- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
İnşallah hayırlı bir sonuç olur.Kızlar benimde bata yaklaşık bir hafta var bugün nokta şeklinde pembemsi akıntı oldu bune şimdi . Heyecanlandim en son hamileliğimde de böyle olmuştu bu ay olmaz kanamam oluyo demiştim
Canım olumsuz düşünmeyi doktorum bana yasaklamıştı. Düşecek diye düşündükçe beyin bedene emir veriyormuş bebeği istemiyormuş. O yüzden bebeğin için olumsuz düşünceleri aklından çıkarmaya çalış.kızlar günaydın resmini aldık bebekimizin bu gün kesemiz göründü test sonuçlarımızın resmini göndermistim siz haklı çıktınız, bir problem yok şimdilik çok şükür. allah herkese nasip etsin.
mogami bana adin soyadin lazim :)yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok teşekkür ederim kuzum haber vermez miyim balım suratımda koca bi gülümseme Allah razı olsun senden
Hic sabırlı biri değilimdir ne yapıcaz simdiinşallah bebiştir bekleyelim bakalım :)
Bekarken güzel anacım hazırlardı yapmadan bırakmazdı :) canım anam yaaevet daha iyi olur girersin inşallah zor bende sabahları üşeniyorum artık bekarken kahvaltısız çıkmazdım ama şimdi zor oluyor bazen meyve yiyorum sabahları bazen ekmek arası ekmek öyle :)
Benim ovulasyon testinde koyuluk vardı. Gebelik testinden önce belli oluyor sanırım bir dene istersenHic sabırlı biri değilimdir ne yapıcaz simdi
Hic sabırlı biri değilimdir ne yapıcaz simdiinşallah bebiştir bekleyelim bakalım :)
Ovulasyon testini hiç duymadım canım nasıl olacak o simdiBenim ovulasyon testinde koyuluk vardı. Gebelik testinden önce belli oluyor sanırım bir dene istersen
Eczaneden ovulasyon testi al normal gebelik testi gibi yap eğer iki çizgide koyuysa yumurtlama tarihinde geçmişse gebe olma olasılığın yüksek. LH hormonu gebelikte artıyorHic sabırlı biri değilimdir ne yapıcaz simdi
Ovulasyon testini hiç duymadım canım nasıl olacak o simdi
Hic sabırlı biri değilimdir ne yapıcaz simdi
Bekarken güzel anacım hazırlardı yapmadan bırakmazdı :) canım anam yaa
Şimdi öyle mi herşey bana bakıyor eee çalış bi yandan ev işi bi yandan neyse şükür halimize
Biraz yaramaz teyzesi çok fazla bulantı yaşıyorum. 4 Kilo vermiştik ama serumlardan mı yoksa evde dinlendiğimden mi bilemem 2 kilosunu geri aldık çok şükür. Perşembe kontrolümüz var eğer süpriz yapıp daha erken hastaneye götürmezse 2li tarama için doktorla görüşeceğim. E senin ufaklık nasıl?Selam kizlar nasilsinizsebebiumut bebisimiz nasil:) MINIKKUS1 m sabah sabah yaptiginiz sohbete oldum cemrem15 darisi kalp atislarina
Selam kizlar nasilsinizsebebiumut bebisimiz nasil:) MINIKKUS1 m sabah sabah yaptiginiz sohbete oldum cemrem15 darisi kalp atislarina
kizlar mogami non adini soyadini bilen varmi ya
geçen ay cok ümitlenmistim dayanamayıp adetten 3 gün önce test yaptım tabiki negatif ertesi gün adet oldum benim ne geç neşe erken gelirdi adetim kendimi bildim bile düzenlidir o yüzden bu ay sabredicem bakalım becerebilirsemkan testine gidebilirsin ama ben hep aceleden üzülen tarafım :)
MasaAllah iyi olsunda yaramaz olsun :) canim bende ilk 3 ay 4 kilo verdim suan krndime geldim ama.. bizimkide iyi teyzesi tekmelriyle uyandiriyor beniBiraz yaramaz teyzesi çok fazla bulantı yaşıyorum. 4 Kilo vermiştik ama serumlardan mı yoksa evde dinlendiğimden mi bilemem 2 kilosunu geri aldık çok şükür. Perşembe kontrolümüz var eğer süpriz yapıp daha erken hastaneye götürmezse 2li tarama için doktorla görüşeceğim. E senin ufaklık nasıl?
Iyiyiz elhamdulillah canim benimbizde çok güldük biraz şeyden muhabbetler oldu ama güne gülerek başlamamıza yetti :) sizler nasılsınız?
geçen ay cok ümitlenmistim dayanamayıp adetten 3 gün önce test yaptım tabiki negatif ertesi gün adet oldum benim ne geç neşe erken gelirdi adetim kendimi bildim bile düzenlidir o yüzden bu ay sabredicem bakalım becerebilirsem
mogami patikler yola cikti canim yarin sende olurlar rabbimi. izniyle :)yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok teşekkür ederim kuzum haber vermez miyim balım suratımda koca bi gülümseme Allah razı olsun senden
Anaların hakkı ödenir mi cnm :) bizde anne olmaya uğraşıyoruz sonra bizimkiler öyle diyecek sonra torunlar olacak onlar da aynı böyle böyle sürüp gitcek işteevet annem kalkardı hazırlardı hooppp eder toplamadan kalkardım valla sağolsun hakkını ödeyemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?