- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Daha onceki haftalarda kacti ?Arkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sezaryen ile kızım geliyor tam dört Kilo olmuş çatımda darmış Allah sonumuzu hayır etsin.
Bnm 35-4 te 3000
Acaba 4 olur mu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha onceki haftalarda kacti ?Arkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sezaryen ile kızım geliyor tam dört Kilo olmuş çatımda darmış Allah sonumuzu hayır etsin.
Doğum yapanlara yapacaklara herkese rabbim hayırlısını nasip etsin noemal doğum yapanlara çok özeniyorum keşke benimde mümkün olsaydı ama tospik kızım buna müsaade etmiyor. Ameliyat olmaktan çokta korkuyorum. Allah Yardımcımız olsun.
Canim dogum yapmissin cooook sevindim ..yavrunla bulusmussun ne mutlu sana rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin insallah ..cok opuyorum senide muhammet bebegideMerhaba arkadaslar...
yazilari henuz okuyamadim ama ilk firsatta okuyacagim oglusum uyurken gireyim dedim...
pazar sabah annem geldi tum gunumuz pazar alisverisi son dokunuslar son temizlikle gecti gece 2 ye kadsr uyumusum ams sone rasinda uyuyamadim heyecan telas sardi bide aliskinim gece kalki biseyler yemeye su icmeye cok zor gecti o gece... neyse sabah oldu nevresimleri degistirdik esim ve annem alt kata kahvaltiya indi ben son olarak herseyi kontrol edip indim taksi geldi ve buyuk bi heyecanla hastaneye gittik yatis islmleri yapildi odamiza goturduler ama ben odayi beyenmedim cunku benim gordugum odalarda refakatci icin yatmaya uzun koltuk vardi bundaysa sadece tek kisilik bi koltuk benim annemde bel fitigi var srada uzanmadan dayanamaz neyse yetkililerl falan gorustuk basta oda yok dediler ama bas hemsireyle konusunca ayarladilar tamam ameliyat sonrasi alicsz dediler ve beni hazirlamak icin geldiler lvman ypaz dediler cok tirstim nasi bisey oldugunu bilmiyorum cunku neyse yaptilr biseyler kizin eli cok hafifti sanirim hic acimadi sonrs sondayi taktilar ben hersey bitti sanarken benim karnim agrimaya basladi fena kasildi sonra bsktim ishal gibi tuvaletim geldi tutamiyorum mrgersem lavman dan sonra tuvalte cikiliomus dememislerdi ben altimskacirmaya basladim hemen hemsireyi csgirdik ndt vardi karnimda soktuler kostum tuvaleteve rahatlrahatldim.. sonra bekle Allah saat 12 oldu ameliyathanede sira varmis 12 ye dogru beni goturduler fotograf makinasini iceriye verdik sag olsunlr kirmadilar spinal istedim anesteziyle konustuk sabahtan kan tahlilleri faln yapilmisti belden igneyi yaptilar bisey hissetmedim o kismi kolaydi uyusmam biraz surdu ama tam olarak uyusmadim isleme basladilar her nesteri vurusunu igne batirir gibi aci seklinde hissettim her kati acislarinickistirmelerini aci seklinde hissettim aciyo dedim anestezi doktoru cekistirme dokunus hissedeceksin o normal aci hissedersen soyle dedi bende canim aciyo dedim tamam hafif uyutalim dedi bi 5 dk kadar sanirim uyumusum gozumu actigimda bebisimi cikartmislar siliyolardi cok tatli bi oglun oldu ayni sana benziyo dediler yanima getirip yanagima degdirdiler cok agliyodu yanima gelince sustu hep icini cekti hosgldin oglum dedim opustuk koklastik o anlari klimelerle anlatmaya imkan yok cok ama cok farkli her aciya degiyo inanin sonra oglusumu aldilarbi taraftan beni dikiyolar ama ben aci hissediyorum canim aciyo diye inliyorum basimdaki kizda olacak okadar diyo agri kesici yapicam simdi bitti zaten az dayan falan diyo neyse ben inleye inleye ciktim ameliyathaneden herkes kapida bekliyodu nasilsin falan diyolar cok canim aciyo diyorum yatagima alirlarken falanda cok canim yandi sonra gelip igne yaptilar bi yarim saat sonra biraz rahatladim sonra oglusumuz odamiza geldi ilk agzina peygamber efendimizin sunneti oldugu icin haciliktwn gelen hurmayi babasi agzinda cigneyip oglumuzun agzina degdirdi ve cok azda zem zem suyu damlattik sonra bebek hemsiresi emzirmeye yardimci oldu cok ozel cok guzel anlardi ilk gece 3e kadar bebisim hep uyumak istedi uyandirmak icin hep ugrastik hemsirelerde geldi ugrastilar hep az az da olsa emdi ama 3ten sonra memeden ayrilmak istemedi uyumak istemedi hep gogsumde kalmak istedi yavrum benim ertesi gun 3e kadar hep uyanik ti nerdeyse sadece emerken bide kucagimizda uyudu dun gece hemsireler aldi goturdu tahlilleri falan yapilmis gobek bakimini yapmislar sanirim bide bisey verdiler cunku geldikten sonra hep uyumwk istedi mayismisti dun gece guzel uyumusuz ve bugun tum doktorladan onay alarak taburcu olduk ve evimizde ki ilk gunumuz cok guzel gecti oglusum evini yatagini sevdi kakasini yapti gazini cikardi guzel emiyo bende bol bol su kayisi kompostosu humana cay iciyorum sutumde cok sukur iyi emzirdikten sonra birazda sagmaya basladim ki kanallar acilsin icerde sut birikmesi olmasin diye dikislerimde iyi bugun baya rahatladim oturup kalkiyorum tuvalete kendim gidiyorum bu arada gogus ucu icin lansinoh kullaniyorum evicap kullaniyorum yok sa cok aciyo kesin yara olacak insallah zamanla dahada iyi olacagiz bizden simdilim bukadar biraz daha toparlanalim hemen donecegiz buraya yeni dogum yapan varmi cok merak ediyorum insallah herkes iyidir hepinize saglikli dogumlar gule gule buyutelim yavrularimizi hamd olsun bugunleri nasip edene ...
