kanama oldu canım çok çok az ama plasentamız aşşağıdaymış . o yukarı çıkana kadar yatışa devamgezmeyi bırak iş yapmak istiyorum yemek yapmak istiyorum :) kv geldi eşimle birlikte ayağa kaldırmıyorlar beni ama böyle rahatsız hissediyorum kendimi onlar iş yapıyor ben yatıyorum :)
ilk bebeğimi bekliyorum tahminen 10/10/2014 tarihi doğum görünüyor kütahyadayım 30 yaşındayım
Bende uyuyo oluyorum sorun orda ayakta olsam yerim :)))
ıns bu hafta ıcınde gıdıcem doktora suanda durupdurup aglama modundayım cok farklı bır hıs anlamaya calısıyorum suan :)
merhabalarr ben yenı yenı sıteye gırıyorum ekım de bende ıns ılk kez anne olucam yalnız suankı tek sorunum sıgara ıcmem nasıl bırakıcam bılmıyorum
öncelikle tebrik ediyorum arkadasım :)
sigara konusunda seni cok iyi anlıyorum uzun yıllardır günde 1 paket sigara içen ben nasıl oldu bilmiyorum ama hamileliğimi öğrendiğim cuma günü son sigaramı içtim ve 10 gündür agzıma tek bi tane bile sigara koymadım ,umarım sende bırakabilirsin cnku biliyosun ki bebişlerimize cok cok zarar veriyor
Hayır doktor diyor ki bana, hastane kağıt koymuyor. Çıktı veremiyorum diyor..
Bana yerini de gösterdi. Bak kağıt yok dedi..
Ben hastaneyi şikayet etcem. Zaten kadın doğum bölümü de çok pisti.. O yatılan sedye var ya o kapkara olmuş..
Ben daha önce de başka bir hastaneyi şikayet ettim. Çünkü doktoru çok ukalaydı.. Aradılar sordular şikayetimi ve sonucu yazılı olarak gönderdiler.
İnternete sağlık bakanlığı şikayet yazınca çıkıyor. Artık eskisi gibi değil canım.
tam kan sayımı tam idrar guatr ne bileyim bi sürü yabancı isim...yarın sabah için maltepe devlet hastanesinden randevu aldım.bakalım ordaki doktor listeyi görünce ne diyecek? bu arada işyerinden habire izin alıyorum doktora gitmek için inşallah bişey demezler yaaa...
Şu kendini bilmez, şuur yoksunu insanlara sinir oluyorum. Benim de 2. bebeğim için araya çok yaş farkı soktun, olmuyor mu yoksa, şöyle yapın vs diyen çoktu, lafı yapıştırıveriyordumçevrem öle demiyor.3 yıl oldu olmuyormu?sorun hanginizde?
tarif eden teyzeler,muhatap olmak zorunda kaldıklarımmm
bize göre halen erken yasım daha 23 ama anlamıyolarrrrr
rabbim vermesse elimden ne gelirrrrrr benimmmmmmmm
Hepinize merhabalar inşallah bende elimde anne olacam
Benim sat 03/01 kütahyalıyım doğumumda tahminen 10/10/2014 de görünüyor tabi daha doktora gitmedim hafta onu gideceğiz
14 ay denedikten sonra tedaviye başlayım artık dediğimiz ay gebe kaldım çok mutluyum inşallah kucağıma almakta nasip olur
Feci sakarım kendimden korkuyorum az evvel merdivenlerden düştüm meselahiç bu kadar sakar değildim hamileliğimi öğrendiğimden beri fena haldeyim
Karnim ne zaman hamile göbegine donusecek merak ediyorum
valla ben anlayamıyorum :26:birinde sağda gözüküyor birinde ortada gözüküyor ultrason resminde :26:
canım 4. ayda çıkmaya başlıyormuş hamile göbeği ama benim göbek şimdiden çıktı da hamilelik göbeği değilmiş benimkihareket yapamıyorum ya çok yiyip yatmaktan oldu galiba
slm kızlar bende sizdenım...2 subatta ogrendım hamıle oldugumu.beklenen tarıh ıse 16 EKİM 2014.HERKESE IYI hamılelıkler dılıyorum.bursa dayım ve de 2. bebısım olacak.3 yasında bı kızım var.
Çok hoşsun canım yaaa, güldürdün beni
Aaaa olur mu hiç öyle, her gittiğimde bir kaç resim çıkarıp verirdi doktorum, albüm yapmıştım kızımdayken onlardan, Kaç paralık şey sanki
Pislik konusunda mutlaka şikayet et arkadaşım
İlk kan testleri biraz kapsamlı oluyor, ondan pahalı, özelde fark alıyorlar. Devlete yaptırın en iyisi
Şu kendini bilmez, şuur yoksunu insanlara sinir oluyorum. Benim de 2. bebeğim için araya çok yaş farkı soktun, olmuyor mu yoksa, şöyle yapın vs diyen çoktu, lafı yapıştırıveriyordum
Yaşın çok genç tatlım, hiç stres yapma, Allah'ım hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin inşallah
Kızım 10.10.2007 de doğmuştu, hey gidi yıllar
Hayırlı olsun bebeğiniz, kendinize dikkat edin, bende çok sakarım, ilk hamileliğimde balkon yıkarken düşmüştüm karnımın üstüne, Allah korudu
Boyun uzunsa daha geç çıkıyor, mesela benim 5. ayda belli olmaya başlamıştı.
Bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum:44:
Çok hoşsun canım yaaa, güldürdün beni
2014 ekimde bu eşsiz duyguyu tadacak anne adayları, gelin bütün deneyimlerimizi güle oynaya burada hep birlikte paylaşalımHepimize hoş sohbetler diliyorum
NOT:İsminin listeye eklenmesini isteyenler öncelikle özel mesajla ya da herhangi bir mesajımı alıntılayarak bana bilgilerini iletirlerse, hemen listeye ekleyebilirim :)
Listemiz bol hamiş kaynasın inşallahh
Anne adaylarımızın listesi
[table="width: 750, class: outer_border, align: left"]
[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]ŞEHİR[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM T.[/td]
[td]KAÇINCI BEBİŞ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrvdrml[/td]
[td]26[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]20.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyaznane[/td]
[td]27[/td]
[td]Konya[/td]
[td]22.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sensizask[/td]
[td]25[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatneva[/td]
[td]25[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]26.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asgulu33[/td]
[td]26[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]28.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mandolina[/td]
[td]28[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]28.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozse1981[/td]
[td]33[/td]
[td][/td]
[td]02.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kamuran85[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]03.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]redbarby[/td]
[td]33[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]03.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tarcin10[/td]
[td]30[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]05.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KutsalAsk[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]09.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgi_bocugu[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berkuncan[/td]
[td]30[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mumtobe[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eFuLim[/td]
[td]25[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]12.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]firstfb[/td]
[td]30[/td]
[td]Muğla[/td]
[td]12.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berfin33[/td]
[td]29[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]stellamaris[/td]
[td]33[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesyav[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cool1983[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek__16[/td]
[td]25[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yayaya[/td]
[td]32[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]18.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[/table]
bende lısteye eklenmek ıstıyorummmm yas 25 ılk bebek :) 17.10.2014 tahmını dogum tarıhı..
slm kızlar bende sizdenım...2 subatta ogrendım hamıle oldugumu.beklenen tarıh ıse 16 EKİM 2014.HERKESE IYI hamılelıkler dılıyorum.bursa dayım ve de 2. bebısım olacak.3 yasında bı kızım var.
Herşeyi çook bilmiş bir milletiz.
Kendi kusurları görünmez ama
ekliyim listeye :)
bugün eşimi karşıladığımda namaz eteğim vardı üzerimde göbeğimi belli ediyor, adam kapıdan girer girmez göbeğe bak dedi güldü ooy oy
Öyle valla, çok korkarım istemeden kalp kırmaktan, Allah'ın gücüne gider, başıma gelir sonra.
Marifetin kendilerinde değil, Allah'ta olduğunu bilmiyorlar işteO ol derse olacak
HaHAaaaa ne güzel işte, bir de yapı olarak minyonsan, napsın bebiş, yer yok içerde dışarı pörtlemiş
Hayırlı olsun canım bebeğim, benimde 18 ekim doğumum, yakınmışız
Doktora gittin mi?
gıttım evet.alttan muayene edınce gorduk keseyı.sen de mi bursadasın yoksa??
6 haftadan sonra daha net gozukuyordu hatırladıgım kadarıyla.
eskı yazıları okuyunca gordum sızde ogretmensınız galıba.bende ing.öğretmeniyim
şuan çok midem bulanıyor
bilmem ki 1.60ım işte minyon mu sayılıyorum :44:
gıttım evet.alttan muayene edınce gorduk keseyı.sen de mi bursadasın yoksa??
6 haftadan sonra daha net gozukuyordu hatırladıgım kadarıyla.
eskı yazıları okuyunca gordum sızde ogretmensınız galıba.bende ing.öğretmeniyim
Ben de çok halsizim, okulda yerlerde sürünecektim, canavarlarım da nasıl enerjikti bugün, tatil sonrası coşmuşlar, sonra kızımın ödevleri......Uzar gider
Yok canım normalmişsin, hani kimisi hem daha kısa boylu, hem de çocuk gibi fizikli olur ya ondan sordum
Bu arada senin de mi 2. bebeğin, benimde 1 kızım var, 2007 doğumlu, kaç yaşındasın?
ALlah kolaylık versin sana davallahi şuan varya hani böyle açlıktan yüreği bayılır gibi olur ya insanın, tansiyonu düşer hafif başı döner, aynı o durumdayım.. benim mide rahatsızlığım var 2 gündür hamilelikten midir nedir o nüksetti, ne yesem dokunuyor mideme akşam az bi yemek yedim yemek yer yemez yine rahatsızlandım şuan da öyle elim ayağım boşalmış durumda oturuyorum Allahım şifa versin (
hıı, yok ben öyle değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?