2014 Ekim Anneleri

İnşallah canım, şu an canı yürekten, kalbimden diledim senin için, yaşın genç dediğim gibi hiiiçç stres yapma, şuuru yitikleri de kafana takma, tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

İnşallah bana da kısmet olur canım benim.
Kızına sağlıklı bir ömür diliyorum.öpüyorum sizi

Bende özledimm aşağı yukarı 20 günü geçti eşim korkuyo bişey olur diye

günaydın arkadaşlar dün kasık ağrılarım çoktu işten izin alıp doktora gittim bir durum mu var diye...çok şükür bir sıkıntı yokmuş...kesemizi de gördük 6.2 mm :) darısı bekleyenlerin başına...

Son düzenleme:

İyi canım çok şükür inş bebeğide görürsünüz

Ben 6+3 haftalıkken bebişi gördük

Ya ne güzel maşallah Allah salıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bu haftayı nasıl hesaplıyosunuz. ben doktoruma sorduğumda daha çok yeni demişti kaç haftalık olduğunu söylememişti. bende burdaki hamilelik takvimine göre takip ediyorum :44:

Amin herkes bebişini sağlıcakla kucağına alır inşş regl tarihinin ilk gününden hesap etti dr benımkını. Benımkı burdakiyle aynı.

Amin herkes bebişini sağlıcakla kucağına alır inşş regl tarihinin ilk gününden hesap etti dr benımkını. Benımkı burdakiyle aynı.

amin inşallah :) Teşekkür ederim bizde haftaya falan görürüz herhalde. kalp atışını duysaydım çok güsel olcaktı :))) bide grip oldum ben nasıl geçecek bilmiyorum (((

amin inşallah :) Teşekkür ederim bizde haftaya falan görürüz herhalde. kalp atışını duysaydım çok güsel olcaktı :))) bide grip oldum ben nasıl geçecek bilmiyorum (((

İnşallah pıtırıcığın kalbini duyrasınız Benım gittiğim dr çok ilgisizde dinletmedi göstermedide gıcık dr kendiem dr arıyorum ama karar veremedim halen. Devlet nasıl olur acaba

İnşallah pıtırıcığın kalbini duyrasınız Benım gittiğim dr çok ilgisizde dinletmedi göstermedide gıcık dr kendiem dr arıyorum ama karar veremedim halen. Devlet nasıl olur acaba

ben istanbuldayım doktorum çok ilgili güler yüzlü :) iş arkadaşlarımın çoğu kontrole özele git doğumu devlette yap diyolar :) benimde kafam karışmadı değil bu konuda. dün içimden geçiriyodum acaba bide devletemi gözüksem diye :44:

Aynen ya bende karışığım bu konuda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…