2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
http://www.ciceksepeti.com/ask-karnavali-kek-ve-kurabiye-buketi-gr651

doğum yapacağım gün doğum günümde olduğu için eşimden yukardaki keklerden istedim :)
böylece ziyarete gelen olursa ikramda ederiz, benim bir şey yapmaya zaten niyetim yoktu
Benimde k.validem kral tacı şeklinde kurabiyeler yapacak onları süsleyerek hastane odamiza gelenlere sunacağız. Yeni doğum tarihin için rahat ol bence Elif bak ekteki resmi senin için paylaşıyorum. WHO ya göre 37.hafta itibari normal doğum zamanı sayılıyor ;)

Eklentiler

• IMG-20140919-WA0002.webp
    IMG-20140919-WA0002.webp
    161,1 KB · Görüntüleme: 83
Benimde k.validem kral tacı şeklinde kurabiyeler yapacak onları süsleyerek hastane odamiza gelenlere sunacağız. Yeni doğum tarihin için rahat ol bence Elif bak ekteki resmi senin için paylaşıyorum. WHO ya göre 37.hafta itibari normal doğum zamanı sayılıyor :KK66:

teşekkürler, insan ikilemde kalıyor ilk duyduğunda ama artık kabullendik, son hazırlıklarımızı yapıp bebişimize kavuşmaya gidicez inşallah,

görümcemlerde kurabiye felanmı yapsak diyorlardı ama sonra bir şey demediler, bende bu kekleri alalım olsun bitsin dedim :) hem doğum günü pastam yerinede geçer

kızlar merhaba fazla giremiyordum forma . sezeryan doğum yapacağım doktorumla karar verdik bebek kanala düşmemiş pazartesi günü sezeryan tarihi verecek. zaten eylülün son haftası alıcam dedi haftaya bebişim insallah elimde olacak :)

Bu arada nstye gittik, Dr baktı ve gayet güzel dedi, tahliller vermişti onları da güzel buldu. Haftaya çatı muayenemiz var, durumumuz netlik kazanacak inşallah normal doğumdan yana olacak :) ben inanıyorum kızıma normal normal gelecek

Canım her işte bir hayır vardır. Hiç üzme kendini ki bebişinde üzülmesin. Dualarım seninle sağlıkla alırsın inş kucağına inş. Normal sezeryan fark etmez canım ben normal istiyorum ama ısrarcı değilim kendimi doktoruma teslim edicem o ne derse o. Hayırlı güzel haberle gel inş.

Sagol canim Allah razi olsun hayirlisi artik yapacak birsey yok uzulmuyorum aslinda icim cok rahat bir an once kucagima almak istiyorum dogrusu :)

Kızlar sezeryanda idrar için sonda takılıyor diye biliyorum peki lavman da yapılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

kızlar merhaba fazla giremiyordum forma . sezeryan doğum yapacağım doktorumla karar verdik bebek kanala düşmemiş pazartesi günü sezeryan tarihi verecek. zaten eylülün son haftası alıcam dedi haftaya bebişim insallah elimde olacak :)
bnm bildıgım son anlarda bile kanala grebılıor.zaten herkes seZaryen oluor.doktorları hep sezeryam demıs.yanı bebek çok iri veya küçük olur.donmez anlarm ama her seye sezeryan dıorlar anlam veremiyorum

Bende anlamıyorum hemen sezaryen demelerine tmm mecburi olur onu anlarım ama şimdiki doktorlar kolaya kaçıyolar riske atmıyolar hiçbişekilde ve erkenden doğum yaptırıyolar 15 gün önce alıyolar bebeği bence anne karnında ne kadar kalırsa kardır tabi mecburi durumlar dışında diye belirteyim
Misal benimn bebeğimde kilolu 4 kg geçer diyo doktorum ama hala sezeryan demiyo son haftaya kadar beklicez diyo ha bebek önce gelmek ister belki o zaman normal olur diyo ama son haftaya kadar bekleyip 4 buçuk kg olursa kesin sezeryan diyo ne bi tarih verdi ne de karar verdi gidişata bakıcaz diyo bende zaten o an bebek ve benim için hangisi sağlıklı olursa onu istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar merhabalar,
Ben de herkese Sezeryan denmesini şaşkınlıkla izliyorum.bence bizi bayrama bırakmak istemiyorlar.ne olur biraz direnin başka doktorların da görüşlerini alın.zorunlu bir durum yoksa neden kendinizi kestiresiniz ki?normal doğumu insanlıkboyunca kadınlar yapabilmişler,bizde eksik olan nedir?ben doktorum normal doğum istiyordunuz değil mi diye sorduğunda çok istiyorum diye cevap veriyorum.drlar şüpheniz olduğunu anladığında hemen kolaya kaçıyor.
Bu yazıyı okursanız bence çok cesaret alırsınız.

http://blogcuanne.com/2013/02/11/bir-sezaryen-sebebi-olarak-cati-darligi/

Arkadaşlar merhabalar,
Ben de herkese Sezeryan denmesini şaşkınlıkla izliyorum.bence bizi bayrama bırakmak istemiyorlar.ne olur biraz direnin başka doktorların da görüşlerini alın.zorunlu bir durum yoksa neden kendinizi kestiresiniz ki?normal doğumu insanlıkboyunca kadınlar yapabilmişler,bizde eksik olan nedir?ben doktorum normal doğum istiyordunuz değil mi diye sorduğunda çok istiyorum diye cevap veriyorum.drlar şüpheniz olduğunu anladığında hemen kolaya kaçıyor.
Bu yazıyı okursanız bence çok cesaret alırsınız.

