2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bencede sabret kırmızılar gelirse gelir gelmezse umut vardır daha güzel zaman geçer bak ben negatifi gördüm umutsuz şekilde adeti bekliyorum oda gelmiyor daha kötü iki türlüde bence bekle :)
Ben önceden adetim geçince test yapardim o ikisindede hamileydim zaten bu aralar böyle aceleci davarıp erkenden test yapıyorum ama hiç iyi bişey değil. Çok şükür ki adetleri çok düzenli tam gününü biliyorum nasılsa beklicem artik

Bat tarihimi bilgilerimi mogami ye yazali 10 gün oldu beni listeye eklemedi nasıl daha fazla aktif olayım ki çalışıyorum evde işlerim oluyor canınız sağolsun eklemeyin beni varsa birşey yazarım belki yada sadece okurum yorum yapmadan

Eczaneden ovulasyon testi al normal gebelik testi gibi yap eğer iki çizgide koyuysa yumurtlama tarihinde geçmişse gebe olma olasılığın yüksek. LH hormonu gebelikte artıyor

Ben geçen ay ovulasyon testi yaptım adetim yakın çift çizgi idi sonra hamile olduğumu öğrendim sonrada düşük yaptım değer çok yeni idi beta 26 idi kendiliğinden düştü ve bu ay da korunmadik bugün adetim in 29.gunu gelen yok normalde dongum 26 ama düşük olduğu için acaba adet düzeni sasmismidir diye gebelik testi yapamıyorum cesaretim yok ama ovulasyon yaptım 25.gun t çizgisi c çizgisinden koyu idi acaba hamile olabilirim bilmiyorum bu 25.gun ovulasyon testim anında çıktı çizgiler

Eklentiler

• 20141212_112017.webp
    25 KB · Görüntüleme: 72
Canim benimde adet düzenlidir bende düşük yatıran sonra 35. Gün gelmişti adetim ertesi ay hemen hamile kalmıştım.

MasaAllah iyi olsunda yaramaz olsun :) canim bende ilk 3 ay 4 kilo verdim suan krndime geldim ama.. bizimkide iyi teyzesi tekmelriyle uyandiriyor beni Bende cinsiyeti 12+3 ken ogrenmistim saglikli olsunlarda minikler gerisi onemli degil tatlisim
AY inşallah bizde erken öğreniriz cinsiyeti bu arada neyimiz oluyor bizim bakamadım da geçmişe
Canım benimde düşük oldu sonra adet tarihinde bir sapma oldu. Düşük olacağı varsa engellenemiyor. Belki bende bebeği kaybedebilirim. Diğerinde kanamam olmamasına rağmen kaybettim. Bunda ise bebeği başta bilmediğimizden bir sürü ilaç ve benim aptallıklarım sonucu baya sıkıntılı dönemden geçiyoruz. O yüzden kendini ne beklentiye sok nede düşürücem diye stres yap benim bu şekilde arkadaşım düşündüğü için 2. kez düşük yaptı onu duyduğumdan beri negatif düşünceleri aklımdan siliyorum. Düşün hem sorunsuz gebelik geçiriyordu ama buna rağmen bebeğin kalbi birden durdu.

aktif olmak derken diyelim bir ay boyunca ara ara yazdın o demek :) yazar senide listeye sen yeterki hamiş ol :):)

aktif olmak derken diyelim bir ay boyunca ara ara yazdın o demek :) yazar senide listeye sen yeterki hamiş ol :):)

Yok yok yazmasın bana kalsın 2 gün okumadım 80 tane en az mesaj yazılmış topikte nasıl okuyayım boşver kismetse olur

sebebiumut @ Canım benimde düşük oldu sonra adet tarihinde bir sapma oldu. Düşük olacağı varsa engellenemiyor. Belki bende bebeği kaybedebilirim. Diğerinde kanamam olmamasına rağmen kaybettim. Bunda ise bebeği başta bilmediğimizden bir sürü ilaç ve benim aptallıklarım sonucu baya sıkıntılı dönemden geçiyoruz. O yüzden kendini ne beklentiye sok nede düşürücem diye stres yap benim bu şekilde arkadaşım düşündüğü için 2. kez düşük yaptı onu duyduğumdan beri negatif düşünceleri aklımdan siliyorum. Düşün hem sorunsuz gebelik geçiriyordu ama buna rağmen bebeğin kalbi birden durdu.

Ya işte yarında olmazsam test yapicam gebelik negatifse doktoraaartık ne diyeyimki hayırlısı ne ise o olsun ovulasyon testime baktın mi cnm sence nasil ne yapmaliyim evet seni okumuştum sağlıkla alırsın is bebeğini kucagina

Adetin düzenliymis peki normalde kaç günde bir adet görüyorsun cnm dusukten sonra sastımı yani gunun
30 günde bir adet görüyorum canım dediğim gibi düşükten sonra 35.gün adet gördüm o ay tekrar hamile kaldım onuda 5 aylikken erken doğum yaptım malesef sonra 33. Gün adetim oldu diğer ay hemen düzene girdi

Alıntı yapamadım düzgün ama yukarıda yazdım sana cnm

Anladım cnm o zaman bende bekleyelim adet düzeni sasabilir demek Sağol cnm sanada geçmiş olun inş en kisa zamanda sağlıkla kucağına alabileceğiniz bir bebek nasip olur

Yok yok yazmasın bana kalsın 2 gün okumadım 80 tane en az mesaj yazılmış topikte nasıl okuyayım boşver kismetse olur
Cnm çokmu önemli oraya yazılmak boşver kendince yaptığı bişey o. benide ekleyebilirsin demiştim aktif ol falan dedi senin gibi hiç alınmadim çok takılma böyle şeylere üzülme hiç degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…