2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senin doğumun yakın gibi...ama dediğin doğru bu bekleyiş sıkıcı..foruma giren kalmadı herkes doğurdu sayılır bir avuç kaldık bebeğini bekleyen hayırlısıyla bi bebeğimiz gelse artık...

Insallah canim bayramdan önce olsa bebislerimiz cok güzel olacak bayramda hastanelerde ozel de olsa pek kimse kalmiyor, insan oyle olunca daha da telas yapiyor umarim bir an önce hayirlisiyla biz de doguma gideriz :D:KK68:

Insallah canim bayramdan önce olsa bebislerimiz cok güzel olacak bayramda hastanelerde ozel de olsa pek kimse kalmiyor, insan oyle olunca daha da telas yapiyor umarim bir an önce hayirlisiyla biz de doguma gideriz :D:KK68:
Evet canım aynen bayramda hastane de olsa az personel olacaktır.istemiyorum kısmet tabi inş.tam bayram yaparız bebeklerimizin :)

Belki sancıyı hissetmiyorsundur. Açılma vajinandaki ağrıyla bağlantılı olmuştur belki... Hadi bakalım haber bekliyoruz :KK66:
cnm ben çıktım.kramplar ıcın normal çünkü mıde boşaltımı yavaslatıor o yüzden ağrı yapıor dedı.nst de sancı çıkmadı.mesaneyede baskı normal dedı.aa dedı karnın biraz aşağıya ınmıs dedı.hersey güzel cktı.muayenede guzeldı.catı muayenesı ıcın tedrdgndm çdaha önce yaptımmı muayene dedı.hııııh dedım doktorda neyyyyy dedı.cok komktı .yok dedım yapmadnz.sonra mauyene çatıı ıcın yaptı.bayagı soktu parmaklarnı ınceledı acımadı kasmadm ama ıcerı doğru ıttırdıkce gerı kaçtım baskıdan ay dedım .tmm özlemcim tmm dedı.kemık yapın güzel normal doğuma musaıt aksı bsey olmadkca.ancak açılma ve yumuşama yok,bu bebek haftasını tamamlick ıkı haftadan fazla zamanın var dedı doğum ıcın.ancak açık bsey olur da o başka dedı.bılıon tatıl geldı çarşamba goruselm o gün kan degerlerıne bır daha bakalm dedı.yuruyus doğum ıcın ıyı ymıs hep yuruom dedım çok ıyı yapıon tempolu turu koşma gıbısınden dedı.bndn haberler böyle anlıcagnz sıpanın 40tan önce cumaya niyetli dglmıs.catı muayenesıde hıc korkulck bsey dglmıs yaptrmayanlar korkmasın ve kasmasn kendını.bebek aşağı ınıormus yvastan bu güzel oldu en azndan

Günaydın kızlar..biliyorsunuz cumartesi doğum yaptım tarihime 10 gün varken nasil geliştiğini biraz anlatım istedim dogumun. .cuma saat 12 de duş aldım yattım tam uykuya dalmişim bir ağrı girdi kasik. Bölgeme sanki büyük tuvalete gitmemiz gerekince agridigi gibi ama hiç aklıma doğum sancisi gelmiyor ben başka türlü hayal ediyordum:):) neyse sancı ztn saniyelik olduğu için gitti gerii uykuya dalmisim bir daha girdi ozmn kalktım tuvalete gitmek için kalki kalkmaz sıcak sıcak su akti tuvalete girdm hala geliyor kanla beraber hemen yatağa yattım geri ambulansı aradım tabi buarada eşim saskinlik içinde ne yapacigini bilmiyor durup evi topluyor o halde birde onunla sakalasip güldük. .ablami aradım benn hastaneye gidiyorum diye bendee önce gitmiş hastaneye kapıda beni bekliyor du insanın kendi canı kardesi gibisi yok. .sonra ısde aldilar beni hastaneye ama hala şu geliyor gece olduğu için kimse yok ben den başka doktor bakdi helijce bir parmak açılma var dedj gitti iki tane ebe vardı onlarda hiç ilgilenmediler uydudan gözlerini acamiyorlardi ztn öyle böyle sabahi ettik saat 7 de başka ebe geldi allah razı olsun çok iyiydi dedi yatarak acilmasinimi bekliyorsun hadii kalk hareket et taman dedim ama birb sartim var dedim aglayarak bugün annemler izine turkiyeye gidicekler lutlennnn onlara yetistirelim dedim söz veriyorum sende çabalarsan olur dedi çünkü sancılarının doğum sancisi dedi..sanciyi çeken çeken ikinnma bir zamanı geldi ama artık nefes fln kalmadı bende ablam diyir hadi iyice ikin bırakma istersen beni isir sık ama ikinmayi birakma çünkü birakdigim an bebegin kafasi gerii gidiyor..sonunda cikdi bebeğim ablan ağlaya ağlaya göbek bagimizi kesdi hemen bir bez sarıp koynuma verdiler o an sanki hiç acı cekmemisin gibi bir anda gidiyor bütün cektigin seyler. .çok şükür annemlere de yetisdi..annem girdi doğduktan Sonra yanima ablam bebeği kucağında göstermeye gitti herkese..çok duygusal çok güzel anlar di
.biraz uzun oldu ama kusura bakmayin..

