2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cok sevindim masallah guzel kilo almis devami gelir insallah. Bizde reflu yaginda yatiriyoruz yan desteklerini bende aldim ama rahat edemiyor sanki kaydiriyo kendini asagi dogru besikten ayaklari cikmis buluyorum sabahlari cok komik :KK70:
Simdi de hasta oldu kuzum cok dikkat edin bende kronik faranjit var dogumdan beri ikinci kez oluyorum ilkinde bebegime etki etmeyince ikincisinde cok dikkat etmedim maske fln kullanmam gerekirdi sanirim. Bebeklerde etkisi daha agir oluyor simdi bronsit baslangicindayiz horul horul oksuruyor yawrum :KK43: 4 cesit ilac kullaniyoruz biri de antibiyotik

evet komik görünüyorlar gerçekten ayaklar sarkınca. size de çok geçmiş olsun, bu yavrular büyüyecek böyle böyle Allah dermansız dert vermesin.

Ek gıdaya erken başlamamın sebebi bebeğimin doğduğu günden beri hiç emmemesi dolayısıyla sütümün artık hiç yeterli olmaması, Dr lar ek gıdanın formül mamadan çok daha faydalı olduğunu söylüyor süt olmaması halinde. Bakıcım okumuyor eğitimini yurtdışında yıllar önce tamamlamış, 15 sene hastanede çalışmış sonrasında beni ve 3 kardeşimi büyütmüş şu anda da benim oğlumu büyüten profesyönel bir uzman ve dadı. Eminim Dr lar ve uzmanlar fazlasıyla kapsamlı düşünmüştür bu ek gıda meselesini, durup dururken heyecan olsun diye bizi ek gıdaya yönlendirmemişlerdir.
bu durumda devam sütlerini tavsiye ediyorlar ek gıda miğdelerine yorucu olur diye ama umarım siz haklısınızdır ve iyi gelir miniğinize...

Kizlar kanguru kullanan var mi ? Malum bebekle tek basina disariya pusetle cikmak cok kolay olmuyor o yuzden kanguru almayi dusunuyorum guzel havalarda cikip biraz dolastirmak icin. Kullanan varsa hangi marka model memnun musunuz ?

Kizlar kanguru kullanan var mi ? Malum bebekle tek basina disariya pusetle cikmak cok kolay olmuyor o yuzden kanguru almayi dusunuyorum guzel havalarda cikip biraz dolastirmak icin. Kullanan varsa hangi marka model memnun musunuz ?

ben kullanıyorum müthiş rahatlık, baby 2 go markası bel desteği falanda var. yalnız 6. aya kadar yüzü bize dönük olması gerekiyormuş. sıkılıyor bazen. evde de iyi oluyor :)

ben kullanıyorum müthiş rahatlık, baby 2 go markası bel desteği falanda var. yalnız 6. aya kadar yüzü bize dönük olması gerekiyormuş. sıkılıyor bazen. evde de iyi oluyor :)
sizin yazışmaları görünce ben de denedim chicco nun bizimkisi ben yapamadım eşim bağladı eğer öğrenirsem nasıl yaptığını çok rahat ederim ben de annem de pusetten nefret ediyoruz .

kızlar kıl tüy durumlarınız nasıl benim tüm hamilelik boyunca sadece bir kez bacaklarıma ağda yaptım öylesine incelmiş ve azalmıştı.şimdi korkunç bir şekilde arttı, çıkmadıkları günlerin acısını çıkarıyorlar sanki.philipsin ev tipi lazeri çıkmış.deneyimleyeniniz oldu mu ya da duyan ?

kızlar kıl tüy durumlarınız nasıl benim tüm hamilelik boyunca sadece bir kez bacaklarıma ağda yaptım öylesine incelmiş ve azalmıştı.şimdi korkunç bir şekilde arttı, çıkmadıkları günlerin acısını çıkarıyorlar sanki.philipsin ev tipi lazeri çıkmış.deneyimleyeniniz oldu mu ya da duyan ?
nı hamile

aynen bendede durum aynı hamileyken çok incelmişdi ve gec cıkıyordu şimdi arttı :(

Kızlar doğum kontrol hapı kullanan var mı? Emzirirken bir zararı olur mu? Doktorum bir tane tavsiye etti emzirirken içebilirsin dedi ama ben gene de güvenemedim. Sizlere bir sorayım dedim???

Ben de kullanmak istiyorum ama doktorumuz kanguru ve yürüteç kullanmayın dedi o yüzden almadık ama bebek arabasıyla tek başına çıkılmıyor çok zor oluyor ağır bir de bizim araba:(

Ben de kullanmak istiyorum ama doktorumuz kanguru ve yürüteç kullanmayın dedi o yüzden almadık ama bebek arabasıyla tek başına çıkılmıyor çok zor oluyor ağır bir de bizim araba:KK43:
Yurutec kullammayi bende dusunmuyorum ama kanguruyu sordum kullanabilirsiniz dedi.Hatta bazi doktorlar kalca cikigini da engelledigini soyluyor. Bizim araba da cok agir malesef birinim yardim etmrsi gerekiyor cikarken

Kizlarr oglusunu sünnet ettiren anneler nerde nasıl ne kadara yaptırdıniz? Ne kadar sürede iyileşti? Tecrubelerinizi paylaşın lütfen.

Kızlar selam,

Nasılsınız? Yavaş yavaş işe başlıyor bir coğumuz. Ben de pazartesi başlıycam kısmetse.

Size birşey sorucam. Astronot mont almak istiyorum kızıma, chicco kanz baktım 150 den aşağı değil. 3 ay fln kullanıcaz o kadar para vermek istemiyorum. Sizin gördüğünüz aldığınız uygun bir model var mı?

