2014 Ekim Anneleri

evet çok hassas dönemdeyiz bizi anlamaları gerek..
Ben kardeşim yüzünden ağladım çok kızıyorum ona
üzüldüm... Dediğin gibi çok hassas bi dönem geçecek hayırlısı ile...

bende kalp atışlarını henüz göremedim.doktor 18 şubatta gel dedi bana.ben ancak haftasonu gidebileceğim.22 şubata gideceğim kısmetse.biraz daha sabır tarçın'cım...

eltiler görümcelerden daha iyi bence. görümceler çok bilmiş oluyorlar. hadlerini bildirmek lazım onlara. kocanızı avucunuzun içine alın o zaten haddini alacaktır.

benim şimdilik ikisiyle de bir problemim yok bakalım inşallah böyle devam eder :) zaten uzağız birbirimize, yılda 1-2 kez görüşebiliyoruz..

gerçekten pofff ne yapacağız şu çocuklar biran önce doğsa da kendimize gelsek yeni meşgalemiz olsa
ne zaman randevu? daha göremeyenler var diye biliyorumm :26: ben bugün yine görücem inşallah

evde sürekli kızımı kaldırmak durumunda kalıyorum o yüzden yüreğim pır pır. ilkinde böyle bi endişem yoktu çünkü yan gelip yatıyodum keyfime göre iş yapıyodum. şimdi mecburen yapmam gereken şeyler olunca keyfime göre hareket edemiyorum.

bir an evvel iyi oldugunu bilmek istiyorum. inşallah sağlıklıca tamamlarız sürecimizi kolaylıkla doğumlar gerçekleştiririz. Amin

19 unda daha çok var.

benimde yok benimkilerde uzakta. yine de tedbirli olmakta fayda var

Son düzenleme:

bende görmedim henüz cnm

sıcacık güneşli miss bir antalyadan selam olsun kızlarrr

Herkese güzel günlet annecikler ben malum gündüzleri çalıştığım için çok aranızda olamıyorum
Benimde hafiften bir koku hassasiyetim var ve sizlerinde dediği gibi miğdem bi hoş ama genede gün içinde bir kase yoğurdumu sütümü birkaç cevizimi kuru üzümümü ve meyvemi yemeye gayret ediyorum ekstra yediğiniz bişeyler varmı
Birde doktorum salam sosis sucuk gibi ürünleri yasakladı et çok pişmiş olmak üzere yenebilir ama az diyor onun için yemek bulmakta zorlanıyorum

bende görmedim daha doktorda her hafta kontrole çağırıyo. ilk ay seni har hafta görcem demişti. sizde böyle her hafta gidiyomusunuz?

bende görmedim daha doktorda her hafta kontrole çağırıyo. ilk ay seni har hafta görcem demişti. sizde böyle her hafta gidiyomusunuz?

Bizim doğumlar çpk yakın mış ben daha hiç muayneye bile bile gitmedüm telefonda görüştük bu hafta sonu gelin dedi bakalım cumartesi günü görecez il defa yavrumuzu

Saol arkadaşım şimdi aldım elime örgümü
Ama bugun kasıklarım ağrıyo alt karnım da ağrı var (((

sabah sabah uyanır uyanmaz ağladım hormonlarım çok fena mahvediyor beni

Bende buruk uyandım sol tarafım da batma alt karnım da ağrı var merve normal dimi

Yaa o ara ara bende de oluyor korkuyorum o ağrılar dan

şiddeti önemli canım hafif hafif mi ağrıyor? öyle katlanamıcak gibi değil mi?

Dayanılmıcak gibi değil sızlama şeklinde canım öyle şiddetli regl ağrısı gibi değil özellikle sol tarafıma bıçak gibi ama ben dikkatle baktığım için ağrıya bu kadar dikkat ediyorum

Bende de sanki regl olacakmışım gibi oluyor ama ara ara olup geçiyor o ardada korkuyorum dah hiç görmeyince daha da tedirgin oluyorum

Dayanılmıcak gibi değil sızlama şeklinde canım öyle şiddetli regl ağrısı gibi değil özellikle sol tarafıma bıçak gibi ama ben dikkatle baktığım için ağrıya bu kadar dikkat ediyorum

ııı öyle ağrılar oluyor canım.. hareket edip, yerdeğiştirdikçe geçmeyen çok şiddetli kasık ve karın ağrısı olduğu zaman önemliymiş. ben 10 gün önceye kadar hergün kasık ağrısı geçirdim.. şuanda da zaman zaman batma gibi sızı gibi birşey geliyor sağ tarafımdan birkaç saniye..

Bizim doğumlar çpk yakın mış ben daha hiç muayneye bile bile gitmedüm telefonda görüştük bu hafta sonu gelin dedi bakalım cumartesi günü görecez il defa yavrumuzu

ben 31 ocakta test yaptığımda beta hcg 1381 çıkmıştı. testten bir hafta önce gitmiştim ben artık tedaviye başlayım diye doktorda adetli gel bi bakalım demişti. sonraki hafta test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim doktorumu aradım değeri söyledim hemen gel bana bakalım dedi. doktorda şaşırdı geçen hafta yoktu bu hafta var diye :) belkide bundan her hafta kontrol etmek istio. ben sorduğumda gayet güzel gidiyo haftaya kalp atışını duyarız dedi. bakalım cumartesiyi iple çekiyorummmmmm

Benimde aynen senin gibi karın ağrım gazdan var bel ağrısı var ama öyle şiddetli değil geçmeyen ağrıda değil mesela sabah yoktu bazen hiç olmuyo ağrım o zaman hamile olduğumu bile unutuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…