2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evde kızımın canının sıkıldığını hissediyorum ve çok üzülüyorum. Bir bebek gordugundeki mutluluğu görülmeye değer:KK46: siz ne yapıyorsunuz evde nasıl vakit geciriyorsunuz? Geçen hafta sonu jetonlu oyuncaklara götürdük korkacak sandık valla zorla çıkardık:KK49: ama sürekli nasıl gideyim

Evde kızımın canının sıkıldığını hissediyorum ve çok üzülüyorum. Bir bebek gordugundeki mutluluğu görülmeye değer:KK46: siz ne yapıyorsunuz evde nasıl vakit geciriyorsunuz? Geçen hafta sonu jetonlu oyuncaklara götürdük korkacak sandık valla zorla çıkardık:KK49: ama sürekli nasıl gideyim
Bizde sürekli oyun oynuyoruz beraber onun dışında hava iyi olursa dışarı çıkıyoruz bazen yürüyüş bazen de parka gidiyoruz ama benim Kizimda çok sıkılıyor günlerce çıkmadığı oluyor

Bizde sürekli oyun oynuyoruz beraber onun dışında hava iyi olursa dışarı çıkıyoruz bazen yürüyüş bazen de parka gidiyoruz ama benim Kizimda çok sıkılıyor günlerce çıkmadığı oluyor
Hmm bize yakın biryerde park yok anca haftasonu babayla gidiyoruz biryerlere

Soktayim, bulanimdayim, icim sıkılıyor, moralim bozuk napicam bilmiyorum gerisini sen anla
Canim benim yaa hamilesin o zaman.smdi kurtajida dusunuyorsundur sen belki.o yavruyada kiyilmaz.senin ozel druumlarinda var.off inan bende burda sikildim.gelde konusalm.napican smdi ne dusunuyorsun.Allahin vardir bir hikmeti kkrundugun halde hamile kaldin.yani zor ama sikma canini

Vardır bundada bir hayır...sen önlemini aldın takdir Allahtan tamam zor olacak belki 4 çocuk ama ilersi çok güzel. Sağlık açısından belki zorlanmayacaksin bile

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destek oldunuz. Ben evde kendim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dahada test yapmaya korktum ama hamilelik belirtiside yok kasıklarim ağrıyor ama adet ağrısı gibi hafta sonu doktora gidicem . Hem genel bir muayene etsin hemde bu durumu konuşmak için ama ozamana kadarda tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Korkuyorum çünkü.

Hayırlısı canım ya adet bekledigine göre daha çok yeni muhtemelen belirtisi ondan yok. Hafta sonuna bırakma bence kafanda varsada yoksada netlik kazansın

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destek oldunuz. Ben evde kendim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dahada test yapmaya korktum ama hamilelik belirtiside yok kasıklarim ağrıyor ama adet ağrısı gibi hafta sonu doktora gidicem . Hem genel bir muayene etsin hemde bu durumu konuşmak için ama ozamana kadarda tekrar test yapmayı düşünmüyorum. Korkuyorum çünkü.
Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Aslında çok güzel bir haber. Her anne sonra iyi ki doğurmuşum diyor çünkü. Keşke dogurmasaydim diyen görmedim :)

Kızlar gündüz uykularını bire düşüren var mı? Kızım iki gündür ikinci uykuyu istemiyor

Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Aslında çok güzel bir haber. Her anne sonra iyi ki doğurmuşum diyor çünkü. Keşke dogurmasaydim diyen görmedim :)

Sağol canım cumartesi ye rendavu aldım bakalım gorucez artık ama anlamadigim hiç hamilelik belirtisi yok idrar testinde de ikinci çizgi silik çıktı dahada yapmadım cumartesi ye kadar disimi sikicam

Ay o daha fenaymış :) hiç uyumaması normal mi peki uyuması lazımm. Bu yaramazlar neden uykuyu sevmiyor anlamıyorum. Okula başlayınca anne 5 dakka daha diyecekler ama :)
Valla bilmiyorum sürekli yaramazlık peşinde uymadığı zamanlar genelde emzirirken uyuyor tam yatağına yatiracagim zaman kalkıyor. Aslında yoruluyorda çünkü şu sıralar kedi gibi yere yatıp birkaç dk yattığı oluyor. Birde nerde halı yok oraya yatıyor

Ya bir sene oldu göbekler ne alemde bazen dümdüz olmasada iyi oluyor bazen de 5 6 aylık mübarek

Back
X