canım cok sagol. buraya girmeyi istiyorum ama giremiyorum. işyerinden girebilsem hiç sorun değil ama kızımın gözünün önünde dakikalarca burda kaldığım zaman kendimi kötü hissediyorum cunku o ilgi bekliyor sürekli. düzgün bir şekilde etkileşim kurabilmem için sizinle en az 1 saat kalmam lazım o da olmuyor yani. tv izletmeye yeni başladım , o surede giriyorum işte ben de. ama aklım hep burda. yarın 7+1 im, kalp atışı alır mıyım bilmiyorum:44::44:
Anladım canım.. Minik prenses çok önemli tabi ki biz hep burdayız bekleriz seniÇok tatlı zaten maşallah
Bence alırsın kalp atışlarını, merakla bekliyorum
canım cok sagol. buraya girmeyi istiyorum ama giremiyorum. işyerinden girebilsem hiç sorun değil ama kızımın gözünün önünde dakikalarca burda kaldığım zaman kendimi kötü hissediyorum cunku o ilgi bekliyor sürekli. düzgün bir şekilde etkileşim kurabilmem için sizinle en az 1 saat kalmam lazım o da olmuyor yani. tv izletmeye yeni başladım , o surede giriyorum işte ben de. ama aklım hep burda. yarın 7+1 im, kalp atışı alır mıyım bilmiyorum:44::44:
Umarım herşey yolundadır canım :/ Dualarımız seninle..
merhaba hoşgeldinnadir geliyorsun buralara :26:
:/ Umarım en kısa sürede düzelir bu durum. Zaman alacaksa da özele gidersiniz düzelene kadar.. Sanırım özelde öyle sigorta problemi falan olmuyor ?
7+3 te almıştık yanlış hatırlamıyorsam :)
Canim ozele gitmistik zaten sigorta olmayinca 60 TL istediler. Yaptiramadik. Pazartesi insaAllah hemen hall olur. Bugun heyecandan yerimde duramadim. Ama nasip degilmis demek ki. Esiminde morali cok bozuldu. Turk vatandasi olmadigim icin bazen bu tarz konularda sorun yasiyoruz. Esiminde dogum gunu bugun pasta yaptiydim bebegimizin fotografiyla sunacaktim hani ama nasip iste.
inşallah canım cok sagol, Mervecim kimler kalp atışı aldı, sen bilirsin
Canim ozele gitmistik zaten sigorta olmayinca 60 TL istediler. Yaptiramadik. Pazartesi insaAllah hemen hall olur. Bugun heyecandan yerimde duramadim. Ama nasip degilmis demek ki. Esiminde morali cok bozuldu. Turk vatandasi olmadigim icin bazen bu tarz konularda sorun yasiyoruz. Esiminde dogum gunu bugun pasta yaptiydim bebegimizin fotografiyla sunacaktim hani ama nasip iste.
tebrik ederim canım. minik bir kist bende de varmış ama gebelikle kaybolur, zararsız dedi. seninki ne dedi?
doktora gittik kizlar..
islemleri yapiyoruz kadin demez mi sogrtaniz gorunmuyor..
turk vatandasi olmadigim icin esimden yararlaniyordum..
daha once de gittim bi kac kez hastaneye hic sorun cikmamisti..
cok uzulduk..
pazartesi sigorta mudurlugune gidicez..
esiminde dogum gunu bugun pasta yapmistim ona..
ona biraz sevindi gorunce :)
Canimm ben bugun 6+5 te duymadim ama gordum kalp atislarini:) pit pit pit yapiyodu:)
Sen 7+1 de rahat gorursun diye dusunuyorum Allah yardimcin olsun cnm:)
vallahi bir tek first ünki aklımda kalmış canımbaşka duyan yoktu galiba :26:
Anladım canım hayırlısı olsun.. Olsun bebeğiniz sizinle ya geç de olsa hayırlısıyla görürsünüz inşallah bebeğinizi :)) Eşinle bir güzel keyifle doğum gününü kutlayın ne güzel
gözün aydın canım. neden dinletmedi acaba?
ne kadarlıktı seninkisi cnm
Tebrik ederim canım. Seninle batımız hemen hemen aynı sayılır. Ben de kasık ağrısı çok fazla doktora her gittiğimde söylüyorum çok normal diyor. Ama insan huzursuz oluyor tabi. Özellikle ani kalkarsam daha çok oluyor. Zaten kızlar sizin doktorlar söyledi mi bilmiyorum ama birşey almak için uzanmak ve aniden kalkmak hiç iyi değilmiş. Ben hissediyorum iyi olmadığını siz de dikkat edin.
:
arkadaşlar öncelikle hepimizin melekleri sağlıklı olur inşallah..bende burdaki takvime göre 8 hafta doktora göre 6 haftalık hamileyim.geçen haftasonu kesemizi gördük :) 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.Size sormak istediğim bir şey var.Kalp atışı için alttan mı dinleniyor??
görmem mihemen hemen her gece gördüğüm rüyalardan kısa metrajlı film olur o derece
eklerim tabiki :)
tebrik ederim canım. minik bir kist bende de varmış ama gebelikle kaybolur, zararsız dedi. seninki ne dedi?
inşallah canım cok sagol, Mervecim kimler kalp atışı aldı, sen bilirsin
neler görüyorsun mesela? bebiş görüyor musun?
ben rüyalarımı sadece kalkar kalkmaz hatırlarım sonra silinir canımama bebek gördüğüm de olmuştu hatırladığım kadarıyla.. onun dışında ailemdeki kişilerin başrolde olduğu çeşitli senaryolar görüyorum
kız bebiş mi erkek bebiş mi gördün annelerin rüyalarına girermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?