2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben de 2 yaşındaki kızım için aynı taktiği uyguluyorum. eğer yemezse kaldırır gibi yapıyorum 1-2 lokma daha yiyor. sonra ya oyuna devam ediyor ya da tv izliyor. çok da zorlamıyorum. aç olunca zaten yiyor. acıktığında buzdolabını gösteriyor ya da mama diyor. o yüzden sıkıntı etmiyorum.

Ben olsam zorlamam çocuğumu şuan da öyle yapıyorum yemiyorsa daha sonra deniyorum ama baskı yapmıyorum. Hangimize baskı yapilsa hoslaniriz ki. Ben 1 biberon mama yi 3 günde yiyen bi bebekmisim şimdi nerde o günler:)
zor iş.bebek büyütmek zor.dun pesinde koşmaktan oyle yoruldum ki hala yatagmda uzanıyorum,kızımda yatagnda bır ıkı ağladı kucak için .kalkıp almaya halım yok ,sonra oyuna başladı.bu bebekler hiç mi hareket etmekten tırmanmaktan yorulmaz ya pestilim çıktı.

Bazı çocuklarda var ki yemese gün boyu hıc aklına ymek gelmiyor veya zorla yedırsen pesınden koşturuyorsun.bunun ornegı ablam.bırı 7 dıerı 5yasınfa kızlarının hala yemek yedirmek için elinde yemekle peslerınden koşturuyor
herkesin bünyesi farklı. benim kardeşime çeyrek ekmek ver, onunla doyar ertesi güne kadar daha ağzına tek lokma koymaz. ben de tek öğünde bir ekmek yerim (eskiden yerdim yani, kestim artık iyice kilo alınca :))

zor iş.bebek büyütmek zor.dun pesinde koşmaktan oyle yoruldum ki hala yatagmda uzanıyorum,kızımda yatagnda bır ıkı ağladı kucak için .kalkıp almaya halım yok ,sonra oyuna başladı.bu bebekler hiç mi hareket etmekten tırmanmaktan yorulmaz ya pestilim çıktı.
tek çocuğun en zor yanı bu biliyor musun? büyüdükçe oyun ister, onunla her yere koştur ister. kardeşi gelince biraz rahatladım bu açıdan. kavga etseler de beraber oyalanıyorlar en azından. yorulmak bilmiyorlar :)

Slm kızlar aylardr bu topige yazmyorum simdi bi bkinaym dedm diger topikte takılı kalnca unttm burayı naslsnz bebişler nasl yürmeye bşlayan varmi geçms bikaç sayfayı okuduw diş çkaranlara allah kolaylık versin kimininki zor çkyor bençok ugraştm oglum çok zor çkardı alttan 2 tane brden geldi ateş isal kusma derken hastanelerdydk bide bogaz enfksiyonu geçriyormuş çok yıprandk ikimzde artk yavaştan yürme çabları artti ellernı brakp bi kaç adım gdiyor artk emeklemek çok hzlandı btun evi talan ediyor hala emişiyoruz şükr ama ek gda da alyo fakat doymluk degl tadmlık yiyo meyve seviyo kemire kemire yiyo gofret çubk kraker biz dondurma yerken oda boş külah fakan yiyo yedgmz yemeklerdn tadıyo . Konusmaya çablyo bi yandan anne demeyi ogrendi 2 hafta falan oluyo evde hep anne annee diye bgryo 2 3 sefr annane dedgni duydum dede baba hadi gelgel demeyi ilk ögrenmişti yeni olarak gtti diyo ellerini açıpta bizde böyle güzel anneler simdide dogum gunu planları yapyoruz fikhrler komseptler araştryorum bkalm artk :KK68::21:

Slm kızlar aylardr bu topige yazmyorum simdi bi bkinaym dedm diger topikte takılı kalnca unttm burayı naslsnz bebişler nasl yürmeye bşlayan varmi geçms bikaç sayfayı okuduw diş çkaranlara allah kolaylık versin kimininki zor çkyor bençok ugraştm oglum çok zor çkardı alttan 2 tane brden geldi ateş isal kusma derken hastanelerdydk bide bogaz enfksiyonu geçriyormuş çok yıprandk ikimzde artk yavaştan yürme çabları artti ellernı brakp bi kaç adım gdiyor artk emeklemek çok hzlandı btun evi talan ediyor hala emişiyoruz şükr ama ek gda da alyo fakat doymluk degl tadmlık yiyo meyve seviyo kemire kemire yiyo gofret çubk kraker biz dondurma yerken oda boş külah fakan yiyo yedgmz yemeklerdn tadıyo . Konusmaya çablyo bi yandan anne demeyi ogrendi 2 hafta falan oluyo evde hep anne annee diye bgryo 2 3 sefr annane dedgni duydum dede baba hadi gelgel demeyi ilk ögrenmişti yeni olarak gtti diyo ellerini açıpta bizde böyle güzel anneler simdide dogum gunu planları yapyoruz fikhrler komseptler araştryorum bkalm artk :KK68::21:
geçmiş olsun bnm bebegım 9aylıktan berı yürüyor ama oyle cook dgl bazen bir kaç adım kendı atıp düşüyor o kadar.dıer dedıgın topıc hangısı?

