günaydın tarçın10:)
bende tek belirti yorgunluk onun dışında belirtim yok,kendimden şüphelenmeye başladım:)
ultrasonda daha net görünüyormuş...
Teşekkür ederim, hiç haberim yoktu, içeyim bari gitmeden deee, doktor bastırdıkça kaçırmayalım oralara, malum zor tutuyoruz zaten
firstcüm bugün kontrolün var nladıgım kadarıyla inşallah keseyi görebilirsin
güzel haberlerle dön
muayene aralıkları baya uzun artık beklemek çok zor geliyor
Allah sabır versin hepimize :)
nasıl gidiyor canım hamileliğin? iyi misin? lekelenlmeler nasıl? bulantılar vs.?
Günaydın anneler. .. mervecim benide listeye eklermisin. 25 yaşındayım kocaeli de yaşıyorum . Doğum tarihimiz 26.09.2014 olacak Allah izin verirse. Bu ilk gebeliğim.. muamutluyum... annemler bendeydi 1 haftadır. Hepsi sevincten ne yapacağını şaşırdilar. Esim esimin ailesi cokk sevindi . Şimdilik sadece kasık ağrım ve kokulara karşı hassasiyet im var. 14 şubatta insallah muayaneye gidicez doktora. Bizim gec dollenme oldugu icin haftamiz 5. Hafta 2 hafta geriden gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.
Herkese günaydın, ben de müjdeli haberimi dün aldım
Allah' ım cümlemizin bebeklerini sağ salim kucaklarımıza versin
Bursa' da oturuyorum, 2. bebeğim, 2007 li bir kızım var.
Ben daha doktora gitmedim, adetim 4 gün geçti, test yaptım, çift çizgiyi gördümAcilde kan verdim, 319 değerim.
Beklenen doğum 18 ekim gözüküyor inşallah
Yaşım 32 bu arada, beni de listeye ekler misiniz?
Sevgiler
evet cnm kontrolum vardı minik kesemizi gördük allaha şükür:) güzel yere yerleşmiş dedi doktorum, cuma günü tekrar çağırdı,beni biraz sık aralıklarla kontrol edecekmiş bi süre...
bide progestan iğne oldum ne olur ne olmaz diye göbekten yedigim igneler yetmedi bide kalçadan yicez haftada 1 :) neyse sağlıklı olsun da ben hergün iğne yerim hiç önemli diil:) sizler nasılsınız kızlar var mı yeni gelişmeler?
Herkese günaydın, ben de müjdeli haberimi dün aldım
Allah' ım cümlemizin bebeklerini sağ salim kucaklarımıza versin
Bursa' da oturuyorum, 2. bebeğim, 2007 li bir kızım var.
Ben daha doktora gitmedim, adetim 4 gün geçti, test yaptım, çift çizgiyi gördümAcilde kan verdim, 319 değerim.
Beklenen doğum 18 ekim gözüküyor inşallah
Yaşım 32 bu arada, beni de listeye ekler misiniz?
Sevgiler
evet cnm kontrolum vardı minik kesemizi gördük allaha şükür:) güzel yere yerleşmiş dedi doktorum, cuma günü tekrar çağırdı,beni biraz sık aralıklarla kontrol edecekmiş bi süre...
bide progestan iğne oldum ne olur ne olmaz diye göbekten yedigim igneler yetmedi bide kalçadan yicez haftada 1 :) neyse sağlıklı olsun da ben hergün iğne yerim hiç önemli diil:) sizler nasılsınız kızlar var mı yeni gelişmeler?
ilkokul çok rahat canim yaa :)Eşimde İngilizce, ama o lisede, ilkokul daha iyidir bence:)
Bak bunu hiç duymamıştım, su içince ne oluyormuş ki:44:
Teşekkür ederim, hiç haberim yoktu, içeyim bari gitmeden deee, doktor bastırdıkça kaçırmayalım oralara, malum zor tutuyoruz zaten
Cok cok tebrikk ediyorum Alla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah aramizaa hosgeldinn:)
ne güzel sevinçler değil mi canımAllahım devamını nasip etsin hepimize inşallah :)) ekliyorum listeye hemen..
hayırlı olsun :)) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..hemen ekliyorum
canım çok sevindiminşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.. ben de yarın yine gidiyorum işte bu sefer bol bol su içicem bebeğim net göstersin kendini diye valla bana da kalsa ben de haftada bir giderim doktora her hafta her hafta görmek istiyorum çünkü
ilkokul çok rahat canim yaa :)
Su olayini bilmiyordum bennn
Hayirli günler annecikler nasilsiniz?
Tarcincim ben kendim ilk muayeneye o zaman gidecegim.
11 tane yegenim var da ablamlarin tecrübelerinden yaralaniyorum :))
Avusturya'da da 6-7-8 inci haftada ilk muayene oluyor.
Ben muhtemelen 7inci haftamda olacagim o zaman.
Hamile oldugumu ögrenmeden önce belirtim hic yoktu.
Sadece ic camasirimda su gibi islaklik oluyordu.
Belirti sayilir mi bilmiyorum.
Suan ise yorgunluk hiss ediyorum.
Sürekli uyuyasim geliyor.
Yeni gelen anne adaylarimiz hos gelediniz sefa geldiniz
Rabbim hayirli saglikli sihatli bir gebelik ve dogum nasip etsin insaAllah.
Esim bu hafta 4-12 calisiyor.
Yani isten cikip cikmayacagini 4'ten sonra ögrenecegiz.
Hayirlisi bakalim.
sıkışık gidince karından daha net gözüküyormuş canım.. kimi doktor uyarıyor mesela sıkışık gel diye. benimki uyardı mesela yarın iyice bi sıkışıp gitcem
Hmmm ee ben de öyle gideyim bari :)) ama goremezsem alttan bakicam dedi :)) ya tutamazsam :)))
Merhaba, karından ultrasonla görebildi mi doktor?
Neden sık kontrol ve iğne yapıyorlar:44:
ne güzel sevinçler değil mi canımAllahım devamını nasip etsin hepimize inşallah :)) ekliyorum listeye hemen..
hayırlı olsun :)) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..hemen ekliyorum
canım çok sevindiminşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.. ben de yarın yine gidiyorum işte bu sefer bol bol su içicem bebeğim net göstersin kendini diye valla bana da kalsa ben de haftada bir giderim doktora her hafta her hafta görmek istiyorum çünkü
evet cnm bgun 5+1 iz ama mervenin sayesinde bol su içip karından görünmesini sagladık:)
bende kan pıhtılasması nedeniyle 2 tane bos gebelik oldugu için hergün kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum,bebek olusana kadar sıkı takipteyim eger olusursa (inşallahh) ondan sonra sanırım rutin kontroller devam edecek sizlerde ki gibi
günaydın canımyatıp kalkıyoruz işte hiç yataktan kalkmasam kalkmam ama acıkınca mecbur ayaklanıyorum
inşallah eşin için, sizin için hayırlısı neyse o olur canım
Yaa karindan diil de alttan bakarsa o zaman birakiveririm walla oraya:)) saka bi ana sabah 09:30 da cnm randevu bakalim sabah sabah ne kdr su icebilirsem icicem artik:)
nerisona nerde yaa :26: topik açma olayını konuştuk, ben topiği açtım ama o yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?