2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim ben en bastan beri cok odaklanmistim.cok yurudum,yuzdum,bir suru egzersiz yaptim.bana dogum yaptirabilecegine inandigim icin izmirin en iyi doktorlarindan birisi ile devam ettim.ama yarin sezeryan derse baska bir hastaneye gidicem.sezeryan gibi her doktorun kolaylikla yapabilecegi bir islem icin 5000 tl veremem.ama keske normal dogum olsa da o parayi versek umrumda olmayacak.yarin mutlaka yazarim sizlere.iyi geceler arkadaslar ne olur dua edin her sey yolunda gitsin.

Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de en baştan beri normal doğum istiyordum ama son kontrolde vazgeçtim doktorumla konuştum inş sezeryan olucam. Ben de şimdi sezeryana odaklandım korkum sezeryandan önce normal doğum başlarsa diye. İnş her şey yolunda gider. Canım sen kent e gidiyordun galiba orada 5000 tl idi. Ben medical park a devam ediyorum 2500tl sezeryan. Dualarımız seninle güzel haberlerle gel inş.

kizlar selam.benim de bugun 38+5 oldu,muhabbetimin oldugu arkadaslar bilir yurt disindayim.burada nst falan yok bugun kontrolde doktor 1.5 cm aciklik var haftaya kadar dogmazsa suni sanci ile alalim dedi.niyeyse hep okuduklarimdan suni sanci kotu birseymis gibi kalmis kafamda.tam gununu bekleyelim 16 ekime kadar dogmazsa suni sanci ile alalim dedim bende doktora.bir de suni sanci cekmek istemedigimi soyledim doktora sorun degil epidural takilacak hangi asamada istersen dedi doktor.amerikada mi farkli bilmiyorum ama epidural icin belli bir acikliga ulasmak gerekmiyor mu?

zaten 1.5 cm aciklik var lutfen dua edin de kendi sancisi ile gelsin tarihine kadar herseyin dogali makbulmus kendi istedigi tarhte dogsun istoyorum.bende su ana kadar gram sanci olmadi bu da normal mi?

birde karnim 2 gundur tas gibi sert,dogum yaklasma belirtisi mi bu?sanki karnima tas doldurmussunuz gibi

benim bildiğim epidural 4 cm açıklıktan sonra yapılıyo ama yine de epidural uygulatan arkadaşlar daha ii bilirler

Günaydınlar herkese. Bayramda çok takip edemedim kızlar burayı. Doğumlar bayağı çok oldu sağlıkla biz de alsak inş kucağımıza. Ben de cuma kontrole gidiyorum son kontrol galiba sezeryan tarihi verecek doktorum aslında bu hafta daha çatı muayenesi vardı ama kurtuldum galiba ondan. Sezeryan olunca yapmaz herhalde inş yapmaz.
Evde daha kötü durumda halılar halledilmedi daha bayram öncesi almadılar yıkamaya bugün inş. Ama kızımın yatağı bile hazır artık çok şükür:) Kv sağolsun bugün temizliğe devam ediyor ama insanın kendi evinin işini tam yapamaması çok zormuş biraz düzen karışıyor tabi:( Napalım artık sonra her şeyi yoluna koyarım inş.
Kızlar bir de şu daha doğurmadın mı hadi doğur muhabbeti beni çok geriyor bir de aileler sezeryan olacağını bilmiyor durmadan bana eli kulağında falan bekliyoruz muhabbetleri yapıyorlar iyice sabırsızlandılar beni de sinir ediyorlar biraz:(

Canım kaç gündür seni merak ediyordum ne yapıyorsun diye. Az evvel tek tek mesaj sayfalarını aradım mesajlarını bulup bakayım diye. Sonunda bu müjdeli haberi verdiğin mesajını buldum. Nasıl sevindim anlatamadım, ağladım bile:KK43: Çok tebrik ederim. Kuzuna bin maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Ben hala doğum yapmadım bekliyorum:) bebişin fotosunu koyabilirsen çok sevinirim merak ettim sarı prensimizi:) inşallah paşa oğlunuz ailenize sağlık, huzur, mutluluk getirir.

günaydın :)
valla bende seni merak ettim acaba doğum yaptı mı nasıl geçti diye ama bir türlü fırsat bulup internete giremedim ,
inşallah senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırım, ben bugün çalışmaya başladım, bilgisayar başında olduğum için yazılanları tak,p edecek fırsat bulurum diye düşünüyorum,

oğluşum bizi biraz yordu ama çok şükür düzene giriyor galiba, kilo problemimiz oldu, göbeği kanadı sürekli doktorlardaydık ama çok şükür sabah tarttırdık doğum kilosunu geçmiş :) benim maalesef sütüm çok yok, geceleri mama veriyorum , gün içinde yavrum doyabilmek için 2 saat felan emmek zorunda kalıyor , birde hastanede anne sütü ile beslenirse 1,5 - 2 saatte bir uyandırıp tekrar emzirin, mama yerse 3 saat kadar karnı acıkmaz demişlerdi , ama biz bir türlü uyandırıp mama yediremiyoruz, canı ne zaman isterse o zaman uyanıp yiyor, 15 gün içinde de 3 gece alarmı duymamışız 2-3 saat mamyı geç verdiğimiz oldu, bu arada sabah sağlık ocağındaki ebe geceleri sütün olmasada emzirmeye çalış gece emzirince süt daha çok artıyor dedi ,sizlerlede paylaşayım dedim,

