Ya kızlar konuyla alakasız olcsk ama sıze bsey danıscam.baska sorablcegm kımse yok tarafsız olarak.dun esımın doğum günüydü,gecen sene forumdan hatırlarsınız hamıle halımle ona suprız yapmıştım herkesı eve toplamıştım gizlıce.her sene aılesıne ben hatrtıom abınızın doğum günü dıye.gecen senede ısrarla dedım kı tarıh bu bu unutmayın.bu sene esıme demısler bu sene kutlıycaz tarıhı biliıoz.neyse ben dun ıcın çok sey yapmak istedim ne bilim bır pasta yapım gıyınım kusanım,güzelce gün yasayalım ama malum sadece sevdgı yemeklerı yapabldım,sabahta arayıp kutladım.bu sefer aılesıne kımseye demedm abınınıZın dgm günü dıe.bıde bırıyle kavga da etttm gerseye karışıyor dıe.neyse hcbsey olmamış gbı konuşuyor oda ayrı.ıstedmkı kebdılerı hatrasın bu sefer ama nerdeeee.eşim eve geldı.dedım ki hayatım çok sey yapmak isterdim ama zadece sevdgm yemeklerı yapabldm.oda bn sndn bsey beklemıom kı çocuklu kadınsın dedı.daha öncede doğum gününü pek umursamam demıstı bır ıkı hafta önce,insanlar yaslanıor buz kutluoz dedı.ne bilim içten içe çok umursadgnı.meger benden ve musterısınden başka kimse hatrlamamıs.ben bir ara tüm ışıkları kapadım kızım ışığa gıdıyor dıye.esımde sanmış kardeşları geldı ben kapıyı accam suprız yapcaZ,bır heyecnlandı sonra hayalmırıklgı.bn bunu sonra anladım tabı.neyse saat on oldu herkese msj attı hatırlanmak güzel keşke kardeslermde hatrlasaydı dıye.tabı herkes atıor msj atıor unuttuk vs.herseye karışanda aramış dıo kı karın bıze nıye hatrlattmadı,hatrkatsaydı suprız yapardık.soyleyeblırdı.neyse esım yatmaya gttı kızımı uyuttum yanına gttım baktım uyku tutmamış çok zoruna gtmıs.dedım suprız bekledgnı bilseydim bu kadar uzulcegni blseydm herkese haber verır cagrırıdım,ben nerden blım umurmamamıs gbi davrandın.oda dedı bnm kını hersene unutuyorlar,doğru hep ben derim arayın abınızı dıye vs ,bn sendn bısey beklemedm ama onlar hatrlasaydı.o kadar zoruma gttıkı sen de hatrlamasan eve gelmezdım dedı.o kadar bozulmuş.tabı ben eve gelmemekte ne abartmıomusın dedım falan.bnce bndende suprız bekledı.gelırgelnez salona koştu evı temuzlemıssın dedı .oysa rutin temizligımdı.mısafır bekledı.ben smdı kotu oldum.hatalımıyım kardeslerıne tek tek arayıp abınızın doğum günü bugun unutmayın ha demelımuydım ve kafam goturmedıgı halde eve cagırırp bebeklı halımle tonlarca hazırlık yapıp eve çağırıp suprız yapmalımydm.kardesı beni suçladı.esım suçlamadı ama hatrlamadılar dıe üzüldü ve bellıkı bndende beklemıs bssyler.kendimi kötü hissettim