Canım maşallah güzel bir doğum olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. :nazar:

Günaydın, ben geldim. Cumartesi ayrıntılımız vardı. Çok şükür her şey yolunda. Kuzularımın biri 430, diğeri 330 gr olmuş. İkizlerde normal bir durummuş. Doktorum hiç belli olmaz bu fark kapanabilir de artabilir de dedi. Bebişlerimin hareketleri gayet iyiymiş. Organlarında da çok şükür sıkıntı yok. Artık alışverişe başlayabiliriz :)
Normal doğum isteyen arkadaşları hayranlıkla takip ediyorum. İnşallah bir avazda kolayca doğum yaparlar. Ben de normal isteyenlerdenim. İnşallah kısmet olur.
kamuran ve ilerya şimdiden geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi vermeyi ihmal etmeyin. Bu arada ilerya ben baba tarafından Urlalıyım. Deniz Urla'da büyüyeceği için çok şanslı.
Heyecanla takipteyim, akşamları eşime rapor veriyorum kaç doğum olduğuyla ilgili :)

Oyyyy yerim onlarııı, maşallah :nazar: Son hafta bile kiloları tam tersine dönebiliyor canım. Arkadaşımın ikizlerinde zayıf olan son hafta atağa geçip, kardeşini bile geçmişti yaramaz :) Güzel haberlerini bekleyeceğiz ikiz annesiii ;)

Teşekkür ederiz teyzesi. Hemşehri sayılırız desene. Bence de şanslı, apartman çocuğu olmayacak, doğayla iç içe olacak inşallah. Doğumdan sonra yazabilir miyim bilmiyorum. Giremeyen arkadaşları da yadırgamıyorum. En kıymetlileri gelmiş, onlarla ilgileniyorlar haklı olarak.

Kizlar dua edin olurmuş evden cikiyorum. Yatis yapilacak yarinda sezaryan olcagim size buradan yazarim ama içimde inanılmaz korkuve heyecan var

Canım yavruna kavuşacaksın hayırlısıyla, Allah yardımcınız olsun.

Ekim anneleri merhaba 36.haftasında tetenoz aşısı olan varmı. Ben bi 6. Ayımda vurunmuştum bide şimdi vurunucam bi yerde 5.ve6.ayda vurunulur diye okuyunca korktum siz daha tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. .

Ben bu soruyu hiç görmemiş olayım başlığın aşı karşıtlarından biri olarak. Öyleki bebeğime doğumdan hemen sonraki hepatit aşısının da yapılmaması için dilekçe yazan bir anneyim. Durduk yere neden tetanoz aşısı olursunuz anlamış da değilim.

hatta smdı gezdik,ısyerınr geldık gene annemle çıkıp gezcez o kadar rahat bır çatı muaynesıydı

Canım maşallah güzel bir doğum olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. :nazar:

Oyyyy yerim onlarııı, maşallah :nazar: Son hafta bile kiloları tam tersine dönebiliyor canım. Arkadaşımın ikizlerinde zayıf olan son hafta atağa geçip, kardeşini bile geçmişti yaramaz :) Güzel haberlerini bekleyeceğiz ikiz annesiii :KK66:

Teşekkür ederiz teyzesi. Hemşehri sayılırız desene. Bence de şanslı, apartman çocuğu olmayacak, doğayla iç içe olacak inşallah. Doğumdan sonra yazabilir miyim bilmiyorum. Giremeyen arkadaşları da yadırgamıyorum. En kıymetlileri gelmiş, onlarla ilgileniyorlar haklı olarak.

