2014 Ekim Anneleri

gece sabaha kadar kalırsa ekşi olur yoğurt :S

Tabi ki canım,
Şöyle anlatayım, ben köyden getirtiyorum sütü, o yüzden kaynatıyorum
Sonra tam soğumadan, serçe parmağını sokunca 5 sn sonra elini hafif yakar durumda olunca bir kaşık yoğurt koyup karıştırıyorum
Sonra sarıp sarmalayıp 4-5 saat bekletiyorum, açınca kaşık batırmadan dolapta bekletiyorum bir o kadar daha
Maya olarak kullandığın yoğurt ev yoğurdu olacak ama, hazır olursa yoğurdun ağda gibi uzar
Aklıma gelen bunlar, sen az az sütle dene bence bir kaç seferde tutturdum ben pes etme canım, bebişte yer sonra temiz teemiz inşallah

Ben soganini bol koymustum bide
Severim aslinda ama yakti heralde bilmiyorum ki?

Ben de öyle bol bol doğradım valla:26:

kızlar şimdi geldim maltepe devlet hastanesinden.özelin verdiği çok detaylı gerek yook dedi doktor.bir kısmını yaptıracağım dedi.sabah 7.30 da gittim saat 9 da randevulu olmama rağmen ancak içeri girdim.kan vermek için tam 50 dakika sırada bekledim.aç karnına 3 saat hastanede bekle.pes yani.üstelik saat 4 te tekrar gidip sonuç alıcağım.Allah sabır versin hastanedekilere ben bi ara tam çıkarken sinirden ağlıyordum o kadar yani.

Bak hiç düşünmedim olabilir, bende marul, roka, taze soğanla yaptım salata dün akşam.
O mu yaptı ki

geçen tere almıştım bende pazardan hem faydalı diye hemde çok severim ama daha sonra İbrahim Saraçoğlunun sitesinde denk geldim tereyi hamilelere tavsiye etmiyomuş

Geçmiş olsun arkadaşım, devlet maalesef öyle, hele bir de İstanbul gibi yerde düşünemiyorum valla

geçen tere almıştım bende pazardan hem faydalı diye hemde çok severim ama daha sonra İbrahim Saraçoğlunun sitesinde denk geldim tereyi hamilelere tavsiye etmiyomuş

Tere değil de roka çok yerim ben yaa, bak kafama takıldı zararlı mı ki:26:

Ben de İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim, mide yanmalarına iyi gelir diye, Merve' nin de gastriti varmış, süt iç dedim, içecekti, daha beter olmamıştır inşallah kızcağız:18:

Son düzenleme:

KutsalAsk canim gorumcenle olaylar olmus canim.
Suan sen hassas donemindesin.
Kulak tika herseye.
Bosver.
Kotuluk eden hak ettigini bulur.
Bebegini dusun.
Mutlu ol.

Öyle yapıcam kendimi üzmeye değmez çünkü bebeğim iyi olsunda rabbime sığındım o görüyo zaten herşeyi

Aynen bende balık kraker, çubuk kraker yiyorum. Birde erkenden uykum geliyor :)

Kızlar sizin karnınızda seğirme oluyormu hiç

Tere değil de roka çok yerim ben yaa, bak kafama takıldı zararlı mı ki:26:

Ben de İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim, mide yanmalarına iyi gelir diye, Merve' nin de gastriti varmış, süt iç dedim, içecekti, daha beter olmamıştır inşallah kızcağız:18:[/QUOTE]

dedemde yıllarca mide hastalığı çekti ama onda ülser vardı onada süt çok iyi geliyordu. kişiden kişiye değişiyo demekki.

Öyle yapıcam kendimi üzmeye değmez çünkü bebeğim iyi olsunda rabbime sığındım o görüyo zaten herşeyi

Kimseyi kafana takıp ta bebeğini üzme arkadaşım, Allah büyük, olayı bilmiyorum ama takma kafana
Aynen bende balık kraker, çubuk kraker yiyorum. Birde erkenden uykum geliyor :)

Kızlar sizin karnınızda seğirme oluyormu hiç

Seğirme için erken tatlım, oluyor ama o bebek değil, bebek 16. haftalarda sanırım(atıyor olabilirim) seğirme gibi hissediliyor, şu an milimetrik olduğu için erken daha

amin canım çoook sağol...

