2014 Ekim Anneleri

Anladım canım.. Minik prenses çok önemli tabi ki biz hep burdayız bekleriz seni Çok tatlı zaten maşallah
Bence alırsın kalp atışlarını, merakla bekliyorum

Anladım canım.. Minik prenses çok önemli tabi ki biz hep burdayız bekleriz seni Çok tatlı zaten maşallah
Bence alırsın kalp atışlarını, merakla bekliyorum

inşallah canım cok sagol, Mervecim kimler kalp atışı aldı, sen bilirsin

Canimm ben bugun 6+5 te duymadim ama gordum kalp atislarini:) pit pit pit yapiyodu:)
Sen 7+1 de rahat gorursun diye dusunuyorum Allah yardimcin olsun cnm:)

Canim ozele gitmistik zaten sigorta olmayinca 60 TL istediler. Yaptiramadik. Pazartesi insaAllah hemen hall olur. Bugun heyecandan yerimde duramadim. Ama nasip degilmis demek ki. Esiminde morali cok bozuldu. Turk vatandasi olmadigim icin bazen bu tarz konularda sorun yasiyoruz. Esiminde dogum gunu bugun pasta yaptiydim bebegimizin fotografiyla sunacaktim hani ama nasip iste.

Canim benim uzulme bi talihsizlik olmus ama insallah Allahin izniyle pazartesi sorun cozulur ve bebeginizle tanisirsiniz:)

vallahi bir tek first ünki aklımda kalmış canım başka duyan yoktu galiba :26:

Anladım canım hayırlısı olsun.. Olsun bebeğiniz sizinle ya geç de olsa hayırlısıyla görürsünüz inşallah bebeğinizi :)) Eşinle bir güzel keyifle doğum gününü kutlayın ne güzel

Üzüldüm tatlım ben her muayenede 50 tl veriyorum özel hastanede benim sigortam var sen sigortalı olunca ne kadar vericeksin

anladım canım sagol. duyan arkadaşları tebrik ediyorum

gözün aydın canım. neden dinletmedi acaba?

Cok tsk ederim cnmm darisii sizlerinn basina insallah:)
Walla neden dinletmedi bilmiyorum sormadim da o pit pitlari gormek bile yetti bana:)
Galiba doktorlar erken zamanlarda cok dinletme taraftari olmuyo 10 gun sonra teksar cagirdi kontrole belki o zaman dinletir:)

arkadaşlar öncelikle hepimizin melekleri sağlıklı olur inşallah..bende burdaki takvime göre 8 hafta doktora göre 6 haftalık hamileyim.geçen haftasonu kesemizi gördük :) 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.Size sormak istediğim bir şey var.Kalp atışı için alttan mı dinleniyor??

Son düzenleme:

bende seni tebrik ederim tatlim Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..evet canım doğru biliyorsun kesinlikle birsey almak için uzanmamak ve ani hareketler yapmamak gerek.bende de yumurtaliklarimda agri vardi ama azaldi tatlim.bide bisey soracam kalp atisini duydunuzmu yada keseyi gordunuzmu

hayırlı olsun :)) hayır canım normal karından bakılıyor yine :)

Son düzenleme:
görmem mi hemen hemen her gece gördüğüm rüyalardan kısa metrajlı film olur o derece

eklerim tabiki :)

neler görüyorsun mesela? bebiş görüyor musun?

tebrik ederim canım. minik bir kist bende de varmış ama gebelikle kaybolur, zararsız dedi. seninki ne dedi?

daha önce olmayan bir kist mi bu 1. doğum sonrasında mı oluşmuş?

canım ben 7+3 te aldım. sende 7+1 de alırsın diye düşünüyorum, iyi bir süre.

bakalım bebişinin boyu kaçmış canım, gelince havadisleri yaz bize. kaçta randevun?

neler görüyorsun mesela? bebiş görüyor musun?

ben rüyalarımı sadece kalkar kalkmaz hatırlarım sonra silinir canım ama bebek gördüğüm de olmuştu hatırladığım kadarıyla.. onun dışında ailemdeki kişilerin başrolde olduğu çeşitli senaryolar görüyorum

Kızlar doktora gittiğimde tansiyonum hep 11/7 çıkıyordu, kendim evde 1 haftadır ölçüyorum hep 9/6 Sizin tansiyonlar ne durumda? böyle düşük seyreden var mı?

kız bebiş mi erkek bebiş mi gördün annelerin rüyalarına girermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…