2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kızlar uzun zamndır yazmıyorum buraya ama arada takip ediyorum biran önce oğlumu kucağima almak istiyorum dün akşam oğlum çok hareketliydi daha önce hiç bu kadar hareketli deyildi gündüzde baya sancım oldu ama oğlumun hala gelmeye niyeti yok bu gün dr kontürolümüz varr çok heycanlıyım işalahh nstde sancı çıkarr ee sizden nbrr

Ben de hurma yiyorum. Sancılarımız geçmicek birgün lale:))) kendini yorman iyi olmuş ben de iş yaptım bugün:)
İnşallah geçmez de oğluşlar gelir bayramda önce canım:-D
Insalkah bakalim herkes eke gelir fena mi diyor ama o buyudukce benim ksrnjm ortadan ikiye ayrilacakmis gibi oluyor sagolsun alttan üstten tepebildiğk kadar tepiyor canim baya aciyor ondan acele ediyorum ama hayirlisi olsun bakalim :)
Ayrılmaz göbeğin annesi:-D tepsin insan nasıl mutlu oluyor hareketlrine. Acılar muhakkak olacak artık kocaman bişey oldular minik kuşlar:)

İlk defa böyle uykusuz bir gece yaşıyorum. Ağrıyla uyandım ilk defa :) bir gün çekeceğim ağrıya sevineceğimi hiç düşünmemiştim. Gel oğlum artık dedim içimden... Sanırım sahte sancı ama olsun bu bile artık doğum yakındır dedirtiyor :KK71:Doğuma hazırlıyor:) heyecanlandım sanırım dalamadım tekrar uykuya... Şükürler olsun :KK68:
Bende gece saat 2 de ağrıyla uyandım ama çok sıkışmıştım. Sonrasında da sağ tarafım fena ağrıdı. Dinlendikçe geçti. Akşam otururkende sancı geldi 2-3 defa arası uzundu ama. Dedim heralde gelecek oğluş;) sabaha birşeyim kalmamış. Sanırım hurmanın faydasını görmeye başladım.

slm kızlar uzun zamndır yazmıyorum buraya ama arada takip ediyorum biran önce oğlumu kucağima almak istiyorum dün akşam oğlum çok hareketliydi daha önce hiç bu kadar hareketli deyildi gündüzde baya sancım oldu ama oğlumun hala gelmeye niyeti yok bu gün dr kontürolümüz varr çok heycanlıyım işalahh nstde sancı çıkarr ee sizden nbrr
Nerelerdesin havva sen;) iyi olmanıza sevindim. 1 ekimde doğuracaklardan daha tık yok. İnatçı çıktılar bizim bebekler:-D

İnşallah geçmez de oğluşlar gelir bayramda önce canım:-D

Ayrılmaz göbeğin annesi:-D tepsin insan nasıl mutlu oluyor hareketlrine. Acılar muhakkak olacak artık kocaman bişey oldular minik kuşlar:)

Bende gece saat 2 de ağrıyla uyandım ama çok sıkışmıştım. Sonrasında da sağ tarafım fena ağrıdı. Dinlendikçe geçti. Akşam otururkende sancı geldi 2-3 defa arası uzundu ama. Dedim heralde gelecek oğluş:KK66: sabaha birşeyim kalmamış. Sanırım hurmanın faydasını görmeye başladım.
40. haftaya yaklaşmışsın. Artık zamanıdır zaten...Dediğin gibi hurma etkisini göstermeye başladı sanırım :) Dün kardeşim Dr bir arkadaşıyla konuşurken benim hamileliğimden bahsetti. Kız hemen hurma yiyor mu yesin Dr lar söylemeyi es geçebiliyor demiş..Doğru yoldayız yani :D

Senin doğum yakındır öyle de olsun zaten 40.haftaya 6 gün kalmış maşallahı var bebeğin içeride rahat belli ki :)
İnşallah Dr dan güzel haberlerle gelirsin ;)

günaydınlar,
nette çok kalamıyorum bir iki yazı okuyunca kasılıyorum oturamıyorum yatamıyorum. o yüzden yazamıyorum.cevap yazamıyorum.
ama ağrı ve sancılardan şikayetçi değilim. herşey kızım için. onun büyümesi için. sadece sabırla bekliyorum. herkes iyidir inşallah.
sayılı günlerimiz kaldı.. allah hayırlısını versin.

