Bacım denize gir havuz da netcen deniz daha güzeldirvee sonunda tatildeyiz kızlar hayırlısıyla başladık tatile ancak yerles alis veriş birazdan havuz à atlıcam çok sıcak günler mübarek
valla canım ben saymakla bitirmem 5valiz eşyaylâ ancak geldimKızlar bizde denize gtmeyi düşnyoruz günü birlik simdilik oglum için yanıma ne alsam sizce tatile çkmış tecrbeli anneler yardım
deniz çocukla zor canım ya havuz hem temiz hem eve yakın gidiyorum emziriyorum hemen duşa giriyoruz falan bilmem ben havuz u dağà çok seviyorumBacım denize gir havuz da netcen deniz daha güzeldir
valla canım ben saymakla bitirmem 5valiz eşyaylâ ancak geldim
güneş kremi sinek kremi simit şapka mayo
yatması için yer battaniye falan
birde yıkaman lazım banyo eşyaları da lazım sabun lif havlu
mama sıcak su içme suyu
aklıma bunlar geldi çok şey lazım yüzme bezi normal bez
Canım bizde yakın bir yere geldik aslında 2saat mesafe 1aylık ev kiraladık çünkü eşler hafta sonu geliyo.iki arkadaş birde kayınvalidem geldi.o olmasa isim zor zaten o çocuğa bakıYo yemek yapıyo biz sil süpür 1hafta oluyo nerdeyse.evin hemen önünde havuz uyutup çıkıyorum 2saat rahatım arada emzirmek için geliyorum iyi oldu böyle.Geçmiş Bayramı'nızı kutlarım arkadaşlar giremedim bir türlü bayrama şehir dışına gittik ve Bayağı yorucu geçti gerçekten..
Nazlıcım tatil nasıl geçiyor nereye ve kaç günlüğüne gittiniz bizde Eylül de gitmeyi planlıyoruz bakalım gerçekten denize ihtiyacım var
eşinle bir paylaşımın olmaz çocuğunun durumunu bilmiyorum ama bizde gündüz uykusu hiç yok.beraber deniz e gidemezsin uyku saatinde dışarı çıkmazsin.olmaz diye bişey yok gidilir tabi ama biri olursa dağà rahat olur.Oh iyiymiş canımcım iyi eğlenceler o zaman size bize en yakın yer Mersin ama oraya hiç ama hiç gitmek istemiyoruz bakalım eşim adalara gidelim diyor Bayağı uzak kalıyo bize orada karar veremedik artık birde Yanımda kimseyi götüremicem cocukla zor olur muki
Çocukla zor olur elbet imkanın varsa anne yada kardeşini götürOh iyiymiş canımcım iyi eğlenceler o zaman size bize en yakın yer Mersin ama oraya hiç ama hiç gitmek istemiyoruz bakalım eşim adalara gidelim diyor Bayağı uzak kalıyo bize orada karar veremedik artık birde Yanımda kimseyi götüremicem cocukla zor olur muki
ay canım ne çabuk ya üzüldüm valla oku üfle sıcaklık duası falan birbirlerine bağlansinlarBenimde kayınvalidem boşanıyor offff evlendi diye sevinirken sevinç kursakta böyle kalırmış zaten bende talih yok
Hayırlısı canımBenimde kayınvalidem boşanıyor offff evlendi diye sevinirken sevinç kursakta böyle kalırmış zaten bende talih yok
Inşallah barıştırma çabaları tam hızda devam ediyor kaynanam kocasını sokağa atmış çorabı kokuyor diye adamda korkudan kızına gitmiş bu gün aracı falan soktuk inşallah düzeliray canım ne çabuk ya üzüldüm valla oku üfle sıcaklık duası falan birbirlerine bağlansinlar
sonuç ne oldu canımInşallah barıştırma çabaları tam hızda devam ediyor kaynanam kocasını sokağa atmış çorabı kokuyor diye adamda korkudan kızına gitmiş bu gün aracı falan soktuk inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?