• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar benim de regli 3 gün gecikti. Dün akşam ve bu sabah test yaptım silik çıktı ama emin olamadım sizde kontrol edebilir misiniz ? Üstteki bu sabah alttaki dün akşam
Aynen gölge gibi çizgi var ama daha yeni gebelik.kan verirsen çıkar aslında

Merhaba regli gecikmemin 5. Günündeyim. 2. Günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 3. Günü kan verdim beta 22 çıktı. 20 Haziran da tek gecelik bi ilişkiyle hamile kaldım. Sat 2 Haziran dı sata göre daha büyük olması gerekirdi bebeğin. 20 hazirana göre değer sizce çok mu düşük hafta sonu girdiği için araya pazartesi kan vereceğim

Sizinki de böyle silik miydi ?
Evet ayni bu şekilde çıktı ustelik ben predictor aldim en pahali ve yanilmayan test ondan once bebetime yaptım silik sekilde cikti ertesigunde predictor yaptim oda silik çıktı pahali teste hic gerek yokmuş bebetime 7.gun öncesinde çıkardı 🤭

Merhaba regli gecikmemin 5. Günündeyim. 2. Günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 3. Günü kan verdim beta 22 çıktı. 20 Haziran da tek gecelik bi ilişkiyle hamile kaldım. Sat 2 Haziran dı sata göre daha büyük olması gerekirdi bebeğin. 20 hazirana göre değer sizce çok mu düşük hafta sonu girdiği için araya pazartesi kan vereceğim
15 günlük değer için normal. Bence iki gün sonra tekrar ver artabilir.

Bende pazartesiye kadar olmazsam farklı test almaya çalışıp yapayım tekrar. Silik miydi sizinki de böyle ?
Böyleydi. Cuma battı. Salı yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20250624_145252.webp
    IMG_20250624_145252.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 60
P Pufiii1
Beklenen adet tarihim cuma günüydü.
Ben salı günü yapmıştım.
Perşembe kan testim 53.6 çıkmıştı. Ortalama 20 li değer bu test hesaplarima göre.
Geç döllenme varsa öyle gösteriyor da olabilir. Benim yumurtlama tarihi 6 gün gecikti. Bütün hesapları ona göre yapıyorum

15 günlük değer için normal. Bence iki gün sonra tekrar ver artabilir.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dayanamayıp bugün kan verdim özelde sonucu bekliyorum

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dayanamayıp bugün kan verdim özelde sonucu bekliyorum
İnşallah güzel haberler bekliyoruz. Lekelenme vs yok değil mi ?

Beta yükselişi kişiden kişiye farkediyor 5. Gününde 1000 olan da var 200-300 olan da en önemlisi nasıl yükseliyor?2. Kez test verirseniz daha net anlaşılır.Doktor 48 saatte bir %66 artış bekleriz demişti bana.kalp atışını duyana kadar kimse gebeliğinden emin olamıyor zaten😆Umarım süreç sorunsuz geçer

Back
X