Benim kızımda dünden beri çok huysuz acayip bağırıyor çığlık atar gibi, hiç bir şey tatmin etmiyor onu. Zaten çok hareketli bir bebek böyle olunca ben tükenmiş durumdayım

Kızlar bana bir akıl verin ya ne yapmalıyım. Kızım hiç durmuyor uyku da yok doğru dürüst. Eğer evde yalnızsam afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum düşünün. Yemek falan pişirmek nerdee zaten. gündüz de en fazla toplamda 2,5saat uyuyor o da 40 dk veya 1 saat sürelerle. şöyle 2 saat uyuyum yok. Gece de çok geç uyuyor ama sabah 6,30 dan yarım saat uyuyup uyanıyor sürekli, gece de nerdeyse saat başı en fazla 2 saat uyuyor. Buna rağmen evde her şeye saldırıyor her yere emekleyip tırmanıyor ben sürekli peşindeyim ve yetemiyorum. Kendi kendine en fazla 2 dk oynuyor sonra üstüme çıkıyor saçımı yoluyor, emerken bile yüzümü gözümü yoluyor pat pat vuruyor öyle seviyor galiba:) Sizce ben bir yerde yanlış mı yapıyorum yoksa çok mu dayanıksızım anlamadım??? Herkes şaşırıyor ama bu nasıl hareket böyle diye korkuyorum hiperaktif mi diye??? Maşallah her şeyi yapıyor alkış, bay bay, öpücük, ellerini havaya kaldırıp oynuyor. Anne, baba,mama,.... diyor. Sizce bunlar normal mi yoksa bir anormallik var mı??