2014 Ekim Anneleri

yok denemedim bana herşey dokunuyor mideme bu kriz geldiğinde ne yapacağımı şaşırıyorum. korkuyorum bir lokma birşey yiyip içmekten. düğünümden önce de olmuştum böyle tam 40 gün doğru dürüst birşey yiyemedim 9 kilo verdim o sürede.. ballı kudret narlı bitkisel bir karışımım vardı sabahları aç karnına ondan yiyordum bu mide sorunum için, ama şimdi hamilelik var sanırım onu da yiyemem..
ben de yalnızım bu şehirde herşey bana bakıyor :/ ve bense sadece uyumak istiyorum ama midem rahatsızlanınca onu da yapamıyorum (

Son düzenleme:
ultrasonla evet canım.benım kızım 2010 dogumlu.31 yasındayım(82liyim)
ortak yunlerımız var desene..ben mustafakemalpasadayım aslen de akhısarlıyımmm.gorev ıcabı burdayız

Ben de 1982 doğumluyum canım:) Evet yaşıtız, kızların yaşı tutmadı ama, benim ki genç kız olduğunu iddia ediyor artık
Biz İnegöl'deyiz canım, ben de Aydınlıyım, Egeliyiz desene, eee ucundan hemşeri de çıktık yani, Akhisar'dan köfte yemeden geçmem Bizde görev icabı buradayız

doktora kıme gıdıyosun.ben ılkınde melıke yıldırım'a gıtmıstım .

Sımdı evrım aydın a randevu aldım

Ben daha gitmedim, dediğin doktorlar Bursa damı ? Bir de hangi hastanede? Ben İnegöl'de gitmeyi düşünüyorum. Cts gününe randevu aldım hatta

Hamdolsun Rabbim Her zaman yanımızda inancımız tastamam Elhamdulillah

Allah Allah gastrit falan mı? Ama sütü dene mutlaka, 2-3 yudum için iyi geliyor dedi geçen İbrahim Saraçoğlu

Ben de sadece uyumak istiyorum ama ne mümkün, sabah kahvaltı bekleyen bir cadım var

Allah Allah gastrit falan mı? Ama sütü dene mutlaka, 2-3 yudum için iyi geliyor dedi geçen İbrahim Saraçoğlu

Ben de sadece uyumak istiyorum ama ne mümkün, sabah kahvaltı bekleyen bir cadım var

evet canım gastrit sütü deniyim bakim o zaman dur yudum yudum içiyim zaten kötüyüm şuan iyi gelir belki
ay kıyamam kaç yaşında ki

evet canım gastrit sütü deniyim bakim o zaman dur yudum yudum içiyim zaten kötüyüm şuan iyi gelir belki
ay kıyamam kaç yaşında ki

İç canım sonuçta zararlı bir şey değil, denemekte fayda var

Büyüdü teyzesi, anne ben artık genç bir kızım diyor 2007 doğumlu, 6.5 yaşında, 1. sınıf kendisi

İç canım sonuçta zararlı bir şey değil, denemekte fayda var

Büyüdü teyzesi, anne ben artık genç bir kızım diyor 2007 doğumlu, 6.5 yaşında, 1. sınıf kendisi

ayyyy yerim onu genç kızmış bak seeeeeenn off ısırasım geldi yanaklarından biraz çocukları hırpalarayak sevmeyi seviyorum da maşallah yaaa Allah bağışlasın kardeş geleceğini biliyor mu :)

Umarım Rabbim tez zamanda avatarında ki prenses gibi bir evlat versin sana, dua edeceğim canım senin için bol bol

Ayy inşallah ya çok sağol canım benim inşallah bizimde bebeklermiz olsun tez zamanda

ayyyy yerim onu genç kızmış bak seeeeeenn off ısırasım geldi yanaklarından biraz çocukları hırpalarayak sevmeyi seviyorum da maşallah yaaa Allah bağışlasın kardeş geleceğini biliyor mu :)

Valla yanakları da tam ısırmalık tontik Ben de severim hırpalamayı, bol bol mıncıklıyorum.

Kardeşini doktordan sonra söyleyeceğiz inşallah, biraz bahsettik alalım bir bebek sen de büyüdün artık, abla ol dedik,
Şartlarını sıraladı, asla kaka temizlemez, kendi odasında da yatırmazmış Küçülen kıyafetleriyle, eskiyen oyuncaklarını ona verirmiş, kendisine de yeni alınırmış tabiiii

Amin canım Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah

Ayy inşallah ya çok sağol canım benim inşallah bizimde bebeklermiz olsun tez zamanda

İnşallah canım, şu an canı yürekten, kalbimden diledim senin için, yaşın genç dediğim gibi hiiiçç stres yapma, şuuru yitikleri de kafana takma, tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

İnşallah canım, şu an canı yürekten, kalbimden diledim senin için, yaşın genç dediğim gibi hiiiçç stres yapma, şuuru yitikleri de kafana takma, tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

İnşallah balım ya amin inşallah senin çocuğun varmı

ayyyy şartlara da bak sen yesinler onu İnşallah çok güzel geçinirler kardeş kardeş
benim de ilki sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen

İnşallah balım ya amin inşallah senin çocuğun varmı
Var canım Allah bağışlarsa 1. sınıfa giden bir kızım var

ayyyy şartlara da bak sen yesinler onu İnşallah çok güzel geçinirler kardeş kardeş
benim de ilki sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen

Allah gönlüne göre versin tatlım inşallah, kız çocukları çok bilmiş, cilveli oluyor geneli.

Kızımı bir görsen büyümüşte küçülmüş, onun macera ve atraksiyonlarına gülmekten yorgun düşüyoruz eşimle. Her şeyi bilir, her konu da bir fikri vardır, birebir beni taklit eder ayrıca, resmen kumam

Benimki öyle bi bastırdı ki hissetmemek mümkün değildi..
birtek bebeğimin rahmimde olduğunu öğrendim. Başka da bir şey öğrenemedim doktordan. Buna da şükür:)

İşte heyecandan bişey aklıma da gelmedi ilişki meselesini soracaktım onuda unuttum eşim hiç istekli değil 3 ay grçsin diyo off napcam bilmem adam çocuğu için cinsel hayatımızı bitirdi :)))

amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

Hepinize iyi geceler kızlar

iyi geceler

İşte heyecandan bişey aklıma da gelmedi ilişki meselesini soracaktım onuda unuttum eşim hiç istekli değil 3 ay grçsin diyo off napcam bilmem adam çocuğu için cinsel hayatımızı bitirdi :)))

ayyy canım :26: bu durum bizi de etkiliyor geçen hafta yasak vermişti doktor bize.. dün de soruyor daha bu yasak kalkmadı mı ne zaman kalkıcak diye özlüyorum valla kocamı yaa ben de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…