Yarin sabah bnmde dr randevum var Allah izin veirse keseyi gorucez ama cok korkuyorum kizlar ya dua edin lutfen
selam kızlarr bursa 17 ekim 2014 25 yaşındayım daha dün öğrendim hafta içide doktora gidicem inşallah
Kendimi listede görünce bile heyecan yaptım :))) bende ilk 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ama maalesef keseyi göremedikhaftaya cuma tekrar gideceğim inşallah o zaman görürüm kesemi ve bebeğimi
Sanki daha önce hiç doğum yapmamış gibi bütün gün nette gebelikler ilgili şeyler okuyorum :))) oluşum 4,5 yaşında teyzeleri ve kardeşine hergüne dua ediyor inşallah sağlıklı gelsin diye :))
İnşallah listede olan bütün arkadaşlar hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla doğururuz..
Bu arada listeye göre ekimin en küçük anne adayı da benim:)
dualarımız seninle inşallah göreceksin keseni :)))
hadi hayırlı olsun :) aramıza hoşgeldinekliyorum listeye
4 haftalıkken çok çok minikben 6. haftada keseyi, 8. haftada bebeğimi gördüm :))
Amin inşallah, darısı tüm isteyenlerin başına
Amin cnm insallah...:)
baya sıkışık git tamam mıiyice göstersin kendini
Yaa karindan diil de alttan bakarsa o zaman birakiveririm walla oraya:)) saka bi ana sabah 09:30 da cnm randevu bakalim sabah sabah ne kdr su icebilirsem icicem artik:)
Hayirli aksamlar annecikler.
Nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sükür.
Ama biraz endiseliyim.
Esimiin is yerinde sorunlari var.
Istifa edecek gibi gorunuyor.
Yarin belli olacak sanirim.
Uzulmemeye calisiyorum.
Ama insan dusunmedende edemiyor.
Bugun esimle birlikte evi supurduk.
Her gun en fazla bir is yapacakmisim.
Yorulmayacakmisim :)
Hayatimda bir mucize vardi ikincisinide nasip etti Allahim.
Ben 21-24.02 arasi muayeneye gidecegim.
Esimin is durumuna bagli suan hersey.
Istifa ederse muhtemelen devlet hastanesine gidicez.
Sizde de oluyor mu acaba?
Ben bir cok sicaklaniyorum.
Sonra bir de cok usuyorum.
Bebegimizin varligini bedenim yavas yavas hiss edip tepki vermeye basladi sanirim.
Bu arada insaAllah yarin esimin isi ile ilgili guzel haberler alirimda birazb daha rahatlarim.
ayyygenelde alttan bakmıyorlar sanırım ama bilemiyorum tabi güzel haberlerini bekliyoruz gelince paylaşırsın fotoğrafını
İnşallah eşinin işi ile ilgili hayırlı haberler alırsınız canım..
O sıcaklanma ve üşüme olayı bende de oluyor.
Bir de bazen vajinamın içi ve alt tarafım ağırıyor.
Geçen sabah ilk defa midem bulandı. Ve çıkardım. Bu da 6. haftanda olabilir..
Sonra hiç bulantım olmadı benim. İlginçtir.. Başlayınca devamı gelir sandım ama gelmesin. Çok kötü bir şey.
Bende riskli gebelik oldugu icin genelde alttan bakmayitercih ediyolar kuzucum ama bkalim yarinn dr donusu havadisleri veririm size:)
Benide listeye eklermisinizzz.. 2. Bebeğim olacak kısmetse
Yaşım 33 şehir İstanbul
hoşgeldin canım ben de mersindeyim :)
günaydın kızlarr :) hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah hepimize...
öğretmen arkadaşlarıma hayırlı bir dönem diliyorum
günaydın...hayırlı olsun bebişin seninle muhtemel doğum tarihi aynıymış:) keseyi görebildiniz mi
teşekkürler canım...ben cuma günü gittim göremedi,beta hcg'ye göre pazartesi görürüz dedi ama bugün gitmeyecem:) göremezse psikopata bağlarım. çarşamba gitmeyi düşünüyorum.günaydın canım saol sana da hayırlı olsun :)
geçen hafta gittim doktora görünmez ama bakalım dedi göremedi tabiki, bu hafta gidicem inşallah görünür dedi görünmezse alttan bakıcaz dedi bakalım inşallah görünür canım
sen görebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?