işte bnm de böyle oluooo...Ben de gobegin tam ortasinda olmuyor karnim dikdortgen seklini aliyor sag ust kose ve sol ust kose ayni anda sisiyor ayrica kalp atisim hizlaniyor beynim ve yuzum zongluyor ates basiyor kasilma oldugu sirada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bnm de böyle oluooo...Ben de gobegin tam ortasinda olmuyor karnim dikdortgen seklini aliyor sag ust kose ve sol ust kose ayni anda sisiyor ayrica kalp atisim hizlaniyor beynim ve yuzum zongluyor ates basiyor kasilma oldugu sirada
bnm doktorum kilo çok problem değil dedi, aklında olsun! gerçi çatı fln da öenmlidir belki, çatısı dar olanda yırtılmaların oluşması normal tabii.. yanlş bşy söylemiş olmym.. normal istiyorsan brz daha zorla doktorunuMerhaba herkese biraz geçmişi okudum adımız ekim anneleri ama ekim olmadan çoğu kişi patır pstır doğurmuş:) Allah doğuranların hepsinin bebeğine uzun ve sağlıklı ömür versin darısı başımıza benimde dün kontrolüm vardızaten doktor her defasında bebeğin iri olduğunu söylüyordu artık büyüdüğünden tam kilosunu tartamıyır ama 4 kiloyu geçeceğini söyledi zaten hep 2 hafta önden gidiyordu kendimi normal doğuma şartlandırmıştım ama şimdi kafam karıştı 4 kiloyu geçerse vajinal yırtıklar oluşur dedi net bir konuşma yapmadık 38. Haftada doğum şeklini netleştiriceğiz dedi bakalım hayırlısı diyorum bu arada sağ kasığım ağrıyordu sürekli özellikle otururken kalktığımda falan doktora sordum bebeğin başı o tarafta ondan baskı yapıyor dedi önceki sayfalarda biri sormuştu alıntı yapamadım yazayım dedim
Eklediler canım sagolKamuran söyledi canım seni , ekleyecek arkadaş doğum yaptı biraz meşguluyeti var ama ekler yakında
Slm canım bende esraserhat ı merak ediyorum. Bence bebeğini kucağına almıştır o telaşla yazacak vakit bulamıyordur.slmm.by sıralar fazla gıremıorm.fırsat buldukça bakmaya calısıorum
esraserhatı çok merak ettim.ıns ssagsalim doğurmuştur.annem hala benle,bende ona vakıt ayırıp ilgileniyorum.bkrblac gündür mideme kramplar gırıp duruor ama dun sabahtan bu sabaha kadar çok sıddetşı cektım durmak blmedı.oncelerı demir hapı yapıor heralde dedım üç gün ıcmedm ama kesılcegne şiddetlendı.çozemedm bu mıde ağrısınıyrn da çatı muayenem var .acılma varmı dıyede bakcak ayy ıns vardırr dua edın bana da
Gözünaydın canım.. Sağsalim yavruna kavuştun.. Darısı bize inş :)Merhaba kızlar..
Bende çarşamba günü bebeğimi kucağıma aldım.. spinal sezeryan oldum. Bebeğim 36+4 günlük dünyaya geldi.. 3 kilo 185 gr, 50 cm doğdu..
Daha önce sizlere yazmıştım, sancılarım vardı hatta 34.haftada sancılarımdan dolayı 1 gece hastanede yatmıştım ve bebeğin ciğerleri için iğne yapılmıştı..
Son 1 haftadır sancılarım günde 30u geçer olmuştu.. ama oğlumun boynunda 2 tur kordon vardı ve bu sebeple doğum pozisyonuna dönemedi.
27 eylül için yani dün için sezeryan tarihi almıştık ama çarşamba günü gittiğimiz kontrolde nst'de 4 sancı çıktı.. 20 dakika 4 sancı tabi ki fazlaydı ve 3 tanesi doğum sancısı şiddetindeydi.. doktor beklemeyelim artık dedive eve göndermedi bizi.. zaten hazırlıklıydık herşeyimiz arabadaydı..
Spinal istedim, madem normal doğum nasip olmadı en azında bebeğimin çıkışına şahit olayım dedim.. ağlayışını duydum, getirdiler yanıma, yanağı yanağıma yapıştı böyle çok güzeldi..
