2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ha buarada benim 3.bebissimm
Kaç yaş araları var. Bende cesaret yok valla geçen geciktim biraz acaba hamile miyim diye çok korktum yani daha doğrusu benim korkum ikinci çocuk olması değil. Kızımın daha küçük olduğunu bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum o nedenle en az 3 4 yaş arası olsun diyorum ben

Kaç yaş araları var. Bende cesaret yok valla geçen geciktim biraz acaba hamile miyim diye çok korktum yani daha doğrusu benim korkum ikinci çocuk olması değil. Kızımın daha küçük olduğunu bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum o nedenle en az 3 4 yaş arası olsun diyorum ben
Aralari baya bir var ..buyuk oglum 3.sinifa gidiyor kucuk oglum 21 aylık. .ha bu kadar Ara iyi degil gercekten ben calisiyordum guzellik salonunda Zaman su gibi gecti..simdiki aklim olsa Okadar Ara vermezdim arkadas gibi buyurlerdi. .bende senin gibi dusundum ama arkdslarima bakiyorum 2 ve ya 3 cockla daha guzel oturtmuslar hayatlarini bence enguzel yas araligi 2 ve ya 3 fazlasini iyi degil zaten simdi dusunursen dogdugunda bile 3 yasindan gun alms olck

Evett cnm normal ...istersin istersin during bir dogsun biraz buyusun kiz cocuklarini gorunce aaa olsaydida bende cicili bicili giydirseydim saclarini orüp rent renk tokalar taksaydim dersin:KK49::KK76: kendim den biliyorum:KK45:
Cnm bir kizim var zaten .smdi bdie oglum gelior ins.o zaman ins 3.bebisin hayirlisiyla.kiz olur diyelim

Ben 2 ye 3 e kadar uyumazsa sonra tekrar unutmuyorum kendisi de uyumak için çabalamiyor zaten. Nerdee öyle yatağa koycam da kitaplara bakıp uyucak 20 aylik oldu daha bir kere kendiliğinden uyuduğunu görmedim deli gibi yoruluyor ama uyku için çok direniyor. Dün gece iyi uyudu maşallah diyim 10 a dogru uyudu gece uyandi gene 1 2 kere de sabah da 7 yi geçiyordu uyandi bakalım öğlen napcaz.
Evet oglen gerekli ama cnm oglen uyuyunca abartior artik.4saat kalmak istemior o zamanda 2lere kadar hatta daha da fazla uyumak blmyr herkes uyuyor ben kizimin pesinden kosuom.kocise vakit ayirmak mi nerddeeee.adami ozluom bi kahve yapsamda beraber oturup icsek buyuk nimet amaaaaaaaa :( iki saat uyutup kaldrsam huysuz oluor agla agla agla .uyumayinca erkej uyuyup sabah dinc kalkior.dier turlu hep gecede bolunmelo uyur oldu.yani sagligi icin iyi ama beni mahvettigiyle kalior.evde dogim oncesi is var hicbsey yapamadik bak uyudu iki guj once gunduz.saat 12ydi hala gece hala uyumamisti.esimle gardirobu yerlestorip yer acmaya ugrasiorz hesapta ama kizim heryeri dagitior arkamazdan.heryere tirmanmalar.pahali parfumlerimi alip kacmalar.kaldi heryer oyle.valla ikinci gelince inan hic blmyrm nasl olcak bazen bende bir sene daha beklekedgme pismannoluyorum ne yalan soyliyim

Aralari baya bir var ..buyuk oglum 3.sinifa gidiyor kucuk oglum 21 aylık. .ha bu kadar Ara iyi degil gercekten ben calisiyordum guzellik salonunda Zaman su gibi gecti..simdiki aklim olsa Okadar Ara vermezdim arkadas gibi buyurlerdi. .bende senin gibi dusundum ama arkdslarima bakiyorum 2 ve ya 3 cockla daha guzel oturtmuslar hayatlarini bence enguzel yas araligi 2 ve ya 3 fazlasini iyi degil zaten simdi dusunursen dogdugunda bile 3 yasindan gun alms olck
Esimde pek istemior 3.yu.zatem hayalim bir kiz bir erkekti yeter dior.e olan da kadina oluor .adamda gecim derdinde oluor.yeter bncr bize diorum.ogullari olan kiz,kizlari olanda erkek ozlemi cekior dogal olarak.Allah gonlunuzdekini hayirli eyleyp versin

Cnm bir kizim var zaten .smdi bdie oglum gelior ins.o zaman ins 3.bebisin hayirlisiyla.kiz olur diyelim

Esimde pek istemior 3.yu.zatem hayalim bir kiz bir erkekti yeter dior.e olan da kadina oluor .adamda gecim derdinde oluor.yeter bncr bize diorum.ogullari olan kiz,kizlari olanda erkek ozlemi cekior dogal olarak.Allah gonlunuzdekini hayirli eyleyp versin
Rabbim herkesin gonlune gore vrsin ..
MasaAllah seninki karar olmus :)))) insaAllah bir kizimda olsa cok sukur artik kiz hem dost hem arkds hem sirdas olur

amin cnm saollll. .