Arkadaslar araniza yeni katildim gebeligimin 36+4 muhtemel dogum tarihim 10 ekim.hamileligim simdiye kadar cok guzel gecti cok sukur hic sorun yasamadim derken son 1 haftadir siddetli kasintim var ve artik geceleri uyuyamiyorum.cildiye doktoruna gittim antihistaminik ve birde krem verdi fakat hic birseye yaramadi benim gibi bu problemi yasin var mi aranizda?

Som arkadaşım.. Benim gebelik boyunca kaşıntım vardı ama seninki farklı sanırım... Kadındoğumcuna söyledin mi ? Karaciğer enzimlerine baktırsan fena olmaz... Ilık duş iyi geliyor ve terlememeye çalış cnm...

Nerelerdesin havva sen:KK66: iyi olmanıza sevindim. 1 ekimde doğuracaklardan daha tık yok. İnatçı çıktılar bizim bebekler:-D

canım çok yoğunum ya tayinimiz çıkmıştı evimizi taşıdık yerleştirdik tekrar tayin hakkı verdiler eşimde tekrar istedi 3 ay arayla tekrar ev taşıycaz yani evi toparladık ama yeni tuttuğumuz ev hala bitmedi onu bekliyoruz tayinimizin çıktığı yer kv yakın doğum da zaten kv kalacaktım bende erken geldim doğum olunca bayramda kvlerde olacağimm işte böyle çok karışık yani herşey üst üste geldi sizden nabrr damla doğum yapmış çok sevindimm kamuran nasıl

Senin doğum yakındır öyle de olsun zaten 40.haftaya 6 gün kalmış maşallahı var bebeğin içeride rahat belli ki :)
İnşallah Dr dan güzel haberlerle gelirsin :KK66:

aynen cnm ya bir an önce doğmasını istiyorum minicik ellerini tutmak istiyorum işallah canım yaa koçiş öğleden sonra gelecek saat 4 de dr oluruz eve dönünce müsait olursam mutlaka yazarımm senin doğumda yakın işallah sağlıkla bebeğini kucağina alırsın cnmm

Merhaba arkadaşlarım ;) gebelik haftamda 23 gün yazıyor . Ama biz kızımla beraber 14. Güne başladık.. 3gün önce göbek bağımız düştü ve yıkandık bile ;) kızım premature doğduğu için gündüzleri saat başı geceleri 1,5-2 saat araya emziriyorum.. En büyük şansım sütümün gelmesi oldu.. Ben 34,5 haftalıktan doğurdum biliyorsunuz... Sanırım en küçük hafta benim... Aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin. Pozitif olun ve kendinizi doğuma hazırlayın... İnanın kucağınıza alana kadar stres ve heyecan içinde oluyorsunz.. Ne yaparsanız yapın.. Ama olabiliyorsanız soğuk kanlı olun.. Hepinize sağlıkla ve kolay bir doğum yapmanız için dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun..doğum yana arkadaşlarımızda inşallah sağlıkla huzurlarlabüyüterler bebişleri... Hepinizi öpüyorum..

biraz geç yazdım kızlar kusura bakmayınn kv her sabh beni yürüşe çıkarıyor ayaklarım şişiyor diye yürüşten geldim hemen size yazayım dedim

40. haftaya yaklaşmışsın. Artık zamanıdır zaten...Dediğin gibi hurma etkisini göstermeye başladı sanırım :) Dün kardeşim Dr bir arkadaşıyla konuşurken benim hamileliğimden bahsetti. Kız hemen hurma yiyor mu yesin Dr lar söylemeyi es geçebiliyor demiş..Doğru yoldayız yani :D
Doktorlarında onayını aldığımıza göre gelsin hurmalar:-D
canım çok yoğunum ya tayinimiz çıkmıştı evimizi taşıdık yerleştirdik tekrar tayin hakkı verdiler eşimde tekrar istedi 3 ay arayla tekrar ev taşıycaz yani evi toparladık ama yeni tuttuğumuz ev hala bitmedi onu bekliyoruz tayinimizin çıktığı yer kv yakın doğum da zaten kv kalacaktım bende erken geldim doğum olunca bayramda kvlerde olacağimm işte böyle çok karışık yani herşey üst üste geldi sizden nabrr damla doğum yapmış çok sevindimm kamuran nasıl
Senin baya yorucu oluyor desene... Allah yardımcın olsun. Evet damla doğum yaptı. Çok şirin bir kızı var resmini paylaştı. Kamuran da bizim gibi hala bekliyor. Ara ara sancıları oluyor. İnşallah bayrama kalmadan doğururuz....

