2014 Ekim Anneleri

evet cnm kontrolum vardı minik kesemizi gördük allaha şükür:) güzel yere yerleşmiş dedi doktorum, cuma günü tekrar çağırdı,beni biraz sık aralıklarla kontrol edecekmiş bi süre...

bide progestan iğne oldum ne olur ne olmaz diye göbekten yedigim igneler yetmedi bide kalçadan yicez haftada 1 :) neyse sağlıklı olsun da ben hergün iğne yerim hiç önemli diil:) sizler nasılsınız kızlar var mı yeni gelişmeler?

ne güzel sevinçler değil mi canım Allahım devamını nasip etsin hepimize inşallah :)) ekliyorum listeye hemen..

hayırlı olsun :)) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hemen ekliyorum

canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.. ben de yarın yine gidiyorum işte bu sefer bol bol su içicem bebeğim net göstersin kendini diye valla bana da kalsa ben de haftada bir giderim doktora her hafta her hafta görmek istiyorum çünkü

Cok cok tebrikk ediyorum Alla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah aramizaa hosgeldinn:)

Merhaba, karından ultrasonla görebildi mi doktor?

Neden sık kontrol ve iğne yapıyorlar:44:

nerisona nerde yaa :26: topik açma olayını konuştuk, ben topiği açtım ama o yok :26:

Cok cok tebrikk ediyorum Alla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah aramizaa hosgeldinn:)

Çoook teşekkür ederim kızlar, hepimize hayırlı hamilelikler inşallah

ilkokul çok rahat canim yaa :)

Su olayini bilmiyordum bennn

sıkışık gidince karından daha net gözüküyormuş canım.. kimi doktor uyarıyor mesela sıkışık gel diye. benimki uyardı mesela yarın iyice bi sıkışıp gitcem

Hayirli günler annecikler nasilsiniz?

Tarcincim ben kendim ilk muayeneye o zaman gidecegim.
11 tane yegenim var da ablamlarin tecrübelerinden yaralaniyorum :))
Avusturya'da da 6-7-8 inci haftada ilk muayene oluyor.
Ben muhtemelen 7inci haftamda olacagim o zaman.

Hamile oldugumu ögrenmeden önce belirtim hic yoktu.
Sadece ic camasirimda su gibi islaklik oluyordu.
Belirti sayilir mi bilmiyorum.

Suan ise yorgunluk hiss ediyorum.
Sürekli uyuyasim geliyor.

Yeni gelen anne adaylarimiz hos gelediniz sefa geldiniz
Rabbim hayirli saglikli sihatli bir gebelik ve dogum nasip etsin insaAllah.

Esim bu hafta 4-12 calisiyor.
Yani isten cikip cikmayacagini 4'ten sonra ögrenecegiz.
Hayirlisi bakalim.

günaydın canım yatıp kalkıyoruz işte hiç yataktan kalkmasam kalkmam ama acıkınca mecbur ayaklanıyorum
inşallah eşin için, sizin için hayırlısı neyse o olur canım

sıkışık gidince karından daha net gözüküyormuş canım.. kimi doktor uyarıyor mesela sıkışık gel diye. benimki uyardı mesela yarın iyice bi sıkışıp gitcem

Hmmm ee ben de öyle gideyim bari :)) ama goremezsem alttan bakicam dedi :)) ya tutamazsam :)))

Hmmm ee ben de öyle gideyim bari :)) ama goremezsem alttan bakicam dedi :)) ya tutamazsam :)))

ben de ondan korkuyorum ona göre dozunu ayarlıcam gerçi ben baya tutabilme yeteneğine sahibim çünkü dışarlarda falan çok tuvalete giremediğimden mecbur alıştım

Merhaba, karından ultrasonla görebildi mi doktor?

Neden sık kontrol ve iğne yapıyorlar:44:

evet cnm bgun 5+1 iz ama mervenin sayesinde bol su içip karından görünmesini sagladık:)
bende kan pıhtılasması nedeniyle 2 tane bos gebelik oldugu için hergün kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum,bebek olusana kadar sıkı takipteyim eger olusursa (inşallahh) ondan sonra sanırım rutin kontroller devam edecek sizlerde ki gibi

:)) cok tsk ederim cnm bnm valla benim de biraz huzurum yerine geldi bide bebişin olustugunu ve kalbinin attıgını görebilsem...
evet evt sayende bnde cok su içip gttimm ve karından görebildik keseyi alttan bakmaya gerek kalmadı dedi sende bol su içip gidince daha iyi görürsün..

keske evde bi ultrason cihazımız olsa ve bebegimize zarar vermese biz de süreklii izleyebilsek ne güzel olurduuu:)

Ben de çok su içip gideyim o halde, öğrendiğim iyi oldu:44:

Çok geçmiş olsun ayrıca, umarım her şey yolunda gider, bebeğin sağ salim doğar inşallah

günaydın canım yatıp kalkıyoruz işte hiç yataktan kalkmasam kalkmam ama acıkınca mecbur ayaklanıyorum
inşallah eşin için, sizin için hayırlısı neyse o olur canım

Yatabildigin kadar yat canim :)

Amin canim insaAllah hayirlisi bakalim sonuc ne olacak...

Yaa karindan diil de alttan bakarsa o zaman birakiveririm walla oraya:)) saka bi ana sabah 09:30 da cnm randevu bakalim sabah sabah ne kdr su icebilirsem icicem artik:)

canım alttan muayenede bol su içmen ya da sıkışık gitmen gerekmiyor. o yüzden bırakma durumu olmaz :)

ama herhalde karından gördün gerek kalmadı :)

UOTE=firstfb;33939684]evet cnm kontrolum vardı minik kesemizi gördük allaha şükür:) güzel yere yerleşmiş dedi doktorum, cuma günü tekrar çağırdı,beni biraz sık aralıklarla kontrol edecekmiş bi süre...

bide progestan iğne oldum ne olur ne olmaz diye göbekten yedigim igneler yetmedi bide kalçadan yicez haftada 1 :) neyse sağlıklı olsun da ben hergün iğne yerim hiç önemli diil:) sizler nasılsınız kızlar var mı yeni gelişmeler?[/QUOTE]

gözünaydın güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.

nerisona nerde yaa :26: topik açma olayını konuştuk, ben topiği açtım ama o yok :26:

evt canım bi özel mesaj yazsana. çok sık girmeyeceğim diyordu ama çok da uzun süre girmedi bende merak ettim. bu hafta kontrolü vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…