Amin canım Allah cümlemize kolaylık versin inşallah
Geçmiş olsun sana da, soğuk süt içmek iyi gelir diyorlar mide sorunlarına, belki denemişsindir.
Benim bulantım çok olursa yanarım, kimsem yok burada, eşim yardımcı olur sağolsun ama yine de bensiz zor yürüyor işler
ultrasonla evet canım.benım kızım 2010 dogumlu.31 yasındayım(82liyim)
ortak yunlerımız var desene..ben mustafakemalpasadayım aslen de akhısarlıyımmm.gorev ıcabı burdayız
doktora kıme gıdıyosun.ben ılkınde melıke yıldırım'a gıtmıstım .
Sımdı evrım aydın a randevu aldım
Hamdolsun Rabbim Her zaman yanımızda inancımız tastamam ElhamdulillahÖyle valla, çok korkarım istemeden kalp kırmaktan, Allah'ın gücüne gider, başıma gelir sonra.
Marifetin kendilerinde değil, Allah'ta olduğunu bilmiyorlar işteO ol derse olacak
HaHAaaaa ne güzel işte, bir de yapı olarak minyonsan, napsın bebiş, yer yok içerde dışarı pörtlemiş
yok denemedimbana herşey dokunuyor mideme bu kriz geldiğinde ne yapacağımı şaşırıyorum. korkuyorum bir lokma birşey yiyip içmekten. düğünümden önce de olmuştum böyle tam 40 gün doğru dürüst birşey yiyemedim 9 kilo verdim o sürede.. ballı kudret narlı bitkisel bir karışımım vardı sabahları aç karnına ondan yiyordum bu mide sorunum için, ama şimdi hamilelik var sanırım onu da yiyemem..
ben de yalnızım bu şehirde herşey bana bakıyor :/ ve bense sadece uyumak istiyorumama midem rahatsızlanınca onu da yapamıyorum (
Hamdolsun Rabbim Her zaman yanımızda inancımız tastamam Elhamdulillah
Allah Allah gastrit falan mı? Ama sütü dene mutlaka, 2-3 yudum için iyi geliyor dedi geçen İbrahim Saraçoğlu
Ben de sadece uyumak istiyorum ama ne mümkün, sabah kahvaltı bekleyen bir cadım var
evet canım gastritsütü deniyim bakim o zaman dur yudum yudum içiyim zaten kötüyüm şuan iyi gelir belki
ay kıyamamkaç yaşında ki
İç canım sonuçta zararlı bir şey değil, denemekte fayda var
Büyüdü teyzesi, anne ben artık genç bir kızım diyor2007 doğumlu, 6.5 yaşında, 1. sınıf kendisi
Umarım Rabbim tez zamanda avatarında ki prenses gibi bir evlat versin sana, dua edeceğim canım senin için bol bol
ayyyy yerim onu genç kızmış bak seeeeeennoff ısırasım geldi yanaklarından biraz çocukları hırpalarayak sevmeyi seviyorum da maşallah yaaa Allah bağışlasın kardeş geleceğini biliyor mu :)
Üstünü altını bilmiyorum canım da ultrason cihazını sağ tarafıma koyduğunda keseyi gördüOyy canım benimm o 15 günü iple çekiyorummm
Üstden bakıncamı sağda canım
Ayy inşallah ya çok sağol canım benim inşallah bizimde bebeklermiz olsun tez zamanda
İnşallah canım, şu an canı yürekten, kalbimden diledim senin için, yaşın genç dediğim gibi hiiiçç stres yapma, şuuru yitikleri de kafana takma, tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Valla yanakları da tam ısırmalık tontikBen de severim hırpalamayı, bol bol mıncıklıyorum.
Kardeşini doktordan sonra söyleyeceğiz inşallah, biraz bahsettik alalım bir bebek sen de büyüdün artık, abla ol dedik,
Şartlarını sıraladı, asla kaka temizlemez, kendi odasında da yatırmazmışKüçülen kıyafetleriyle, eskiyen oyuncaklarını ona verirmiş, kendisine de yeni alınırmış tabiiii
Amin canım Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah
Üstünü altını bilmiyorum canım da ultrason cihazını sağ tarafıma koyduğunda keseyi gördü
Benimki öyle bi bastırdı ki hissetmemek mümkün değildi..Ben hiç o şekilde bakmadım ki ekrana bakmaktan :))
Var canım Allah bağışlarsa 1. sınıfa giden bir kızım varİnşallah balım ya amin inşallah senin çocuğun varmı
ayyyy şartlara da bak senyesinler onu İnşallah çok güzel geçinirler kardeş kardeş
benim de ilki sağlıklı olsun kız olsun gönlümden geçen
Benimki öyle bi bastırdı ki hissetmemek mümkün değildi..
birtek bebeğimin rahmimde olduğunu öğrendim. Başka da bir şey öğrenemedim doktordan. Buna da şükür:)
Var canım Allah bağışlarsa 1. sınıfa giden bir kızım var
Allah gönlüne göre versin tatlım inşallah, kız çocukları çok bilmiş, cilveli oluyor geneli.
Kızımı bir görsen büyümüşte küçülmüş, onun macera ve atraksiyonlarına gülmekten yorgun düşüyoruz eşimle. Her şeyi bilir, her konu da bir fikri vardır, birebir beni taklit eder ayrıca, resmen kumam
Hepinize iyi geceler kızlar
İşte heyecandan bişey aklıma da gelmedi ilişki meselesini soracaktım onuda unuttum eşim hiç istekli değil 3 ay grçsin diyo off napcam bilmem adam çocuğu için cinsel hayatımızı bitirdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?