2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben size farklı bir soru sorucam tipik bir ev hanımı olarak hergün ne yemek yapıcam diye şaşırıyorum kızıma soruyorum çoğu zaman o karar veriyor sizler dede oluyor mu bazen geceden düşünüyorum ne yapsam diye acaba burdan menüde mi paylaşsak mesela ben bugün tavuk sote, arpa sehriyeli princ pilavı, salata ve ayran var sizler ne yaptınız.annemle konustugumda ona bile soruyorum
Bebek menüsü değil sanırım bu. Biz ne bulsak yiyoruz ben çalışıyorum kV bakıyor halimiz olursa güzel yemek yapıyoruz yoksa makarna Menemen:kk77: ama kızıma her gün farklı şeyler yapıyorum tarhana kurtarıcı bişey aklıma gelmezse onu pisiriyorum

Dün gece hiç uyumadık diyebilirim. Kızım çok huysuz du hep ağladı. Sabah da 4 kere cıvık kaka yaptı ondan sonra bir daha olmadı ama. Korkuyorum rota virusu falan olmasin diye ateş kusma falan yok ama. Dişten diyor bazıları ama daha önce hiç ishal olmadık dış çıkarırken :KK43:
Geçmiş olsun inşaallah. Her diş tabiki farklı reaksiyon olusturuyordur. Ama siz geçen hafta da sanki rahatsız bebeğim diyorsunuz yanlış hatırlamıyorum sanırım. Rota aşısı vurdurduysan korkma ama vurdurmadiysan verdiğin suyu falan iyice kaynat canım öyle yemeklerini falan da kaynatilip sogutulmus suyla yap. Isalini takip et kanlı falan olmasın Allah korusun da. Birde amip denilen bir rahatsızlık varya onu bi araştır istersen çok geçmiş olsun tekrardan

Ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar her bebeğin gelişimi mutlaka farklı ama bebeginizin zeki olduğunu nasıl anlarız .anlamak için erken mi çünkü şimdiden eğitime başlamak istiyorum. Buyuksehirlerde hastanelerde ölçüm mümkün muş biz anlayabilir miyiz peki

Canım disten olabilir gerçekten. Hem her dış farklı kızım alttan iki taneyi ve üsten bir taneyi cok rahat çıkardı ama üsteliki diğer dişi çıkarırken 39 ateş ishal 2 hafta hemde günde 7 kere yapıyordu birşey de yemiyordu. Şimdi sanki yine ishal gibi günde iki kere yapıyor bir kaç gün önce ateslenmisti sanırım yine dis... Dr diskida kan falan yoksa korkma dedi
İnşallah dişten dir canim. Benim kızım normalde kabiz 2-3 günde bir yapar beni endişelendiriyor bu ishal ama devamı gelmedi çok şükür. Bakalım bu gece nasıl olcak

Kızlar ben size farklı bir soru sorucam tipik bir ev hanımı olarak hergün ne yemek yapıcam diye şaşırıyorum kızıma soruyorum çoğu zaman o karar veriyor sizler dede oluyor mu bazen geceden düşünüyorum ne yapsam diye acaba burdan menüde mi paylaşsak mesela ben bugün tavuk sote, arpa sehriyeli princ pilavı, salata ve ayran var sizler ne yaptınız.annemle konustugumda ona bile soruyorum
:) bende şaşırıyorum çünkü kızımın da yiyebileceğin yemekler yapmak istiyorum. Bunu sana söylemek doğru olmaz ama ben yetişemiyorum bazen iki günlük mi yemek yapsam diye düşünmüyorum değil yani. Bizde bugün etli bezelye ve salçalı makarna vardi

