üzüldüm... Dediğin gibi çok hassas bi dönem geçecek hayırlısı ile...evet çok hassas dönemdeyiz bizi anlamaları gerek..
Ben kardeşim yüzünden ağladımçok kızıyorum ona
bana da günler geçmiyor bür türlü. 12 den aşağıda uyudugum yok dinlenemiyorum. Ev işlerini de yapmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. Bazen bende duygusal oluyorum ama evde çogunlukla pozisyon yeterli olmuyor eski moda geri dönmek durumunda kalıyorum :) hadi bi pof çekelim hanımlarrrr poooffff :))
bi hayırlısıyla görebilseydim bebeğimi, kalp atışlarını hayırlısıyla içim rahat edecekti.
Herkes gördü topikte herhalde.
eltiler görümcelerden daha iyi bence. görümceler çok bilmiş oluyorlar. hadlerini bildirmek lazım onlara. kocanızı avucunuzun içine alın o zaten haddini alacaktır.
bana da günler geçmiyor bür türlü. 12 den aşağıda uyudugum yok dinlenemiyorum. ev işlerini de yapmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. bazen bende duygusal oluyorum ama evde çogunlukla pozisyon yeterli olmuyor eski moda geri dönmek durumunda kalıyorum :) hadi bi pof çekelim hanımlarrrr poooffff :))
bi hayırlısıyla görebilseydim bebeğimi, kalp atışlarını hayırlısıyla içim rahat edecekti.
herkes gördü topikte herhalde.
üzüldüm... Dediğin gibi çok hassas bi dönem geçecek hayırlısı ile...
bende kalp atışlarını henüz göremedim.doktor 18 şubatta gel dedi bana.ben ancak haftasonu gidebileceğim.22 şubata gideceğim kısmetse.biraz daha sabır tarçın'cım...
benim şimdilik ikisiyle de bir problemim yok bakalım inşallah böyle devam eder :) zaten uzağız birbirimize, yılda 1-2 kez görüşebiliyoruz..
gerçekten pofffne yapacağız şu çocuklar biran önce doğsa da kendimize gelsek yeni meşgalemiz olsa
ne zaman randevu? daha göremeyenler var diye biliyorumm :26: ben bugün yine görücem inşallah
bana da günler geçmiyor bür türlü. 12 den aşağıda uyudugum yok dinlenemiyorum. ev işlerini de yapmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. bazen bende duygusal oluyorum ama evde çogunlukla pozisyon yeterli olmuyor eski moda geri dönmek durumunda kalıyorum :) hadi bi pof çekelim hanımlarrrr poooffff :))
19 unda daha çok var.
benimde yok benimkilerde uzakta. yine de tedbirli olmakta fayda var
bende görmedim dahadoktorda her hafta kontrole çağırıyo. ilk ay seni har hafta görcem demişti. sizde böyle her hafta gidiyomusunuz?
Kimseyi kafana takıp ta bebeğini üzme arkadaşım, Allah büyük, olayı bilmiyorum ama takma kafana
Seğirme için erken tatlım, oluyor ama o bebek değil, bebek 16. haftalarda sanırım(atıyor olabilirim) seğirme gibi hissediliyor, şu an milimetrik olduğu için erken daha
aynen ben de 4 ayı falan doldurunca başlıcam
canım benim kimse için ne kendini ne bebeğini üzmeye değmez boşver
gözün aydın canım
büyüdü biraz canım yiyip yatmaktan heralde :26: giyemiyorum hiçbir eşyamı, henüz daha yeni kıyafet de almadım, kapanacağım da ben bütün gardrop yenilenecek :/ o yüzden biraz daha bekliyorum..
evet kız isteyip erkek hissediyorum :26:
5 aylık evliyiz işteo yüzden kocacığımı özlüyorum
canım ben de 2 gündür yemeklerden sonra bir fena oluyorum, gerçi bende gastrit var ne yesem beter yapıyor midemi bu kriz geldiği zaman. sende de mide rahatsızlığı varsa ya da yeni yeni başlıyorsa soğandan dolayı olmuştur. mesela ben bırak soğanı soğanlı salatanın suyunu bile içemem beni sabaha kadar delirtir o derece yani..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, Rabbim daha güzel kapılar açar inşallah :)
en azından gereksiz testlere 600 lira vermedin canım :26:
canım ben de korktum dün gece içmeye ama midem zaten kötüydü ne olacak dedim, sadece 1 yudum içiyorsun, 5-10 dk sonra daha 1 yudum daha. inan o beni rahatlattı.. çok şükür, sonra da uyuyabildim
sabah sabah uyanır uyanmaz ağladımhormonlarım çok fena mahvediyor beni
Saol arkadaşım şimdi aldım elime örgümü
Ama bugun kasıklarım ağrıyo alt karnım da ağrı var(((
Bende buruk uyandım sol tarafım da batma alt karnım da ağrı var merve normal dimi
Yaa o ara ara bende de oluyor korkuyorum o ağrılar dan
şiddeti önemli canım hafif hafif mi ağrıyor? öyle katlanamıcak gibi değil mi?
Dayanılmıcak gibi değil sızlama şeklinde canım öyle şiddetli regl ağrısı gibi değil özellikle sol tarafıma bıçak gibi ama ben dikkatle baktığım için ağrıya bu kadar dikkat ediyorum
Bizim doğumlar çpk yakın mış ben daha hiç muayneye bile bile gitmedüm telefonda görüştük bu hafta sonu gelin dedi bakalım cumartesi günü görecez il defa yavrumuzu
ııı öyle ağrılar oluyor canım.. hareket edip, yerdeğiştirdikçe geçmeyen çok şiddetli kasık ve karın ağrısı olduğu zaman önemliymiş. ben 10 gün önceye kadar hergün kasık ağrısı geçirdim.. şuanda da zaman zaman batma gibi sızı gibi birşey geliyor sağ tarafımdan birkaç saniye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?