2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doktora gotürdün mü canım? Nasıl bebeğin? Allah şifa versin.

görürdüm Cnm hocaya goturdum baya ilgilendi.inek sütü alerjisi için kanada kan ve kanada parazit rotavirus filan istedi..sonuclar henüz çıkmadı..iykide goturmusum..içim rahatladı.doktor doktoru tütmüyor iste..inş sonuçlarında temiz çıkar bakalım bekliyoruz..bide kuşamları arttığı için idrar tahlili de istedi.idrar yolu enfeksiyonlari bebekte kusma yaparmış..benden buradan paylasayim..belki fikir olur..

görürdüm Cnm hocaya goturdum baya ilgilendi.inek sütü alerjisi için kanada kan ve kanada parazit rotavirus filan istedi..sonuclar henüz çıkmadı..iykide goturmusum..içim rahatladı.doktor doktoru tütmüyor iste..inş sonuçlarında temiz çıkar bakalım bekliyoruz..bide kuşamları arttığı için idrar tahlili de istedi.idrar yolu enfeksiyonlari bebekte kusma yaparmış..benden buradan paylasayim..belki fikir olur..
Canım çok geçmiş olsun.insanın evladı hastalanınca kendini çok kötü hissediyor.tez zamanda iyileşir inş.enfeksiyon da Çıkarsa ilacını verir iyileşir yavrun.allah dermansız dert vermesin kimsenin kuzusuna.

Arkadaşlar bugün işyerime gittim patronum bIs toplantı için çağırdı annem ben işe başlayana kadar kardeşimin yanına gittiği için Oğlumu da Yanıma aldım.arkadaşlarım Oğlumu sevdiler bizimkinin de keyfi yerindeydi gülücükler saçtı.ama daha deneyimli ve yaşça büyük Arkadaşlarım oğlumuçok Zayıf buldu.sizce nasıl iki aylıkken 62 cm 5600gr dı.bir de sütüme baktı bir abla çok sulu zor kilo alırdedi.yağlandırmak için ne yapsam ki? şimdi nekadar oldu bilmiyorum 15 inde kontrol ama çok almamış gibi geliyor.motheracare 3 aylıktulumları oluyorhala ve daha da. Olacak gibi.

aynen ya artık vermıyorum bugün dorduncu gun yine yapamıyor
Canim benim de 6 gün oldu yapamadı. Vermiyorum daha fitil.biraz daha beklicem çünkü keyfi yerinde ve karnı sert değil. Ama ben çok üzülüyorum yapamiyor diye.acaba düzene girecek mi; (

Benim esim de soylemesem kalkmaz ama kadinlarin annelik icgudusu ne kdar agir uykum vardi simdi kus gibi uyuyorum esim se top paglasa uyanmiyor ama yardim istersem uyandirirsam bakiyor sagolsun
Ya ben esimin ise gitmediği günlerde benim kadar ilgilensin kalksın istiyorum.ama saçmaliyorum galiba.

Arkadaşlar bugün işyerime gittim patronum bIs toplantı için çağırdı annem ben işe başlayana kadar kardeşimin yanına gittiği için Oğlumu da Yanıma aldım.arkadaşlarım Oğlumu sevdiler bizimkinin de keyfi yerindeydi gülücükler saçtı.ama daha deneyimli ve yaşça büyük Arkadaşlarım oğlumuçok Zayıf buldu.sizce nasıl iki aylıkken 62 cm 5600gr dı.bir de sütüme baktı bir abla çok sulu zor kilo alırdedi.yağlandırmak için ne yapsam ki? şimdi nekadar oldu bilmiyorum 15 inde kontrol ama çok almamış gibi geliyor.motheracare 3 aylıktulumları oluyorhala ve daha da. Olacak gibi.

Bir kere doğum kilosu önemli kilo boy tablolarına bak bence gayet normal. Ayrıca ön süt herkeste sulu olur yağlı kısım sonlata dogru geliyor fışkırmadan gelen kısım sağdığında dikkat et. Bilen de konuşuyor bilmeyen de boş ver. Herkesin dediğine bakıp canını sıkma. Bilgi çağında araştırıp buluyoruz en doğruları.

