- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Melodika sanirimKızlar biri vardı burda yeni doğum yaptığında çocuğu hastalanan hatta ambulans cagriyorlardi solunum problemi vardı sanırım kimdi o acaba nasıl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melodika sanirimKızlar biri vardı burda yeni doğum yaptığında çocuğu hastalanan hatta ambulans cagriyorlardi solunum problemi vardı sanırım kimdi o acaba nasıl oldu
Çok kısa zaman önce de birinin kaynanasi acılı ezme yapacaktı ya o aklıma geldikçe gülüyorum hey Allahım![]()
Kendi yemeklerimizden vermeye çalışıyorum ama bazen yiyor. Diş çıkarmaya başladıktan sonra yemek olayimiz altüst oldu. Tavuk seviyor kızım kırmızı et eh çok nadir direk tü tü yapıyor. Ben kahvaltıyi direk herseyden ayrı ayrı yiyerek alistirmistim dış çıkarırken hiçbişey yediremeyince herseyi bulamaç yapıp elini kolunu tutup zorla yedirdim. Artık ayrı ayrı yemiyor bu yüzden. Peynir sevmiyordu bugün ilk defa ben peynir yerken kendi yemek istedi bu sıra çatal merakimiz var bende kendi kontrolümde veriyorum. Peyniri öyle yedi baktım eline alıp gezerek yiyecek çay kaşığına peyniri koyuyor yiyor getiriyor. Sonra elimde salatalık gördü fırlattı kaşığı. Bizde durumlar böyleBende arada tarhana yapıyorum ama pek içmek istemiyor bu ara. Yayla çorbasını çok seviyor ama ben çorbalara bağımlı kalsın istemiyorum yemeklerimizden de yedirmeye çalışıyorum haftada iki kere köfte balık vermeye çalışıyorum ha yiyor mu iki üç lokma ama napalım yediği kadar
Aynen öyle bugün ilk defa peynir yedi. Evin her tarafından salatalık kraker elma armut topluyorum. Eline alıyor sözde yiyecek ama yaramazlık daha cazip geliyor.Ya kızlar benimde oğlum eline hiç bir şey alıp yemiyor yere atıyor ufatiyor uzmanlık alanı bir tek karıştırmak.
Yok canım ben başka sehirdeyim onlar başka. eşim bakıcı istemedigi için hangi anne musait bize gelir aylarca beraberizAllah yardimcin olsun canım hem çalışıp hemde ev zor oluyor dur peki kv yemek yapmazmi senmi çocuğu ona goturuyorsun yoksa omu evine geliyor
Bizde de durum aynı kızım sadece balık kraker i ezmeyi seviyor özellikle atıp eziyo. Elma armut demişsin de öyle eline verecek kadar dişler var mıAynen öyle bugün ilk defa peynir yedi. Evin her tarafından salatalık kraker elma armut topluyorum. Eline alıyor sözde yiyecek ama yaramazlık daha cazip geliyor.
Allah yardimcin olsun canım hem çalışıp hemde ev zor oluyor dur peki kv yemek yapmazmi senmi çocuğu ona goturuyorsun yoksa omu evine geliyor
Aşı olan daha hafif geçiriyor diye biliyorum. Devam etmedi etse götürecektimRota virusu bagirsak florasini bozuyor.tibben kanitlanmis bu.cok pis bir asi o.arastirabilirsiniz ve rota virusu asi sini yaptiran da gecirebilior hastalik.bence doktora bir goturup goster icin rahatlar hem
Çocukla çalışmak zor gerçekten ama geleceklerini düşününce mecburum. Benim kV yemek yapar ama daha çok temizlik hastası saatlerce
Benim kızım da öyle mama sandalye sinde otururken önüne bişey koyuyorum hep yere atiyor bir de attıii diyor :)Ya kızlar benimde oğlum eline hiç bir şey alıp yemiyor yere atıyor ufatiyor uzmanlık alanı bir tek karıştırmak.
İki üste iki altta var dilim şeklinde veriyorum kemiriyor en azından.Bizde de durum aynı kızım sadece balık kraker i ezmeyi seviyor özellikle atıp eziyo. Elma armut demişsin de öyle eline verecek kadar dişler var mı
Ay daha ne olsun yanımda duran temiz olsun yeter.Çocukla çalışmak zor gerçekten ama geleceklerini düşününce mecburum. Benim kV yemek yapar ama daha çok temizlik hastası saatlerce
Benim kızım da öyle mama sandalye sinde otururken önüne bişey koyuyorum hep yere atiyor bir de attıii diyor :)
Ay daha ne olsun yanımda duran temiz olsun yeter.
Geçmiş olsun burnunu sürekli temizle göğsüne inmesin. Ne ilacı vereceksinKızlar oğlumu 15 gün önce öksürük şikayetiyle doktora goturmustum geçmişti dünden beli de sarılı burun akintisi ve öksürüğü siddetlendi az önce doktoru nu aradım bugün yokmuş yarın ordaymis başka doktora da götürmek istemiyorum yarına kadar evdeki ilaci verip yarın götürmeyi düşünüyorum oğlum 6 aylıkken bronşit olmuştu 17 iğne yemisti inşallah yine bronşit olmaz
Geçmiş olsun canım inşallah olmaz. Bizde 3.5 aylıkken bronşit başlangıcı demişlerdi 15 gün ilaç kullandık eve buhar makinesi aldık hep hava verdik gece uykusundan kaldırıp çok zordu gerçekten. Burnunu sık sık aspire et bence ilacın öksürük şurubu ise verme bence öksürüğü kesmek de iyi de degil. Geçen bizim de gıcık tarzı oksurugumuz vardı. Doktor peditus verdi soğuk algınlığı içinmiş çok iyi geldi 3 gün kullandım bıraktım sonraKızlar oğlumu 15 gün önce öksürük şikayetiyle doktora goturmustum geçmişti dünden beli de sarılı burun akintisi ve öksürüğü siddetlendi az önce doktoru nu aradım bugün yokmuş yarın ordaymis başka doktora da götürmek istemiyorum yarına kadar evdeki ilaci verip yarın götürmeyi düşünüyorum oğlum 6 aylıkken bronşit olmuştu 17 iğne yemisti inşallah yine bronşit olmaz
Geçmiş olsun canım inşallah olmaz. Bizde 3.5 aylıkken bronşit başlangıcı demişlerdi 15 gün ilaç kullandık eve buhar makinesi aldık hep hava verdik gece uykusundan kaldırıp çok zordu gerçekten. Burnunu sık sık aspire et bence ilacın öksürük şurubu ise verme bence öksürüğü kesmek de iyi de degil. Geçen bizim de gıcık tarzı oksurugumuz vardı. Doktor peditus verdi soğuk algınlığı içinmiş çok iyi geldi 3 gün kullandım bıraktım sonra
Geçmiş olsun burnunu sürekli temizle göğsüne inmesin. Ne ilacı vereceksin