- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Aynen bende öyle yapıyorum bakıp cikiyorumAynen canım kimse yazmıyor artık ben hergün bakıp çıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyle yapıyorum bakıp cikiyorumAynen canım kimse yazmıyor artık ben hergün bakıp çıkıyorum
AA ne güzel 3 kız annesi olmak muhteşem hemde hepsi peşpeşe inşallah iyi anlaşırlariyi şükür canım. kısmetse 3. kızım geliyor :)
sen de hamile miydin, unuttum kimler hamileydi, kusura bakma.
inşallah öyle olur ya. :)AA ne güzel 3 kız annesi olmak muhteşem hemde hepsi peşpeşe inşallah iyi anlaşırlar![]()
Valla aynen sürekli peşinde ayaktayim çayımı alıp tv karşısında keyif yapmayı özledim şu sıralar gidip gelip çamaşır makinesi ni çalıştırıyor :) ama uyudugu zaman da özlüyorum annelik yapıştı yakamizaYaramaz oğlumun peşine kosmaktan buraya vakit kalmıyor nezaman akillanir bilmiyorum.sizlerde durum nasıl
Ay 3 kızı telli duvagiyla evlendiren cennetlikmis derler Rabbim sanada nasip eder inşallahiyi şükür canım. kısmetse 3. kızım geliyor :)
sen de hamile miydin, unuttum kimler hamileydi, kusura bakma.
Soninda sesin cikti cnm ya.demek kiz gelior gene .cennet kapisi acilmis sana.grrci bu devirde erkek te kiz yetistrmekte cok zor evlat evlattir ama kiz gene de baskadir .Allah hayirli etsin.hepsinin bahtlari guzel olsun ins sonra bizim cocuklarmizinarada ban yiyorum ama genelde Ağustos annelerine yazıyorum.
gebelik nasıl gidiyor canım? ben iki çocuktan dolayı pek bir şey anlamıyorum. tekmeleri hissedince daha farkında olacağım galiba :)
Cok rahat gecior cnm oglum hic uzmuor beni.kizim cok cok yaramaz ilallah ettirior beni .goren anam bnmki hic bole dgldo bu ne yaramaz bebek dior ama saglikli olsunlarda yaramaz olsunlar diom.tabi zorlugi baska.bn tekmeleri yiyorum babaso elini koyinca tekme atmayi kesior hissedior demekki.bende zaman ole cabuk gecioki hic anlamiomarada ban yiyorum ama genelde Ağustos annelerine yazıyorum.
gebelik nasıl gidiyor canım? ben iki çocuktan dolayı pek bir şey anlamıyorum. tekmeleri hissedince daha farkında olacağım galiba :)
Ev savas alani gbi.yemn ediorum bnde isyanlardayimYaramaz oğlumun peşine kosmaktan buraya vakit kalmıyor nezaman akillanir bilmiyorum.sizlerde durum nasıl
amin inşallah görürüz o günleri :)Ay 3 kızı telli duvagiyla evlendiren cennetlikmis derler Rabbim sanada nasip eder inşallah
O oyle dgl cnm.kizlari ahlakli guzelce yetostirip ,herseyi guzelce ogretip kocasina emanet eden evlendiren anne baba cennetliktir.hersey kadindan gecior ya cenney falan ondan daha ozen istior kadina egitim.ha bu devirde artik kiz erkek fark kalmadi.ikisinede cok dikkat edip cook guzel yetstirmeli.ahlak ayni ahlak artik erkekler daha once ahlak alsa iyi olur goruoz neler oluor.ay sinirlendm geneAy 3 kızı telli duvagiyla evlendiren cennetlikmis derler Rabbim sanada nasip eder inşallah
amin canım inşallah hepimizin evladı hayırlı sağlıklı ömürlü olsun.Soninda sesin cikti cnm ya.demek kiz gelior gene .cennet kapisi acilmis sana.grrci bu devirde erkek te kiz yetistrmekte cok zor evlat evlattir ama kiz gene de baskadir .Allah hayirli etsin.hepsinin bahtlari guzel olsun ins sonra bizim cocuklarmizin
benim kızlar şimdiden inatlar. hem benimle hem birbiriyle inatlaşıyorlar.Cok rahat gecior cnm oglum hic uzmuor beni.kizim cok cok yaramaz ilallah ettirior beni .goren anam bnmki hic bole dgldo bu ne yaramaz bebek dior ama saglikli olsunlarda yaramaz olsunlar diom.tabi zorlugi baska.bn tekmeleri yiyorum babaso elini koyinca tekme atmayi kesior hissedior demekki.bende zaman ole cabuk gecioki hic anlamiom
Bnde smdi tv keyfi yapiorum.kismetse okura bakiorum ajanstan gelme oyuncular resmen bizi keklior. Bizde izlioz.hele o melise sinir oluorum.her yarismayada katilmis bir burasi kalmstiAy uzun zaman sonra çay keyfi yapıyorum valla üçüncüyü içiyorumevi temizledim çocuğu yedirdim yikadim yatirdim yemegide yaptım oh daha ne olsun
birazdan da gelin evi başlar ay onlarada hem sinir oluyorum hem izliyorum
Benim oğlum olursa ismini Mert istiyoruz. Çınar Tuğra yiğit bunlarda güzel isimlerBana da 3.yil odulu verildi demin kadinlar kulubunde. Bnm oglan uslu olcak sanrm pek hareketli dgl karnmda.elif ise uufffff tu yani ve cok yaramaz.isim derdine dustuk vallahi smdiden....herkesten bir ses cikior.emir ,eymen,hizir vs vs vs offf erkek cocuguna daha zor isim bulunuormus
Evet kızımda biseylere ulasamadigi zaman biseylerin üstüne çıkıyor. Normal süt içiyor mu bardaktanKixlar dun elife sut isitmaya gitmistim bir geldim ki salona ben şokkk!elif sen konsol cekmecesinin bantini sök,koltuk minderini kaldir.cekmeceyi acip uzerine yerlestir kocaman agir minderi.ustune cik konsol ustune koydugum tutku paketine ulas ve icindeki tutkulari mideye indir.salona bir girdim resmen dumur oldum.bu ne ya siyah siyah agzi dedim bir baktim tutkulari mideye indirmis.bu zamane bebekleri vallahi zehir ya