günaydın :)
valla bende seni merak ettim acaba doğum yaptı mı nasıl geçti diye ama bir türlü fırsat bulup internete giremedim ,
inşallah senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırım, ben bugün çalışmaya başladım, bilgisayar başında olduğum için yazılanları tak,p edecek fırsat bulurum diye düşünüyorum,
oğluşum bizi biraz yordu ama çok şükür düzene giriyor galiba, kilo problemimiz oldu, göbeği kanadı sürekli doktorlardaydık ama çok şükür sabah tarttırdık doğum kilosunu geçmiş :) benim maalesef sütüm çok yok, geceleri mama veriyorum , gün içinde yavrum doyabilmek için 2 saat felan emmek zorunda kalıyor , birde hastanede anne sütü ile beslenirse 1,5 - 2 saatte bir uyandırıp tekrar emzirin, mama yerse 3 saat kadar karnı acıkmaz demişlerdi , ama biz bir türlü uyandırıp mama yediremiyoruz, canı ne zaman isterse o zaman uyanıp yiyor, 15 gün içinde de 3 gece alarmı duymamışız 2-3 saat mamyı geç verdiğimiz oldu, bu arada sabah sağlık ocağındaki ebe geceleri sütün olmasada emzirmeye çalış gece emzirince süt daha çok artıyor dedi ,sizlerlede paylaşayım dedim,
oğluşumun resmini maalesef paylaşamıyorum çünkü eşim bu konuda çok titiz, sadece kuzenime resim göndermeme izin verdi onada tekrar göndermek istediğimde kızdı, biraz görmemiş bir anne - baba olaraktan sanırım bebeğe bir şey olmasından aşırı korkuyoruz, oğluş sarışınmış ama omuzlar felan çok kıllı :) Allahtan erkek oldu sırtını gördüğümde şok oldum çünkü, ilerde dökülür diyorlar inşallah öyle olur,
seninde iyi haberlerini bekliyorum inşallah