2014 Ekim Anneleri

Ay patlcnın öyle oldugunu bilmyordum
Bazi seyleri emerek bazı şeyleri resmen diş var gbi koparyor canım görsen sasarsın . Benim paşada böyle yapyo kalck gbi ama kalkamyo illa tutnck paçalarma tutnup kalkmaya çalşyo

Benim oğlum da pütürlü sevmiyor ya eline Salatalık Havuç elma fln veriyorum kemiriyor diş ypkki kuzumda daha .kızlar 9 ay aşısını yaptırdınız mı biz cuma günü yaptırdık

Bugün de hastane kontrolümüz var 9 ayda kan değerlerine bakılıyor mu yaptıran varmı

Bugün de hastane kontrolümüz var 9 ayda kan değerlerine bakılıyor mu yaptıran varmı

Bizim geçen ay bakıldı canım kan ilacını kullan dedi ama malesef başlamadım.diğer değerleri iyimis aşı yi yaptırmayı tavsiye etti dışarıdan gelenler yüzünden suriyeliler falan onlardan gelmiş hastalık çünkü aşı olmadan yakalansin istemem kuzum hep çarşı pazar atm geziyoruz.bugün gitmedim yarın uğrucam ama rahatsızlık yaptı mı belki bayramdan sonra yaptırım dedim.

Canım bayılınca nasıl ayıltın Allah korusun en korktuğum şey... kız bakıldıyı bayıldı okumuşum:)

bizim aşı kaldı .dış yüzünden çok huzursuz zaten uyku falan yok bayram üstü kalsın dedim.30unda gel o zaman dedi ebe tatilde olacaz o tarihte de.kampanya aşı zaten yaptırma dedi.vazgeçtim bende

bayramlık aldınız mı kızlar ? ne giyicek bebisler ?
ben şort üstüne de penye takım aldım lc den
hediye gelenler var elbiseler var yeter dedim

şunların güzelliğine bakın allah aşkına ya kız olunca dağà başka oluyo işte.bugün gezerken rastladım küçük hanim à almadan edemedim
ayakkabılarım şekil önümden çekil

Birde bunları aldık dağà öncede konusu geçmişti inşallah ise yarar dışarıda sivri sinek çok var hep içerde tutuyorum gece bahçeye cikaramiyorm yavrumu bayram da lazım eder diğeri de tatilde siz hangi markayı tercih ettiniz ? diğeri de yürüme arkadaşı alışması için biraz zamana ihtiyacı var ama çok sevdi maşallah yürümek için aceleci olanlara birebir

Bizmde hazr byramlıklar ayakkabi almstık yeni şapka aldık

Bunlari kız kardesimle annemler almsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…