Bak ben ne yaptim bilion mu.vitrinlerin dolaplarin kapisini ,cekmecelerini hep bantladim hemde ben zor acarim ama kizim napti dersin.beni izledi izledi.ben yerime oturunca gitti bir guzel o bantlari sokmeyi basardi tekrar kaldigi yerden karstrmaya devam...tabi ben sokkkkk! O kadar akillilar ki sasiriorum.minderi alip ustune basip tvyi kapatior yetismesin die kenara cekmistim ama yolunu buldu uniteye cikior.bildigin tekli agir koltugu iterek ki (ben o koltugu zor itiyorum) yemek masasinin yanuna getirip masanin ustune tirmanior koltuktan.ayni sekilde konsola tirmanior.bak bunu ii dinle.evde ozel kiymetli esyalarimizi koydgmz kmsenin bulamicagi gizli bir bolme var.asla kizimn onundede acmadim.gecen banyodan bir ciktim ki orayi bulup acmis icindekileri cikario ben gene sokk.aman bazen bnm de sabrim bitior.asagida ki kadin da bu kadin hep bagrior die dusunuodur eminim.elif yapma..elif hayir diorum...elif dur..elif orasi olmaz..elif prizden cek elini...elif ziplama ustumde vs vs vs amannnn annelik = sabir demekmis vallahi