2014 Ekim Anneleri

canım iri değil ya, bak senin çizelgende 11 mm yazıyor benden öndesin. kızım 48cm. 3260 gr dogdu ama sonra bir uzadı ki sorma, şimdi bayağı bir iri, hem enden hem boydan. ya ben senin kızı da çok merak ediyorum. ya faceden ekleyeyelim birbirimizi ya da özelden foto koyun

Canimm gozunaydinn cok sevindimm:)) saglicakla kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)

:) ok ekleriz görürsün canım. senin bu avatardaki kızın değil ama di mi öyle demiştin sanki?

maaşallah kızında baya güzel kilolu doğmuş.

hehe fıstık içi kadar olmuş :)

Son düzenleme:
:) ok ekleriz görürsün canım. senin bu avatardaki kızın değil ama di mi öyle demiştin sanki?

maaşallah kızında baya güzel kilolu doğmuş.

hehe fıstık içi kadar olmuş :)
yok hayatım doktor bu ne böyle küçücük diyip moralimi bozmuştu . bunu diyen erkek doktor da benden kısa falan. töbe töbe

profil resmime girsene

merhaba kızlar benide ekleyin listeye yaş 27 kocaeli tahmini doğum tarihi 23 ekim 2. bebiş

tarcincim amin insaAllah.. benim sitemim aslinda sana degildi.. forumda bi cok yerde okuyorum hemencik ogrenelim.. sanki kiz oldugunu ogrenince uzululecekmis gibi bir his uyandiriyor bazi yorumlar icimde.. Allah bilir tabi kimsenin hakkina girmek istemem.. ama cinsiyet meselesi bu devirde bile konu oluyor.. gercek hayatta da birisi 'kizimiz olacak' dedimi 'olsun ya' diyenler oluyor.. 'erkek olmadi ama olsun' manasinda sanki.. kendim ve ailemde bu konuda cok konusulduk neden erkek kardesimiz yok diye.. cok sacma seyler.. Allahin lutfunden sual mi olur? anneme kuma bile getirmek istediler bu yuzden.. neyse geriliyorum dusundukce.. Rabbim hayirlisini nasip etsin.. hayirli evlat hayirli ana baba..

nerisonacim masAllah subhanAllah.. bende haftaya gidince 7+.. olucam sata gore tabi.. bakalim insaAllah bizde de hersey yolundadir.. kalp atislarini duymak bam baska bi duygu olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…