Aslında sadece cama olsada hoş duruyormus Eki Görüntüle 1756714
Evet canım önceden duvardan duvara yapıyor lardi bende öyle yapmıştım ama bu kruvaze de sanki camdan cama daha şık duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında sadece cama olsada hoş duruyormus Eki Görüntüle 1756714
Artık pek duvardan duvara yapmıyorlar canim ben şimdi yaptırsam cama yaptırırdım. Bende kruvaze tül var ama o odayı çok kullanmıyorum o yüzden dışardan görünmesi sıkıntı olmuyor ama yıkanması biraz uğraştığıci ipleri var falan. Ben yere kadar tül yanlarda da toplamadan salınık fon perde daha çok begeniyorum
Artık pek duvardan duvara yapmıyorlar canim ben şimdi yaptırsam cama yaptırırdım. Bende kruvaze tül var ama o odayı çok kullanmıyorum o yüzden dışardan görünmesi sıkıntı olmuyor ama yıkanması biraz uğraştığıci ipleri var falan. Ben yere kadar tül yanlarda da toplamadan salınık fon perde daha çok begeniyorum
Benim odam o kadar büyük değil en fazla 4 metredir duvarı değişiklik istiyorsan yapabilirsin ama bence duvardan duvara yapma odan çok büyük toplanması var o perdenin nasıl durur ki duvardan duvaraSenin galiba kruvaze perden duvardan duvara peki ölçüsü nekadar benimki 5 buçuk 6 metre falan yani çoğu kumaş duvara gitmiş oluyor benimde şu anki perdem duvardan duvara ve yanlardan fon var ama biraz değişiklik olsun istiyorum.
Ayy bizim muhabbet farklı oluyor artık ama ben sevdim ya birbirimize fikir vermiş oluyoruz. İnsan bazen başka göze ihtiyaç duyuyor
Benim odam o kadar büyük değil en fazla 4 metredir duvarı değişiklik istiyorsan yapabilirsin ama bence duvardan duvara yapma odan çok büyük toplanması var o perdenin nasıl durur ki duvardan duvara
İş maddiyata gelince ne güzel kiviriyorlar lafıEvet canım cam ölçüsü daha iyi olur kararimi o şekilde verdim ama eşimi kandirmam lazım çünkü senin perden çok güzel diyor bana.bakalim ikna edebilcemmi
Valla bende çok bunalmistim annemlerde kaldık 3 gün iyi geldi değişiklik oldu. Şimdi evdeyiz kızım atta atta diyip duruyor :)İş maddiyata gelince ne güzel kiviriyorlar lafıhava soğuk kaldık evde çildirmaya ramak kaldı insan evin içinde neye saracagini şaşırdı. Şahsen ben
her ruhhali içindeyim yaşasın
bilmem anladiz mi beni
İş maddiyata gelince ne güzel kiviriyorlar lafıhava soğuk kaldık evde çildirmaya ramak kaldı insan evin içinde neye saracagini şaşırdı. Şahsen ben
her ruhhali içindeyim yaşasın
bilmem anladiz mi beni
Ben daha önce denemistim korktu dün yine bi oturttum lazimliga ağladı ben yazı bekliyorum. Madem öyle diyor bi dene bakalım ne yapacak belkide hazırKizim kaka yapmadan önce tata diyor napsam tuvalete oturtsam mi yaa kafam çok karışık yanlış bişey yapmak istemiyorum
Oy oy 2 ay çok biraz isinsa atsam kendimiAllah günah yazmasinda bende kışı hiç sevmiyorum neyseki iki ay sonra bahar gelir biraz daha sabır kızlar
Evet ya hiç uğramaz oldu artikDenizyild hiç gozukmuyorsun Nerelerdesin yaaa
Zor oluyodur onun için . Hava bugün güzeldi çıktım dışarı yeni geldim. Bir sürü ufak tefek eksiklerim vardı onları aldım.Evet ya hiç uğramaz oldu artik
Evet güzeldi bizde çıktık kızımla bime güzel oyuncaklar gelmiş aldık bizde :)Zor oluyodur onun için . Hava bugün güzeldi çıktım dışarı yeni geldim. Bir sürü ufak tefek eksiklerim vardı onları aldım.
Hadi ya keşke bende ugrasaydim. Bugün kendime aldım valla ama yarın da böyle olursa bende bi bakarım. Aksamda anneme gittik geldik biraz kendime geldimEvet güzeldi bizde çıktık kızımla bime güzel oyuncaklar gelmiş aldık bizde :)
İyi olmuş insan arada değişiklik istiyor bahar gelcek zaten az kaldıHadi ya keşke bende ugrasaydim. Bugün kendime aldım valla ama yarın da böyle olursa bende bi bakarım. Aksamda anneme gittik geldik biraz kendime geldim![]()
Ay az güneş bile insanın havasını degistiriyorİyi olmuş insan arada değişiklik istiyor bahar gelcek zaten az kaldı![]()
Bende 2 yaşına kadar emzircem inşallah kızım da çok hevesli emmeye zaten bu çok güzel bir duygu ben sonuna kadar bu hakkımı kullanmak istiyorum öyle diyenlere de gıcık oluyorum çünkü bebek anneden süt değil güven emer diyor adem gunes bu sozu çok seviyorum. Bu saatten sonra emdiği süt karnını doyurmaz onu hem fiziksel hem duygusal olarak güçlendiriyor diye düşünüyorumEmzirme konusunda ne düşünüyorsunuz yani ne zamana kadar ben ikiye kadar yolu var diyorum ama bazıları görünce hâlâ emziriyor musun diyorlar.