2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Dr dan çıkalı bayağı oldu ancak yazıyorum. Çatım için müsait yumuşacık 1 cm de açılmış bebeğin 3800 gibi olur 40. Haftada doğurabilirsin dedi :) 3300 gr 51 cm boyu Allaha Şükür herşey yolunda cumartesi kontrol nst dedi o zamana kadar hurmaya abanıcam biran önce doğsun istiyorum bol bol yürü dedi. Melodika sol tarafındaki ağrıyı da sordum myom yoksa endişelenmeyin gerek yok bebek baskı yapıyordur dedi. Çatı muayenesi ise kısa acısı da perine masajı gibi:KK70:
Gelmişsin canım. çok şükür güzel haberlerle geldin:) Çatı olayını da atlattın maşallah darısı başıma.Alttan kamerayla bakmak gibi mi canım? Acı olmamasına çok sevindim ben de kasmam inşallah.
Çok sağol canım sormuşsun rahatlattın beni akşam gene vardı ağrım ama sürekli bir ağrı değil üstüne yatınca acıma falan bana da baskı gibi geldi. Myom olsaydı bu zamana kadar görürlerdi herhalde.
Maşallah bebeğine bu arada yerim ben onu kocaman olmuş:) Benim kız da bir hareketlense rahatlıcam akşam dışardayken çılgınlar gibi hareket etti benim kız ama bugün çok az:(

bebeğimin beşiğine süslü takım diktiriyordum, erken doğacağı için yetişmedi :KK43:
bugün başlamışlar iki günde biter sen hastaneden çıkana kadar göndeririz dediler, inşallah yetişir
bu arada hastaneye sadece eşimle gitmek istiyorum ama sanırım cümbür cemaat gidicez, fotografçıyla konuştum, ön çekimde oda kalabalık olursa herkesi çıkartın dedim, eşimle rahat poz vermek istiyorum dedim, şimdi bebek içinde her kafadan ses çıkacak , kv bebeklerin yüzüstü yatmasından yana mesela ben yan veya sırtüstü yatmasından yanayım, sonra nedense bebeğin erken alınmak zorunda olduğunu anlamıyor dün yine hemen aldırmayın mümkün olduğunca kalsın felan dedi, sanki ben çocuğumu düşünmüyorum :KK43: böyle herkesten bir yorum gelince işte sinir oluyorum, annemde mesela gelen misafirler senin yanında oturcak diye tutturdu bende istemiyorum, bebeğimle vakit geçirmek onu rahat rahat emzirmek istiyorum, sanırım benim psikoloji iyice bozuldu :KK43:

Canim şimdiden bunları düşünüp kendini strese sokme bak iki gün sonra bebegine kavuşacaksin hem ne öyle seni ziyarete gelenler ikindi cayina yada oturmaya gelmiyorlar hasta ziyaretine geliyorlar hem ne demişler hasta ziyaretinin kısa olanı makbuldur.ayrica sen lohusa bir kadin olarak onlarla oturma gibi bişey olmaz yat odanda boşver yoksa her kulaktan bişey çıkar hepsini duyarsak vay halimize

Tamam canım bekliyorum haberlerini. Bu arada son 3 saattir kızım hareket etmiyor çok panik oldum:KK43: saat 2 gibi azcık hıçkırdı. sabahtan beri tek tük hareket ediyordu. akşam çok gergindim stres oldum falan ondan mı oldu acaba? ne yapsam hareket etmiyor şimdi, salladım falan karnımı o zaman tepki verirdi ama yok. süt içtim, tatlı yedim yok:KK43:
Gelmişsin canım. çok şükür güzel haberlerle geldin:) Çatı olayını da atlattın maşallah darısı başıma.Alttan kamerayla bakmak gibi mi canım? Acı olmamasına çok sevindim ben de kasmam inşallah.
Çok sağol canım sormuşsun rahatlattın beni akşam gene vardı ağrım ama sürekli bir ağrı değil üstüne yatınca acıma falan bana da baskı gibi geldi. Myom olsaydı bu zamana kadar görürlerdi herhalde.
Maşallah bebeğine bu arada yerim ben onu kocaman olmuş:) Benim kız da bir hareketlense rahatlıcam akşam dışardayken çılgınlar gibi hareket etti benim kız ama bugün çok az:KK43:
Saol canım :) alttan kamerayla baktığında bile daha derine giriliyor daha önce basılmıştı ondan diyorum. Abartılacak bir durum yok yani.. Ne yalan diyim bende kastım. Dr çok kastın dedi. Belkide açıklık 2 cm. Bence hafta sonu olmadan doğururum gibime geliyor bol yürüyüş yapıcam. Daha büyüsün istemiyorum zorlar.
Son günlerimiz çok önemli en ufak farklılığı dikkate almalısın. İmkanın varsa bence dr a git derim. Biraz daha uğraş inş.boşuna endişelenmişindir. Alkış uyandırıyor diye duymuştum bi dene istersen...