tek çocuğun en zor yanı bu biliyor musun? büyüdükçe oyun ister, onunla her yere koştur ister. kardeşi gelince biraz rahatladım bu açıdan. kavga etseler de beraber oyalanıyorlar en azından. yorulmak bilmiyorlar :)
evet ya peşinde koşmak zor.hep bana tırmanıyor.kardes yapmak şart oldu:)

geçmiş olsun bnm bebegım 9aylıktan berı yürüyor ama oyle cook dgl bazen bir kaç adım kendı atıp düşüyor o kadar.dıer dedıgın topıc hangısı?

Genele elindn tutp gezdrmemi istyo tabi. 2014 ekim anneleri buraya eller havaya diye orasda çok samimi bi topiktir

Tek gercekten zor illa bizimle oynayacak. Biz kizimla beraber de emekledik şimdi de alıştı kendi gidiyo arkasına dönüp bana gel diyo hanım

Bizim daha disimiz yok malesef ki 4 ayından beri bekliyorum bişey yok.bizde katı yiyecek seviyoruz ama eline bişey vermedim diş olmayınca. Benim kızım da enne diyor sanırım annesi oluyo bu :) dede diyor son olarak ta karga diyor:)) anneannesi öğretti karga ne diyor dediğimiz zaman da gak gak diyo hatta uyurken bile gakliyor kuzum .bizim doğumgünü konsepti de minnie li olacak inşaallah

Bizim daha disimiz yok malesef ki 4 ayından beri bekliyorum bişey yok.bizde katı yiyecek seviyoruz ama eline bişey vermedim diş olmayınca. Benim kızım da enne diyor sanırım annesi oluyo bu :) dede diyor son olarak ta karga diyor:)) anneannesi öğretti karga ne diyor dediğimiz zaman da gak gak diyo hatta uyurken bile gakliyor kuzum .bizim doğumgünü konsepti de minnie li olacak inşaallah

Olsun canım geç çkarsa daha saglıkli olur diyorlar takma kafana benim oglum dişı olmadgı halde yemeye çlşyordu kraker falan karga falan da degsikmiş :KK48: kendimizde kırmızi siyah gyinmeyi düşnyorum PicsArt_1439807657364.webp etiketmizde hazr

Olsun canım geç çkarsa daha saglıkli olur diyorlar takma kafana benim oglum dişı olmadgı halde yemeye çlşyordu kraker falan karga falan da degsikmiş :KK48: kendimizde kırmızi siyah gyinmeyi düşnyorum Eki Görüntüle 1609060 etiketmizde hazr
Canım diğer sayfada da begenmistim ozalit dedikleri yerde mi yaptırdın. Ben int. Sipariş verecem bir site var çok uygun herşey.bende giyinip taç falan takmak isterdim ama hamileyken kapandim haliyle renk uyumu yapcam kizimla

Kızlar gobisleriniz ne durumda benimki hala 5 aylık gibi nasıl gidecek bilmiyorum bi formülü nu bilen varsa yardimci olsun heryerim zayıf birtek göbek kaldi oda çok çirkin duruyor...:KK61:

Canım benim gob
Kızlar gobisleriniz ne durumda benimki hala 5 aylık gibi nasıl gidecek bilmiyorum bi formülü nu bilen varsa yardimci olsun heryerim zayıf birtek göbek kaldi oda çok çirkin duruyor...:KK61:[/QUOTE CANIM benim gobekte aynı ama ben bi ara yağ yakan yoğurt kürü yaptım gerçekten faydalı hergün cm cm inceliyorsun tabi yeme düzeninde önemli belli bir saatten sonra yememeliyiz ben tekrar baslicam

Kızlar merhaba nasılsınız? ben buraya yazmaya vakit bulamıyorum ama arada okuyorum. Gene uykusuzum tabikii:(
Eve salıncak aldım o biraz iyi oldu kızlar tavsiye ederim ama çok yer kaplıyor. Bu arada 1 yaş doğum günü yapmayı planlıyorum ama enerjim hiç yok nasıl olacak bilmiyorum:( Nerden nasıl alışveriş yapabilirim bana yardım edin kızlar biliyorsanız.