Canım yavruna kavuşacaksın hayırlısıyla, Allah yardımcınız olsun.

Durduk yere tetenoz aşısı olmuyorum ebe bu tarihe verdi o yüzden olucam

Kizlar dua edin olurmuş evden cikiyorum. Yatis yapilacak yarinda sezaryan olcagim size buradan yazarim ama içimde inanılmaz korkuve heyecan var
Ben de cuma günü sezeryan olacagim, heyecanini da korkunu da çok iyi anlayabiliyorum. Sadece bebegimize kavusacagimizi ve sadece 5dk içinde bunun olacağını düşünüp rahatlamak en iyi yol. Hersey çok güzel gececek, melegimiz icimizdet Allah yanımızda, bize kalan yalnız dua ve sakinlik...şimdiden hayırlı olsun cnm

Ekim anneleri merhaba 36.haftasında tetenoz aşısı olan varmı. Ben bi 6. Ayımda vurunmuştum bide şimdi vurunucam bi yerde 5.ve6.ayda vurunulur diye okuyunca korktum siz daha tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. .
Yanlış hatırlamıyorsam 6. ayda oluyor. En az br ay geçmesi gerekiyor galiba. Ama sana çok olmuş. Doktoru bilgilendir muhakkak. Çünkü bu aşılarda zaman önemli. ^3. aşımı 6 ay sonra yaptıracağım mesela...

Safak 16 ;)))

Kizlar ya ben enson gecen pazartesi gittim kontrole ve doktor ayin8 i tatil sonrasina kontrole cagirdi yani doguma 1hafta kala bu hafta da cagirmasi gerekmez miydi bu doktorlar ne kadar rahat yahu....

Safak 16 :KK66:))

Kizlar ya ben enson gecen pazartesi gittim kontrole ve doktor ayin8 i tatil sonrasina kontrole cagirdi yani doguma 1hafta kala bu hafta da cagirmasi gerekmez miydi bu doktorlar ne kadar rahat yahu....
Artık beni 3 günde bir çağırıyor. Senin haftalarında haftada bir gidiyordum cnm. Sen yine bi kontrole git bence.

Facedeki gruba bakıyorumda doğum yapanlar hep sezaryen ya neden böyle anlamıyorum risk olmadıktan çok karşıyım ben zorunluysa o ayrı tabiki de ama ne bilim ya drlar bi bahane bulup hemen sezaryen yapıyolar sanki bu gidişle bende sezaryen olursam şaşırmam yani neyse hakkımızda hayırlısı

Kızlar 38.haftadayım. bebeğimin kilosu 3790gr çıktı bugün. Geçen hafta bugün 3150 çıkmıştı özel doktorda. Kafam karıştı bir haftada 600gr almış olabilir mi? Haftaya gel kilosuna bi daha bakalım olmazda doğumu başlatırız dedi.çatı muayene mi de oldum. Normal doğuma uygun dedi. Şimdi bebek iri ise normal olmaz da :(

Kızlar 38.haftadayım. bebeğimin kilosu 3790gr çıktı bugün. Geçen hafta bugün 3150 çıkmıştı özel doktorda. Kafam karıştı bir haftada 600gr almış olabilir mi? Haftaya gel kilosuna bi daha bakalım olmazda doğumu başlatırız dedi.çatı muayene mi de oldum. Normal doğuma uygun dedi. Şimdi bebek iri ise normal olmaz da :KK43:

Hayirlisi olsun canim catin eger normalden biraz fazla genisse cocugun kiloau sorun olmaz . Masallah bebisine benimki de tombik biraz :) ama ben seviniyorum normal dogum yapamayacagim zaten ama yapacak olsam da yine sevinirdim sanirim

slm kızlar cumartsi sabh wc ye gttgmde çamaşırmda balgam gbi katı normal akıntıdadan çok fazla miktarda sarımsı ve beyazmsı bi renkte sıvı geldıgni gördüm ilk defa böyle bişey geldgni görünce tedirgn oldum netten araştrdm nişan gbi de gecebliyormuş o günun akşamında belim de agrim oldu biraz uzanaym dedim bu sefr karnımda agrı bşladı ve kasılmalar oldu biraz sürup geçti tabi kv dem takip et kendini artk dedi dr kntrolum salidan snra gdince dr umada anlatcm benim çati muaynemi yapmadı hala ve bakmasnı istcem bebegm kanala grmişmi açılma var mı merak ediyorum.
Sizce bu sıvı düşndugum gbi nişan olabilir mi . Okudguma göre bu sıvi gelmş olsa bile dogum günler snrada olabilyormuş.