Yaş aralığının az olması beraber büyümeleri tabii ki avantaj ona bende katılıyorum kardeşimle aramda 3 yaştan az var çok güzel bişey iyi anlaşıyoruz. Bende öyle 6 7 yaş ara düşünmüyorum zaten ama 2 3 yaş ara olunca emin ol hem sen yıpraniyorsun hem de önce doğan cocuk hemen büyümek zorunda kalıyor sen abi oldun Abla oldun ilgi haliyle küçüğe kayıyor o daha muhtaç diye yani tabii herkesin kendi kararı ama ben böyle düşünüyorum simdilik

Evet oglen gerekli ama cnm oglen uyuyunca abartior artik.4saat kalmak istemior o zamanda 2lere kadar hatta daha da fazla uyumak blmyr herkes uyuyor ben kizimin pesinden kosuom.kocise vakit ayirmak mi nerddeeee.adami ozluom bi kahve yapsamda beraber oturup icsek buyuk nimet amaaaaaaaa :KK43: iki saat uyutup kaldrsam huysuz oluor agla agla agla .uyumayinca erkej uyuyup sabah dinc kalkior.dier turlu hep gecede bolunmelo uyur oldu.yani sagligi icin iyi ama beni mahvettigiyle kalior.evde dogim oncesi is var hicbsey yapamadik bak uyudu iki guj once gunduz.saat 12ydi hala gece hala uyumamisti.esimle gardirobu yerlestorip yer acmaya ugrasiorz hesapta ama kizim heryeri dagitior arkamazdan.heryere tirmanmalar.pahali parfumlerimi alip kacmalar.kaldi heryer oyle.valla ikinci gelince inan hic blmyrm nasl olcak bazen bende bir sene daha beklekedgme pismannoluyorum ne yalan soyliyim
Oo 4 saat çok tabii canım uyumaz gece bizimki 2 saat uyusa öğlen akşam zor uyutuyorum. Kizini aynı saatlerde uyutmaya çalışsan hanı ikinci gelince zor olacak düzen otursan rahat edersin.

Yaş aralığının az olması beraber büyümeleri tabii ki avantaj ona bende katılıyorum kardeşimle aramda 3 yaştan az var çok güzel bişey iyi anlaşıyoruz. Bende öyle 6 7 yaş ara düşünmüyorum zaten ama 2 3 yaş ara olunca emin ol hem sen yıpraniyorsun hem de önce doğan cocuk hemen büyümek zorunda kalıyor sen abi oldun Abla oldun ilgi haliyle küçüğe kayıyor o daha muhtaç diye yani tabii herkesin kendi kararı ama ben böyle düşünüyorum simdilik
Evett kesin sende haklisin cnm..Hakkı'mızda hayirli olan olsun:)))) ister istemez ilgikayiyor tabii ne kadar ozen gostersekte

Evett kesin sende haklisin cnm..Hakkı'mızda hayirli olan olsun:)))) ister istemez ilgikayiyor tabii ne kadar ozen gostersekte
Iste ilginin kaymamasi icin bir yardimci mutlaka sart.bnm esim cok yardimci.ilk 4ay mesela kizimda cok ams cok zorlandim sut sagarken aglamalari falan.tek yardimcimdi.bundada anlastik kesinlkle kizmdan ilgiyi calmicam.eger oda yetemezse eve bir kadin yardimci daha alacak yoksa ikiyi yapmazdim.ayrica oglan anneleri alinmasin sakin neticede bnde oglan annesiyim artik.ama kiz gercejten baska.onun bir cilvesi bile yetiyor.ben hep derim kiz annesi babasi olmak bence bir ayricalik.Rabbim nasip edrrse ne guzel etmezse vardir bildigi diyorum .bide iki oglu veya iki kizi olan annelerde cok sansli.dusunsene iki oglun var ayni cinsiyet herseyi paylasacaklar .bnde uc cocugum olsa iki kizim bir oglum olsun isterdim ama nasip tabi Rabbimjn takdiri .Allah her iki sevgiyide isteyen herjese nasip etsin ins