oğluşumun resmini maalesef paylaşamıyorum çünkü eşim bu konuda çok titiz, sadece kuzenime resim göndermeme izin verdi onada tekrar göndermek istediğimde kızdı, biraz görmemiş bir anne - baba olaraktan sanırım bebeğe bir şey olmasından aşırı korkuyoruz, oğluş sarışınmış ama omuzlar felan çok kıllı :) Allahtan erkek oldu sırtını gördüğümde şok oldum çünkü, ilerde dökülür diyorlar inşallah öyle olur,

seninde iyi haberlerini bekliyorum inşallah

günaydın güzel anneler ve anne adayları,

inşallah herkes sağlıklıdır ve güzel bir bayram geçirmişsinizdir,
sezeryan olanları veya olacakları bir konuda uyarmak istiyorum ben kendimi iyi hissettiğim için birde aman bir şey olmaz dediğim için bebeğin herşeyiyle ilgilenmeye kalktım ama hata yapmışım çünkü dikiş yerimde kanama olmuş, birde dikişin başlangıcında ve bitiminde şişlik oluştu, elimin altında şişlik hissedince çok korktum ve hemen acile gittik, doktor dinlenmen lazım yoksa fıtığa çevirebilir dedi, aman sizlerde dikkat edin ....

bu arada oğlumunda göbişi kanadı :( onuda acile götürdük, doktor K vitamini eksik olabilir dedi ve iğne yaptılar :(
ama biz bezin kenarı sürttüğü için kanadığını düşünüyoruz bu yüzden bebişi bezlerken göbeğine çok dikkat edin,

şimdi bebği emzirmem gerekiyor, aklıma geldikçe tecrübelerimi paylaşmaya çalışıcam inşallah faydam olur

günaydın güzel anneler ve anne adayları,

inşallah herkes sağlıklıdır ve güzel bir bayram geçirmişsinizdir,
sezeryan olanları veya olacakları bir konuda uyarmak istiyorum ben kendimi iyi hissettiğim için birde aman bir şey olmaz dediğim için bebeğin herşeyiyle ilgilenmeye kalktım ama hata yapmışım çünkü dikiş yerimde kanama olmuş, birde dikişin başlangıcında ve bitiminde şişlik oluştu, elimin altında şişlik hissedince çok korktum ve hemen acile gittik, doktor dinlenmen lazım yoksa fıtığa çevirebilir dedi, aman sizlerde dikkat edin ....

bu arada oğlumunda göbişi kanadı :KK43: onuda acile götürdük, doktor K vitamini eksik olabilir dedi ve iğne yaptılar :KK43:
ama biz bezin kenarı sürttüğü için kanadığını düşünüyoruz bu yüzden bebişi bezlerken göbeğine çok dikkat edin,

şimdi bebği emzirmem gerekiyor, aklıma geldikçe tecrübelerimi paylaşmaya çalışıcam inşallah faydam olur

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için. Ben de sezeryan olacağım inş bir aksilik çıkmazsa. Ağrı çok oluyor mu ameliyattan sonra? Bir de dikiş atılırken falan nasıl bir şey hissettin mi ben o an fenalaşırım falan diye korkuyorum. Kimi bir şey hissetmiyorsun diyor kimi baskı oluyor falan diyor.Gaz problemi korkutuyor bir de ?İnşallah biz de sağlıcakla alırız bebeğimzi kucağımıza.

ya kızlar bır parmak açılma varmş ama rahum hala kalın ve uzun dedı.artk baslasın yoksa zaman gecmesıde skntı dedı ve uyarıcam deyıp muayenede cnmı çok yaktı.kasıklarım agrıor.gelmeye niyetli dglmıs kızım.nstbsonucuna göre konusalm dedı ama sezeryana gtmıs vbeklıoruz.ya cnm skldı smdı bakalm neler dıcek:(

ya kızlar bır parmak açılma varmş ama rahum hala kalın ve uzun dedı.artk baslasın yoksa zaman gecmesıde skntı dedı ve uyarıcam deyıp muayenede cnmı çok yaktı.kasıklarım agrıor.gelmeye niyetli dglmıs kızım.nstbsonucuna göre konusalm dedı ama sezeryana gtmıs vbeklıoruz.ya cnm skldı smdı bakalm neler dıcek:KK43:

Hayirlisi olsun canim icini ferah tut

Kizlarrr benim safak 4 e dustu cok heyecanliyim :) :)
Bi okadar da mutlu sabah kontrole gittik once nst ye girdim sonra doktorun yanina cok sukur bizim pasa 3kg olmus cok mutlu oldum suyu falan iyi ama basi tamamen kanala yerlesmis cok asagi inmis carsambaya birakmayalim eski sezeryanlisin pazartesi alalim dedi doktor bizde esimle bi heyecan bi heyecan sormayin hastaneden nasil ciktik bilmiyorum inanamiyoru sadece 4gunumuz kaldi Allah in izniyle ...

