2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar göbekler ne alemde dün kocam göbeğin ilk günki gibi duruyor başkalarının daha çabuk gider seninki yavaş dedi:(Oysa komşularım falan baya toparladın diyorlar :(

5 s metodunu araştır canım bir de emziğe alıştırman faydalı olur.
Arkadaşlar oğlum emerek uyumaya iyice alisti.her yöntemi deniyoruz.baska turlu asla uyumuyor.ben ise baslayinca ne yapacak yavrum.:-(

Slm benim oğlum da bir hafta öncesine kadar hep memede uyurdu, ben de Şubat başında işe başlayacağım. yaklaşık bir ay önce prado marka oldukça basit portatif standlı bir hamak aldık, ilk zamanlar yadırgadı fakat şimdi uykusu geldiğinde onda sallayarak uyutuyorum sonra yatağına alıyorum. Oğlum gece 2-3 gibi emmek için uyanır 20 dk kadar emer ve uyur fakat bazı geceler bezini kirletmiş oluyor veya gazını yapamıyor ona yardımcı olmak için emzirdikten sonra altını açıyorum ve uykusu kaçıyor hamağa koyup 5-10 dakika ninni söylüyorum uyuyor tekrar. Gün içinde de genelde hamakta sallayarak uyutuyorum. Şimdi içim rahat en azından bakıcı nasıl uyutması gerektiğini bilecek.

Kızlar göbekler ne alemde dün kocam göbeğin ilk günki gibi duruyor başkalarının daha çabuk gider seninki yavaş dedi:KK43:Oysa komşularım falan baya toparladın diyorlar :KK43:
İlk günkü kadar olmasada var ama ben evin içinde elbise falan giydigimde o göbeği biraz içe çekiyorum:KK70: kiloyu soracak olursan ben 58 ile evlendim 60 ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım sonra 68 oldum. Bedenimde 10 kilo bana ait olmayan et var ama ben 60 la kendimi Bwgeniyordum 8 kiloda gider sanırım:KK49:

="perfectlilith, post: 38595510, member: 644554"]Slm benim oğlum da bir hafta öncesine kadar hep memede uyurdu, ben de Şubat başında işe başlayacağım. yaklaşık bir ay önce prado marka oldukça basit portatif standlı bir hamak aldık, ilk zamanlar yadırgadı fakat şimdi uykusu geldiğinde onda sallayarak uyutuyorum sonra yatağına alıyorum. Oğlum gece 2-3 gibi emmek için uyanır 20 dk kadar emer ve uyur fakat bazı geceler bezini kirletmiş oluyor veya gazını yapamıyor ona yardımcı olmak için emzirdikten sonra altını açıyorum ve uykusu kaçıyor hamağa koyup 5-10 dakika ninni söylüyorum uyuyor tekrar. Gün içinde de genelde hamakta sallayarak uyutuyorum. Şimdi içim rahat en azından bakıcı nasıl uyutması gerektiğini bilecek.[/QUOTE]
Ne güzel alismis bebeğin. İnşallah bu düzende devam eder. Bende hamak almayi düşünüyordum. Dun denemek icin eve basit bir salincak kurduk.hic durmadi, sevmedi.internette varsa bir bakiyim şimdi. bende subatta baslayacagim :-( ama nasıl olacak bilmiyorum.

="perfectlilith, post: 38595510, member: 644554"]Slm benim oğlum da bir hafta öncesine kadar hep memede uyurdu, ben de Şubat başında işe başlayacağım. yaklaşık bir ay önce prado marka oldukça basit portatif standlı bir hamak aldık, ilk zamanlar yadırgadı fakat şimdi uykusu geldiğinde onda sallayarak uyutuyorum sonra yatağına alıyorum. Oğlum gece 2-3 gibi emmek için uyanır 20 dk kadar emer ve uyur fakat bazı geceler bezini kirletmiş oluyor veya gazını yapamıyor ona yardımcı olmak için emzirdikten sonra altını açıyorum ve uykusu kaçıyor hamağa koyup 5-10 dakika ninni söylüyorum uyuyor tekrar. Gün içinde de genelde hamakta sallayarak uyutuyorum. Şimdi içim rahat en azından bakıcı nasıl uyutması gerektiğini bilecek.
Ne güzel alismis bebeğin. İnşallah bu düzende devam eder. Bende hamak almayi düşünüyordum. Dun denemek icin eve basit bir salincak kurduk.hic durmadi, sevmedi.internette varsa bir bakiyim şimdi. bende subatta baslayacagim :-( ama nasıl olacak bilmiyorum.[/QUOT

Bizimki de hamağı önce hiç sevmedi ben de mutlu olduğu zamanlarda koydum. sallarken şarkılar ninniler söyledim alışması üç haftayı buldu.

arkadaşlar baston puset almayı düşünüyorum ama chicco echo mu kanz kz2003 mü bilemedim, aslında maclaren quest i çok beğendim ama o kadar para vermek istemiyorum, bu konuda tecrübesi ve/veya tavsiyesi olan var mıdır?