Bilgsi yada tecrübesi olan varsa beni bi aydınlatr mısınz ..

Kızlar 38.haftadayım. bebeğimin kilosu 3790gr çıktı bugün. Geçen hafta bugün 3150 çıkmıştı özel doktorda. Kafam karıştı bir haftada 600gr almış olabilir mi? Haftaya gel kilosuna bi daha bakalım olmazda doğumu başlatırız dedi.çatı muayene mi de oldum. Normal doğuma uygun dedi. Şimdi bebek iri ise normal olmaz da :(

merhaba kızlar,
nihayet internetimiz yapıldı bir türlü giremedim ya o kadar merak ettim ki doğum yapan var mı yok mu diye..Geçmişi de okuyamadım arada telefondan bakmıştım ama oradanda rahat olmuyor bakmak.Doğum yapan olmuşsa Allah bebişlerine sağlıklı huzurlu bir hayat versin inşallah.
Bende bugün son kontrolüme gittim doktor sadece nst ye bağladı artık canlı görürsün dedi ama keşke baksaydı ultrasonla iyi mi değil mi diye.. son haftada bakılan ultrason yanlış değerler veriyor ben bakma taraftarı değilim dedi ehh bende bişey diyemedim artık.kısmetse bayramdan sonra ayın 8 inde bebeğime kavuşacağım.
Sizler nasılsınız_?

cnm ben çıktım.kramplar ıcın normal çünkü mıde boşaltımı yavaslatıor o yüzden ağrı yapıor dedı.nst de sancı çıkmadı.mesaneyede baskı normal dedı.aa dedı karnın biraz aşağıya ınmıs dedı.hersey güzel cktı.muayenede guzeldı.catı muayenesı ıcın tedrdgndm çdaha önce yaptımmı muayene dedı.hııııh dedım doktorda neyyyyy dedı.cok komktı .yok dedım yapmadnz.sonra mauyene çatıı ıcın yaptı.bayagı soktu parmaklarnı ınceledı acımadı kasmadm ama ıcerı doğru ıttırdıkce gerı kaçtım baskıdan ay dedım .tmm özlemcim tmm dedı.kemık yapın güzel normal doğuma musaıt aksı bsey olmadkca.ancak açılma ve yumuşama yok,bu bebek haftasını tamamlick ıkı haftadan fazla zamanın var dedı doğum ıcın.ancak açık bsey olur da o başka dedı.bılıon tatıl geldı çarşamba goruselm o gün kan degerlerıne bır daha bakalm dedı.yuruyus doğum ıcın ıyı ymıs hep yuruom dedım çok ıyı yapıon tempolu turu koşma gıbısınden dedı.bndn haberler böyle anlıcagnz sıpanın 40tan önce cumaya niyetli dglmıs.catı muayenesıde hıc korkulck bsey dglmıs yaptrmayanlar korkmasın ve kasmasn kendını.bebek aşağı ınıormus yvastan bu güzel oldu en azndan
Msne okuduğumda alışverişteydim ancak yazabiliyorum.
Haberler süper son haftalarda sorun olmaması çok önemli sende de durumlar gayet iyi. 40 ı görücen demek o kadar bekledik 2 haftanın lafı olmaz :) ama ben daha önce doğuracakmışım gibime geliyor. Karnım uzun zamandır aşağıda yumuşama ok açılmada bence 2 cm olmuştur hissediyorum 4 cm é kadar ağır ilerliyor diyorlar. En fazla 1 hafta senden önce doğururum gibime geliyor.. Gerçi bu işler hiç belli olmuyor herşey biranda da gelişebiliyor.
Merak ediyordun karnının aşağıda olması iyi. Heran herşey olabilir bence...
böğürtlen çayı aldım işe yarıyor diyorlar. Çok da lezzetliymiş canım tavsiye ederim.

Slm kizlarr dogum yapanlar saglikla buyutun inslh...benim melegimde geceleri devamli meme istiyor bende cok yorgun oluyorum...5 gun oldu bugun dr gittim hersey normal dedi sukur vee topuk kanida aldilar saglik ocaginda birazcik agladi sonra durdu :)

Back
X