İnşallah canım, şu an canı yürekten, kalbimden diledim senin için, yaşın genç dediğim gibi hiiiçç stres yapma, şuuru yitikleri de kafana takma, tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Var canım Allah bağışlarsa 1. sınıfa giden bir kızım var
Allah gönlüne göre versin tatlım inşallah, kız çocukları çok bilmiş, cilveli oluyor geneli.
Kızımı bir görsen büyümüşte küçülmüş, onun macera ve atraksiyonlarına gülmekten yorgun düşüyoruz eşimle. Her şeyi bilir, her konu da bir fikri vardır, birebir beni taklit eder ayrıca, resmen kumam
amin inşallah canımAllah herkesin gönlüne göre versin
iyi geceler
ayyy canım :26: bu durum bizi de etkiliyorgeçen hafta yasak vermişti doktor bize.. dün de soruyor daha bu yasak kalkmadı mı ne zaman kalkıcak diye özlüyorum valla kocamı yaa ben de :26:
Bende özledimm aşağı yukarı 20 günü geçti eşim korkuyo bişey olur diye
evet işte insan tedirgin oluyor.. şu günler çabuk geçsin
günaydın arkadaşlar dün kasık ağrılarım çoktu işten izin alıp doktora gittim bir durum mu var diye...çok şükür bir sıkıntı yokmuş...kesemizi de gördük 6.2 mm :) darısı bekleyenlerin başına...
evet işte insan tedirgin oluyor.. şu günler çabuk geçsin
İyi canım çok şükür inş bebeğide görürsünüz
aminn,teşekkürler canım. inş. sağlıkla kucağımıza alırız minikleri:)
İyi canım çok şükür inş bebeğide görürsünüz
günaydın :) biz ne zaman görücez bebişimizi acaba. şuan kese 15 mm. siz nezaman görmüştünüz?
Ben 6+3 haftalıkken bebişi gördük
Ya ne güzel maşallah Allah salıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bu haftayı nasıl hesaplıyosunuz. ben doktoruma sorduğumda daha çok yeni demişti kaç haftalık olduğunu söylememişti. bende burdaki hamilelik takvimine göre takip ediyorum :44:
Amin herkes bebişini sağlıcakla kucağına alır inşşregl tarihinin ilk gününden hesap etti dr benımkını. Benımkı burdakiyle aynı.
amin inşallah :) Teşekkür ederim bizde haftaya falan görürüz herhalde. kalp atışını duysaydım çok güsel olcaktı :))) bide grip oldum ben nasıl geçecek bilmiyorum(((
İnşallah pıtırıcığın kalbini duyrasınızBenım gittiğim dr çok ilgisizde dinletmedi göstermedide gıcık dr kendiem dr arıyorum ama karar veremedim halen. Devlet nasıl olur acaba
ben istanbuldayım doktorum çok ilgili güler yüzlü :) iş arkadaşlarımın çoğu kontrole özele git doğumu devlette yap diyolar :) benimde kafam karışmadı değil bu konuda. dün içimden geçiriyodum acaba bide devletemi gözüksem diye :44:
Aynen ya bende karışığım bu konuda :26:
cumartesi kontrolüm var sonrasında birde devlete gidebilerim. gidersen burdan haberleşelim :)
Tamam tatlım kendime iyi ilgili bir doktor bulmalıyım :18: Bir doktorum bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?