Oy çok güzel güle güle giysinşunların güzelliğine bakın allah aşkına ya kız olunca dağà başka oluyo işte.bugün gezerken rastladım küçük hanim à almadan edemedim
ayakkabılarım şekil önümden çekilEki Görüntüle 1584395
Sarı olan çok tatlı gözüküyor Bayram şekeri gibi olur güle güle giysinBizmde hazr byramlıklar ayakkabi almstık yeni şapka aldık
Eki Görüntüle 1584547
Eki Görüntüle 1584548 Bunlari kız kardesimle annemler almsti
çok güzeller nazar boncuğu takmayı unutma canım göze gelmesin çocuk güle güle giysin yakışıklıBizmde hazr byramlıklar ayakkabi almstık yeni şapka aldık
Eki Görüntüle 1584547
Eki Görüntüle 1584548 Bunlari kız kardesimle annemler almsti
evet canım bando düşünüyorum şikayet ediyoruz ama onlar ne yapsın asıl yavrularin işi zor.bizimde 7.dış üstten patladıDis çkarmak ne zormuş kızlar ya isal ateş huysuzluk çok fenaa ateşimiz 39a kdar çktı dün gece agrısıda çok var allah yardm etsin yavrularmıza
Çok geçmişler olsun üst diş miDis çkarmak ne zormuş kızlar ya isal ateş huysuzluk çok fenaa ateşimiz 39a kdar çktı dün gece agrısıda çok var allah yardm etsin yavrularmıza
evet canım bando düşünüyorum şikayet ediyoruz ama onlar ne yapsın asıl yavrularin işi zor.bizimde 7.dış üstten patladı
şu mübarek ramazanda 4 dış çıkardık bir gün bile oruç tutamadım onunla ilgilenmekten halsiz kaldım çünkü
Çok geçmişler olsun üst diş mi
fiyatını bilmiyorum canım ya başka şeylerde aldık unuttum.bizde pazartesi gidiyoruz kısmetse tatile hayırlısı olsun güzel geçsin inşallah tatilde de yaz olur muKızlarrrr ramazan bayramınız mübarek olsun.....Bayramda gez dolass ohhh şükür güzel geçti.
Derincim bende sarı olan takimdan aldim ogluma cok yakıştı herkes beğendi...sende gule güle giydir canim...
Nazlikizzz cnm ayakkabı gercekten şekiliyi günlerde giysin prensesss...
Bugun yine misafirim var lahmacun hazirlicm birde çorba ve cacık yapacam yrin düğün var pazar dugun var fullll doluyumsonradaaaaa tatillllll
Buarada nazli güneş kreminin fiyati nedir bende insaAllah alicam..
Kızlarrrr ramazan bayramınız mübarek olsun.....Bayramda gez dolass ohhh şükür güzel geçti.
Derincim bende sarı olan takimdan aldim ogluma cok yakıştı herkes beğendi...sende gule güle giydir canim...
Nazlikizzz cnm ayakkabı gercekten şekiliyi günlerde giysin prensesss...
Bugun yine misafirim var lahmacun hazirlicm birde çorba ve cacık yapacam yrin düğün var pazar dugun var fullll doluyumsonradaaaaa tatillllll
Buarada nazli güneş kreminin fiyati nedir bende insaAllah alicam..
gerçekten biraz araştırmak istiyo talep arttıkça artık her yerde böyle şeyler var.mağazada 8tabak 10tl çarşıda 5tl pazarda bile var.şeker hamuru kurabiye kalıcı ıvırı zıvırı.bizimde hep ramazan à denk gelmişti bu büyük ilk kutlaması süsleri ben aldım ordan biliyorum.diğerinide atarım hafta sonu zamanım olursaÇok güzellermiş :) ben de yapmayi düşnyorum yavaştan alcm susleri püsleriannemler yasinli istyorlar büyk ihtimal önce yasin okunup snra yeme içme yaparz
Fikirlerimzide paylasalm kızlar ilk dogum günumz oluck güzel biseyler olsun istyorum
gerçekten biraz araştırmak istiyo talep arttıkça artık her yerde böyle şeyler var.mağazada 8tabak 10tl çarşıda 5tl pazarda bile var.şeker hamuru kurabiye kalıcı ıvırı zıvırı.bizimde hep ramazan à denk gelmişti bu büyük ilk kutlaması süsleri ben aldım ordan biliyorum.diğerinide atarım hafta sonu zamanım olursa
Canım müsait olduğun bir gün yapılışını anlatır mısınbugünde yeğenim in doğum günü için kurabiye yaptık şimşek quin li ☺ doğum günleri yaklaşıYo erkek annelerine fikir olur belkiEki Görüntüle 1588071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?