2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hamilelk takvimini nerden ekledin sen?unutmusum bennbulamadim ya.hamile kalinca bende ekleyeyimde okuyayim gun gun:KK70:
profilinde kişisel bilgiler sayfasında bebeğin doğum tarihi satırını dolduruyorsun :)

Keske ikinciyi normal yapmaya ugrassaydin
Yapanlar var.evet sezeryen acisi cok pis bende cok cektim Allah dierlerini hepimiz icin kolay gecirsin ins.bnmki kabustu
hiç sancım olmadı benim gebeliklerde. ilkinde kızım doğum sırasında kakasını yapmıştı, son anda aldılar. ikinci kızımın da boynuna kordon dolanmış birkaç kez. o yüzden risk alamam normal doğum diye.

Hadi 2.yi anladimda 3.yu nasil yanlslkla hamile kaldin ya.sen bu yanlislkla on cocuk gidersin :KK70: yanlislikla bebek yapmayi hic anlamiorum nasil korunuonuz ki acaba kizma bak on cocuk konusunu latife ediorum ama korunmayi cidden merak ettim .korunurken hamile kalanlari anlayamiom ay yanlskla hamile kalmak istemem ya ben
çocukları emziriyorum diye ilaç kullanmıyordum. yumurtlama günlerini takip ediyordum güya. tabi kesinlikle korumaz bu yöntem ama işte biraz ihmal de var işin içinde :)

İlahi denizyildizi sende bir kazara hamile kalda gorim mesela ben çok çabuk hamile kalıyorum benim oglan tek seferde oldu mesela eminim çünkü korunmasiz tek ilişkiyle
değil mi? :)

İlahi denizyildizi sende bir kazara hamile kalda gorim mesela ben çok çabuk hamile kalıyorum benim oglan tek seferde oldu mesela eminim çünkü korunmasiz tek ilişkiyle
Canim sen korumamissin ama.korunurken kalanlara sasiorum sadece.ya kadinin 6cocugu var.ilkini istemis taamam.2.yi soruon yanlislikla 3.yanlislikla 4.yanlislikla.anasini satayim hepsimi yanlislikla oldu :D biz onlemimizi cok iyi alioruz cnm.iste spiral falan guvenmedgmden cocuk konusunu kafamda bitirince hemen baglatcam cunku istemeden hamile kalmak gercekten istemem

çocukları emziriyorum diye ilaç kullanmıyordum. yumurtlama günlerini takip ediyordum güya. tabi kesinlikle korumaz bu yöntem ama işte biraz ihmal de var işin içinde :)
Artik olmus.Allah tamamina erdirsin ins.ama iki bebek .3.de yolda.emzrme isi katkat zor olacak senin icin

Ay senin hamilelijlerde bnmki gbi hep riskli olmus.o zaman sezeryen iyi ki olmus cnm.sez cok pis ama bazen gercekten hayat kurtarior

Canim sen korumamissin ama.korunurken kalanlara sasiorum sadece.ya kadinin 6cocugu var.ilkini istemis taamam.2.yi soruon yanlislikla 3.yanlislikla 4.yanlislikla.anasini satayim hepsimi yanlislikla oldu :KK70: biz onlemimizi cok iyi alioruz cnm.iste spiral falan guvenmedgmden cocuk konusunu kafamda bitirince hemen baglatcam cunku istemeden hamile kalmak gercekten istemem

YYuhhh be hadi bir iki çocuk kazaran olurda 6 nasıl olur o biraz karışık yani. Canim ben geçen gün sana özel msj atmistim almadin mi

Kızlar dün kızımın emar sonuçlarını gösterdik bir sorun yokmuş çıkan şeyde normal herkeste olan şeymiş birde kbb ye muayene ettirdik oda temiz çok şükür çok rahatım dünden beli

Dogum yaptigim hastaneyi aradım kapalı ameliyat ile tupleri bağlıyor larmis fiyatıda 2500-3000 arası dedi ama doktor muayene sinden sonra net fiyat verilir dedi

Ama snopun iki cocugu daha var yani iki kardesi daha var.bir hastalikya dier kardeslsr kullanilir yeni bebek neden yapsin ki.o tek bebegi olanlar icin.trejidi seneryolari yazmayin kizlar ya.oyle dusunurseniz hersey risk.e bu kadinin bir daha hamile kalmasida riskli beden uc sezeryenle ne hale gelior bir bilseniz mhamile kalmasi risk .baglatsa risk.baglatmasa risk.e napsin peki.dunyada nefes almamiz bile risk.risksiz sokakta bile yuruyemioruzki
Öyle canım da artık sezeryan dan sonra da normal doğum yapılabiliyor. Bir arkadaşım çok uğraşmasına rağmen normal doğum yapamadı çok üzüldü doktoru benim de doktorumdu üzülme ikincisi normal yaparsın demiş. Demekki yapılabiliyor ama detaylarını bilmiyorum kaç yil geçmesi gerekir

Canım o dediğin hastalık tek cocuklular için allah gecinden versin ama bir gun başıma böyle bir şey gelcek diye de Allah a emanet yaşayamam tekrar hamile kalırsam bu benim sagligim içinde tehlikeli çünkü benim bakmam gereken üç çocuğum var.
Orası öyle tabii canım Allah çocuklarına sağlık versin de her çocuğun dokuları uyusmayabiliyor. Karar senin tabii ki iyi düşün kazara hamile kalırsam diye korkuyorsun sanırım o da düşük bir ihtimal ya 3 çocuk var artık eskisi gibi olmaz ki. Tek çocukla bile insan yoruluyor yumurtlama gününe denk gelcek de hamile kalcan da ooo :)

Back
X