Canim şimdiden bunları düşünüp kendini strese sokme bak iki gün sonra bebegine kavuşacaksin hem ne öyle seni ziyarete gelenler ikindi cayina yada oturmaya gelmiyorlar hasta ziyaretine geliyorlar hem ne demişler hasta ziyaretinin kısa olanı makbuldur.ayrica sen lohusa bir kadin olarak onlarla oturma gibi bişey olmaz yat odanda boşver yoksa her kulaktan bişey çıkar hepsini duyarsak vay halimize

annem işte ben odamda kimse istemiyorum gelenleri salonda oturtursun dedim sen iyice cins oldun dedi :)
misafir çok severim aslında ama atlattığım hastalıklar galiba beni biraz değiştirdi

bebeğimin beşiğine süslü takım diktiriyordum, erken doğacağı için yetişmedi :KK43:
bugün başlamışlar iki günde biter sen hastaneden çıkana kadar göndeririz dediler, inşallah yetişir
bu arada hastaneye sadece eşimle gitmek istiyorum ama sanırım cümbür cemaat gidicez, fotografçıyla konuştum, ön çekimde oda kalabalık olursa herkesi çıkartın dedim, eşimle rahat poz vermek istiyorum dedim, şimdi bebek içinde her kafadan ses çıkacak , kv bebeklerin yüzüstü yatmasından yana mesela ben yan veya sırtüstü yatmasından yanayım, sonra nedense bebeğin erken alınmak zorunda olduğunu anlamıyor dün yine hemen aldırmayın mümkün olduğunca kalsın felan dedi, sanki ben çocuğumu düşünmüyorum :KK43: böyle herkesten bir yorum gelince işte sinir oluyorum, annemde mesela gelen misafirler senin yanında oturcak diye tutturdu bende istemiyorum, bebeğimle vakit geçirmek onu rahat rahat emzirmek istiyorum, sanırım benim psikoloji iyice bozuldu :KK43:
Canim senin psikoloji n bozulmadi. Olması gereken şeyleri istiyorsun.ozel bi istek gibi görünüyor. Ben karar verdim gerekirse kendim rica edicem yalnız olmam gerektiği zamanlarda.kimsenin yanında emzirme k zorunda degiliz.fotografciya söylemekle de çok iyi yapmışsın. Herkes çok meraklı nedense

Saol canım :) alttan kamerayla baktığında bile daha derine giriliyor daha önce basılmıştı ondan diyorum. Abartılacak bir durum yok yani.. Ne yalan diyim bende kastım. Dr çok kastın dedi. Belkide açıklık 2 cm. Bence hafta sonu olmadan doğururum gibime geliyor bol yürüyüş yapıcam. Daha büyüsün istemiyorum zorlar.
Son günlerimiz çok önemli en ufak farklılığı dikkate almalısın. İmkanın varsa bence dr a git derim. Biraz daha uğraş inş.boşuna endişelenmişindir. Alkış uyandırıyor diye duymuştum bi dene istersen...
Bunu duyduğuma sevindim:) Alttan kamerayla geçen hafta bakıldı bana da onun kadar bile değilse bu güzel haber. Hayırlısıyla yap canım doğumunu da bize de anlat:) sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Deneyeceğim şimdi ses falan yapayım. Tabak çanak sesine de tepki veriyordu benim kız deneyeceğim şimdi inşallah hareketlenir.