Spinalle ilgili tek sıkıntım aneztezi uzmanı iğneyi gerekli yere denk getiremedi ve 4. Denemede yapabildi.. üstelik her defasında beni suçladı.. 'yok sen kıpırdadın' ... 'yok sen eğilemedin'.. 4 kez o iğneyi yedim yani.. oğlumu yanıma getirmelerinden sonra bana hafif dozda narkoz yaptılar gerisini hatırlamıyorum.. ama uyandığımda ameliyathaneden çıkmamıştım daha..
Spinal olacaklara tavsiyem doğumdan sonra neskafe içmeleri.. bana doktorum önerdi baş ağrısı olmaması için.. bende günde 2-3 fincan içtim bugüne kadar.. baş ağrım olmadı.. o 4 iğneye rağmen.. hatta migrenim olmamasına rağmen..
İnşallah normal doğum bekleyenler yaparlar, çünkü ben hem normal doğum sancılarını çektim hemde sezeryan acısını.. hala tam iyileşemedim,daha sadece bebeğimin karnını doyurabiliyorum başka ilgilenemiyorum.. sütüm doğumun ertesi günü geldi.. günde 4 litreye yakın su içiyorum, 3-4 fincanda humana çayı içiyorum gerçekten işe yarıyor sütüm artıyor gün güne ..
Birde tavsiyem.. meme ucum biraz yara olmaya başladı, dünden beri bebeğimi emzirdikten sonra biraz sütümü sıkıp meme ucuma sürüyorum ve kuruyuncaya kadar bekliyorum öyle kapatıyorum göğsümü.. yara küçülmeye başladı.. aklınızda olsun..
Telefondan yazdığım için hiç smile kullanmadım.. aslında çok duygulu bi yazı oldu :)
Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepinize..
Öpüyorum..
Canım çok saol...Mesajını okurken baktım ayaklarıma evet haklısın inmiş.. Ödemlerim gitmiş olsa gerek :)
Perşembeye birşey kalmadı bende cuma gidicem...Ama hep birşey olsa hemen gitsem diye heveslerdeyim herşeyim hazır... :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım hadi bakalım hangimiz doğuracak :)
ben chicco lite way aldım yazlık die düşünme o kadar güzel bi kışlık tulumu var ki biraz zor üşür yer de kaplamıyo katlanınca pierre cardinden arkadaşım aldı hiç memnun deil çok sarsıyomuş bebenği bi de çok kullanmadan tekerlek sistemi bozulmuş yan gidiyodu diyo diğerini bilmiyorum
Evet çok duygusalız benimde ağlamadığım gün yok.. Heran herşey için ağlayabiliyorum. Mesela yarım saat önce yine birşeye duygulanıp ağladım.Kimin bebis sabirsiz bakalim suan o kadar hareketli ki anlatamam canimi acitio resmen ve asagiya baski yapıo bisyler gelcek die tetikteym suyum yada nisanim. Bugün biraz huzunluydum esimin isi cikti arkadasiyla gitti 2 kardeşim var onlarda gelmedi bugün ariolar ama insan yaninda gormek istio. O yuzden cok ağladım suan yazarken bile zirliorumcok üzüldüm. Bebeğim hissetti sanirim durumu o da durmadi hic sanki anne ben varim der gibi kipirdadi hep.. cok duygusala bağladım bu ara her seye aglar oldum.
Merhaba kızlar..
Bende çarşamba günü bebeğimi kucağıma aldım.. spinal sezeryan oldum. Bebeğim 36+4 günlük dünyaya geldi.. 3 kilo 185 gr, 50 cm doğdu..
Daha önce sizlere yazmıştım, sancılarım vardı hatta 34.haftada sancılarımdan dolayı 1 gece hastanede yatmıştım ve bebeğin ciğerleri için iğne yapılmıştı..
Son 1 haftadır sancılarım günde 30u geçer olmuştu.. ama oğlumun boynunda 2 tur kordon vardı ve bu sebeple doğum pozisyonuna dönemedi.
27 eylül için yani dün için sezeryan tarihi almıştık ama çarşamba günü gittiğimiz kontrolde nst'de 4 sancı çıktı.. 20 dakika 4 sancı tabi ki fazlaydı ve 3 tanesi doğum sancısı şiddetindeydi.. doktor beklemeyelim artık dedive eve göndermedi bizi.. zaten hazırlıklıydık herşeyimiz arabadaydı..
Spinal istedim, madem normal doğum nasip olmadı en azında bebeğimin çıkışına şahit olayım dedim.. ağlayışını duydum, getirdiler yanıma, yanağı yanağıma yapıştı böyle çok güzeldi..
