ııı öyle ağrılar oluyor canım.. hareket edip, yerdeğiştirdikçe geçmeyen çok şiddetli kasık ve karın ağrısı olduğu zaman önemliymiş. ben 10 gün önceye kadar hergün kasık ağrısı geçirdim.. şuanda da zaman zaman batma gibi sızı gibi birşey geliyor sağ tarafımdan birkaç saniye..
Peki sende göğüs hassasiyeti varmıydı bende hala var küçücük göğüslerim kocaman oldu şimdiden
ben 31 ocakta test yaptığımda beta hcg 1381 çıkmıştı. testten bir hafta önce gitmiştim ben artık tedaviye başlayım diye doktorda adetli gel bi bakalım demişti. sonraki hafta test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim doktorumu aradım değeri söyledim hemen gel bana bakalım dedi. doktorda şaşırdı geçen hafta yoktu bu hafta var diye :) belkide bundan her hafta kontrol etmek istio. ben sorduğumda gayet güzel gidiyo haftaya kalp atışını duyarız dedi. bakalım cumartesiyi iple çekiyorummmmmm
Benimde aynen senin gibi karın ağrım gazdan var bel ağrısı var ama öyle şiddetli değil geçmeyen ağrıda değil mesela sabah yoktu bazen hiç olmuyo ağrım o zaman hamile olduğumu bile unutuyorum :)
Peki sende göğüs hassasiyeti varmıydı bende hala var küçücük göğüslerim kocaman oldu şimdiden
evet canım :) onlar gayet normal
hassasiyetim aşırı yok sıkarsam az biraz acı oluyor. bence özellikle solum büyüdü gibi geliyor bana ama eşime soruyorum yok diyorbelki ben öyle görmek istediğim içindir
Saol canım minik meleğime battaniye örüyorum bende çok güzel bi ipnaldım pofidik pofidik başladın mı almaya örmeye
evet canım :) onlar gayet normal
hassasiyetim aşırı yok sıkarsam az biraz acı oluyor. bence özellikle solum büyüdü gibi geliyor bana ama eşime soruyorum yok diyorbelki ben öyle görmek istediğim içindir
ben ortada daha hamişlik yokken başlamıştım battaniye örmeyeşimdilerde de devam ediyorum da 1 haftadır ara verdim gene.. hatta resmini paylaşmıştım öbür başlıkta o ipleri biliyorum sanırım annem de örmüş hemen daha şimdiden battaniye yelekler patikler heralde bir de cinsiyetini öğrensek tutamayacağız kadını
Benimde annem kız hissediyom diyo boyna pembe örüyo :) erkek çıkarsa napcaz bilmem :)ben ortada daha hamişlik yokken başlamıştım battaniye örmeyeşimdilerde de devam ediyorum da 1 haftadır ara verdim gene.. hatta resmini paylaşmıştım öbür başlıkta o ipleri biliyorum sanırım annem de örmüş hemen daha şimdiden battaniye yelekler patikler heralde bir de cinsiyetini öğrensek tutamayacağız kadını
Hepinize merhabalar inşallah bende elimde anne olacam
Benim sat 03/01 kütahyalıyım doğumumda tahminen 10/10/2014 de görünüyor tabi daha doktora gitmedim hafta onu gideceğiz
14 ay denedikten sonra tedaviye başlayım artık dediğimiz ay gebe kaldım çok mutluyum inşallah kucağıma almakta nasip olur
Feci sakarım kendimden korkuyorum az evvel merdivenlerden düştüm meselahiç bu kadar sakar değildim hamileliğimi öğrendiğimden beri fena haldeyim
Bernacim cok tebrik ederim cnm hamileymişsin cok sevindim Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin herkese sahlikli sorunsuz bi hamişlik nasip rtsiBen spn birbuçuk yıldır bu haberi beklerken örüyodum kocaman bir hurç bebek eşyası olmuş bir ara paylaşırım sizlerle
Ben spn birbuçuk yıldır bu haberi beklerken örüyodum kocaman bir hurç bebek eşyası olmuş bir ara paylaşırım sizlerle
Yok bendeki beden farkını ilk eşim fark etti
Ben spn birbuçuk yıldır bu haberi beklerken örüyodum kocaman bir hurç bebek eşyası olmuş bir ara paylaşırım sizlerle
Benimde annem kız hissediyom diyo boyna pembe örüyo :) erkek çıkarsa napcaz bilmem :)
gule gule gıydırın kızlar orduklerınızı..ilk heyecan sizlerde galıba...ne guzell
üzüldüm... Dediğin gibi çok hassas bi dönem geçecek hayırlısı ile...
bende kalp atışlarını henüz göremedim.doktor 18 şubatta gel dedi bana.ben ancak haftasonu gidebileceğim.22 şubata gideceğim kısmetse.biraz daha sabır tarçın'cım...
bende görmedim dahadoktorda her hafta kontrole çağırıyo. ilk ay seni har hafta görcem demişti. sizde böyle her hafta gidiyomusunuz?
biz doktora gidiyoruz yine bebişimizi görmeyeee
görüşürüz kızlar
Sabah uyandığımda çok ağrım oldu..durumlarınız ne? ağrı sızı vs..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?