Canım diğer sayfada da begenmistim ozalit dedikleri yerde mi yaptırdın. Ben int. Sipariş verecem bir site var çok uygun herşey.bende giyinip taç falan takmak isterdim ama hamileyken kapandim haliyle renk uyumu yapcam kizimla

Bende kapalym canım siyah gyinip bordo sal takıcm esimde siyah giyncek oluşuda ortak renk gydircem ben bu e0iketi picsart diye bi programda yaptm genelde bu tür seyleri kendim yapmaya çalşıyorum beceriklym b00 knuda :KK76:

Slm kizlar uzun zaman oldu girmeyeli benim oglumun sekizinci disi cikmak uzere, 4. Ayindan beri neredeyse her ay bir dis cikti ve gina geldi dislerden artik. Umarim diger disleri erken gelmez de bir kac ay rahat ederiz oglum da ben de. Yemek konusunda pek sikintim yok. Artik ogluma biz ne yersek onu veriyorum. Et cok seviyor. Sebze idare eder ama sebzeli yemegi yemese de yemegin suyuna ekmek banip veriyorum. Bir de her yemekle yogurt veya ayran iciyor. Sabah kahvaltida peynir pek sevmiyor. Genelde sabahlari domates kavurup icine bir yumurta kirip yediriyorum, cok severek yiyor, yaninda da rendelenmis seftali. Haslanmis yumurta sarisindan sikilmisti zor yediriyordum. Menemen sevdigini gorunce ben de bu sekilde yumurta vermeye basladim. Yurumeye gelince bizimki koltuklara tek basina cikip inmeye basladi emeklerken hizina yetisemiyorum ama yurumek istemiyor, bir adim atip kendini yere atiyor. Bir an evvel yurumesini istiyorum cunku arabada veya kucakta mumkun degil durmuyor. Disari ciktigimdsa bile surekli yerde. Kilosu ve boyu ust sinirda oldugu icin gec yurumesinden korkuyorum. bahceye cikardigimda surunerek bisikletli cocuklarin pesinden kosturuyor dizlerinin uzerinde. Zaptedemiyorum. Gordugu her tekerlegi cevirmek derdinde arabasini veya bisikletini cikarip ters ceviriyorum ki tekerlekleri cevirip oyalansin. Diger cocuklar arabanin veya bisikletin ustunde olur bizimki altinda. Nasil basa cikacagimi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar, birşey sorucam gün içinde bebeklerınıze ek gıda olarak ne veriyorsunuz. Ben kahvaltı meyve çorba yoğurt ya da muhallebi veriyorum. Sizce az mı bazıları öğlen ve akşam iki kez çorba vermek gerekiyor diyor ama sizler nasıl yapiyorsunuz

Selam kızlar, birşey sorucam gün içinde bebeklerınıze ek gıda olarak ne veriyorsunuz. Ben kahvaltı meyve çorba yoğurt ya da muhallebi veriyorum. Sizce az mı bazıları öğlen ve akşam iki kez çorba vermek gerekiyor diyor ama sizler nasıl yapiyorsunuz
Mrb arkadaşım ben bizim menüyü söyleyeyim sabah 1 koy yumurtası fındık büyüklüğünde tereyağına kiriyorum. Sonra 3 dilim domates, 2-3 zeytin, 1 kibrit kutusu süzme peynir,3-4 dilim muz üzerine pekmez ve 1/2 ceviz eziyorum cevizi 3 gün oldu verelim. Sonra gün içerisinde değişiyor bazen Şehriye bazen tarhana çorbası . buyumix sade yoğurtla karıştırıyorum. Balık yapıyorum fırında yanında domateste kozluyorum. Şuan domatesli kıyma yemeği yedi örneğin. Her öğünde yoğurt var ayrıca çikolata da çok seviyo birazcık veriyorum biliyorum belki bu çoğunuza ters ama öyle hoşuna gidiyor ki arada bir kaç çay kaşığı nescafede iciyo bizden yoksa kıyameti kopariyo

Mrb arkadaşım ben bizim menüyü söyleyeyim sabah 1 koy yumurtası fındık büyüklüğünde tereyağına kiriyorum. Sonra 3 dilim domates, 2-3 zeytin, 1 kibrit kutusu süzme peynir,3-4 dilim muz üzerine pekmez ve 1/2 ceviz eziyorum cevizi 3 gün oldu verelim. Sonra gün içerisinde değişiyor bazen Şehriye bazen tarhana çorbası . buyumix sade yoğurtla karıştırıyorum. Balık yapıyorum fırında yanında domateste kozluyorum. Şuan domatesli kıyma yemeği yedi örneğin. Her öğünde yoğurt var ayrıca çikolata da çok seviyo birazcık veriyorum biliyorum belki bu çoğunuza ters ama öyle hoşuna gidiyor ki arada bir kaç çay kaşığı nescafede iciyo bizden yoksa kıyameti kopariyo

Benim oglum zeytin ve muzu sevmiyo ceviz hç vermemştm yogurdun içine koysam olurmu sade yemez belki peyniri yumurtayı sever yemek sularnı yer ekmek bnıpta veriyorum çorbnın hertrlusunu yiyor şükr ayrmıyo çikolata bisküvi çubuk kraker gofret çok sevyo biz yerken bende veryorum braz yoksa bnada yedrmiyo lolitopta çocklarn elinde görurse kıyamet kopuyo hemen istyo genelde ilgisni dagtyorum ama başa çkamayp 2 3 sefr verdim nescafe tarzi şeylerdn vermedm ama eltm bikaç kez turk kahvesi verdi çok istedi diye bizde böyle kızlar aranzda ınek sütú veren varmi onu vermeye nezman başlamalyız acaba

Back
X