Ya ben esimin ise gitmediği günlerde benim kadar ilgilensin kalksın istiyorum.ama saçmaliyorum galiba.
Malesef olmuyor canim onlar da bizim kadar seviyorlar yavrularimizi ama babalik ilk zamanlar o kadar ilgi gerektirmiyor galiba en cok bize ihtiyaci var bebislerin bu ilk.zamanlarda

B
Bence kilosu gayet iyi benim kizim iki aylikken 5400 gr 60 cm di. Cok tombik bir bebek deil ama bence normal yani onemli olan saglikli olmasi herbebek tombik olcak deil ya sıkma canini bence

ayy herkes birşeyler der takma kafana bence gayet normalmiş kilosu.. ne kadar doğdu bir ayda ne kadar aldı sen ona bak bnce ..

Canim benim de 6 gün oldu yapamadı. Vermiyorum daha fitil.biraz daha beklicem çünkü keyfi yerinde ve karnı sert değil. Ama ben çok üzülüyorum yapamiyor diye.acaba düzene girecek mi; (
ben buraya yazdıktan sonra yaptı çok şükür iki defadır fıtılsız yapıyor rahatladım çok şükür inş düzene girecekler bu gunlerde sıcak ve bol sıvı almamız lazım

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim özledim sizleri nasıl herkes iyi mi? Bebişleriniz nasıl?
Kızım geçen hafta bizi çok korkuttu 2,5 aylık olduk ama tıkandı nefes alamadı gene ambulans çağırdık.Hemen sırtını pışpışladım dik tutarak ama düzelmedi babası ağlattı ancak o zaman açıldı. Çok korktum Allah kimseye yaşatmasın:KK43:
Çok şükür atlattık, dualarınızı eksik etmeyin.
o anda dırek ters cevırıp kusmasını saglasanız benımkı de tıkanınca öyle yapıyoduk açılıyodu çok şükür azaldı biraz tıkanmaları da malesf kusması hiç azalmadı 7tane antibiyotık yedi havalardan kontrole de götüremedik enfeksiyon geçtimi bilmiyorum

nedir bu insanlardaki şişman çocuk takıntısı hiç anlamıyorum.Sizin bebeğiniz sağlıklıysa,sizi emiyorsa,sorun yoksa daha ne olmalı? üstelik vücuttaki yağ hücre sayısı bu yaşta oluşuyor ve ve ilerde ne yaparsa yapsın o sayı azalmıyor. Şişmanlık ne kadar zor bir şey,artık hastalık kabul ediliyor sağlık göstergesi değil ki? benim de ikizlerim var,16 ekim doğumlu,hala yaşıtlarndan küçük olmalarına rağmen biri diğerinden daha ufak..annemi görmelisiniz,emzir mama ver,her ağlayışını açlığa yormalar(halbuki 10 dk önce emzirmişim mesela), gayet iştahla emdi kendi bıraktı cevabıma,yok bu doymuyo demeler... doktorumuz bebek anne sütü alırken kilolu ise korkma anne sütüyle obez olunmaz,bebeğin zayıfsa korkma metabolizması iyi çalışıyor,daha hızlı yakıyor,ilerde çok şanslı diyor.bence siz de kendi içgüdülerinizi dinleyin,bebeğinizle zamanın tadını çıkarın
..ha bu arada biz 2 aylıkken henüz beş kiloyu bile görmemiştik:))

Selam güzel annelerrr

Offf bırak su insanların ne dediğini turchanka, o sıktığı ön süt tabi ki sulu olacak, bebeğin susuzluğunu gidermesi icin o. Ayrıca bebeğin kilosu gayet iyi benim kızım iki aylıkken 4500 idi gayet sağlıklı. Böyle seyleri kafana takma.

