2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm çokmu önemli oraya yazılmak boşver kendince yaptığı bişey o. benide ekleyebilirsin demiştim aktif ol falan dedi senin gibi hiç alınmadim çok takılma böyle şeylere üzülme hiç degmez

kendince değil biz hepimiz ordan takip ediyoruz birde bizim yerimize düzenliyor ilgileniyor sağ olsun mogami

BAkınca ümitlendirmek istemem ama sanki hamiş gibisin geldi bana birde adet tarihinin geçmesini bekle kan tahlili için benim öncesinde yaptırdığımda yok denmişti ama gebeymişim o dönemde

BAkınca ümitlendirmek istemem ama sanki hamiş gibisin geldi bana birde adet tarihinin geçmesini bekle kan tahlili için benim öncesinde yaptırdığımda yok denmişti ama gebeymişim o dönemde

Cnm zaten bugün 29.gunum normalde 26 günde bir olurum ama geçen ay düşük yapmam düşündürüyor beni adet düzeni mi bozuldu diye yani

Yeni yasın sağlık huzur mutluluk ve bebiş getirsin canım.
Doğum günün kutlu olsun TOPRAĞIM

canım ben bugün devlet hastanesine gittim tahlil yaptırmak için(tiroid vs.)ama ordaki dr bakalım keseye dedi baktı.Bizimkide yuvarlak ama akıllı ben heyecandan kaç milim diye sormadım.Ölçülere baktı 5+3 dedi.Bana göre de 5+2 olmalı demekki normal büyüklüğü diye düşünüyorum.Perşembe asıl dr uma gidicem acaba bebişi de görür müyüm ki?Bu arada akşam az biraz ateşim çıkmış benim gribi atlatamadım dr a söyledim parol alabilirsin dedi.İnşallah bebişime zararı olmamıştır ateşin.Çok uzun sürmedi gerçi ama tedirgin oldum yinede
banada 1hafta 10 gün sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gitcem canm kesin duyulsun diye bana karından baktı alttan baksan bebeğide görürüz ama zorlamayalım dedi kesemiz yuvarlak 13 mm seninki nasıl

Allahın izni ile birşey olmamıstır inşallah canm. banada kağıt verdi mm falan orda baktım benm özelde rutinler alınmıstı bide devletteki istedi bizim sistemdede olsun diye merak ediyorum sonucları sistem bozuk heralde gözükmüyo oda 10 gün sonra özele gitcem esimle birlikte olmak istiyorum kalp sesini dinlerken allahım izin verirse.. sana özelden msj attım oraya bi bak canm

baktım canım ...kalp atışına bende eşimle gidiecem.Devletteki haftaya gel dedi ama ben ona gitmicem özeldekine gidicem .Aralığın son haftası gitmek istiyorum.Erken gidip duyamama riskini almak istemiyorum.

geçmiş olsun alabilirsin dediyse sanırım olmamıştır geçen gün biri daha parol için alabilirsin demişti sanki :)

baktım canım ...kalp atışına bende eşimle gidiecem.Devletteki haftaya gel dedi ama ben ona gitmicem özeldekine gidicem .Aralığın son haftası gitmek istiyorum.Erken gidip duyamama riskini almak istemiyorum.
bende 25 aralıkta gidicem Allah izin verirde bi kaza bela olmazsa inşalalh

o kadar da dikkat ediyorum ama hastalandım yinede.Eşimle konuştum çok değildi ateşin 38 i geçmemiştir dedi.İyice pimpirikli oldum ben ya
geçmiş olsun alabilirsin dediyse sanırım olmamıştır geçen gün biri daha parol için alabilirsin demişti sanki :)

o kadar da dikkat ediyorum ama hastalandım yinede.Eşimle konuştum çok değildi ateşin 38 i geçmemiştir dedi.İyice pimpirikli oldum ben ya

ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor bir de çok sakınma gıdalarını düzgün al ama ne olacaksa olacak allaha emanet tüm bebişler :)

Kızlarr basım çok ağrıyo yaa uyandığmdan beri zonkluyo ilaç almak istemiorum ama dayanamıorum alcam galiba

Aynen canım ya. İnan tarihi falan unutmuştum. Bugün msjlar gelince anladım 16 aralık olduğunu. Bugün doğum günüm olmasa hiç bilmeyecektim. Çalışmalar daha yeni başladı. Doktor günleri verdi başladık bakalım hayırlısı. Ya senin?
insallah insallahhh. calısmalar nasıl gidiyo bakalım ? günler geçiyo biz farknda olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…