2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:) sen kakaolu sut yapicaksn canım :) haklisin canim yag konusunda. baslasammi acaba ya zeytin yagi ile masaja bi zarari olurmu sence bi yandan doktora sorayim diorum bi yandan gerek yok diorum.o masaji verende doktordu ve mukemmel bi dogumu olmuş.

Kendin yapabilecek misin canım? İyice izle bence internetten. Doktoruna da danışmalısın yine de.

Bence en güveniliri zeytinyağı diyeceğim bir ilerya klasiği olarak :) Şişelerde alınan yağlarda pamuk yağı oluyormuş ve pamuk en çok kimyasal ilaçlama gören mahsullerden biri :KK43: Güvenmiyorum o nedenle o yağlara.

Kakaolu sütün tadına baktıracağım beyefendiye, bakalım nasılmış. Dalga geçiyor benimle, inek sandı beni adamcığım. Güzel değilse oğluma sade süt yaparım ben de :KK46:Öğrencilerimin aklını karıştırıp, yorum yapmalarını sağlamak için çilek yiyen inekler çilekli süt mü yapıyor gibi sorular sorardım. Ben de o hale geldim :KK49:

ileryacığım ben saf zeytinyağı almak istiyorum ama nerden alırım bilmiyorum hiç anlamıyorum bu zeytinyağı işinden bana bir yol göster :(

ileryacığım ben saf zeytinyağı almak istiyorum ama nerden alırım bilmiyorum hiç anlamıyorum bu zeytinyağı işinden bana bir yol göster :KK43:

Canım benim çok stres yapma. Marketteki bilindik markaların zeytinyağlarından da olur bence. Ama güvenilir ve organik olsun diyorsan olivefarm öneririm.
https://www.olivefarm.com.tr/

Kendin yapabilecek misin canım? İyice izle bence internetten. Doktoruna da danışmalısın yine de.

Kendim denerim olmazsa eşime rica ederim yapabilir inşallah bizim gelin de kendi yapamamis abime yaptirmis :) ben once doktorumla goruseyim.duruma gore bakarım artik.

Senin mesajindan sorna diktat ettim 2013 ten sorna yazmamis, kitabiyla ilgili , sora bi arastirma yapinca öldugunu ögrendim. Allah rahmet etsin :KK43:

Amin, Allah rahmet eylesin. Keşke araştırmasaymışsın , çok üzüldüm :KK43: Rüzgar bebek annesiz mi yani şimdi :( Hayat ne kadar anlamsız geliyor böyle şeyleri duyunca. Allahım hepimize evlatlarımızla, sevdiklerimizle uzun, sağlıklı, mutlu, hayırlı seneler nasip etsin inşallah. :nazar::nazar::nazar:

Allah nasip eder normal doğum yaparsam herkesi normal doğuma özendirecek süper bir hikaye yazmayı planlıyorum:)) iş yerinde son haftam, hiç çalışasım yok, saldım ben de bu doğum hikayesini yazan hatunun diğer yazılarını okuyorum:)))
İyi yapıyorsun canım, salla gitsin, bu halde orda bulunman işyerin için yeterince büyük bir lütuf zaten.

Eki Görüntüle 1243669

Tavsiyeniz uzerine okudugum dogum hikayesindeki Gunes sayin ayakkabilari yuzunden vefat etnisk ,Allah rahmet etsin cok uzuldum :KK43:(((((

Aaaaa çok şaşırdım, sabah ben de diğer yazılarını okıyordum ama hiç görmedim bu haberi. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versim.

Benim riski farkettiğinde 34 haftayı doldurmuştuk.. sancılar yüzünden her an doğabilir diye 12 saat arayla 2 iğne yaptılar canım bi gece hastanede kaldım.. akciğerlerini 37 haftalık bi bebek gelişiminde olacakk dedi.. bilemedim şimdi senin doktorun düşündüğünüo_O
çok şükür bende sancı yok, belki o yüzden gerek görmemiştir,

İyi yapıyorsun canım, salla gitsin, bu halde orda bulunman işyerin için yeterince büyük bir lütuf zaten.