Bi okadar da mutlu sabah kontrole gittik once nst ye girdim sonra doktorun yanina cok sukur bizim pasa 3kg olmus cok mutlu oldum suyu falan iyi ama basi tamamen kanala yerlesmis cok asagi inmis carsambaya birakmayalim eski sezeryanlisin pazartesi alalim dedi doktor bizde esimle bi heyecan bi heyecan sormayin hastaneden nasil ciktik bilmiyorum inanamiyoru sadece 4gunumuz kaldi Allah in izniyle ...

Canim senin adina sevindim keske bizimde oyle olsa :)

Ben hala bebeğimin gelmesini bekliyorum kızlar :)) çoğu doğum yapmış galiba bende artık sabırsızlanıyorum. Normal yollaran olması için bekliyoruz...

kızlar bır parmak açılma noluor ya.1cm mı demek acaba.cuma gene cagrdı,2gunde bır gelceksın 1hafta beklıcez ama gelcek gbı durmuor dedı.yanı 1hafta sonra sezaryen demek iistedı moralim gıttı gıttiiiiii

Bir parmak açılma 1 cm demek. Bol yürüyüş yapıp bi sonraki kontrole öyle gitmeyi dene.

günaydın teyzeler...çok fazla msj yazamasamda hepinizin yazdıklarını hergün okudum....öncelikle doğum yapan teyzelerimize hayırlı uğurlu olsun demek isterim kizimla...biz yarın buluşacağız insallah.... spinal sezaryenle gelecek bizim küçük kız...her akşam girip baktım acaba kimler doğum yapmış kimler bekliyor kimler güzel haberlerle dr dan gelmiş... burası benim için birçok anne kardeşimin olduğu bir yer oldu....ins bebeklerimizi büyütürkende burdan görüşürüz ...sizlerin tavsiyeleri önemli benim için...her ne kadar tanımasamda hepinizi çooooookkk öpüyor kızımla yarın saat 11 için dualarınızı bekliyoruz....

Benim de sezeryanim pazartesi canim. Allah ikimizi de sag salim kurtarsin insallah.

günaydın teyzeler...çok fazla msj yazamasamda hepinizin yazdıklarını hergün okudum....öncelikle doğum yapan teyzelerimize hayırlı uğurlu olsun demek isterim kizimla...biz yarın buluşacağız insallah.... spinal sezaryenle gelecek bizim küçük kız...her akşam girip baktım acaba kimler doğum yapmış kimler bekliyor kimler güzel haberlerle dr dan gelmiş... burası benim için birçok anne kardeşimin olduğu bir yer oldu....ins bebeklerimizi büyütürkende burdan görüşürüz ...sizlerin tavsiyeleri önemli benim için...her ne kadar tanımasamda hepinizi çooooookkk öpüyor kızımla yarın saat 11 için dualarınızı bekliyoruz....
Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle

Bir parmak açılma 1 cm demek. Bol yürüyüş yapıp bi sonraki kontrole öyle gitmeyi dene.
zaten hergun saatlerce yuruorum cnm.bır parmak açılma var ama rahım kalın dedı.ıncelıo kısalmamış.cuma gene cagrdı artık 2gunde bır gelceksın dedı ama 40dan sonra ıkı günde cagraydı barı.daha 39+4uz.yaptgı muayeneden sonra evde koyu pis bır kan geldı kırmızı ama pis.nişanada benzemıor.haftaya cuma sezeryam dıcek gorumcemde öyle anladı.acaba sunı sancı ıstsem rahım incelmezmı açılma olmaz mı kı.muayene kasma kendini dedı ama mumkubmu doğumu tetıkletmek ıcın cnmı cıkardı

Benim kontrolum yarın canim Sen doktoruna guven ve doktoruna birak canim eminim en iyisini onerecektr muaynenin nasıl geçtiğini yaz tamam mi merak ediyorum seni. Bizde esimle çıktık gezioruz bebegin gelmeye niyeti yok nasil olsa gezelim hadi dedi attik kendimizi dışarı :) 40.hafta bitti bugun bende yarın icin sabırsızlaniorum hakkimizda hayırlısı olsun iyi haberlerle gel canım....
Canım,benim moralim çok bozuk belim kaydı diye.okadar bekledim ama doktor yarın Sezeryan yapalım diyebilir.çünkü doğum sancısını kaldırabilecek düzeyde değil bence belim .bir sakatlığım var gibi yürüyorum.hiç ters hareket etmedim ama bayramda çok akraba gördüm ve hepsi hamileliği çok yakıştırdı bir de fazla kilo almamıştım,herkes bir şeyler söyledi.nazar değdi sanırım,çok hareketli olduğum için de olmuş olabilir.yarın kontrolüm var.sezeryan derse bir de devlet hastanesine gitmeyi düşünmüyorum.inş.sen normal doğum yaparsın .birbirimize dua edelim .senin de yarın kontrolün var mı?

Back
X