Gelmişsin canım. çok şükür güzel haberlerle geldin:) Çatı olayını da atlattın maşallah darısı başıma.Alttan kamerayla bakmak gibi mi canım? Acı olmamasına çok sevindim ben de kasmam inşallah.Dr dan çıkalı bayağı oldu ancak yazıyorum. Çatım için müsait yumuşacık 1 cm de açılmış bebeğin 3800 gibi olur 40. Haftada doğurabilirsin dedi :) 3300 gr 51 cm boyu Allaha Şükür herşey yolunda cumartesi kontrol nst dedi o zamana kadar hurmaya abanıcam biran önce doğsun istiyorum bol bol yürü dedi. Melodika sol tarafındaki ağrıyı da sordum myom yoksa endişelenmeyin gerek yok bebek baskı yapıyordur dedi. Çatı muayenesi ise kısa acısı da perine masajı gibi![]()
Çok sağol canım sormuşsun rahatlattın beni akşam gene vardı ağrım ama sürekli bir ağrı değil üstüne yatınca acıma falan bana da baskı gibi geldi. Myom olsaydı bu zamana kadar görürlerdi herhalde.
Maşallah bebeğine bu arada yerim ben onu kocaman olmuş:) Benim kız da bir hareketlense rahatlıcam akşam dışardayken çılgınlar gibi hareket etti benim kız ama bugün çok az