Benim Kizimda nerdeyse yaşına girdiğinde beri ne zaman yerde oturduğumu görse geliyor bacaklarmi açıp bir sağ bacağı bir sola arada gobise yatıp duruyo kedi misali sirnasiyoruz.biz artık biryere giderken elimizi öpüp el salliyoruz. Ya kızlar bu zamane bebisleri çok akıllı ne istediklerini biliyorlar bizde ayakta uyuyan bir nesildik
Valla öyle bizi ceplerinden çıkarırlar. Benim kızım hep annee anneee diye peşimde geziyor bacaklarıma yapışıyor kucağıma alayım diye ama daha öyle öpme sarılma falan yok arada hayran hayran yüzüme bakıyor ☺ bir de eve biri gelsin tanıdık akraba çok seviniyor ben de fırsattan istifade işime bakayım diyorum 10 dakka sonra peşimden ağlamaya başlıyor annee annee diye beni arıyor evde sizde de öyle mi. Bir de tatlı anne diyor ki sorma

Geçmiş olsun inşaallah. Her diş tabiki farklı reaksiyon olusturuyordur. Ama siz geçen hafta da sanki rahatsız bebeğim diyorsunuz yanlış hatırlamıyorum sanırım. Rota aşısı vurdurduysan korkma ama vurdurmadiysan verdiğin suyu falan iyice kaynat canım öyle yemeklerini falan da kaynatilip sogutulmus suyla yap. Isalini takip et kanlı falan olmasın Allah korusun da. Birde amip denilen bir rahatsızlık varya onu bi araştır istersen çok geçmiş olsun tekrardan
Evet canım doğdu hatırladın bu ay hastalıktan kurtulamadık İdrar yolu enfeksyonu boğazda kızarıklık şimdi de ishal. Allah beterinden korusun ne diyelim. Aşı olduk canim olsa da hafif atlatırız zaten heralde ama insan endişeleniyor. Amip neymiş bakayım bir

Valla öyle bizi ceplerinden çıkarırlar. Benim kızım hep annee anneee diye peşimde geziyor bacaklarıma yapışıyor kucağıma alayım diye ama daha öyle öpme sarılma falan yok arada hayran hayran yüzüme bakıyor ☺ bir de eve biri gelsin tanıdık akraba çok seviniyor ben de fırsattan istifade işime bakayım diyorum 10 dakka sonra peşimden ağlamaya başlıyor annee annee diye beni arıyor evde sizde de öyle mi. Bir de tatlı anne diyor ki sorma
Benimde öyle tezgahta bişey mi yapıyorsun alacaksın oda cirpacak veya karıştıracak. Benim kız anne bi ara diyordu bana çekmiş sanırım ben geç konusmusum.benim kıde sabahları bacagima sarılıyor yere kadar çekiyor beni işe gidecegimi anlıyor zor kaçıyorum evden. Belki hatırlarsınız benim kızım aynı zamanda anne demiyor ama çok güzel bir şekilde karga diyo horoz taklit ediyo şimdide kapı pencere kapalı olursa aç aç diyo bir net anne demedi ama kısmet bakalım bekliyorum

Ay ne olmuş burda :KK57: ay kızım bugün hiç durmadan oyun istiyor eğer oynamazsak yalandan öyle ağlıyor ki bir çay iceyim dedim çay mı beni ben mi çayı içtim bilemiyorum. Yediveren14 zeka olcumunden bahsetmişsin o nasıl oluyor? Hem boşver öyle şeyleri sen onu en iyi şekilde egitmeye bak. Yemek konusunda da o dert oldu bana valla ne yalan söyleyeyim bazen yapmıyorum eşim kahvaltı tarzi seviyor :KK53: ya da canım lahmacun çekti pide çekti diyorum :KK70:bugün fırında sebzeli tavuk pilav cacık yaptım. Kızım için gündüz tarhana en büyük kurtaricim oluyor ama onada Şehriye çorbası yaptım.

