Bisey yapamayiz:) Benimki de ara ara bu moda giriyor, ama geciyor. İlkinde doktora gidip idrar tahlili yaptirmistim, ille de tibbi bi sorunu var diye diretmistim, şükür sadece can sıkıntısıymis...:)Bu aralar da uyumamak icin direniyor, el surekli agizda, salyalar gani... Huzursuzluk diz boyu... Yani sutun varsa eger, bi rahatsizligi olmadigina da eminsen, baska bisey deneme bence, cok ac kaldigini dusundugumde kasikla verdigim olmustu biberonu da istemediyse. Sonucta sut disinda yenecek bisey oldugunu bilmiyolar, bi sıkıntısı vardir anlayamadigin, kendi yasadigi. Cok israrci olma, uykudan uyandigi saatlerde daha tam ayilmadan vermeyi dene...tabi ben bunu yasadigimda bi de misafirlerim vardi, aglamistim gerilip, bu kadar rahat olmuyosun ister istemez:) ama geciyor annesi, üzülme[/QUOTE
Merhabalar, bu aralar benim oğlumda da aynısı var zorla yiyor bazen, huzursuz kucaktan inmiyor el ağızda salya var çok fazla acaba diyorum bu minikler diş mi çıkarıyor çok mu erken diş için?? deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum