2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bend geçen hafta çatı muayenesi oldm bendn nerdyse 2 gun azar azar geldi acep her seferndmi bole kangelyor.yada hr haftamı çatı muayenesi oluyor :'(
cnm ıns esın bıran önce gelır.muayene her haftamı yapılcak dıye bnde kara kara dusunuorum.suan ben ıyı dglm.kasıklarm hafıf szlıor ve mıde bulantım başladı.bır saat öncede demır hapını yutmustum.smdıbbseylerde yedım bastrsın dıe ama midem sahada tuttu.of nıye böyle oldu kı bırden.benm cnm yanmadı ama her hafta bu sekıl kanatcakda ısımz var.zaten kasığımda agrıor haıfften dogumumu tetıkledi ney

Slm kizlarr dogum yapanlar saglikla buyutun inslh...benim melegimde geceleri devamli meme istiyor bende cok yorgun oluyorum...5 gun oldu bugun dr gittim hersey normal dedi sukur vee topuk kanida aldilar saglik ocaginda birazcik agladi sonra durdu :)
Hayirli olsun. Yildiz dogumu nerede yaptin.Normal mi oldu?

bnm doktor canımı acıtmadı ama ittırdı incelerken.eve gelene kadar bsey yoktu demın kahve akıntı lekelenme geldı.o braz benı dusundurdu.inş doğumu tetıklemedı.netıcede vaktı var.evet ssnrm senin kı bnden önce doğarsa kanıtlanmış olcak :) en ufak hareketımde ağrı yaşıyorum aşağıda bayağı dıorsun,o zaman yakındır bnce.tabı Allah bılır.of bu lekelenmeye cnm skldı be
Akıntın düşündürücü canım bende bir yorumda bulunamıcam. İnsan düşünür nişan mı diye haklısın. Ben kedim İttirsem fln tetiklenir mi acaba ama    

eflex86, post: 37126382, member: 531005"]Kızlar artik kimse kalmamış forumda sanırım :KK43: bebeklerin kilosu nasıl 38. Haftasnda olanlar yardım etsn ltfen kimse yazmadı az önceki soruma cvp[/QUOTE]
Ben gecn Hafta 37+0 da 2700 grmdi yarn tekrr kontrolym var enfazla 2850 falndr ufakbiraz kizim

Kızlar artik kimse kalmamış forumda sanırım :KK43: bebeklerin kilosu nasıl 38. Haftasnda olanlar yardım etsn ltfen kimse yazmadı az önceki soruma cvp
Doğuran kayboluyor bir kısımda genelde face deki gruptalar. Benim ki 3300 gr 51 cm di 37. Haftada. Çoğu dr son haftalarda kilo ölçmüyor bebek kanalda olduğundan sağlıklı bir sonuç olmuyormuş.

cnm ıns esın bıran önce gelır.muayene her haftamı yapılcak dıye bnde kara kara dusunuorum.suan ben ıyı dglm.kasıklarm hafıf szlıor ve mıde bulantım başladı.bır saat öncede demır hapını yutmustum.smdıbbseylerde yedım bastrsın dıe ama midem sahada tuttu.of nıye böyle oldu kı bırden.benm cnm yanmadı ama her hafta bu sekıl kanatcakda ısımz var.zaten kasığımda agrıor haıfften dogumumu tetıkledi ney
Canım hayırlara varsın mide bulantısı fln doğum başlangıcında olan belirtilerden. İnş.düzelirsin ya da sağlıkla bebeğini kucaklarız cnm

Merhaba kızlar :)
Bu gün devlet hastanesine gittim , parmağı ile muane etti açılma yok dedi nst de baktı sancı yok dedi .
Benim bugün belim çok ağrıyor ve alt tarafda ağırlık var bu neden oluyor anlamadım. Bu suyu gelen arkadaşlar
Muanede hiç bir ey çıkmayan ama yinede suyu gelen oldu mu acaba ?

