Cnm çokmu önemli oraya yazılmak boşver kendince yaptığı bişey o. benide ekleyebilirsin demiştim aktif ol falan dedi senin gibi hiç alınmadim çok takılma böyle şeylere üzülme hiç degmez
BAkınca ümitlendirmek istemem ama sanki hamiş gibisin geldi bana birde adet tarihinin geçmesini bekle kan tahlili için benim öncesinde yaptırdığımda yok denmişti ama gebeymişim o dönemdesebebiumut @ Canım benimde düşük oldu sonra adet tarihinde bir sapma oldu. Düşük olacağı varsa engellenemiyor. Belki bende bebeği kaybedebilirim. Diğerinde kanamam olmamasına rağmen kaybettim. Bunda ise bebeği başta bilmediğimizden bir sürü ilaç ve benim aptallıklarım sonucu baya sıkıntılı dönemden geçiyoruz. O yüzden kendini ne beklentiye sok nede düşürücem diye stres yap benim bu şekilde arkadaşım düşündüğü için 2. kez düşük yaptı onu duyduğumdan beri negatif düşünceleri aklımdan siliyorum. Düşün hem sorunsuz gebelik geçiriyordu ama buna rağmen bebeğin kalbi birden durdu.
Ya işte yarında olmazsam test yapicam gebelik negatifse doktoraaartık ne diyeyimki hayırlısı ne ise o olsun ovulasyon testime baktın mi cnm sence nasil ne yapmaliyim evet seni okumuştum sağlıkla alırsın is bebeğini kucagina
BAkınca ümitlendirmek istemem ama sanki hamiş gibisin geldi bana birde adet tarihinin geçmesini bekle kan tahlili için benim öncesinde yaptırdığımda yok denmişti ama gebeymişim o dönemde
Sabah sabah süpersiniz kızlar ya acayip güldüm size. Eveeeett YOKMU BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VERECEK BİRİ. YOKMU BİR GÜZEL HAMİŞ HABERİ. BEN HEDİYEMİ İSTERİM. ALMADAN DA ŞURDAN ŞURAYA GİTMEM ONA GÖRE :)
banada 1hafta 10 gün sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gitcem canm kesin duyulsun diye bana karından baktı alttan baksan bebeğide görürüz ama zorlamayalım dedi kesemiz yuvarlak 13 mm seninki nasıl
Allahın izni ile birşey olmamıstır inşallah canm. banada kağıt verdi mm falan orda baktım benm özelde rutinler alınmıstı bide devletteki istedi bizim sistemdede olsun diye merak ediyorum sonucları sistem bozuk heralde gözükmüyo oda 10 gün sonra özele gitcem esimle birlikte olmak istiyorum kalp sesini dinlerken allahım izin verirse.. sana özelden msj attım oraya bi bak canmcanım ben bugün devlet hastanesine gittim tahlil yaptırmak için(tiroid vs.)ama ordaki dr bakalım keseye dedi baktı.Bizimkide yuvarlak ama akıllı ben heyecandan kaç milim diye sormadım.Ölçülere baktı 5+3 dedi.Bana göre de 5+2 olmalı demekki normal büyüklüğü diye düşünüyorum.Perşembe asıl dr uma gidicem acaba bebişi de görür müyüm ki?Bu arada akşam az biraz ateşim çıkmış benim gribi atlatamadım dr a söyledim parol alabilirsin dedi.İnşallah bebişime zararı olmamıştır ateşin.Çok uzun sürmedi gerçi ama tedirgin oldum yinede
Allahın izni ile birşey olmamıstır inşallah canm. banada kağıt verdi mm falan orda baktım benm özelde rutinler alınmıstı bide devletteki istedi bizim sistemdede olsun diye merak ediyorum sonucları sistem bozuk heralde gözükmüyo oda 10 gün sonra özele gitcem esimle birlikte olmak istiyorum kalp sesini dinlerken allahım izin verirse.. sana özelden msj attım oraya bi bak canm
canım ben bugün devlet hastanesine gittim tahlil yaptırmak için(tiroid vs.)ama ordaki dr bakalım keseye dedi baktı.Bizimkide yuvarlak ama akıllı ben heyecandan kaç milim diye sormadım.Ölçülere baktı 5+3 dedi.Bana göre de 5+2 olmalı demekki normal büyüklüğü diye düşünüyorum.Perşembe asıl dr uma gidicem acaba bebişi de görür müyüm ki?Bu arada akşam az biraz ateşim çıkmış benim gribi atlatamadım dr a söyledim parol alabilirsin dedi.İnşallah bebişime zararı olmamıştır ateşin.Çok uzun sürmedi gerçi ama tedirgin oldum yinede
bende 25 aralıkta gidicem Allah izin verirde bi kaza bela olmazsa inşalalhbaktım canım ...kalp atışına bende eşimle gidiecem.Devletteki haftaya gel dedi ama ben ona gitmicem özeldekine gidicem .Aralığın son haftası gitmek istiyorum.Erken gidip duyamama riskini almak istemiyorum.
geçmiş olsun alabilirsin dediyse sanırım olmamıştır geçen gün biri daha parol için alabilirsin demişti sanki :)
Yeni yasın sağlık huzur mutluluk ve bebiş getirsin canım.
Doğum günün kutlu olsun TOPRAĞIM
Canım benim Allah razı olsun amin inśallah çok teşekkür ederim toprağımmhepimize bebek getirsin Rabbim inşallah
o kadar da dikkat ediyorum ama hastalandım yinede.Eşimle konuştum çok değildi ateşin 38 i geçmemiştir dedi.İyice pimpirikli oldum ben ya
canim keci boynuzu ozune karar verdim klomen ve keci boynuzu ozu sen ne dersin deniyimmio zaman bence sende klomenle bak olmadı doğal takviye yapar oluruna bırakırsın eşin gibi :)
Kızlarr basım çok ağrıyo yaa uyandığmdan beri zonkluyo ilaç almak istemiorum ama dayanamıorum alcam galiba
canim keci boynuzu ozune karar verdim klomen ve keci boynuzu ozu sen ne dersin deniyimmi
Limonlu çay iç canım bende senin durumundayı 2 gündür bi sağ bi sol feci ağırıyoo ama limonlu çay iyi geliyoKızlarr basım çok ağrıyo yaa uyandığmdan beri zonkluyo ilaç almak istemiorum ama dayanamıorum alcam galiba
insallah insallahhh.calısmalar nasıl gidiyo bakalım ? günler geçiyo biz farknda olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?