Aaaaa çok şaşırdım, sabah ben de diğer yazılarını okıyordum ama hiç görmedim bu haberi. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versim.

aaaaaaa inanmıyorum, bu bizim hikayesini okuduğumuz yazar mı? çoooooooook üzüldüm offf ya:(

Amin, Allah rahmet eylesin. Keşke araştırmasaymışsın , çok üzüldüm :KK43: Rüzgar bebek annesiz mi yani şimdi :KK43: Hayat ne kadar anlamsız geliyor böyle şeyleri duyunca. Allahım hepimize evlatlarımızla, sevdiklerimizle uzun, sağlıklı, mutlu, hayırlı seneler nasip etsin inşallah. :nazar::nazar::nazar:

Yada keske size ölum haberini yazmasaydim!
Ama bana blogguna 2013 ten sorna yazmamasi cok ilginc gelmisti, hakkinda arastirma yapinca ögrendim.

Kızlar merhaba siz perineal masaj duydunuzmu halamin gelinine uygulatmis doktoru rahim icindeki kasları gevsetiyormus ve doğumu kolaylastiriomus 2ay once doğum yapti dikissiz bi sekilde bana anlattı doktoruma sorup yapabilirsn derse yapicam.
Birde goguslerin catlamamasi icin kalıp halinde kakao yagi varmış onunla gogusune masaj yapmis ne yara oldu dio ne çatladi kakao yagi alıp yapicam gogus uclarina surucem....

acaba bu kakao yağını göğüsler için doğumdan ne kadar zaman önce kullanmaya başlamak gerekiyo acaba bi bilgin var mı

Canım benim çok stres yapma. Marketteki bilindik markaların zeytinyağlarından da olur bence. Ama güvenilir ve organik olsun diyorsan olivefarm öneririm.
https://www.olivefarm.com.tr/

ya olur mu diyosun? ne biliyim asit değeri falan da önemli diyorlar o yüzden bilemedim. Dediğin yere de bir bakayım çok teşekkür ederim ;)

Şimdi de diğer yazılarını okumaya çalışıyorum fırsat buldukça. Doğum sonrası bebişin ameliyatı ve lohusa depresyonuyla ilgili yazıkları da çok önemli. doğumdan önce çevremdekileri uyaracam sakın ola ki bana sürekli müdahalede bulunup germeyin diye. zaten hamilelik de beni çok hassas yaptı.

sence kimsenin yorum yapmaması mümkünmü :)
benim kv hala ısrarla işten çık ve biraz yürümen lazım diyor, bıkmadı bu iki cümleden, doğumdan sonra bakalım nasıl cümleler bulacak

Ben henüz evi toparlıyorum canım:) Haftasonu eşimleyken bir şey yapmadım nasıl olsa evdeyim diye.Birtek bebeğin kıyafetlerini 0-3, 3-6 diye ayırdım. İlk etapta ilk 3 ay kullanacaklarımı yıkayıp dolabına asacağım.Etiketlerini kestim.Tüm yıkanacak ne varsa hazırladım.Yıkamak için erken mi diye düşünüyorum ama burada doğumları okudukça bir yandan da panik oluyorum :)

Benimde 16 Ekim dogum . Bence yika utule ve Hastane cantasini hazirla, ne olur ne olmaz ben herseyi hazirladim

Benim Basim cok dönuyor , cuma aksamim hastanede gecti yedigim biseyden zehirlenmisim, bebk iyi dediler ama ben endiseliyim cunku burda ( isvec ) te ultrasonla muayneden cok kaciniyorlar , ölcme dinleme yöntemiyle birde senin vucudundaki semptomlarla bebegin durumunu tahmin ediyolar
Basimin dönmesi Beni korkutuyor ...[/QUOTE]

geçmiş olsun,merak etme bence bebiş iyidir ,doktorların şüphelediği bir şey olsaydı mutlaka ultrasonla bakarlardı

TAVSIYE VE YENI GELISMELER..

Arkadaslar mesajlariniz iyi dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razi olsun. 7 gundur bebegim hastanede kaliyor. gecen hafta bugun dogdu. gelismelerden biraz bahsedeyim

Gecen hafta pzt gunu 37.haftada dogum oldu epidirol belden asagi uyusturdular, hic uyumadan tum amaliyat boyunca uyanik kaldim, bir ara mide bulantisi oldu ama kusmadim, igne yaptilar masaya yatirdilar, sonra hic bir sey hissetmiyorsun zaten , karnini bastirip bebegi aliyorlar 5 dk icinde , bebegi aldiktan sonra karnin bosalmis hissediyorsun: ) ama hic aci olmiyor , karnini bastirdiklari zaman bile aciyi hissetmedim , yani sezaryan olacaklar cok cok rahat bir amaliyat geciriyorlar , amaliyattan ciktiktan 4-5 saat cok iyi oluyorsun, telefonla konusuyorsun ,bombo gibiyim bile diyorsun kendini iyi hissediyorsun, ama ilaclarin etkisi gecince asil surec basliyor:) agri kesicilerle rahatliyorsun. Bazi sorulariniz olmus , bebek hareketiyle ilgili, benim bebegim sabah 10 da hareket etti, aksam ustu 5 e kadar hareket etmedi , doktorlar bundan suphelendiler, (yani saat olarak siz hesap edin) niye busaate kadar durdun dediler 5 e kadar , bende dedimki 2 de rutin kontrolum vardi ama siz beni 5 e kadar sira beklettiniz dedim. yani sabah ,ogle ,ikinci ,aksam ,gece uyandiginiz da bebek hareketlerini kontrol edin. ama panik ve evham yapmayin sakin.