Kızlar biri vardı burda yeni doğum yaptığında çocuğu hastalanan hatta ambulans cagriyorlardi solunum problemi vardı sanırım kimdi o acaba nasıl oldu

Çok kısa zaman önce de birinin kaynanasi acılı ezme yapacaktı ya o aklıma geldikçe gülüyorum hey Allahım :KK48:

Bebek menüsü değil sanırım bu. Biz ne bulsak yiyoruz ben çalışıyorum kV bakıyor halimiz olursa güzel yemek yapıyoruz yoksa makarna Menemen:kk77: ama kızıma her gün farklı şeyler yapıyorum tarhana kurtarıcı bişey aklıma gelmezse onu pisiriyorum

Allah yardimcin olsun canım hem çalışıp hemde ev zor oluyor dur peki kv yemek yapmazmi senmi çocuğu ona goturuyorsun yoksa omu evine geliyor

Dün gece hiç uyumadık diyebilirim. Kızım çok huysuz du hep ağladı. Sabah da 4 kere cıvık kaka yaptı ondan sonra bir daha olmadı ama. Korkuyorum rota virusu falan olmasin diye ateş kusma falan yok ama. Dişten diyor bazıları ama daha önce hiç ishal olmadık dış çıkarırken :KK43:

Geçmiş olsun canım endişelenme disten olabilir benimki de iki gündür ishal gibi yan dişleri patlamış ondan dir diyorum seninki de diş yüzünden dir ama devam ederse ve ishal sayısı artarsa bence doktora götür

Rota virusu bagirsak florasini bozuyor.tibben kanitlanmis bu.cok pis bir asi o.arastirabilirsiniz ve rota virusu asi sini yaptiran da gecirebilior hastalik.bence doktora bir goturup goster icin rahatlar hem

Geçmiş olsun canım endişelenme disten olabilir benimki de iki gündür ishal gibi yan dişleri patlamış ondan dir diyorum seninki de diş yüzünden dir ama devam ederse ve ishal sayısı artarsa bence doktora götür
Devam etmedi çok şükür yediği bişey dokundu heralde anlam veremedim bende

Benimde öyle tezgahta bişey mi yapıyorsun alacaksın oda cirpacak veya karıştıracak. Benim kız anne bi ara diyordu bana çekmiş sanırım ben geç konusmusum.benim kıde sabahları bacagima sarılıyor yere kadar çekiyor beni işe gidecegimi anlıyor zor kaçıyorum evden. Belki hatırlarsınız benim kızım aynı zamanda anne demiyor ama çok güzel bir şekilde karga diyo horoz taklit ediyo şimdide kapı pencere kapalı olursa aç aç diyo bir net anne demedi ama kısmet bakalım bekliyorum
Maşallah ona benimki çok konuşuyor ben de öyleymişim 1.5 yaşında şakir şakir konuşuyormuşum bana çekmiş heralde. Benimki de kedi köpek hav hav miyav kuzu me diyormuş baya bişey söylüyor anne baba çok net söylüyor uzun zamandır ama bizde yürüme konusunda geriden geliyoruz emeklemeye bayılıyor hiç yürümek istemiyor tutunup kalkiyor koltuklardan geziyor ama ellerini bırakmaya cesaret edemiyor ben teşvik etmeye çalışıyorum ama daha zamanı var sanırım. Senin dediğin şu zeka testini de ben bir yerde görmüştüm kaymakamlıkta tanıtım afişi vardı ama adını hatırlayamadım araştırayım söylerim sana da

Ay ne olmuş burda :KK57: ay kızım bugün hiç durmadan oyun istiyor eğer oynamazsak yalandan öyle ağlıyor ki bir çay iceyim dedim çay mı beni ben mi çayı içtim bilemiyorum. Yediveren14 zeka olcumunden bahsetmişsin o nasıl oluyor? Hem boşver öyle şeyleri sen onu en iyi şekilde egitmeye bak. Yemek konusunda da o dert oldu bana valla ne yalan söyleyeyim bazen yapmıyorum eşim kahvaltı tarzi seviyor :KK53: ya da canım lahmacun çekti pide çekti diyorum :KK70:bugün fırında sebzeli tavuk pilav cacık yaptım. Kızım için gündüz tarhana en büyük kurtaricim oluyor ama onada Şehriye çorbası yaptım.
Bende arada tarhana yapıyorum ama pek içmek istemiyor bu ara. Yayla çorbasını çok seviyor ama ben çorbalara bağımlı kalsın istemiyorum yemeklerimizden de yedirmeye çalışıyorum haftada iki kere köfte balık vermeye çalışıyorum ha yiyor mu iki üç lokma ama napalım yediği kadar

Back
X