mest: 38069230 .!.:
Kızlar merhaba. kadar tenhalaşmış forum tabi haklı olarak ben su içmeye bile vakit bulamıyorum ki annem yanımda. Bizim kız uyumuyor pek, asla yattığı yerde de durmuyor. Ya emecek ya kucakta gezec:P:):De:D. k. Gazı çok anladığım kadarıyla. Çünkü uyutuyorum yarım saat sonra kıvranmaya başlıyor yatakta, sesler çıkarıyor. Kollarını yüzüne sürtüyor başını geriye atıyor gaz belirtileri değil mi bunlar tecrübeli anneler? Şurup kullanıyorum, sıcak bez, acı elma yağı ama gene de fayda etmiyor. Tavsiyesi olan var mı? Reflüsü de var kızımın dilinde hep çökeleklenmiş süt parçaları görüyorum:KK43:
Gögüslerim de 45 gün oldu ama tam geçmedi. arada iğne batar gibi acı giriyor uç kısmına var mı bu durumu yaşayan?
Annelik çok zormuş ama bir bakışı her şeyi siliyor tabi inşallah sağlıkla büyüdükçe her şey yoluna girer.
Forum da hareketlensin ya nerdesiniz kızlar bari arada gelin benim gibi
Slm melodi bahsettigin durumlarin hemen hemen heosi bende de var kusma.sanci ne yapsam gecmedi benimde gogumde defigin gibi bi agri oluyo normalmi acaba bilmiyorum doktoradagitmedim acikcasi aman bebislr ii olsunda onada sira gelir inslh

rfectlilith, post: 38596770, member: 644554"]Ne güzel alismis bebeğin. İnşallah bu düzende devam eder. Bende hamak almayi düşünüyordum. Dun denemek icin eve basit bir salincak kurduk.hic durmadi, sevmedi.internette varsa bir bakiyim şimdi. bende subatta baslayacagim :-( ama nasıl olacak bilmiyorum.[/QUOT

Bizimki de hamağı önce hiç sevmedi ben de mutlu olduğu zamanlarda koydum. sallarken şarkılar ninniler söyledim alışması üç haftayı buldu.[/QUOTE]
Internettenmi aldiniz? 127 lira görünüyor. Sen ne kadara aldin acaba?

rfectlilith, post: 38596770, member: 644554"]Ne güzel alismis bebeğin. İnşallah bu düzende devam eder. Bende hamak almayi düşünüyordum. Dun denemek icin eve basit bir salincak kurduk.hic durmadi, sevmedi.internette varsa bir bakiyim şimdi. bende subatta baslayacagim :-( ama nasıl olacak bilmiyorum.[/QUOT

Bizimki de hamağı önce hiç sevmedi ben de mutlu olduğu zamanlarda koydum. sallarken şarkılar ninniler söyledim alışması üç haftayı buldu.
Internettenmi aldiniz? 127 lira görünüyor. Sen ne kadara aldin acaba?[/QUOTE]

n11.com dan aldım 124 lira idi. üstelik annemlere kayınvalideme gittiğimde de katlayıp götürebiliyorum.

Anne sütüyle beslenen bebekleri olan anneler bebeklerinizin diskilamalari günde kaç kere ve kıvamı nasil? Bizimki doğduğundan beri sulu dışkı yapıyor anne sütü alanlarda pure kivaminda olmasi normalmis ama bizimki fazla civik sanki.

Anne sütüyle beslenen bebekleri olan anneler bebeklerinizin diskilamalari günde kaç kere ve kıvamı nasil? Bizimki doğduğundan beri sulu dışkı yapıyor anne sütü alanlarda pure kivaminda olmasi normalmis ama bizimki fazla civik sanki.
Benim kizim da civik yapiyor hatta bir kere altini actim oyle bir fiskirdi ki ustum basim batti :)

Benim kizim da civik yapiyor hatta bir kere altini actim oyle bir fiskirdi ki ustum basim batti :)
Aynısı benim başıma geldi bi çok kere altlarına açınca bagrisaklari uyarıliyor galiba fiskirtiveriyorlar. Neyse ki hedef tutturamiyorlar henüz yoksa yüzümüz gozumuz b.. :)

Ben hep rahat kıyafetler giyiyorum ondan da daha göbekli duruyorum heralde ama rahatlık önemli benim için:)
İlk günkü kadar olmasada var ama ben evin içinde elbise falan giydigimde o göbeği biraz içe çekiyorum:KK70: kiloyu soracak olursan ben 58 ile evlendim 60 ile hamile kaldım 80 ile doğum yaptım sonra 68 oldum. Bedenimde 10 kilo bana ait olmayan et var ama ben 60 la kendimi Bwgeniyordum 8 kiloda gider sanırım:KK49:

Internettenmi aldiniz? 127 lira görünüyor. Sen ne kadara aldin acaba?

n11.com dan aldım 124 lira idi. üstelik annemlere kayınvalideme gittiğimde de katlayıp götürebiliyorum.[/QUOTE]

Slm bende otomatik sallanan beşik aldım ama alıştırmak istemiyorum ben işe daha başlamayacam çünkü ama düşünürseniz rahat edersiniz:)

Benim kızım da cıvık yapıyor en az 2 en fazla5 kez yapıyor değişiyor.Bu arada 2buçuk aylık bebeğim.
Aynısı benim başıma geldi bi çok kere altlarına açınca bagrisaklari uyarıliyor galiba fiskirtiveriyorlar. Neyse ki hedef tutturamiyorlar henüz yoksa yüzümüz gozumuz b.. :)

Aynen oyle :)
Bir de civik oldugu halde ikinarak yapiyor kuzum nadiren iki gun yapmadigi da oliyor
Yapinca gene civik

b

benimki günde üç dört defa ve cıvık yapıyor.

Calisan anneler bebeklerinizden ayrilabilecek misiniz benim iznim 7 ocakta bitiyordu. Isyerimle gorustum zorla da olsa 3 ay ucretsiz izin aldim. 7 nisanda is basi yapacagim ama o zaman da bebegimden ayrilabilecekmiyim bilmiyorum :(

Back
X