Canım daha kanıtlanmış birşey yok. Erkek erken doğar diyenleri de duydum. Her kafadan ayrı ses çıkıyor cidden :)
Çatı muayenesinde bence dr faktörü çok önemli.. Kanatmaları için bence başka birşey yapıyor olmaları gerek. Anlamıyorum bana ne yaptıysa 10 kere de yapsa kanatacak bir durum oluşmaz ki?
Fatma ana otunu her gördüğüm aktara sordum. Yoktu... Alamadım. Sahtesinin olduğunu alırken güvenilir yerden almak gerekli ancak eminönünde bulabilirsin dediler. Gitmeye fırsatımız olmadı kaldı.
39 da gelir gibime geliyor benimkide... Beklemeye devam :) bebeğim iyice aşağıda sanırım en ufak hareketimde ağrı yaşıyorum çok ağrıyor hemde... Hayırlısı...
Canım senin açılman ne durumda tekrar kontrole mi gittin , tam anlayamadım

Slm kizlarr dogum yapanlar saglikla buyutun inslh...benim melegimde geceleri devamli meme istiyor bende cok yorgun oluyorum...5 gun oldu bugun dr gittim hersey normal dedi sukur vee topuk kanida aldilar saglik ocaginda birazcik agladi sonra durdu :)
Gözün aydın canım , Rabbim evladını bağışlasın Amin

ben bıraz erken konuşmuşum ssanırım.ıyı kanamam olmadı cnmda yanmadı demıstım.demın baktık kahverengi lekelenmem olmus. Çatı muayesınden kaynaklı oldgnu dusunuorum umarm devam etmez :KK43:
Bugün doktora gidecektin diye hatırlıyorum , nasıl geçti baktımı çatına bende gittim neye baktı bilmiyorum ama çok acıdı

Canım hayırlara varsın mide bulantısı fln doğum başlangıcında olan belirtilerden. İnş.düzelirsin ya da sağlıkla bebeğini kucaklarız cnm
cnm blmyrm kasık ağrım hafıftı uzun surmedo yok oldu ama mıde bulantsndan halen kıvranıorum.bnce demır hapı yaptı,onu ıctıkten 1saat sonra bulantm başladı.5 30da ıctım 6.30da başladı hala geçmedi.barı gecse rahatlasam dıye bakıorm

Yok canım aynı bende senin gibiyim. Öyle farkedilir bi sancı yaşamadım henüz. Ara sıra sızlama gibi bebek hareket ettikçe oluyor bir de tuvalete sıkışınca gece ağrıyla uyanıyorum. Benim doktorumda 41. haftaya kadar bekletiyor sonrasında da olmazsa suni sancı veriyor. Bizden böyle. Sen nerelerdesin nasılsın,gelmiyorsun buralara hiç...
Evde internet olmadığından elemiyorum telefonda faceye bakıyorum biraz orada da sen yoksun :(
Benim de ara sıra kasık sancılarım ve sıklıkla kasılmalarım oluyor ama ne açılma nede nst de sancı çıkıyor
bayramdan sonrasına mı kalacağız dersin

Persembede gtcek bdaha dogum olana kadar gtmyck zaten.aynen ya rtres olyoruz her kanamada benim yarn kntrolm var bkalm yne olckmı.benimd bikç gundur midm çok yanyo gecelerh uyuyamyrm.kasık agrısı nrmalmş buaralar bendede var

Kizlar bunu buraya yazsam mi yazmasam mi bilemedim ama benim ayaga kalktigim gibi sancim gelio o kadar cok canımı acitio ki yere comeliyorum hemen bebekte aşağı baskı yapio aşağıdan bisiyler gelcek gibi oluyo ayaga kalkmaya korkuyorum. ben bu gece dogururum gibi gelio cunku ilk defa böyle bişiy yasadim belki bilmediğim icin herseyi dogum baslamasi gibi yoruyo da olabilirim ben cok korkuyorum ama cok da mutluyum acayip bisiyler yaşıyorum iste...

Back
X