İşte heyecandan bişey aklıma da gelmedi ilişki meselesini soracaktım onuda unuttum eşim hiç istekli değil 3 ay grçsin diyo off napcam bilmem adam çocuğu için cinsel hayatımızı bitirdi :)))
Biz haftada 1 kez o olayı gerçekleştiriyoruz:)))
Allahıma şükür bi problem çıkmadı. İnşallah çıkmaz:)

Canım 3 ayı atlatınca artık başlarım ben kocama yanaşmaya

Bugun canım da sıkkın moralim de bozuk bebeğimi de kendimi de üzdüm görümcem yüzünden offf

aynen ben de 4 ayı falan doldurunca başlıcam
canım benim kimse için ne kendini ne bebeğini üzmeye değmez boşver

gözün aydın canım

Mervecim günaydın karnın büyüdümü eski giysilerin dar geliyormu

büyüdü biraz canım yiyip yatmaktan heralde :26: giyemiyorum hiçbir eşyamı, henüz daha yeni kıyafet de almadım, kapanacağım da ben bütün gardrop yenilenecek :/ o yüzden biraz daha bekliyorum..

evet kız isteyip erkek hissediyorum :26:
5 aylık evliyiz işte o yüzden kocacığımı özlüyorum

Hayirli sabahlar annecikler.
Nasilsiniz?
Benim gece rahat uyuyamadim.
Tam migde bulantisi degildi ama tuhaf biseyler hiss ettim.
Midgde yanmasimi desem ne desem bilmiyorum.
Haliszlik hala var.
Siz nasilsiniz?

canım ben de 2 gündür yemeklerden sonra bir fena oluyorum, gerçi bende gastrit var ne yesem beter yapıyor midemi bu kriz geldiği zaman. sende de mide rahatsızlığı varsa ya da yeni yeni başlıyorsa soğandan dolayı olmuştur. mesela ben bırak soğanı soğanlı salatanın suyunu bile içemem beni sabaha kadar delirtir o derece yani..

Benim esim dun istifasini vermis.
Hersey kesinlessin ona gore doktora ayarlayacagiz.
15 gun vakti varmis yeni is bulmak icin.
Ust patron bugun yada yarin gelecekmis.
Bakalim rizkimizda nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, Rabbim daha güzel kapılar açar inşallah :)

en azından gereksiz testlere 600 lira vermedin canım :26:

bende gastrit olduğu için süt içemiyorum maalesef

canım ben de korktum dün gece içmeye ama midem zaten kötüydü ne olacak dedim, sadece 1 yudum içiyorsun, 5-10 dk sonra daha 1 yudum daha. inan o beni rahatlattı.. çok şükür, sonra da uyuyabildim

sabah sabah uyanır uyanmaz ağladım hormonlarım çok fena mahvediyor beni

soğuk sütmü içtin canım? bi arkadaşımda hiç sevmezmiş sütü hamilelik döneminde gece kalkıomuş dolaptan buz gibi sütü bi dikişte bitiromuş

evet öyle normal dolaptan aldım içtim, zaten 1 yudum içtiğim için farketmedi yok lıkır lıkır dikemem çünkü o midemi mahveder.. hızlı yemek hızlı içmek bunlar bana yaramyor malesef

sabah sabah uyanır uyanmaz ağladım Hormonlarım çok fena mahvediyor beni

ahhh mervecim aynı şey bendede var.vara yoka ağlıyorum.hastanede sinirlerim iyice bozuldu.bi de eşim aramış tamam canım yarın gider özelde yaptırırız demezmiii... Boşa mı bunca sıra bekledim aç kaldım ben diye bi güzel bağırdım çok agresif oldum yaaa

evet çok hassas dönemdeyiz bizi anlamaları gerek..
ben kardeşim yüzünden ağladım çok kızıyorum ona

bana da günler geçmiyor bür türlü. 12 den aşağıda uyudugum yok dinlenemiyorum. ev işlerini de yapmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. bazen bende duygusal oluyorum ama evde çogunlukla pozisyon yeterli olmuyor eski moda geri dönmek durumunda kalıyorum :) hadi bi pof çekelim hanımlarrrr poooffff :))

bi hayırlısıyla görebilseydim bebeğimi, kalp atışlarını hayırlısıyla içim rahat edecekti.

herkes gördü topikte herhalde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…