Aslında doktorum anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar yapamamaları normal 4 aydan sonra düzeliyor dedi. 4. günü gecirmeden saf zeytinyagı takviyesi yapabilirsiniz diye de ekledi. 4 günden sonra katılaşıyor epey, yapmakta ciddi zorluk cekiyorlar. Benim kızım da böyle, cok nadir iki günde bir yapıyor.

nedir bu insanlardaki şişman çocuk takıntısı hiç anlamıyorum.Sizin bebeğiniz sağlıklıysa,sizi emiyorsa,sorun yoksa daha ne olmalı? üstelik vücuttaki yağ hücre sayısı bu yaşta oluşuyor ve ve ilerde ne yaparsa yapsın o sayı azalmıyor. Şişmanlık ne kadar zor bir şey,artık hastalık kabul ediliyor sağlık göstergesi değil ki? benim de ikizlerim var,16 ekim doğumlu,hala yaşıtlarndan küçük olmalarına rağmen biri diğerinden daha ufak..annemi görmelisiniz,emzir mama ver,her ağlayışını açlığa yormalar(halbuki 10 dk önce emzirmişim mesela), gayet iştahla emdi kendi bıraktı cevabıma,yok bu doymuyo demeler... doktorumuz bebek anne sütü alırken kilolu ise korkma anne sütüyle obez olunmaz,bebeğin zayıfsa korkma metabolizması iyi çalışıyor,daha hızlı yakıyor,ilerde çok şanslı diyor.bence siz de kendi içgüdülerinizi dinleyin,bebeğinizle zamanın tadını çıkarın
Teşekkür ederim canım cevabın için .çok rahatladım aslında söylediğin her şeyi biliyorum takmayacağım diyorum her gören ayni şeyi söyleyince acaba bir terslik mi var gerçekten dedim yoksa oğlum emiyor,neşesi yerinde çok şükür doymasa çok Ağlar.allah ikizlerini sana bağışlasın canım

ayy herkes birşeyler der takma kafana bence gayet normalmiş kilosu.. ne kadar doğdu bir ayda ne kadar aldı sen ona bak bnce ..
Yahu gerçekten herkes bir Şeyler diyor ben de takılıyorum fazla fazla.çok geziyorum bebeğimle çok insan görüyoruz çok laf duyuyoruz .sağlığı yerinde olsun da kilolu Olmasın ne yapalım .kasaba et borcumuz yok:)

Kızlar Oğlumu 14 gün önce Sünnet ettirdim pipisinde hala şişlik var .sizlerde böyle bir durum oldu mu .aynı dönemde bir arkadaşımız daha sünnet ettirmişti ismini hatırlayamadım.

çok geçmiş olsun

sakın kimsenin dediklerine kulak asma, bana da sağlık ocağındaki hemşire benzer şeyler söyledi, moralim bozuldu, emzirme düzenim bile bozuldu. çocuğu zorla memede tuttum sulu kısımdan sonrasını da alsın diye. doktora bi gittik herşey normal. benim kızım daha 57 cm de ve 5300 kilosu ama zaten küçük doğmuştu. ayrıca mothercare tulumları büyük biraz benim kızımda henüz 0-3 aylığı giyemiyor bile :) ben kendimde şunu farkettim sağarken sütümü, çok beklemişsse göğsüm o zaman ilk başta sulu geliyor. eğer çok bekliyorsa sağıyorum biraz sonra veriyorum o göğsümü. sen doktoruna kulak ver sadece gerisini sakın duyma.

Bence boyu da kilosu da çok normal, benim kızım 2 aylıkken 61 cm 5300 gr dı ve drmuz çok beğendi.. anne sütüne devam sakın takviye verme dedi..işyerindeki ve etraftaki herkesten fikir almayın uygun dille dr kontrolünde olduğunuzu ve herşeyin normal olduğunu söyleyin.. Sinir oluyorum şöyle insanlara yaa.Ben de çevre baskısına rağmen emziriyorum kızımı sürekli mama ver bu çocuk aç laflarına kulaklarımı tıkadım sadece drumu dinliyorum ki kendisi prof. Bilir heralde

Back
X