http://blogcuanne.com/2013/02/11/bir-sezaryen-sebebi-olarak-cati-darligi/
Kesinlikle katılıyorum sana canım ben sonuna kadar direnicem normal doğum için son anda ne olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yazıyı okuyacam hemen

Olsun canım en azından sezeryan olacağın belli hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın evladınızı Amin .
Benim bebeğim bekliyor tatlım , nst de sancı çıkmıyor yarın 38 haftam bitiyor kız çocukları erken gelir derler ama
benim kız öyle bekliyor . Ne yapayım da doğumu başlatalım bilemedim
belli olmaz senin kız nazlıysa annesşni bekletir belki birazcık sağlıkla gelsinlerde sende bol bol yürüyüş yap nette okumuştum 2 saat falan yürüyorlarmış..

Canim hayırlı olsun doğum tarihi almissiniz ama ayin 8 i bayramın 4.gunu oluyor doktorun orda olucakmi
Sağol canım bayram 7 ekimde bitiyor yanlış mıyım acaba doktor öyle dedi adımı yazdırdı..şimdi baktım internetten bayramın 4.günü 7 ekim canım.. hayırlısıyla 8 ekimde olacak inşallah..

Biz bu sabah doğuma gidiyoruz:KK25:
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)
Çok heyecan verici sanırım artık bebeğini almışsındır kucağına Allah yardımcın olsun.

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm :KK43: drun gelmesini bekliyorum
Korkma inşallah herşey yolunda olacak..fark edilmesi ve müdahale edilmesi daha iyi Allah korusun başka şeyler olmasında.haberlerini bekliyoruz.

'Şu son üç gün..:nazar::nazar::nazar:
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop ordayım..' diye şarkı söylüyoruz biz oğlumla teyzeleri..:KK46:

Dün dr kontrolüm vardı.. 37 . haftayı dün bitirdik şükür.. 3ü geçmiş oğlum.. 3200 gibi kilosu.. :KK46:Doktorum bugün hastaneyi ve anestezi ekibini ayarlayacak ve pazartesi sezeryana alacak.. Oğluma kavuşmaya az kaldı.. Allahım bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. :nazar:
Dr hazır mısın diye sordu; kapı süslerim bitmedi dedim :) :KK45: bugün yarın annemle onları bitiririz.. yarın temizlik var.. heyecan dorukta.. İnşallah herşey sorunsuz ve güzel geçer..:KK71::KK15:
Hayırlı olsun çok az kalmış:)

Günaydın herkese.
Doğumlar birden ne kadar arttı maşallah:) Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bir de herkes sezeryan oluyormuş gibi bana mı öyle geldi yoksa? Benim daha o bile belli değil:KK43: Doktorumla konuşmadık ben normal diyorum ama tereddütlerim var. 1 ekimde randevum var o zaman konuşurum diye düşünüyorum.
Kızlar bir de ben soluma yatınca bıçak saplanır gibi ağrı oluyor karnımda sizde oldu mu böyle bir şey, iki gündür de baş ağrısı çekiyorum:KK43:
İnşallah istediğin gibi bir doğum olur.Bende sağa ve sola yatınca ağrım oluyor büyüdüler artık zorluyorlar bizi birazcık sanırım ondan bu ağrılar ama doktoruna da sor tabii..

Kızlar sezeryanda idrar için sonda takılıyor diye biliyorum peki lavman da yapılıyor mu? Bilgisi olan var mı?
Maalesef ikisini de yapıyorlar..

Bende anlamıyorum hemen sezaryen demelerine tmm mecburi olur onu anlarım ama şimdiki doktorlar kolaya kaçıyolar riske atmıyolar hiçbişekilde ve erkenden doğum yaptırıyolar 15 gün önce alıyolar bebeği bence anne karnında ne kadar kalırsa kardır tabi mecburi durumlar dışında diye belirteyim
Misal benimn bebeğimde kilolu 4 kg geçer diyo doktorum ama hala sezeryan demiyo son haftaya kadar beklicez diyo ha bebek önce gelmek ister belki o zaman normal olur diyo ama son haftaya kadar bekleyip 4 buçuk kg olursa kesin sezeryan diyo ne bi tarih verdi ne de karar verdi gidişata bakıcaz diyo bende zaten o an bebek ve benim için hangisi sağlıklı olursa onu istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
bende gecen doktoruma normal dıyebılırmıyım aklma böyle yazabılırmym dedım,son ana kadar bellı olmaz dedı ama ınsan doktoruna bile guvenemıor.ben çatın dar demelerının bile bır komplo oldgnu düşünmeye basladm.bn doktoru beklerken bırını mecburı sezeryane gonderıordu.banada sorun yoksa normal dogırtuorum dedı ama hep sorun var ndnse herkeste.bakalm catımada dar mı dencek.bmcede son ana kadar sorun yoksa dırenmek gerek

Back
X