Iste ilginin kaymamasi icin bir yardimci mutlaka sart.bnm esim cok yardimci.ilk 4ay mesela kizimda cok ams cok zorlandim sut sagarken aglamalari falan.tek yardimcimdi.bundada anlastik kesinlkle kizmdan ilgiyi calmicam.eger oda yetemezse eve bir kadin yardimci daha alacak yoksa ikiyi yapmazdim.ayrica oglan anneleri alinmasin sakin neticede bnde oglan annesiyim artik.ama kiz gercejten baska.onun bir cilvesi bile yetiyor.ben hep derim kiz annesi babasi olmak bence bir ayricalik.Rabbim nasip edrrse ne guzel etmezse vardir bildigi diyorum .bide iki oglu veya iki kizi olan annelerde cok sansli.dusunsene iki oglun var ayni cinsiyet herseyi paylasacaklar .bnde uc cocugum olsa iki kizim bir oglum olsun isterdim ama nasip tabi Rabbimjn takdiri .Allah her iki sevgiyide isteyen herjese nasip etsin ins
Cnm ne mutlu sana esin yardimci oluyormus benimkide yardimci olur ama genelde yemek yerken sofrada o doyunca ilgilenir dier zamanlar pek fazla ilgilenemez. .sever ama oynayip biraz cocuk huzursuz olunca hemen amannn aglamassin gel Der .....anlamiyorum kiyamiyormu yoksa ilgilenmekmi agir geliyor:)) haa yardimci Bayan konusuna gelince alamam maddi acidan :) ama yardimci olunmasi cok iyi olur hem sana hem cocklar acisindan super. .sende Rahat edersin bunalmassin ilk zamanlar daha zor cunku

Amin canım tabii yardımcı imkanı varsa ne güzel sen çocuklarınla ilgilenirsin. Yoksa evde iş yapılmıyor valla ben günlük topla yemek yap dışında çok derin temizlige giremiyorum camları falan eşimle siliyoruz yoksa çocukla iş yapılmıyor gerçekten. Hiç oturmuyorum nerdeyse ama iş bitmiyor

Ben 2 ye 3 e kadar uyumazsa sonra tekrar unutmuyorum kendisi de uyumak için çabalamiyor zaten. Nerdee öyle yatağa koycam da kitaplara bakıp uyucak 20 aylik oldu daha bir kere kendiliğinden uyuduğunu görmedim deli gibi yoruluyor ama uyku için çok direniyor. Dün gece iyi uyudu maşallah diyim 10 a dogru uyudu gece uyandi gene 1 2 kere de sabah da 7 yi geçiyordu uyandi bakalım öğlen napcaz.
Valla madem çok yoruluyorsun bence yap ikinciyi beraber buyusunler tekrar tekrar sil baştan yaşamaktansa bir avazda :KK66: dün kızım hiç uyumadi kuzenide geldi gece 12 benim kiz evin içinde çok büyük işleri varmış edasinda bir oraya bir buraya kosuyor saat 1 de uyudu gece kaç kere kalktı

Ah işler güçler beni bekler bedenim oturmak ister ah birde dondurma iyi gider:dondurma: ya da çay içip kitap okumak. Düşün sunset yemeği yapmışsın o koltuk üzerinde bilmem kaç yuzyildir duran çamaşırları utuleyip asmissin evi silip supürmus çocuğun karnını doyurup uyutmussun koltuğa uzanmış bir elinde kitabın bir elinde çayın sakinkik temizlik huzur :kahve:

Ah işler güçler beni bekler bedenim oturmak ister ah birde dondurma iyi gider:dondurma: ya da çay içip kitap okumak. Düşün sunset yemeği yapmışsın o koltuk üzerinde bilmem kaç yuzyildir duran çamaşırları utuleyip asmissin evi silip supürmus çocuğun karnını doyurup uyutmussun koltuğa uzanmış bir elinde kitabın bir elinde çayın sakinkik temizlik huzur :kahve:
O hayaller anca çocuklar okula başlayınca gerçekleşir sanırım :KK70:

Valla madem çok yoruluyorsun bence yap ikinciyi beraber buyusunler tekrar tekrar sil baştan yaşamaktansa bir avazda :KK66: dün kızım hiç uyumadi kuzenide geldi gece 12 benim kiz evin içinde çok büyük işleri varmış edasinda bir oraya bir buraya kosuyor saat 1 de uyudu gece kaç kere kalktı
Yok canım bu tempoya bir de bebek sığdıramam hem dediğim gibi kızım hemen büyümesin azcık o da tadını cikarsin malum küçükler gelince onlar hep küçük kalıyor hiç büyümüyor son çocuklar, ilk cocuk kardeş olunca çabuk büyüyor. Sen istiyorsun artık galiba dimi

O hayaller anca çocuklar okula başlayınca gerçekleşir sanırım :KK70:

Çocuklu ev ne okulu nede başka bir şeyi affeder her zaman dağınık lık ev işi sürer kendimden biliyorum haa şöyle bir şey var eğer bir çocuk varsa o okuldayken bolca vakit kalabilir ama o benim için geçerli değim çamaşır.bulasik.ev işim hiç bitmez birazda takintiliyim daha beter oluyor

Back
X