Ekim anneleri mrb
Hurma ne zaman nasil yicez ben burada okumustum yiyen arkadaslar vardi
Bana ta kaç gün öncesinde o tarz akıntılar gelmeye başaladı.Hatta kahverengi lekeler bile gelmişti.Ama doktor olabilir.bunlar geldikten sonra 15 güne kadar bile sürebiliyor doğumun gelmesi dedi.özellikle ilk gebelikse.Kızlar sabah aynı yumurta akı yoğunluğunda ve kıvamında yarım yumurta beyazı kadar bir akıntı geldi. Şimdide yürürken kasıklarımda dolgunluk ve acı hissediyorum. Ama sancım yok.
Sizce bunlar doğumun yaklaştığını mı gösteriyor?
amin,amin..sıcak suya oturayım diyorum bende ama küvete oturmak hijyenik gelmiyor.son son enfeksiyon falan kaparım diye.Merhaba canım cumayı bekliyorum bende bakalım ne diyecek. Her gün 1-2 saat yürüyor, 6-7 hurma yiyor ve yarım saat sıcak suda oturup bekliyorum. Bir de ilişki olayını denedik dün ama hala bir aksiyon yok. Bugün bir de kuş burnu çayı alıp içsem mi diyorum. Benim 2. doğumum oğlumda 40+5 te olmuştu. İnş 40 ı geçmez hayırlısıyla doğururus ikimisde..
Allah kolaylıkla atlatmayı nasibetsin.İnşallah bebeğine sağ salim kavuşursun.sütün bol olur,kolaylıkla emzirirsin.Arkadaşlar bugün kontrole gittim yarın sezaryen ile kızım geliyor tam dört Kilo olmuş çatımda darmış Allah sonumuzu hayır etsin.
canım benim gözün aydın, geçmiş olsun, çok şükür kavuştun yavruna,inşallah iyi günlerini görürsün,
Canim dogum yapmissin cooook sevindim ..yavrunla bulusmussun ne mutlu sana rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin insallah ..cok opuyorum senide muhammet bebegide![]()
kızlar Allah yardımcınız olsun,doğum yapacak olanlar Allah hayırlısıyla kurtarsın kolay doğum nasip etsin,doğum yapan annelerede çok geçmiş olsun,Allah evlatlarınızı bağışlasın,ocak ayında doğum yapacağım bende kısmetse,kendi sitemden ziyade haftalardır sizleri okuyorum,çok duygulanıyorum,benim merakım bebeğimizin doğacağı muhtemel tarihler varya,ister sezeryan ister normal olsun,bu tarihi sapıpta uzayanlar oluyormu,ben çok anlıyamıyorum,merak ettim çokk :)))
Canim haurli olsun ya, bende Carsamba suni alarak normal dogum yapcamm, sen suni aldinm
Cvp da geç kaldım şimdi bakabildim evet suni sanci verildi sağlıkla doğum yap insCanim haurli olsun ya, bende Carsamba suni alarak normal dogum yapcamm, sen suni aldinmi
kızlar Allah yardımcınız olsun,doğum yapacak olanlar Allah hayırlısıyla kurtarsın kolay doğum nasip etsin,doğum yapan annelerede çok geçmiş olsun,Allah evlatlarınızı bağışlasın,ocak ayında doğum yapacağım bende kısmetse,kendi sitemden ziyade haftalardır sizleri okuyorum,çok duygulanıyorum,benim merakım bebeğimizin doğacağı muhtemel tarihler varya,ister sezeryan ister normal olsun,bu tarihi sapıpta uzayanlar oluyormu,ben çok anlıyamıyorum,merak ettim çokk :)))[/QUOT
benim 9 ekimdi muhtemel tarih oglum 10 ekimde dogdu
Normal benim sutum de çoktur 50 ve biraz üzeri çıktı tek bir memedendün sütümü sağayım dedim ne kadar diye 50 cc çıktı bir memeden az mı sizce?