Ben de kullanmak istiyorum ama doktorumuz kanguru ve yürüteç kullanmayın dedi o yüzden almadık ama bebek arabasıyla tek başına çıkılmıyor çok zor oluyor ağır bir de bizim araba:KK43:
Araba kullanmak cok zor oluyor. Bebeği mi indireyim onu mu, icinde durmazsa tam rezillik zaten. Ben de alıcam sanırım kanguru. Evde bile takarım. Kızımı kucağımda taşımaktan belimi hissetmiyorum artık.

Kızlar selam,

Nasılsınız? Yavaş yavaş işe başlıyor bir coğumuz. Ben de pazartesi başlıycam kısmetse.

Size birşey sorucam. Astronot mont almak istiyorum kızıma, chicco kanz baktım 150 den aşağı değil. 3 ay fln kullanıcaz o kadar para vermek istemiyorum. Sizin gördüğünüz aldığınız uygun bir model var mı?

ben sobeden aldim gayet mwmnunum 80 tl idi ama yuzde elli indirim vardi 40 a aldim

aaa cok iyiymiş hemen bakıyorum tesekkür ederim
Ben de andy wavadan almistim, 2 aylikti sanirim, 6 aylik olandan aldim, daha kucuk yoktu ama iyi ki boyle almisim, baya rahat kullandim. Hele disarda kucakta tasimak gerektiginde, ki hepp gerekti, tasimak kolay oldu

Kizlar, sizinle bisey paylasicam. Kizimi mumkunse sallamayim, mumkun mertebe gozu acik yataga birakayim falan derkenn... Bir gaz sancisi firtinasiyla kucagimda ziplayarak uyutmaya baslamistim, sonra o da yetmedi, bir iki kez battaniyeyle salladim, sonra baktim kolay uyuyor, hamak aldim, hic durmadi... Sallamaya devam ettim...Eşim yokken sac kurutma makinesi sesiyle zor da olsa uyuttugum zamanlar oldu, misafir cok geldi, cogunda uyutamadim, duzenimiz bozuldu. Artik sallayarak da daha uzun surede uyumaya ve cok daha erken uyanmaya baslamisti, tabi benim bilekler, ellerim, sirtim, boynum zonklar sekilde sizliyordu, gunduz uykularimiz birbirine gecmisti, ne emdiginden anladim, ne doydugundan, anlarsiniz iste... Derken artik kendime dedim kk, bu cocuk her halukarda aglayacaksa bari kendi kendine uyumasina calisayim, hic degilse cozum olur. Zaten niyetim hep vardi ama 4. Ay bitsin diye bekliyordum. Bugun tam 3,5 aylik olan kizim, simdi kendi kendine uyuyor, tabii ben ninni soyleyip gerekirse pispis yapiyorum ama yorulmuyorum.ustelik sadece 5 dakika agladi ve o da surekli bir aglama degildi. Aksam vaktiydi bu karari aldigimda, uykusu gelmisti, sallasam 10 dakikada uyurdu... tabi sallamadigim icin yatakta 1,5 saat oyaladim, mizmizlandi hep, elimi oynattim, oyuncak salladim o anlarda, keyfi olunca da ninnime devam ettim, sonra agladi, hemen kucagima aldim, konustum, sirtini pispisladim, sakinlesti yeniden yerine yatirdim. O kadar uykusu gelmisti ki biraz daha mirildandi, tekrar agladi, yeniden kucagima aldim hemen, sakinlesince yatirdim, ninnimi soyerken gozlerini kapatti, ben sustum, bi iki goz acti, piss pisss pis dedim, uyudu!:) beklemiyordum ama uyuyana kadar devam edecektim. Sadece sunu anladim ki o 5 dakika bile zordu, normalde agladiginda zipliyor, turlu hallere girip oyle sakinlestiriyordum hic gerek yokmus, ayni surede sustu, kendini sakinlestirerek. Sabah daha gec uyandi, gunduz uykularinda da devam ettim, ilk uykuya yatirisimda baktim 45 dakika gecti, aglamiyor ama mizmizlaniyor, aldim yataktan, uyutmadim, odadan ciktik, oyun oynadik, karnimizi doyurduk, sonra uykusunun bastirdigini fark edince, rutinimizi yapip yeniden yatirdim, sadece 15 dakika surdu, ve bir kere kucagima almam gerekti ama hemen sakinlesti. Bugun o kadar dinlenmis hissediyorum ki kendimi, hem psikolojik, hem fizyolojik. Tavsiye etmek istedim. Gun gectikce aliskanliklari iyice yer edecek ve o ilk 5 dklik aglama eminim cok uzayacak. Eger siz de cok yorgunsaniz bu uykuya gecirme surecinizden, vakit gecmeden deneyin ve pes etmeyin derim, hazir aksam vakti de gelmisken, baslayin. Tabi bi kac gun devam ettirebilecek durumdaysaniz.

Ben de andy wavadan almistim, 2 aylikti sanirim, 6 aylik olandan aldim, daha kucuk yoktu ama iyi ki boyle almisim, baya rahat kullandim. Hele disarda kucakta tasimak gerektiginde, ki hepp gerekti, tasimak kolay oldu
Bakayım buna da tesekkur ederim

Uyku konusuna gelince ben hic sallamadım kizimi ne ayakta ne kucakta. Mesela yanında yatıyorum suanda. Pıt pıt sırtına vuruyorum o kendi uyuyo. Bazen memede uyuya kaliyo ama daima uyuyo. Bir de uykusunun geldiğini anladığımda 15 dk daha oyalıyorum ki iyice yorulsun sonra yanına uzanıyorum 5 dk sonra rüya aleminde :)

Ninni söyleyemiyorum maalesef çünkü ne zaman ninni söylesem içli içli Agliyo :)

Back
X