bende seni tebrik ederim tatlimRabbim saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..evet canım doğru biliyorsun kesinlikle birsey almak için uzanmamak ve ani hareketler yapmamak gerek.bende de yumurtaliklarimda agri vardi ama azaldi tatlim.bide bisey soracam kalp atisini duydunuzmu yada keseyi gordunuzmu
Kızlar doktora gittiğimde tansiyonum hep 11/7 çıkıyordu, kendim evde 1 haftadır ölçüyorum hep 9/6Sizin tansiyonlar ne durumda? böyle düşük seyreden var mı?
Walla canim dr da bnm de hep 11/7 cikiyo ama evde tansiyon aletim olmadigi icin bilmiyorum :))
Canim benim degerlerim kotu gidiyor. 1 hafta da 46 dan 260 a yukseldi yani kimyasal ya da dis gebelik olabilirmis. Sali gunu tekrar test yaptiracagim ama benim umudum kalmadi. Degerlerim cok düşük oldugy icin de ultrason da yapmadi doktor. Allah sizin bebeklerine saglik versin...
Ben rüyamda gördüm cinsiyetini ama esim haric kimseye söylemedim belli olmadan da söylemem cünkü bende merve gibi bir sürü rüya görürüm :) her birinin bir anlami oldugunu dusunmuyorum bu yuzden
Hayirlisi olsun saglikli sihatli olsun hayirli evlat olsun cinsiyetin hic bir onemi yok. Ben bu yuzden 12 inci haftada ogreneyeim yok 14 uncu haftada kesin ogrenirim dusuncesinde de degilim. Rabbim ne zaman lutf ederse o zaman ogreniriz.
Dua ile umut ile bekledim olmayacak diye cok korktum. Allahima sukurler olsun oldu. Gerisi bos.
Dun esimle dogum gununu kutladik.Ama bebegimizden iyi haber almis olsaydik daha mutlu olurduk. Olsun bunda da bir hayir vardir.
Pazartesi insaAllah zorluk cikarmazlar sigorta da bakalim..
Evet canım, sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar da gerisi önemli değil :)
Umarım şu sigorta olayı da biran önce düzelir de alırsınız güzel haberleri artık biran önce:)
Amiin.. ne evlatlar goruyoruz cevremizde analari kan agliyor..
Amin insaAllah ya.. bu bürokrasi insani cok yoruyor.. benim korktugum ben bunu surekli yenilemek zorunda kalirsamugras dur..
Ben rüyamda gördüm cinsiyetini ama esim haric kimseye söylemedim belli olmadan da söylemem cünkü bende merve gibi bir sürü rüya görürüm :) her birinin bir anlami oldugunu dusunmuyorum bu yuzden
Hayirlisi olsun saglikli sihatli olsun hayirli evlat olsun cinsiyetin hic bir onemi yok. Ben bu yuzden 12 inci haftada ogreneyeim yok 14 uncu haftada kesin ogrenirim dusuncesinde de degilim. Rabbim ne zaman lutf ederse o zaman ogreniriz.
Dua ile umut ile bekledim olmayacak diye cok korktum. Allahima sukurler olsun oldu. Gerisi bos.
Dun esimle dogum gununu kutladik.Ama bebegimizden iyi haber almis olsaydik daha mutlu olurduk. Olsun bunda da bir hayir vardir.
Pazartesi insaAllah zorluk cikarmazlar sigorta da bakalim..
tabi ki hayırlı evlat olsunlar ve tabi ki cinsiyetin bir önemi yok. ben sadece rüya görüyor musunuz kız bebiş mi erkek bebiş mi görüyorsunuz dedim. çünkü halis rüyalar bize bir işarettir. zaten hesap kitap yapsanda yapmasanda istesende istemesende Allah son sözü söyleyendir, hiçbir insan oglunun ne söylediginin önemi yok, Allahın dediği olur.
kızımda çok rüya görürdüm şimdi ise 1-2 rüya dışında hiç görmedim. hayırlara çıksın inşallah.
Ben hamile oldugumu ögrendigimden beri görmuyorum ama ögrenmeden önce ıkı defa regl oldugumu gördum kı bu ikidir oluyo ılk dusuk oldugundada hamile oldugunu ogrenmeden önce rehl olsugumu görmüştüm �� ileriki senelerde görsem yıne hamişlige yorucam galiba ����
Allah hayıra çıkarsın inşallah. bilinaçtı rüya da olabiliyor bazen. çok odaklanıyoruz ya o dönemde adet olcak mıyız olmicak mıyız diye. ondan mı acaba seninki. neyse çok şükür ikisinde de hamiş olmuşsun. halis rüyaları bilinçaltından ayırabildiğimizde bence rüyalar çok şey anlatıyor insanoğluna.
Bilinçaltıda olabilir tabi çünkü insan ister istemez strese giriyo suan bile düşünüyorum Allah izin verirse haftaya doktora gidicem kalp atısı için ama aklımda hep acaba duyucakmıyı duymıcak mıyız inşallah herşey guZel olurr
Kizlar merhaba
Ben geldim doktordan. Kalp atisini duydum cok sukur. Bebisim tam 7+1 yani gunu gunune ve 8 mm
Tarcincigim doktorum yine anlatti da da anlatti o kist isini yumurta catlarken bazen o kist olur, progestan uretir 3 aydan sonra o kaybolur onun gorevini bise alir dedi valla onemli degil diyince ben pek dinlemedim canim
hayırlı olsun
miniklerimizin fotoğraflarını koysanız ya kızlar
bu arada bizim komşu oğlunu bıraktı gene demin bana Allahım resmen bana 5er dakika antrenman oluyor bu durum
gerçi tabi ki çocuk bakmak bu 5dk dan ibaret değil ama olsun ben ilk kez deneyim ettiğim için bir yerden başlamış oldumçocuk çok tatlı ya konuşuyorum onunla gülücükler atıp duruyor bana
Kizlar merhaba
Ben geldim doktordan. Kalp atisini duydum cok sukur. Bebisim tam 7+1 yani gunu gunune ve 8 mm
Tarcincigim doktorum yine anlatti da da anlatti o kist isini yumurta catlarken bazen o kist olur, progestan uretir 3 aydan sonra o kaybolur onun gorevini bise alir dedi valla onemli degil diyince ben pek dinlemedim canim
Pcye geçince atayim canim. Bebek kaç aylik mervecim?
Vallahi tam bilmiyorum canım ama küçücük daha 3 ay önce falan mevlütü olmuştu 40ı içindi galiba :44: yani 4 , 4.5 aylık falandır
oyyy cok tatlıdır o şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?