2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ya dışarı çıkıcaz hiç bi ayakkabım olmuyo

3 numara büyük spor ayakkabı aldım. Bağcıklarını da söktüm. Zar zor oluyor :)

Kızlar çarşambaya kadar sancımın gelmesini beklicem. Gelmezse çarşamba sabah 9da yatışım yapılacak ve suni sancı verecek doktor. Bana dua edin inşallah hayırlısıyla sancım gelir..

Ben sana demedim mi aynı gün doğuracağız diyeee ;) Doğururken sana da dua edeceğim. Aynı saatlerde olacak bu gidişle kısmetse :)

aynen canim doktorun hemen gelir dediyse dogrudur demekki acilman var seninde, hayirlisi canim hepimiz gun sayiyoruz su koca 9 ay gecti de son gunler gecmiyo :)) rabbim kavustursun meleklerimize insallah...
Senle aşağı yukarı aynıyız canım senin de gelir inşallah bu haftaiçi:) son günnler geçmiyormuş gerçkten. Bekliyoruz o yüzden herhalde:)

3 numara büyük spor ayakkabı aldım. Bağcıklarını da söktüm. Zar zor oluyor :)

Ben sana demedim mi aynı gün doğuracağız diyeee :KK66: Doğururken sana da dua edeceğim. Aynı saatlerde olacak bu gidişle kısmetse :)
Senin de sabah mı yapılacak yatışın:) saatlerini de konuşuruz doğumlardan sonra:) iki balıkçı aynı gün geliyorlar dünyaya. Şu işe bak:)) inşallah ben de dua edicem size sancılarım arasında..

BPD şakaklarla birlikte baş çevresi değeri canım bebeğin tamm doktorlar elle ölçüyor ama neden artması gerekirken azalarak gitmiş diye insan takmadan edemiyor :KK61:

Canım son haftalarda bebek aşağıda olduğundan sanırım ölçümler bizleri şaşırtıyor.Kalinkamın dediklerine de tamamen katılıyorum.

Canim artik baslari dogum kanalina girdigi icin bundan sonraki olcumlere pek takilmamali aksi durum olsa doktorun zaten soyler bide son zamanlarda yani bebek belirli bir olgunluga eristikten sonra doktorlar olcumleri pek onemsemeden yapiyolar kabataslak ben son kontrolumde bunu farkettim gordugum kadariyle diger arkadaslardada ayni durum var hatta kimisi olcmuyo bile onemli olan bugune normal bi sekilde gelmis olmasi...

Süper tespit yapmışsın canım. Ben de son 3 kontrolümde yadırgadım hep çıkan değerleri. Artık usta hamile mi olduk ne :)

Senin de sabah mı yapılacak yatışın:) saatlerini de konuşuruz doğumlardan sonra:) iki balıkçı aynı gün geliyorlar dünyaya. Şu işe bak:)) inşallah ben de dua edicem size sancılarım arasında..

Eveeet, 8 buçukta yatıyoruz teyzesiii. Kısmetse 10 da sezeryan. Cihangir büyüyünce gelirsiniz bu taraflara, hep beraber balığa çıkarız. Terazi ve yükselen akrep gibi görünüyor. Sen seversin bak akrep olursa yükseleni :KK66:

Eveeet, 8 buçukta yatıyoruz teyzesiii. Kısmetse 10 da sezeryan. Cihangir büyüyünce gelirsiniz bu taraflara, hep beraber balığa çıkarız. Terazi ve yükselen akrep gibi görünüyor. Sen seversin bak akrep olursa yükseleni :KK66:
İnşallah canım :) burçlardan anlamam ama annesi babası akrep oğlumun:) bizim kuzular terazi olcak:)

Canım son haftalarda bebek aşağıda olduğundan sanırım ölçümler bizleri şaşırtıyor.Kalinkamın dediklerine de tamamen katılıyorum.

Süper tespit yapmışsın canım. Ben de son 3 kontrolümde yadırgadım hep çıkan değerleri. Artık usta hamile mi olduk ne :)
Evet canım doğru söylüyosun olmuşuz biz artık :KK39:
Canim artik baslari dogum kanalina girdigi icin bundan sonraki olcumlere pek takilmamali aksi durum olsa doktorun zaten soyler bide son zamanlarda yani bebek belirli bir olgunluga eristikten sonra doktorlar olcumleri pek onemsemeden yapiyolar kabataslak ben son kontrolumde bunu farkettim gordugum kadariyle diger arkadaslardada ayni durum var hatta kimisi olcmuyo bile onemli olan bugune normal bi sekilde gelmis olmasi...
Başı doğum kanalına girdimi hiç haberim yok canım doktor öyle bişey söylemedi ama ölçüm hatası yapmış olabilir haklısın saol :KK39:

Kızlar doğum yapan arkadaslarimizdan hic haber gelmiyor doğum hikayelerini çok merak ediyorum acaba bizimdemi foruma girme vaktimiz kalmicak...