hissetmediniz zaman, sut icip yan uzanip yarin saat bekleyin , belki yorgunluktanda hareket olmayabilir , eger suphelenirseniz doktora gidin .

bide , 35 haftadan sonra, gogsunuz kahverengi kisimlarina ve uclarini,gogus kremi yada zeytinyagi surmeye baslayin. ben baslamistim zeytinyagi surmeye, suanda allaha sukur hic yara kanama acima olmuyor emzirirken makineyle pompa yaparken . emzirdikten sonra yada pompa yaptikan sonra krem yada zeytinyagi surup gogus pedimi koyuyorum. bebegi emzirirken krem yada zeytinyagin hic bir zarari olmuyor , silmenize gerek yok.

Son düzenleme:
TAVSIYE VE YENI GELISMELER..

Arkadaslar mesajlariniz iyi dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razi olsun. 7 gundur bebegim hastanede kaliyor. gecen hafta bugun dogdu. gelismelerden biraz bahsedeyim

Gecen hafta pzt gunu 37.haftada dogum oldu epidirol belden asagi uyusturdular, hic uyumadan tum amaliyat boyunca uyanik kaldim, bir ara mide bulantisi oldu ama kusmadim, igne yaptilar masaya yatirdilar, sonra hic bir sey hissetmiyorsun zaten , karnini bastirip bebegi aliyorlar 5 dk icinde , bebegi aldiktan sonra karnin bosalmis hissediyorsun: ) ama hic aci olmiyor , karnini bastirdiklari zaman bile aciyi hissetmedim , yani sezaryan olacaklar cok cok rahat bir amaliyat geciriyorlar , amaliyattan ciktiktan 4-5 saat cok iyi oluyorsun, telefonla konusuyorsun ,bombo gibiyim bile diyorsun kendini iyi hissediyorsun, ama ilaclarin etkisi gecince asil surec basliyor:) agri kesicilerle rahatliyorsun. Bazi sorulariniz olmus , bebek hareketiyle ilgili, bebenim bebegim sabah 10 da hareket etti, aksam ustu 5 e kadar hareket etmedi , doktorlar bundan suphelendiler, yani saat olarak siz hesap edin, niye busaate kadar durdun dediler 5 e kadar , bende dedimki 2 de rutin kontrolum vardi ama siz beni 5 e kadar sira bekledim almadniz dedim. yani sabah ogle ikinci aksam , gece uyandiginiz da bebek hareketlerini kontrol edin. ama panik ve evham yapmayin sakin.

hissetmediniz zaman, sut icip yan uzanip yarin saat bekleyin , belki yorgunluktanda hareket olabilir, eger suphelenirseniz doktora gidin .
Hoşgeldin Prenses, inşallah tez zamanda eve çıkarsınız bebeğinizle. Çok dikkat edince pimpirikli diyorlar, etmeyince de niye etmedin diyorlar böyle. Çok şükür kontrol gününmüş ve vaktinde fark edilmiş canım.

merhaba ekim anneleri ilk aydan beri sizi takip ediyorum yazmak için geç kaldığımı düşünerek sadece okuyordum doğum hikayelerini okudukça dayanamadım bizimde doğum tarihimiz 09/10/2014 olarak bekliyoruz
Merhaba tertip hoşgeldin, burdaki çoğu kişiyi tanıyorsundur o zaman:) sen nasılsın, neler yapıyorsun?

merhaba ekim anneleri ilk aydan beri sizi takip ediyorum yazmak için geç kaldığımı düşünerek sadece okuyordum doğum hikayelerini okudukça dayanamadım bizimde doğum tarihimiz 09/10/2014 olarak bekliyoruz
hoşgeldin canım.niçin geç olsun..
benim de 09 Ekim ama tabi malum hamilelik erken olma ihtimali var..

az kaldı.. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

Back
X