Canım ben de üslubunu beğenmemekle birlikte yazmak istedim bebeğin için.nenem usulü yazmışsın belgesizsiniz demişsin pardon ama hangi hazır gıda doğal yollarla hazırlanmış sebzeden daha iyidir ki.hangi gıdanın kaç dk nekadar ısıda pişeceğini annelerimiz biliyorlarmıydı yani senin annen bugün fasulye yapacağım 15 dk 40 derecede bYani verecek cevabınız yok kulaktan dolma bilgilerle tavsiye veriyorsunuz cidden cahilliğime verin ya bilmiyorum merak edip soruyorum Zararlı olduklarını ispatlayan bi belge varmı
Eski usuller çok entersan geçen bi teyzeyle karşılaştım tanımam etmem Öylesine sohbet ediyoruz çorbalara başliicam dedim nasıl yapcam dedi sebze koy karabiber koy tuz koy tavuk koy rondoda geç (doktorumuz bastıra bastıra tuz yok baharat yok ete daha var diyo) dedim saol teyze ööle yapiim ben ama cidden eskilerin bazı yaptıkları çok yanlışmış Kulaktan dolma yapmayalım Diye uğraşıyorum
ömrümde çocuk bakmadım 6 ay öncesine kadar en ufak bi fikrim de yoktu hep okudum çalıştım vs Şu anda çocuğuma bakacak kimsem olmadığı için istifa ettim Ne öğrendimse doktorlardan öğrendim o yüzden cidden cahilliğimden soruyorum zararı nedir hangi test yapılıp da ispatlanmış???
Bu şekilde aşağılamalarınızla cidden biyere varamayız ben size seviyeniz şu bu demiyorum üslubunuza laf etmiyorum açık ve net soruyorum
Haşlayacağım flan mi diyordu.ben senin şartların el vermiyordum diye kötülemek istemedim kavanoz mamalarını evde olduğun halde hangi vakit bulamamaktan bahsediyorsun canım ben çalışıyorum ve eve gelip bunları yapıyorum oğlum için.pazara gidip en tazeleRinii seçiyorum kendi tazem için.hangi lab.testleri bunlara sağıklıktır Demiş ayni lab.lar evde hazırlanan sebze pürelerini de değerlendirmiş mi?evet bazen bana da öyle teyzeler geliyor et suyuyla yap diyor he deyip geçiyorum saygımdan zaten bizim o gördüğümüz teyzeler muhtemelen birimizin annesi flan.yani bizleri yetiştirenler.ayrıca bir Sürü marka çok güzel gizli reklamlar yapıyorlar,anlaştıkları lab.lar mutlaka vardır .ben hiç bir paket ürüne güvenmiyorum canım.mesela Amerika'da whole Fo
Od market diye bir zincir var sadece doğal ürünleri Satıyor.chobani diye bir yoğurt markası var türk girişimcini .onun yoğurtlarını artık satmıyor sebebi yoğurtların sütlerini veren ineklerin hormonlu yemlerde beslenmesi.ve firma açıklama yaptı artık öyle bir üretim Şekli yok diye.yani çok sAğlıklı beslendiğini düşündüğün bir ünlü intagramdabir fotoğraf paylaşır o yoğurtla hepimiz iyi sanırız.demem o ki paketlenmiş olup da sağlıklı olan çok az şey var .inş. Bu kavanoz mamaları onlardandır senin Dediğin gibidir .neden bebeğin zarar Görsün isteyelim ki.