2014 Ekim Anneleri

Ben de varım yaş 29 mersin 15/10/2014 ilk bebek

Benide listeye eklermisinizzz.. 2. Bebeğim olacak kısmetse
Yaşım 33 şehir İstanbul

Son düzenleme:
ekledim :)) hoşgeldin aramıza

tamam canım yazdım şehrini de

Mervecim gunaydinn uzun suredir giremiyorum izindeydi esim sehirdisindaydik ben de kusmet olursa ekim annesitim inşallah :)) keseyi daha göremedim bu hafta kontrolum inşallah gorucez :)) yasim 28 2. Bebeğim İstanbul ve muhtemel doğum 15 ekim inşallah :))

hoşgeldn canım tatil değişiklik olmuştur ne güzel inşallah görürsün keseni biran önce haberlerini bekliyoruz
hemen ekliyorum

sabahtan beri ultrason görüntüleri seyredip duruyorum

Yarin sabah bnmde dr randevum var Allah izin veirse keseyi gorucez ama cok korkuyorum kizlar ya dua edin lutfen

Kendimi listede görünce bile heyecan yaptım :))) bende ilk 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ama maalesef keseyi göremedik haftaya cuma tekrar gideceğim inşallah o zaman görürüm kesemi ve bebeğimi

Sanki daha önce hiç doğum yapmamış gibi bütün gün nette gebelikler ilgili şeyler okuyorum :))) oluşum 4,5 yaşında teyzeleri ve kardeşine hergüne dua ediyor inşallah sağlıklı gelsin diye :))
İnşallah listede olan bütün arkadaşlar hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla doğururuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…