2014 Ekim Anneleri

olsun canım bebeğin için yat valla ne güzel kaldırmıyorlarsa seni :)) benim burda kimsem yok o yüzden mecbur herşeyde tek başımayım :))

ilk bebeğimi bekliyorum tahminen 10/10/2014 tarihi doğum görünüyor kütahyadayım 30 yaşındayım

ekliyorum :)

Bende uyuyo oluyorum sorun orda ayakta olsam yerim :)))

aynen

ıns bu hafta ıcınde gıdıcem doktora suanda durupdurup aglama modundayım cok farklı bır hıs anlamaya calısıyorum suan :)

inşallah :)) çünkü pek zararlı zaten genelde hamileler sigara kokusundan falan tiksiniyorlar, rahatsız ediyor.. umarım o şekilde tiksinirsin sen de

merhabalarr ben yenı yenı sıteye gırıyorum ekım de bende ıns ılk kez anne olucam yalnız suankı tek sorunum sıgara ıcmem nasıl bırakıcam bılmıyorum

öncelikle tebrik ediyorum arkadasım :)

sigara konusunda seni cok iyi anlıyorum uzun yıllardır günde 1 paket sigara içen ben nasıl oldu bilmiyorum ama hamileliğimi öğrendiğim cuma günü son sigaramı içtim ve 10 gündür agzıma tek bi tane bile sigara koymadım ,umarım sende bırakabilirsin cnku biliyosun ki bebişlerimize cok cok zarar veriyor

slm kızlar bende sizdenım...2 subatta ogrendım hamıle oldugumu.beklenen tarıh ıse 16 EKİM 2014.HERKESE IYI hamılelıkler dılıyorum.bursa dayım ve de 2. bebısım olacak.3 yasında bı kızım var.

Son düzenleme:

evet cok haklısın bırde o kadar ıstedımkı bu cocugu ona zarar veremem ıns hepımız saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız cocuklarımızı :)

Aaaa olur mu hiç öyle, her gittiğimde bir kaç resim çıkarıp verirdi doktorum, albüm yapmıştım kızımdayken onlardan, Kaç paralık şey sanki
Pislik konusunda mutlaka şikayet et arkadaşım

İlk kan testleri biraz kapsamlı oluyor, ondan pahalı, özelde fark alıyorlar. Devlete yaptırın en iyisi

Şu kendini bilmez, şuur yoksunu insanlara sinir oluyorum. Benim de 2. bebeğim için araya çok yaş farkı soktun, olmuyor mu yoksa, şöyle yapın vs diyen çoktu, lafı yapıştırıveriyordum

Yaşın çok genç tatlım, hiç stres yapma, Allah'ım hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin inşallah

Kızım 10.10.2007 de doğmuştu, hey gidi yıllar
Hayırlı olsun bebeğiniz, kendinize dikkat edin, bende çok sakarım, ilk hamileliğimde balkon yıkarken düşmüştüm karnımın üstüne, Allah korudu
Karnim ne zaman hamile göbegine donusecek merak ediyorum

Boyun uzunsa daha geç çıkıyor, mesela benim 5. ayda belli olmaya başlamıştı.
Bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum:44:

Çok hoşsun canım yaaa, güldürdün beni

slm kızlar bende sizdenım...2 subatta ogrendım hamıle oldugumu.beklenen tarıh ıse 16 EKİM 2014.HERKESE IYI hamılelıkler dılıyorum.bursa dayım ve de 2. bebısım olacak.3 yasında bı kızım var.

ekliyim listeye :)

Çok hoşsun canım yaaa, güldürdün beni

bugün eşimi karşıladığımda namaz eteğim vardı üzerimde göbeğimi belli ediyor, adam kapıdan girer girmez göbeğe bak dedi güldü ooy oy

Herşeyi çook bilmiş bir milletiz.
Kendi kusurları görünmez ama

bende lısteye eklenmek ıstıyorummmm yas 25 ılk bebek :) 17.10.2014 tahmını dogum tarıhı..

Hayırlı olsun canım bebeğim, benimde 18 ekim doğumum, yakınmışız

Doktora gittin mi?

Herşeyi çook bilmiş bir milletiz.
Kendi kusurları görünmez ama

Öyle valla, çok korkarım istemeden kalp kırmaktan, Allah'ın gücüne gider, başıma gelir sonra.
Marifetin kendilerinde değil, Allah'ta olduğunu bilmiyorlar işte O ol derse olacak
ekliyim listeye :)

bugün eşimi karşıladığımda namaz eteğim vardı üzerimde göbeğimi belli ediyor, adam kapıdan girer girmez göbeğe bak dedi güldü ooy oy

HaHAaaaa ne güzel işte, bir de yapı olarak minyonsan, napsın bebiş, yer yok içerde dışarı pörtlemiş

bilmem ki 1.60ım işte minyon mu sayılıyorum :44:

Hayırlı olsun canım bebeğim, benimde 18 ekim doğumum, yakınmışız

Doktora gittin mi?

gıttım evet.alttan muayene edınce gorduk keseyı.sen de mi bursadasın yoksa??

6 haftadan sonra daha net gozukuyordu hatırladıgım kadarıyla.

eskı yazıları okuyunca gordum sızde ogretmensınız galıba.bende ing.öğretmeniyim

Son düzenleme:

Evet canım sınıf öğretmeniyim, Bursa'dayım ben de:)
Alttan muayene dediğin ultrason mu? Çatala mı yatırıp bakıyor, yoksa ultrason sedyesine mi?

şuan çok midem bulanıyor

Ben de çok halsizim, okulda yerlerde sürünecektim, canavarlarım da nasıl enerjikti bugün, tatil sonrası coşmuşlar, sonra kızımın ödevleri......Uzar gider

bilmem ki 1.60ım işte minyon mu sayılıyorum :44:

Yok canım normalmişsin, hani kimisi hem daha kısa boylu, hem de çocuk gibi fizikli olur ya ondan sordum

Bu arada senin de mi 2. bebeğin, benimde 1 kızım var, 2007 doğumlu, kaç yaşındasın?

ALlah kolaylık versin sana da vallahi şuan varya hani böyle açlıktan yüreği bayılır gibi olur ya insanın, tansiyonu düşer hafif başı döner, aynı o durumdayım.. benim mide rahatsızlığım var 2 gündür hamilelikten midir nedir o nüksetti, ne yesem dokunuyor mideme akşam az bi yemek yedim yemek yer yemez yine rahatsızlandım şuan da öyle elim ayağım boşalmış durumda oturuyorum Allahım şifa versin (

hıı, yok ben öyle değilim :)

Bu arada senin de mi 2. bebeğin, benimde 1 kızım var, 2007 doğumlu, kaç yaşındasın?

ultrasonla evet canım.benım kızım 2010 dogumlu.31 yasındayım(82liyim)
ortak yunlerımız var desene..ben mustafakemalpasadayım aslen de akhısarlıyımmm.gorev ıcabı burdayız

doktora kıme gıdıyosun.ben ılkınde melıke yıldırım'a gıtmıstım .

Sımdı evrım aydın a randevu aldım

Amin canım Allah cümlemize kolaylık versin inşallah

Geçmiş olsun sana da, soğuk süt içmek iyi gelir diyorlar mide sorunlarına, belki denemişsindir.

Benim bulantım çok olursa yanarım, kimsem yok burada, eşim yardımcı olur sağolsun ama yine de bensiz zor yürüyor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…