2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar,
Benim kızlarımın ikisi de çok gazlı,, haftaya üç aylık olacağız,hala kıvranıyorlar,her gaz çıkarmadan önce ağlıyorlar.
Ben de özellikle peyniri çok yerim ama acaba süt ürünleri mi dokunuyor diyip bıraktım yemeyi,bir hafta oldu ama hiç gelişme yok.
Acaba süt alerjisine sahip bebrği olan var mı? Belirtileri nasıl? Bir de böyle gazlı olup üçüncü ayda biten var mı? Bir umut ışığı arıyorum:))

Kızlar,
Benim kızlarımın ikisi de çok gazlı,, haftaya üç aylık olacağız,hala kıvranıyorlar,her gaz çıkarmadan önce ağlıyorlar.
Ben de özellikle peyniri çok yerim ama acaba süt ürünleri mi dokunuyor diyip bıraktım yemeyi,bir hafta oldu ama hiç gelişme yok.
Acaba süt alerjisine sahip bebrği olan var mı? Belirtileri nasıl? Bir de böyle gazlı olup üçüncü ayda biten var mı? Bir umut ışığı arıyorum:))
Canım benim bildiğim inek sütü alerjisi olan bebeklerde fışkırarak kusma ,kakada kan gibi belirtiler oluyor.bence alerjiden değildir.bağırsakları ancak gelişiyor bir de seninkiler ikizmiş belki daha geç olabilir.çok sevindim canım ikiz bebeklerini anne sütü ile Beslediğin için.ben nedense ikizse kesin mama gibi bir yargı geliştirmiştim .

sakın kimsenin dediklerine kulak asma, bana da sağlık ocağındaki hemşire benzer şeyler söyledi, moralim bozuldu, emzirme düzenim bile bozuldu. çocuğu zorla memede tuttum sulu kısımdan sonrasını da alsın diye. doktora bi gittik herşey normal. benim kızım daha 57 cm de ve 5300 kilosu ama zaten küçük doğmuştu. ayrıca mothercare tulumları büyük biraz benim kızımda henüz 0-3 aylığı giyemiyor bile :) ben kendimde şunu farkettim sağarken sütümü, çok beklemişsse göğsüm o zaman ilk başta sulu geliyor. eğer çok bekliyorsa sağıyorum biraz sonra veriyorum o göğsümü. sen doktoruna kulak ver sadece gerisini sakın duyma.
Canım benim oğlum 3540 gr Doğdu.yani yiyi sayılır ilk ay güzel Aldı ikinci ay 900 gr aldı sadece.evt motheracare in tulumları büyük sanırım çünkü bir çok kıyafeti artık kolları kısa kalıyor ya da bacaklardan kısa ama asla dar gelmiyor:)sütüm var yani günde 250 ml dolaba atıyorum işe başlamadan önce stok olsun diye .ben de sulu kısmını sağıp Yağlı Kısmi vereyim dedim ama bu seferde susuz kalmaz mı?hani anne sütü dışında su bile vermiyorum.

Kızlar duydunuz mu doğum izinlerini değiştirdiler .ama bize vurmuyor işe Başladıktan sonra iki ay yarı Zamanlı ilk çocuk için ama biz bu ay işe başlayacağız düzenleme iki aya kadar olacakmış yani bize vurmuyor gibi:(

Canım benim oğlum 3540 gr Doğdu.yani yiyi sayılır ilk ay güzel Aldı ikinci ay 900 gr aldı sadece.evt motheracare in tulumları büyük sanırım çünkü bir çok kıyafeti artık kolları kısa kalıyor ya da bacaklardan kısa ama asla dar gelmiyor:)sütüm var yani günde 250 ml dolaba atıyorum işe başlamadan önce stok olsun diye .ben de sulu kısmını sağıp Yağlı Kısmi vereyim dedim ama bu seferde susuz kalmaz mı?hani anne sütü dışında su bile vermiyorum.
Benim kizim da 3540 gr dogdu 52 cm seninki bizdn onde masallah cnm boylari da uzun ondan kilolu durmuyolar. Bazi takimlari 6 aylik onlari giyebiliyor boydan dolayi. Marka marka da kaliplar degiaiyor zaten

Kesinmiymis cnm yillardir 6 aya cikacak dogum izinleri diye oyaladilar bizi o kadar umutla bekledik bir sonuc cikmadi. Simdi de bir sonuca varacagini sanmam :(

Kızlar Oğlumu 14 gün önce Sünnet ettirdim pipisinde hala şişlik var .sizlerde böyle bir durum oldu mu .aynı dönemde bir arkadaşımız daha sünnet ettirmişti ismini hatırlayamadım.
ben de yaptırdım şişlik indi tamamen ama dikişlerin yanlarında hafif hafif var daha biraz da ince sarı kabuk var dikişlerin yanında iki hafta oldu

Ablam 2.5 ay önce doğum yaptı.
Yüzünde devamlı kizarikliklar vardi
Babası çok öptüğü için olduğunu düşünüyordu. Bir suredir dikkat etmelerine rağmen hala kizariklik devam ediyor.
Kiloaunu az bulup Dr mama baslatmisti. Mamayla da devamlı kusuyor.
Bugün internette araştırma yapmis sut alerjisi belirtileriymis bunlar. Bugün ablam sut ürünleri yememis ve bebeğe mama vermemis. Kizariklik azalmis.

Böyle bir sorun yasayan var mi kizlar ??

ben de yaptırdım şişlik indi tamamen ama dikişlerin yanlarında hafif hafif var daha biraz da ince sarı kabuk var dikişlerin yanında iki hafta oldu
Ay canim sana fotografini yollasam.bir karsilastirma yapabilir misin sislik bizde baya var.her gunde ayni.ince sari bir katman var ama bir turlu kabuk baglamiyor yapan doktor kis aylarinda oldugumuz icin dedi ama sen de ayni donemde yaptirmissin.seni rahatsiz etmeyecekse ozelden fotografini yollayabilir miyim?

