2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar benimde bata yaklaşık bir hafta var bugün nokta şeklinde pembemsi akıntı oldu bune şimdi . Heyecanlandim en son hamileliğimde de böyle olmuştu bu ay olmaz kanamam oluyo demiştim
İnşallah hayırlı bir sonuç olur.
Canım olumsuz düşünmeyi doktorum bana yasaklamıştı. Düşecek diye düşündükçe beyin bedene emir veriyormuş bebeği istemiyormuş. O yüzden bebeğin için olumsuz düşünceleri aklından çıkarmaya çalış.

evet daha iyi olur girersin inşallah zor bende sabahları üşeniyorum artık bekarken kahvaltısız çıkmazdım ama şimdi zor oluyor bazen meyve yiyorum sabahları bazen ekmek arası ekmek öyle :)
Bekarken güzel anacım hazırlardı yapmadan bırakmazdı :) canım anam yaa
Şimdi öyle mi herşey bana bakıyor eee çalış bi yandan ev işi bi yandan neyse şükür halimize

Hic sabırlı biri değilimdir ne yapıcaz simdi

Ovulasyon testini hiç duymadım canım nasıl olacak o simdi
Eczaneden ovulasyon testi al normal gebelik testi gibi yap eğer iki çizgide koyuysa yumurtlama tarihinde geçmişse gebe olma olasılığın yüksek. LH hormonu gebelikte artıyor

Bekarken güzel anacım hazırlardı yapmadan bırakmazdı :) canım anam yaa
Şimdi öyle mi herşey bana bakıyor eee çalış bi yandan ev işi bi yandan neyse şükür halimize

evet annem kalkardı hazırlardı hooppp eder toplamadan kalkardım valla sağolsun hakkını ödeyemem :)

Selam kizlar nasilsiniz sebebiumut bebisimiz nasil:) MINIKKUS1 m sabah sabah yaptiginiz sohbete oldum cemrem15 darisi kalp atislarina
Biraz yaramaz teyzesi çok fazla bulantı yaşıyorum. 4 Kilo vermiştik ama serumlardan mı yoksa evde dinlendiğimden mi bilemem 2 kilosunu geri aldık çok şükür. Perşembe kontrolümüz var eğer süpriz yapıp daha erken hastaneye götürmezse 2li tarama için doktorla görüşeceğim. E senin ufaklık nasıl?

kan testine gidebilirsin ama ben hep aceleden üzülen tarafım :)
geçen ay cok ümitlenmistim dayanamayıp adetten 3 gün önce test yaptım tabiki negatif ertesi gün adet oldum benim ne geç neşe erken gelirdi adetim kendimi bildim bile düzenlidir o yüzden bu ay sabredicem bakalım becerebilirsem

MasaAllah iyi olsunda yaramaz olsun :) canim bende ilk 3 ay 4 kilo verdim suan krndime geldim ama.. bizimkide iyi teyzesi tekmelriyle uyandiriyor beni Bende cinsiyeti 12+3 ken ogrenmistim saglikli olsunlarda minikler gerisi onemli degil tatlisim

bencede sabret kırmızılar gelirse gelir gelmezse umut vardır daha güzel zaman geçer bak ben negatifi gördüm umutsuz şekilde adeti bekliyorum oda gelmiyor daha kötü iki türlüde bence bekle :)

evet annem kalkardı hazırlardı hooppp eder toplamadan kalkardım valla sağolsun hakkını ödeyemem :)
Anaların hakkı ödenir mi cnm :) bizde anne olmaya uğraşıyoruz sonra bizimkiler öyle diyecek sonra torunlar olacak onlar da aynı böyle böyle sürüp gitcek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…