Nasil yapiyorsun sorabilirmiyim
Benim bildigim (yanlissa duzeltirsen sevinirim).
Sutu ocakta biraz isitiyorsun.
Ama kaynamayacakmis.
Sonra altini kapatip bir kasik (odun kasigi galiba?) yogurt birakiyorsun dibine.
Sonra guzelce sarip sarmaliyorsun.
Ama sadece bir gece?
Sabaha dolaba koyuyorsun?
Tabi ki canım,Nasil yapiyorsun sorabilirmiyim
Benim bildigim (yanlissa duzeltirsen sevinirim).
Sutu ocakta biraz isitiyorsun.
Ama kaynamayacakmis.
Sonra altini kapatip bir kasik (odun kasigi galiba?) yogurt birakiyorsun dibine.
Sonra guzelce sarip sarmaliyorsun.
Ama sadece bir gece?
Sabaha dolaba koyuyorsun?
Ben soganini bol koymustum bide
Severim aslinda ama yakti heralde bilmiyorum ki?
Bak hiç düşünmedim olabilir, bende marul, roka, taze soğanla yaptım salata dün akşam.
O mu yaptı ki
Ben de böyleyim, bir de migrenim var o tuttu, geldim eve duş aldım, azıcık rahatladım akşam:2:
Soğuk süt içmek de iyi geliyormuş mide yanmasına, 1-2 yudum
bende gastrit olduğu için süt içemiyorum maalesef
kızlar şimdi geldim maltepe devlet hastanesinden.özelin verdiği çok detaylı gerek yook dedi doktor.bir kısmını yaptıracağım dedi.sabah 7.30 da gittim saat 9 da randevulu olmama rağmen ancak içeri girdim.kan vermek için tam 50 dakika sırada bekledim.aç karnına 3 saat hastanede bekle.pes yani.üstelik saat 4 te tekrar gidip sonuç alıcağım.Allah sabır versin hastanedekilere ben bi ara tam çıkarken sinirden ağlıyordum o kadar yani.
geçen tere almıştım bende pazardan hem faydalı diye hemde çok severimama daha sonra İbrahim Saraçoğlunun sitesinde denk geldim tereyi hamilelere tavsiye etmiyomuş
Ben de böyleyim, bir de migrenim var o tuttu, geldim eve duş aldım, azıcık rahatladım akşam:2:
Soğuk süt içmek de iyi geliyormuş mide yanmasına, 1-2 yudum
canım sen erkek hissedip kız mı istiyorsun?
siz kaç aylık evliydiniz :))
bizde ilk 1 sene birbirinden ayrılmayan mart kedileri gibiydik sonradan önceliğin yavrun oluyor 3 ay 5 ay ilişki olmasa ikimize de hiç bişi olmaz modunda oluyorsun yani gayet rahat ve umursamaz :) geçiyor gidiyor zamanla :) zaten hiç durmuyorlar ki bir nefes alma süresi işte :)
hayırdır güzelim ?
KutsalAsk canim gorumcenle olaylar olmus canim.
Suan sen hassas donemindesin.
Kulak tika herseye.
Bosver.
Kotuluk eden hak ettigini bulur.
Bebegini dusun.
Mutlu ol.
Öyle yapıcam kendimi üzmeye değmez çünkü bebeğim iyi olsunda rabbime sığındım o görüyo zaten herşeyi
Aynen bende balık kraker, çubuk kraker yiyorum. Birde erkenden uykum geliyor :)
Kızlar sizin karnınızda seğirme oluyormu hiç
Canım benim ilk hamileliğimde dr hemen kendisi söylemişti, prezervatif kullanarak yapabilirsiniz, sorun yok demişti.
Genelde düşük tehlikesi olanlara yasak koyuyorlar diye biliyorum
Amin canım, Sağolasın
Hayırlı olsun arkadaşım, darısı başımıza inşallah
Aynı tuhaf his bende de oldu, bulanıyor desem değil, yanıyor desem değil,
ilginç bir mide durumu yaşadım, gece uyanıp uyanıp hissettim, ama adını koyamıyorum:44:
Hakkiniz da hayırlısı olsun inşallah
Biz haftada 1 kez o olayı gerçekleştiriyoruz:)))İşte heyecandan bişey aklıma da gelmedi ilişki meselesini soracaktım onuda unuttum eşim hiç istekli değil 3 ay grçsin diyo off napcam bilmem adam çocuğu için cinsel hayatımızı bitirdi :)))
Canım 3 ayı atlatınca artık başlarım ben kocama yanaşmaya
Bugun canım da sıkkın moralim de bozuk bebeğimi de kendimi de üzdüm görümcem yüzünden offf
günaydın arkadaşlar dün kasık ağrılarım çoktu işten izin alıp doktora gittim bir durum mu var diye...çok şükür bir sıkıntı yokmuş...kesemizi de gördük 6.2 mm :) darısı bekleyenlerin başına...
Mervecim günaydın karnın büyüdümü eski giysilerin dar geliyormu
canım sen erkek hissedip kız mı istiyorsun?
siz kaç aylık evliydiniz :))
bizde ilk 1 sene birbirinden ayrılmayan mart kedileri gibiydik sonradan önceliğin yavrun oluyor 3 ay 5 ay ilişki olmasa ikimize de hiç bişi olmaz modunda oluyorsun yani gayet rahat ve umursamaz :) geçiyor gidiyor zamanla :) zaten hiç durmuyorlar ki bir nefes alma süresi işte :)
Hayirli sabahlar annecikler.
Nasilsiniz?
Benim gece rahat uyuyamadim.
Tam migde bulantisi degildi ama tuhaf biseyler hiss ettim.
Midgde yanmasimi desem ne desem bilmiyorum.
Haliszlik hala var.
Siz nasilsiniz?
Benim esim dun istifasini vermis.
Hersey kesinlessin ona gore doktora ayarlayacagiz.
15 gun vakti varmis yeni is bulmak icin.
Ust patron bugun yada yarin gelecekmis.
Bakalim rizkimizda nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz.
kızlar şimdi geldim maltepe devlet hastanesinden.özelin verdiği çok detaylı gerek yook dedi doktor.bir kısmını yaptıracağım dedi.sabah 7.30 da gittim saat 9 da randevulu olmama rağmen ancak içeri girdim.kan vermek için tam 50 dakika sırada bekledim.aç karnına 3 saat hastanede bekle.pes yani.üstelik saat 4 te tekrar gidip sonuç alıcağım.Allah sabır versin hastanedekilere ben bi ara tam çıkarken sinirden ağlıyordum o kadar yani.
sabah sabah uyanır uyanmaz ağladımhormonlarım çok fena mahvediyor beni
soğuk sütmü içtin canım? bi arkadaşımda hiç sevmezmiş sütü hamilelik döneminde gece kalkıomuş dolaptan buz gibi sütü bi dikişte bitiromuş
sabah sabah uyanır uyanmaz ağladımHormonlarım çok fena mahvediyor beni
ahhh mervecim aynı şey bendede var.vara yoka ağlıyorum.hastanede sinirlerim iyice bozuldu.bi de eşim aramış tamam canım yarın gider özelde yaptırırız demezmiii... Boşa mı bunca sıra bekledim aç kaldım ben diye bi güzel bağırdımçok agresif oldum yaaa
aynen ben de 4 ayı falan doldurunca başlıcam
canım benim kimse için ne kendini ne bebeğini üzmeye değmez boşver
eltiler görümcelerden daha iyi bence. görümceler çok bilmiş oluyorlar. hadlerini bildirmek lazım onlara. kocanızı avucunuzun içine alın o zaten haddini alacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?