Canim senin psikoloji n bozulmadi. Olması gereken şeyleri istiyorsun.ozel bi istek gibi görünüyor. Ben karar verdim gerekirse kendim rica edicem yalnız olmam gerektiği zamanlarda.kimsenin yanında emzirme k zorunda degiliz.fotografciya söylemekle de çok iyi yapmışsın. Herkes çok meraklı nedense
eşimin ailesine ben müsaade edermisiniz biraz dışarda beklermisiniz desem hastaneden çıkar giderler, bunu bildiğim için özellikle fotorafçıyla konuştum :) inşallah unutmaz

Dr dan çıkalı bayağı oldu ancak yazıyorum. Çatım için müsait yumuşacık 1 cm de açılmış bebeğin 3800 gibi olur 40. Haftada doğurabilirsin dedi :) 3300 gr 51 cm boyu Allaha Şükür herşey yolunda cumartesi kontrol nst dedi o zamana kadar hurmaya abanıcam biran önce doğsun istiyorum bol bol yürü dedi. Melodika sol tarafındaki ağrıyı da sordum myom yoksa endişelenmeyin gerek yok bebek baskı yapıyordur dedi. Çatı muayenesi ise kısa acısı da perine masajı gibi:KK70:
Maşallah kuzuna ... 1cm açıklık var ise 40 haftaya kalmaz o zaman hayırlısı olsun
Benim dr çatı muanesi yapmıyor , ben bu hafta gideyimde başka bir yerde yaptırayım bakalım ,inş açıklık başlamıştır

Kızlar Perşembe'den beri canım cok sıkkın.. Dr.bi tanıdığımızla konuşurken bebeğimin halen dönmediğini ve sezaryen olmak zorunda olduğumu söylemiştim laf arasında,o da sağolsun "gel bi bakayım ben de" dedi. Perşembe günü gittim sağlık ocagı gibi bi yerdeydik ultrasondan sadece kafa çapını ölcüp 33h3gün dedi fakat bizim yaklaşıık 2hafta önceki ölcümlerimizde cıkan değerdi bu. Ultrason cihazında mı bi sorun vardı,ölcüm yapan kişi mi hata yaptı yoksa bebeğimde gelişme geriliği mi oldu bu dönemde kafam allak bullak oldu.Carsamba günü dr kontrolumuz var içim içimi yiyor 3gün nasıl bekliycem bu düşüncelerle bilemiyorum:KK43: Hicbir sorun yokken aniden böyle bişey olabilir mi ki?
Her cihaz bir birini tutmuyor olabilir hata olabilir , bu düşüncelerle kendinide bebeğinide üzme lütfen

annem işte ben odamda kimse istemiyorum gelenleri salonda oturtursun dedim sen iyice cins oldun dedi :)
misafir çok severim aslında ama atlattığım hastalıklar galiba beni biraz değiştirdi

Yinede söylemekle iyi yapmışsın hastanenin fotofrafcisiylami anlastiniz dışardan gelmesi yasak çünkü

Sagolasin amin. Sende kavusursun hersey yolundaysa bol bol yuru.dr um oyle demisti. :) bebegim 36.haftada anca basasagi donunde yuruku kanala yerlessin dedi yarim saat felan(gunde) ben ev isi yaptim o gece sancisiz suyum gelmisti :KK66:
Rabbim bağışlasın canım evladına kavuşan annelerden birisin ,

Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicak :KK43: tansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
Canım gözün aydın evladına kavuşan bir anne sin :) Küvezden hayırlısıyla çıkar umarım , Rabbim e emnetler ... Tansiyonun stresten dolayı yükselebilir

Günaydın kızlar
Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun. Darısı biz bekleyenlere inşallah. Kolay ve acısız doğumlarımız olur inşallah.
Kızlarımın odası hazır, ufak tefek eksikler dışında. Ütüler bitse, doğum çantamı da hazırlasam tam olacak :)
Çok güzel iyi günlerde kullanın :)

Elifcım senı öyle ıyı anlıorum kı.bnm esımde halasını yatıya getrcekmıs tanımıorumda.gecende akrabaları yatıya gelıordu ama Allahtan gorumcem tutturmuş bana gelın dıede gelmedıler.sonrs ben böyle nasl agrlıyım ıkı iş ypyrm yoruluorum temızlık o bu.ama adam anlamıor yok neymıs mısafr sevapmıs bn mısafr sevmıomusum.ya ben kalıp temzlkmı yapcsm mısafr gelcek dıe.halılarım yıkamada olcak,yemek derdı.bırde evım musaıt dgl nerde yatrcam ama yol anlamazlar.hastaneye bole gümbür cemaat gtcekmısız.ben sancımı annemle esımle çekmek ıstıorum of of.yanı hepımz aynıyz tek dglsın kuzum

sen zaten guvenıordun kendine.rahatladm ve sevndm.ıns bbdede açıklık çıkar hıc sanmıom ama ndnse ya

Back
X