2014 Ekim Anneleri

Benim de yanaklarim tombis Basenlerim ve karnimdan belli oluyor bende kilo alinca.

Hayirlisi bakalim insaAllah saglik cercevesinde kilolarimizi aliriz. Sonra da bebegimizin pesinde kosturmaktan ve emzirmekten kilolar gider insaAllah :)))

Bir arkadasim vardi tig gibi zayif hamile kaldi. 20 kilo almis. Remsen balon gibiydi her yeri sismisti :) Dogumdan kisa sura sonra eski kilosuna dondu ama...

yeme durumunuz nasıl kızlar.. kaç öğün yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz. özellikle yediğiniz bir şeyler var mi ?

ayyy inşallah canım.. hayırlısıyla gelebilsek o günlere aramız yakın seninle.. inşallah burdan meleklerimizin fotoğraflarını da yayınlayacağımız günleri de görürüz

inşallaahhh cnm 2-3 gün var aramızda o günleride görceğiz inşallah:)))

ayyy inşallah canım.. hayırlısıyla gelebilsek o günlere aramız yakın seninle.. inşallah burdan meleklerimizin fotoğraflarını da yayınlayacağımız günleri de görürüz

Seninle aynı dertten müzdaripiz bu arada bana da doktor yatış verdi .. sanırım en çok kilo alan hamilelerden olucaqğız

yeme durumunuz nasıl kızlar.. kaç öğün yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz. özellikle yediğiniz bir şeyler var mi ?

Ben cok sagliksiz beslenen biri olarak dikkat etmeye calisiyorum.

Cikolata cips cok tuketiyorum/dum malesef. Red Bull cok icerdim. Ve ice tea.

Yani abur cubur hastasi

Bir iki gundur su tuketimi artirdim. En azindam gunde 1 litre icmeye calisiyorum. Ki o bile az aslinda.

Sut urunleri tuketmeye calisiyorum. Hatta kendim yogurt mayalayayim diyorum ama?..

Arkadasim bana ceviz ve kuru hurma yememi tavsiye etti.

Gunde en az bir meyve yemeye calisiyorum ve bir domates yada salatalik.

Ve daha once gercekten cok duzensiz ve sagliksiz beslenen biri olarak zoe geliyor bana.

Ama insaAllah bunu hayatima tamamiyle geciririmde cocugumuz da dogduktan sonra saglikli beslenmeye alisir.

Cok uzattim

Aksam ezani da okundu gelirim yine

amin canım inşallah.. doğumdan sonrasını ben hiç dert etmiyorum zaten, çünkü bebkle uğraşmaktan şimdiki gibi yatmaya yemek yemeye çok vakit bulabileceğimi düşünmüyorum

belirli öğünüm yok saatim de yok, mideme neler dokunmayacak gibi hissediyorsam onları yiyorum, pilav makarna yoğurt kokusuz yemekler daha çok tercihim.. yeşil elma portakal tüketiyorum hemen hemen hergün.. bir de benim mide rahatsızlığım var o benim malesef dezavantajım hamilelikle birlikte rahatsızlığım da tetiklenince doğru dürüst şeyler yiyemiyorum.. ha bir de ceviz.. ceviz önemliymiş onun dışında elimin altında çubuk krakerim var sürekli, o midemi bastırıyor

Seninle aynı dertten müzdaripiz bu arada bana da doktor yatış verdi .. sanırım en çok kilo alan hamilelerden olucaqğız

aaa neden ki canım kanaman falan mı oldu? vallahi ben yarın gittiğimde sorucam hala yasak var mı yürüyüş yapabilir miyim yat yat nereye kadar, bunalıyorum evde havalar da güzelleşince şöyle sahile çıkıp yürümek geliyor içimden

bu arada seni de listeye eklememi istersen eklerim

evet evet beni de ekleyebilirsin düşe kalka geldim aranıza
cok cok tebrik ediyorumm aramıza hosgeldin arkadasım:)
Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallahh lütfenn cok dikkatli ol sakarlık ufak tegfek tamam da merdivenden düşmek biraz fazla olmus:)
ayy sormaa o kadar zaman bekleyip şimdi de yuvarlanıyoruz

merhabalarr ben yenı yenı sıteye gırıyorum ekım de bende ıns ılk kez anne olucam yalnız suankı tek sorunum sıgara ıcmem nasıl bırakıcam bılmıyorum

benim doktor bana sabah 8,30 da kahvaltını yapacaksın dedi .. bebek o zamn yemek ararmış ve saati geçince yediğin çok yaramazmış .. ama ben yapamıyorum ya

bende düzensiz besleniyorum malesef doktor bana kızdı resmen artık annesin sen bunu bir iş gibi düşün düzenl iyaşıyacaksın dedi inşallah başarabilirim .. sütü bende içiyorum ve su çok olmasa da ..

evet evet beni de ekleyebilirsin düşe kalka geldim aranıza

ayy sormaa o kadar zaman bekleyip şimdi de yuvarlanıyoruz

bilgilerini verebilir misin canım :))

benim doktor bana sabah 8,30 da kahvaltını yapacaksın dedi .. bebek o zamn yemek ararmış ve saati geçince yediğin çok yaramazmış .. ama ben yapamıyorum ya

:26: hiç böyle birşey duymadım. ben o sırada uykuda oluyorum ki

merhabalarr ben yenı yenı sıteye gırıyorum ekım de bende ıns ılk kez anne olucam yalnız suankı tek sorunum sıgara ıcmem nasıl bırakıcam bılmıyorum

onun varlığını hissettiğin, kalbinin sesini duyduğun anda kıyamayıp bırakacaksın bence :)

bizde inşallah ilk muayneye bu hafta sonu gideceğiz ben kütahyadayım ama doktorum eskişehirde çünkü ben birbuçuk sene önce rahim kanseri geçirdim allaha şükürler olsun ki iyiyim ve şu an bir bebek bekliyorum her türlü tedirginliği taşıyodum taki iki hafta öncesine kadar sanırım ben anne olamayacam diye ama vakit zaman şimdiymiş allah nasip etti yavrumuzu
ben keseyi bile görmedim doktorumla telefonda konuştum hemen gelmeyin biraz bekleyin haftasonu gelin dedi bakalım miniğimizi görecez inşallah bu hafta kavuşacaz yavrumuza

kanama oldu canım çok çok az ama plasentamız aşşağıdaymış . o yukarı çıkana kadar yatışa devam gezmeyi bırak iş yapmak istiyorum yemek yapmak istiyorum :) kv geldi eşimle birlikte ayağa kaldırmıyorlar beni ama böyle rahatsız hissediyorum kendimi onlar iş yapıyor ben yatıyorum :)

ıns bu hafta ıcınde gıdıcem doktora suanda durupdurup aglama modundayım cok farklı bır hıs anlamaya calısıyorum suan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…