2014 Ekim Anneleri

Tesekkr edriz kızlar ayrıca hepinizin byramını kutlarım bugun oglum bana süpriz yaptı ve ve ilk disin ucunu görduk huysuzlanyoruz ama inş çabuk çkar devamı kolay gelir inş

Dis çkarmak ne zormuş kızlar ya isal ateş huysuzluk çok fenaa ateşimiz 39a kdar çktı dün gece agrısıda çok var allah yardm etsin yavrularmıza

Dis çkarmak ne zormuş kızlar ya isal ateş huysuzluk çok fenaa ateşimiz 39a kdar çktı dün gece agrısıda çok var allah yardm etsin yavrularmıza
evet canım bando düşünüyorum şikayet ediyoruz ama onlar ne yapsın asıl yavrularin işi zor.bizimde 7.dış üstten patladı
şu mübarek ramazanda 4 dış çıkardık bir gün bile oruç tutamadım onunla ilgilenmekten halsiz kaldım çünkü

Bende ara ara tutabldm gerçekten insan sinirlenyo ama onlarn işi daha zor dertlerni anlatamdklarndan aglyorlar

Kızlarrrr ramazan bayramınız mübarek olsun..... Bayramda gez dolass ohhh şükür güzel geçti.

Derincim bende sarı olan takimdan aldim ogluma cok yakıştı herkes beğendi...sende gule güle giydir canim...
Nazlikizzz cnm ayakkabı gercekten şekil iyi günlerde giysin prensesss...
Bugun yine misafirim var lahmacun hazirlicm birde çorba ve cacık yapacam yrin düğün var pazar dugun var fullll doluyum sonradaaaaa tatillllll
Buarada nazli güneş kreminin fiyati nedir bende insaAllah alicam..

fiyatını bilmiyorum canım ya başka şeylerde aldık unuttum.bizde pazartesi gidiyoruz kısmetse tatile hayırlısı olsun güzel geçsin inşallah tatilde de yaz olur mu

bizde de herkez o takmı begenmişti canım

Çok güzellermiş :) ben de yapmayi düşnyorum yavaştan alcm susleri püsleri annemler yasinli istyorlar büyk ihtimal önce yasin okunup snra yeme içme yaparz
Fikirlerimzide paylasalm kızlar ilk dogum günumz oluck güzel biseyler olsun istyorum

gerçekten biraz araştırmak istiyo talep arttıkça artık her yerde böyle şeyler var.mağazada 8tabak 10tl çarşıda 5tl pazarda bile var.şeker hamuru kurabiye kalıcı ıvırı zıvırı.bizimde hep ramazan à denk gelmişti bu büyük ilk kutlaması süsleri ben aldım ordan biliyorum.diğerinide atarım hafta sonu zamanım olursa

Kızlar burda kimdi hatırlamıyorum ama biri 9. Ay aşısını yaptirmamisti.Bizde bugün yaptırdık ebeye sordum yaptirmasak diye... Suriyeliler bu kadar çok artmışken insan nasıl çocuğunu riske atabilir ki dedi.önceden 1 yaşında yapılıyormuş o yüzden 9.aya alınmış.

Haklsn canım nette bi iki siteye denk geldm çok uygun seyler var ama carsyada bkmak istyorum fark ediyomu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…