2014 Ekim Anneleri

Peki sende göğüs hassasiyeti varmıydı bende hala var küçücük göğüslerim kocaman oldu şimdiden

senin baya yüksekmiş değerin bizde ayno mens olmamı bekliyoduk tedaviye başlayacaktık bende 3. De öğrendim beta hcg değerim 1045 dibu cumartesi gideceğiz bizde ilk bakalım ne göreceğiz

Benimde aynen senin gibi karın ağrım gazdan var bel ağrısı var ama öyle şiddetli değil geçmeyen ağrıda değil mesela sabah yoktu bazen hiç olmuyo ağrım o zaman hamile olduğumu bile unutuyorum :)

evet canım :) onlar gayet normal

Peki sende göğüs hassasiyeti varmıydı bende hala var küçücük göğüslerim kocaman oldu şimdiden

hassasiyetim aşırı yok sıkarsam az biraz acı oluyor. bence özellikle solum büyüdü gibi geliyor bana ama eşime soruyorum yok diyor belki ben öyle görmek istediğim içindir

Saol canım minik meleğime battaniye örüyorum bende çok güzel bi ipnaldım pofidik pofidik başladın mı almaya örmeye

Saol canım minik meleğime battaniye örüyorum bende çok güzel bi ipnaldım pofidik pofidik başladın mı almaya örmeye

ben ortada daha hamişlik yokken başlamıştım battaniye örmeye şimdilerde de devam ediyorum da 1 haftadır ara verdim gene.. hatta resmini paylaşmıştım öbür başlıkta o ipleri biliyorum sanırım annem de örmüş hemen daha şimdiden battaniye yelekler patikler heralde bir de cinsiyetini öğrensek tutamayacağız kadını

Yok bendeki beden farkını ilk eşim fark etti

Ben spn birbuçuk yıldır bu haberi beklerken örüyodum kocaman bir hurç bebek eşyası olmuş bir ara paylaşırım sizlerle

Benimde annem kız hissediyom diyo boyna pembe örüyo :) erkek çıkarsa napcaz bilmem :)

Ben spn birbuçuk yıldır bu haberi beklerken örüyodum kocaman bir hurç bebek eşyası olmuş bir ara paylaşırım sizlerle
Bernacim cok tebrik ederim cnm hamileymişsin cok sevindim Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin herkese sahlikli sorunsuz bi hamişlik nasip rtsi

doruk cekırge hastanesi ne gidiyorum canım.ilk dogumu da orda yapmıstım nasıpse 2. yıde orda yaparımmm

evet bursa'da.

Son düzenleme:

Canım benimmm ne güzell sağlıkcakla giydir hepsini 3 yelek 2 hırkadı var hafta sonu mendil aldık ağzı için oluyo ya elimde de battaniye var onu örüyorum

gule gule gıydırın kızlar orduklerınızı..ilk heyecan sizlerde galıba...ne guzell

Yok bendeki beden farkını ilk eşim fark etti

o zaman sende baya büyüme var demekki :26: bekliyorum bakalım ben ne zaman büyüycek diye :))

çok seviniriz ne güzel olur

Benimde annem kız hissediyom diyo boyna pembe örüyo :) erkek çıkarsa napcaz bilmem :)

benimki ALlahtan unisex renkler örüyor canım.. cinsiyetten sonra da artık ona göre örmeye başlar bir de ben kız istiyom diyo ahahahahah

canım ilk bebiş kız mıydı senin? şuan hamileliğin nasıl geçiyor? var mı ağrı sızı? haftamız aynı seninle..

bende görmedim daha doktorda her hafta kontrole çağırıyo. ilk ay seni har hafta görcem demişti. sizde böyle her hafta gidiyomusunuz?

canım yok benim doktorum ayda 1 çağırıyor. çok ultrasona girmeyi sevmiyor.

doktor kontrolü olanlar nasıl geçti?

biz doktora gidiyoruz yine bebişimizi görmeyeee
görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…