Çok sevindim cnm haberlere.seninle BDT miz çok yakın. Senin dr bayam sonrasına kalır diyo benim dr arefe de açılma varsa alırız diyo. Senin dr unu beğendim :) herşey yolunda gider inş :)
Amin canım inşallah, bizimki hiç ihtimal vermiyor belli ki sancı cikmadigindan. Hayirlisi bakalım :)

BPD şakaklarla birlikte baş çevresi değeri canım bebeğin tamm doktorlar elle ölçüyor ama neden artması gerekirken azalarak gitmiş diye insan takmadan edemiyor :KK61:
Canım üşenmedim çıkardım ultrason kağıtlarımı inceledim. Hiç takma böyle detayları dr unu dinle :) benimkinde de bir sonraki hafta sonucun küçüldüğü olmuş :) el yordamıyla yapılan ölçümde hata payı olur normal yani takma.. Çok takıyorsan başka bir dr lâ daha konuşup rahatlayabilirsin...

Amin canım inşallah, bizimki hiç ihtimal vermiyor belli ki sancı cikmadigindan. Hayirlisi bakalım :)
Hayırlısı cnm...
Hayırdır sende uyanıksın :)
Ben kabus görüp uyandım yarım saati geçti hala ayaktayım.

Amin canım inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız. Amin. Benim doktor 41. Hafta beklenebilir ama ben beklemekten yana değilim dedi. Ben de bayram sonrasını beklemek istemedim. İnşallah kendi sancımız gelir. Ama sürekli kontrol altında olursan Allahın izniyle bir şey olmaz canım.
Bu arada geçen esraserhat doğum yapacaktı sancıları vardı. Haber var mı ondan?
İnşallah birşey olmaz bekliyoruz bakalım kendi sancımız gelir inş. bayramdan önce.
Esra serhat dan haber yok canım. Doğum yapmıştır büyük ihtimalle ama daha yazmadı. Havva yı da merak ediyorum. Sancım var yazmıştı ondan da haber yok.

Günaydın kızLar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız iyice aşağı indi ama sancı yok
Tuhaf hisler hissediyorum bazen ben annemi olucam inanamıyorum çok az kaldı çoğu kez olumlu düşünsemde bazen kötü şeylerde düşünüyorum eli ayağı düzgün olucak mı bi sorun olucak mı bebeğimde düşünmeden edemiyorum ama bu korkuları bütün anne adayları yaşıyomuş bide benim 2li testim biraz sorunlu çıkmıştı bu nedenle profa gitmiştik bi sorun yok demişti sonrasında da ne 3 lü nede 4 lüyü yaptırdım keşke 2liyide yaptırmasaydın dedim çünkü ne olursa olsun ben bebeğimi dünyaya getireceğim diye düşündüm hep sonuçta herşey Allahın takdiri
Sabah sabah biraz karamsarmıyım ne hava yağmurlu ondan belki neyse pozitif ol ünzile pozitif ol ünzile
Bu arada doğum yapanlardan hiç haber yok elifsen naptı acaba

günaydınlar.
elifsen doğum yaptı mı? hadi hayırlısı o zaman.. inşallah güzel haberleri getirir.

kızlar vitaminlere devam ediyor musunuz? ben halen demir,elevit,magnezyum alıyorum.

Günaydın kızlar,
Heyecanınıza okuyarak ortak oluyordum. Sancı nasıl bir şey derken ilk kez bu gece garip bir durum yaşadım. Kızım arada tekmeliyordu ama bu gece karnım öyle sertleşti ki, ağrı ile beraber çok gerildi, herhalde kızım karnımı yırtıp çıkacak diye korktum. Sizce bu ne olabilir?

Günaydın kizlar Herkes dogumunu beklio herkes kendini dinliyor bu ara :) ya benim karnim surekli sert bi agrim sancim yok ama ağrı oluo ara ara. Boyle olan varmi acabaa

Günaydın kızLar herkes iyidir umarım bizde iyi sayılırız iyice aşağı indi ama sancı yok
Tuhaf hisler hissediyorum bazen ben annemi olucam inanamıyorum çok az kaldı çoğu kez olumlu düşünsemde bazen kötü şeylerde düşünüyorum eli ayağı düzgün olucak mı bi sorun olucak mı bebeğimde düşünmeden edemiyorum ama bu korkuları bütün anne adayları yaşıyomuş bide benim 2li testim biraz sorunlu çıkmıştı bu nedenle profa gitmiştik bi sorun yok demişti sonrasında da ne 3 lü nede 4 lüyü yaptırdım keşke 2liyide yaptırmasaydın dedim çünkü ne olursa olsun ben bebeğimi dünyaya getireceğim diye düşündüm hep sonuçta herşey Allahın takdiri
Sabah sabah biraz karamsarmıyım ne hava yağmurlu ondan belki neyse pozitif ol ünzile pozitif ol ünzile
Bu arada doğum yapanlardan hiç haber yok elifsen naptı acaba
Haklısın birçoğumuzda aynı endişeler var. Ablam bile bebeği doğunca el ve ayak parmaklarını saymış.
Ben 2 li test yaptırmadım. Allahın takdiri bebeğimi aldırmak gibi bir niyetim olmadığından gerek duymadım. Bilip de hamileliğimde Üzülmek istemedim. Ayrıca etrafımda 2 olumsuz örnek vardı. Bebeklerine down sendromu dediler sorunsuz doğdu. 2 bebek de erkek. Sanki art niyet var gibime geldi. Tabi sıkıntılı bir hamilelik yaşadılar gereksiz yere...
Havadandır bu düşüncelerin. Bende kabuslu bir gece yaşadım.hepimizde tuhaf düşünceler var. Az kaldı az daha sakin olmaya çalışalım :)

Back
X