2014 Ekim Anneleri

Günaydın anneler. .. mervecim benide listeye eklermisin. 25 yaşındayım kocaeli de yaşıyorum . Doğum tarihimiz 26.09.2014 olacak Allah izin verirse. Bu ilk gebeliğim.. muamutluyum... annemler bendeydi 1 haftadır. Hepsi sevincten ne yapacağını şaşırdilar. Esim esimin ailesi cokk sevindi . Şimdilik sadece kasık ağrım ve kokulara karşı hassasiyet im var. 14 şubatta insallah muayaneye gidicez doktora. Bizim gec dollenme oldugu icin haftamiz 5. Hafta 2 hafta geriden gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.

Yaa karindan diil de alttan bakarsa o zaman birakiveririm walla oraya:)) saka bi ana sabah 09:30 da cnm randevu bakalim sabah sabah ne kdr su icebilirsem icicem artik:)

firstcüm bugün kontrolün var nladıgım kadarıyla inşallah keseyi görebilirsin

güzel haberlerle dön

muayene aralıkları baya uzun artık beklemek çok zor geliyor
Allah sabır versin hepimize :)

Kızlar günaydın nasılsınız hamişler :))) Size birşey sorucam size hangi tahlil ve testler yapıldı? Dr bana hiçbişi yapmadı bu arada 6+6 haftalığım

nasıl gidiyor canım hamileliğin? iyi misin? lekelenlmeler nasıl? bulantılar vs.?

Günaydın herkese,

Hayırlı bir hafta diliyorum inşallah hepimize. Allah tüm hamişlerimiz için herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin inşallah.

hamile olup hiç belirti yaşamayanınız var mı aranızda?

belirtileri olanlar neler yaşıyorlar?

haydi paylaşalım.

Herkese günaydın, ben de müjdeli haberimi dün aldım

Allah' ım cümlemizin bebeklerini sağ salim kucaklarımıza versin

Bursa' da oturuyorum, 2. bebeğim, 2007 li bir kızım var.

Ben daha doktora gitmedim, adetim 4 gün geçti, test yaptım, çift çizgiyi gördüm Acilde kan verdim, 319 değerim.

Beklenen doğum 18 ekim gözüküyor inşallah

Yaşım 32 bu arada, beni de listeye ekler misiniz?

Sevgiler

Günaydın, benim şu an belirtim yok, ama ilk hamileliğimde sık idrar, kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik olmuştu, bir de aşırı uyku

Bir kaç haftaya bulantıda başlar sanırım, aklıma gelenler bunlar:44:

teşekkürler canım...ben cuma günü gittim göremedi,beta hcg'ye göre pazartesi görürüz dedi ama bugün gitmeyecem:) göremezse psikopata bağlarım. çarşamba gitmeyi düşünüyorum.

Ben gecen hafta pazartesi verdim kani 219 cikti herhalde perşembeye kadar yükselir baya

günaydın tarçın10:)

bende tek belirti yorgunluk onun dışında belirtim yok,kendimden şüphelenmeye başladım:)

günaydın kızlarr :) hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah hepimize...

öğretmen arkadaşlarıma hayırlı bir dönem diliyorum

Aaaa meslektaşım da varmış sanırım, ben de öğretmenim, canavarlar bekliyor bugün beni
Size de hayırlı bir dönem diliyorum ve hayırlı hamilelik

teşekkürler canım...ben cuma günü gittim göremedi,beta hcg'ye göre pazartesi görürüz dedi ama bugün gitmeyecem:) göremezse psikopata bağlarım. çarşamba gitmeyi düşünüyorum.

Ben de 15 şubatta gideceğim, 6. haftada olacak, gözükmez mi ki:44: Ben kızımı 6 haftalıkken karından görmüştüm:44: Alttanda mı görünmez acaba

İnşallah yoluna girer her şey, üzülmeyin, Allah' ım bir kapıyı kapatır, diğerini açar. Hayırlısı olsun hakkınızda

Son düzenleme:

Gunaydinnnn benim sanki bulantim baslicak gibi başka klasik sirt göğüs agrilarim var

Hamdolsun ıyıdır.Canım bulantılar ara ara devam edıyor. Cuma gunu doktora gittim çok şükür bebeği gördük kalp atışınıda duyduk ama doktor hiç tahlil test filan yapmadı.1 ay sonra gel dedi. Çok ilgisizdi ya iki hafta sonra devlete gideyim diyorum :26: Lekelelenmeler için normal dedi birde jel verdi ama ben daha almadım onu.

Son düzenleme:

ben alttan muayene düşünmüyorum ya inş. gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…