Merhaba arkadaşlarım :KK66: gebelik haftamda 23 gün yazıyor . Ama biz kızımla beraber 14. Güne başladık.. 3gün önce göbek bağımız düştü ve yıkandık bile :KK66: kızım premature doğduğu için gündüzleri saat başı geceleri 1,5-2 saat araya emziriyorum.. En büyük şansım sütümün gelmesi oldu.. Ben 34,5 haftalıktan doğurdum biliyorsunuz... Sanırım en küçük hafta benim... Aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin. Pozitif olun ve kendinizi doğuma hazırlayın... İnanın kucağınıza alana kadar stres ve heyecan içinde oluyorsunz.. Ne yaparsanız yapın.. Ama olabiliyorsanız soğuk kanlı olun.. Hepinize sağlıkla ve kolay bir doğum yapmanız için dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun..doğum yana arkadaşlarımızda inşallah sağlıkla huzurlarlabüyüterler bebişleri... Hepinizi öpüyorum..
Maşallah size ne güzelll yaa bende kucaklamak istiyorum artık bebeğimi... sütünün gelmesi de çok iyi olmuş. Darısı bizim gibi sabırsızlıkla bekleyenlere. Neden erken doğum yapmıştın sen cnm.

Doktorlarında onayını aldığımıza göre gelsin hurmalar:-D

Senin baya yorucu oluyor desene... Allah yardımcın olsun. Evet damla doğum yaptı. Çok şirin bir kızı var resmini paylaştı. Kamuran da bizim gibi hala bekliyor. Ara ara sancıları oluyor. İnşallah bayrama kalmadan doğururuz....

evet tatlım baya yorucu oluyor ama şu aralar oğlumdan başka hiç bir şey düşünmüyorum yani bütün yük koçişin omuzlarında işallah cnm çok sabırsızlanıyorummm oğlum ilk gözlerini açtığında beni babasını görmesini istiyorum işallah öyle olurrr

Kizlar ben dogum yaptim..sunni ssnci aldim akksam 7 de dogum oldu darisi sizlere olsun gelicem insh
Canım, tebrk ederim! Allah analı babalı büyütsün, güzel bir ömür sürsün, hayırlı bir evlat olsun... :D
Darısı bizim başımıza... Normal doğum yapmana çok sevindim. İnşallah benimki de normal olur. Doğum hikayeni bekliyoruz. :)

Merhaba hanımlar istanbulda ücretsiz doğum fotoğrafı çekiyorum portfolyomda yayınlamak üzere. ilgilenen anneler bana mesaj atabilir.
Ben ilgileirim umraniye cakmak erdem hastanesindedogum yapicam uyar mı ki siz
Merhaba hanımlar istanbulda ücretsiz doğum fotoğrafı çekiyorum portfolyomda yayınlamak üzere. ilgilenen anneler bana mesaj atabilir.
Ben ilgilenirim umraniye cakmak erdemde yapicam size uyar mi

İlk defa böyle uykusuz bir gece yaşıyorum. Ağrıyla uyandım ilk defa :) bir gün çekeceğim ağrıya sevineceğimi hiç düşünmemiştim. Gel oğlum artık dedim içimden... Sanırım sahte sancı ama olsun bu bile artık doğum yakındır dedirtiyor :KK71:Doğuma hazırlıyor:) heyecanlandım sanırım dalamadım tekrar uykuya... Şükürler olsun :KK68:
Uykunun ağrıyla bölünmesine ve uykusuz kalmana çooooook sevindim simlaacım bundan sonra artarak devam eder inşAllah sende oğluna kavuşursun :KK46:
Uzaktan bakınca çok acımasız bir dua gibi görünüyor ama sen böyle istiyosun:KK45:

kızlar selamlar,
ilk bebeği sezaryan olup ikinciyi bekleyenler var mı aranızda? kaçıncı haftaya verdi dr sezaryan randevusunu?

Back
X