bastirip bebegi aliyorlar 5 dk icinde , bebegi aldiktan sonra karnin bosalmis hissediyorsun: ) ama hic aci olmiyor , karnini bastirdiklari zaman bile aciyi hissetmedim , yani sezaryan olacaklar cok cok rahat bir amaliyat geciriyorlar , amaliyattan ciktiktan 4-5 saat cok iyi oluyorsun, telefonla konusuyorsun ,bombo gibiyim bile diyorsun kendini iyi hissediyorsun, ama ilaclarin etkisi gecince asil surec basliyor:) agri kesicilerle rahatliyorsun. Bazi sorulariniz olmus , bebek hareketiyle ilgili, bebenim bebegim sabah 10 da hareket etti, aksam ustu 5 e kadar hareket etmedi , doktorlar bundan suphelendiler, yani saat olarak siz hesap edin, niye busaate kadar durdun dediler 5 e kadar , bende dedimki 2 de rutin kontrolum vardi ama siz beni 5 e kadar sira bekledim almadniz dedim. yani sabah ogle ikinci aksam , gece uyandiginiz da bebek hareketlerini kontrol edin. ama panik ve evham yapmayin sakin.
hissetmediniz zaman, sut icip yan uzanip yarin saat bekleyin , belki yorgunluktanda hareket olabilir, eger suphelenirseniz doktora gidin .