Ablam 2.5 ay önce doğum yaptı.
Yüzünde devamlı kizarikliklar vardi
Babası çok öptüğü için olduğunu düşünüyordu. Bir suredir dikkat etmelerine rağmen hala kizariklik devam ediyor.
Kiloaunu az bulup Dr mama baslatmisti. Mamayla da devamlı kusuyor.
Bugün internette araştırma yapmis sut alerjisi belirtileriymis bunlar. Bugün ablam sut ürünleri yememis ve bebeğe mama vermemis. Kizariklik azalmis.

Böyle bir sorun yasayan var mi kizlar ??
Merhaba canim ,cok opulmekten kizarikliklar cikabiliyor.kendi cocugumda degil ama akrabamda gordum babasi birkinca gecti biraz.inek sutu icermeyen mamalar var ablan bir denesin kusmasi biterse anlarsiniz alerji mi degil mi.

her seferinde sağmıyorum zaten. ben tek göğüs emziriyorum değiştirmeden yani, sıra ile. eğer çok beklemişse gece falan mesela o zaman sağıyorum. bunu da yeni başladım yapmaya. yapmadığım zaman bile kızım kilo almıştı. çok takılmamak lazım. annem gülüyor ben böyle anlatınca. biz bilmedik ilk süt son süt, topaç gibide büyüttüm seni diyor :)

5. Günde zeytinyağı takviyesi ile beklenen mutlu sona erdik. Şükürler olsun. Çok rahatladım.
zeytinyağını ne kadar nasıl verdiğini öğrenebilir miyim? benim kızımda bugün 3. günü yapmadı hala. çok rahatsız değil ama huysuz. uykuları bölük pörçük oldu. yarında bekleyim yapıcam bende birşeyler.

zeytinyağını ne kadar nasıl verdiğini öğrenebilir miyim? benim kızımda bugün 3. günü yapmadı hala. çok rahatsız değil ama huysuz. uykuları bölük pörçük oldu. yarında bekleyim yapıcam bende birşeyler.

Valla ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı verdim. Pek keyifli almasa da aldı. Kusmamasına dikkat ettim. Süt çocuklarında 10 güne kadar beklenebiliyormuş.

Valla ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı verdim. Pek keyifli almasa da aldı. Kusmamasına dikkat ettim. Süt çocuklarında 10 güne kadar beklenebiliyormuş.
çok teşekkür ederim. dün gece yaptı biraz, daha rahat şimdi. 10 gün beklerim de o zorlanıp ağladıkça ben perişan oldum. inşallah olmaz bir daha.

Bebekleriniz biberon aliyor mu ? Ben birkac kez sutumu sagip vermeyi denedim kesinlikle emmiyor bineronu ittiriyor diliyle. Avent biberon almistim ama onu mu sevmedi acaba emzik de tutmuyor zaten. Ise baslayinca nasil beslenicek kuzum :(

Bebekleriniz biberon aliyor mu ? Ben birkac kez sutumu sagip vermeyi denedim kesinlikle emmiyor bineronu ittiriyor diliyle. Avent biberon almistim ama onu mu sevmedi acaba emzik de tutmuyor zaten. Ise baslayinca nasil beslenicek kuzum :KK43:
benimki de ilk başlarda alıyordu mama veriyodum sonraları reddetti biberorun avent ve lansinoh u denedim ama istemedi şimdi biberonda emzik de almıyor.

Bebekleriniz biberon aliyor mu ? Ben birkac kez sutumu sagip vermeyi denedim kesinlikle emmiyor bineronu ittiriyor diliyle. Avent biberon almistim ama onu mu sevmedi acaba emzik de tutmuyor zaten. Ise baslayinca nasil beslenicek kuzum :KK43:
ben zaten biberon vermiyorum, nolur nolmaz belki beni emmez sonra diye, kaşıkla besliyor annem ben yokken. emziği de gönülsüz alıyor. bizimde her ikisi de avent.

Kasikla cok
ben zaten biberon vermiyorum, nolur nolmaz belki beni emmez sonra diye, kaşıkla besliyor annem ben yokken. emziği de gönülsüz alıyor. bizimde her ikisi de avent.
Kasikla da cok istemiyor ki en fazla 10 kasik fln sende caliscaktim galiba o zaman da mi tum gun kasikla beslencek zor olmaz mi

Ay canim sana fotografini yollasam.bir karsilastirma yapabilir misin sislik bizde baya var.her gunde ayni.ince sari bir katman var ama bir turlu kabuk baglamiyor yapan doktor kis aylarinda oldugumuz icin dedi ama sen de ayni donemde yaptirmissin.seni rahatsiz etmeyecekse ozelden fotografini yollayabilir miyim?
tabi yollayabilirsiniz kontrole götürdünüzmü bide hangı yöntemle yaptılar hastanedemi evdemı yaptrıdın

merhaba arkadaşlar bgn canım çok sıkıldı oğlum ıdrar yolu enfeksiyonu geçirdi iğne yapıldı tekrar idrar verdik geçtimi diye sonuc pazartesi çıkacak ama kusması hiç azalmadı 3 haftada 500 gr aldı bir hafta sonraa üç aylık olacak ama doğum kilosunun iki katına gelemedi gavison toz verdi sutumle karıştırıp vericem ama emme suresini hiç uzatamıyorum biraz oksurugu var ciğerleri temizmiş şukur doktor şurup vermem küçük dedi iki gündür 5dk dan da az emiyo moralim çok bozuk o kadar da sutum var ama az emıyor

Back
X