Spinalle ilgili tek sıkıntım aneztezi uzmanı iğneyi gerekli yere denk getiremedi ve 4. Denemede yapabildi.. üstelik her defasında beni suçladı.. 'yok sen kıpırdadın' ... 'yok sen eğilemedin'.. 4 kez o iğneyi yedim yani.. oğlumu yanıma getirmelerinden sonra bana hafif dozda narkoz yaptılar gerisini hatırlamıyorum.. ama uyandığımda ameliyathaneden çıkmamıştım daha..
Spinal olacaklara tavsiyem doğumdan sonra neskafe içmeleri.. bana doktorum önerdi baş ağrısı olmaması için.. bende günde 2-3 fincan içtim bugüne kadar.. baş ağrım olmadı.. o 4 iğneye rağmen.. hatta migrenim olmamasına rağmen..
İnşallah normal doğum bekleyenler yaparlar, çünkü ben hem normal doğum sancılarını çektim hemde sezeryan acısını.. hala tam iyileşemedim,daha sadece bebeğimin karnını doyurabiliyorum başka ilgilenemiyorum.. sütüm doğumun ertesi günü geldi.. günde 4 litreye yakın su içiyorum, 3-4 fincanda humana çayı içiyorum gerçekten işe yarıyor sütüm artıyor gün güne ..
Birde tavsiyem.. meme ucum biraz yara olmaya başladı, dünden beri bebeğimi emzirdikten sonra biraz sütümü sıkıp meme ucuma sürüyorum ve kuruyuncaya kadar bekliyorum öyle kapatıyorum göğsümü.. yara küçülmeye başladı.. aklınızda olsun..
Telefondan yazdığım için hiç smile kullanmadım.. aslında çok duygulu bi yazı oldu :)
Öpüyorum..
Canım çok saol...Mesajını okurken baktım ayaklarıma evet haklısın inmiş.. Ödemlerim gitmiş olsa gerek :)
Perşembeye birşey kalmadı bende cuma gidicem...Ama hep birşey olsa hemen gitsem diye heveslerdeyim herşeyim hazır... :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım hadi bakalım hangimiz doğuracak :)
Hiç aklıma gelmemişti bence de işe yarar süper fikir :) Saol canım :)Birde kızlar emzirmeden önce göğsünüzü suyla ıslatıp pompayla 2-3 kez çektirirseniz hem meme ucu çıkıyor hem de süt uca kadar geldiği için bebek daha rahat kavrıyor .. Benim 4 günlük annelik deneyimimden bunlar var şimdlik..
Sizleri takip ediyorum ve doğumlarınızı merak ediyorum..
Yeni öğrendim. Kilo alımının durması azalması doğumun yaklaşması anlamına geliyormuş..daaaa acaba ne kadar yaklaşmış :)Havalarin serinlemesiyle birlbirlkte benimde odemlerimde bi azalma oldu bi ay oncesinde sabah yataktan kalkarken yere basmak iskence gibiydi ellerimi neredeyse yumamiyodum simdioldukca rahatim cok sukur kilo alisimda oldukca yavasladi sanirim buyuzden ...
Canım hangi siteden aldın ve yanında ek olarak rüzgarlık tulum Vs. Neler gönderdiler ben çok kararsız kaldım. Casual cadillac Die bir marka var air modeli özellikleri tam istediğim gibi ama markasına pek güvenmiyorum. Lite WAY kış şartlarına uygunmu gerçekten sağlamdı görme imkanım olmadığı için netten gördüğüm kadarıylaCanim bende aynisindan aldim ablamin israrila cunku ablam 3 yildir kullaniyo ve cookmemnun ikincisinde cift yonlulerden almisti bin pisman olmus netten siparis vermistim elime gelnce ablma cok sukrettim gercekten her yonuyle superrr...
Canım hangi siteden aldın ve yanında ek olarak rüzgarlık tulum Vs. Neler gönderdiler ben çok kararsız kaldım. Casual cadillac Die bir marka var air modeli özellikleri tam istediğim gibi ama markasına pek güvenmiyorum. Lite WAY kış şartlarına uygunmu gerçekten sağlamdı görme imkanım olmadığı için netten gördüğüm kadarıyla
Sağlıkla bebeğini kucağına almana çok sevindim, gule gule büyüt inş, hemen sütünün gelmesi de harika, bn de spinal olacağım ve anestezi uzmani spinalin tek yan etkisi olan ameliyat sonrası baş ağrısı için bol su tüketimini ustune basa basa onerdi, sen de bol su içmeye devam et, darısı bizlere inşMerhaba kızlar..
Öpüyorum..